Europol concludeert: IS-vrouwen absoluut niet onschuldig en ‘vervulden sleutelrol bij oprichten functionerende staat’

Voor wie nog twijfelde over of IS-vrouwen werden misleid, is er nu een Europol-rapport die dat idee haarfijn de wereld uit helpt. IS-vrouwen blijken een sleutelrol te hebben gespeeld bij het opzetten van een functionerende staat. Ook tegen het einde van het kalifaat kregen vrouwen “meer proactieve rollen op het slagveld.” Dat meldt de NRC.

IS-vrouwen werden in eerste instantie op grote schaal ingezet bij de verspreiding van propaganda. Nee, niet (alleen) als kans voor hitsige jihadi’s die alvast een voorproefje wilden van hun 72 beloofde maagden, maar als actieve ronselaars die ervoor zorgden dat Syriëgangers een begrip zijn geworden.

Ook tijdens de hoogtijdagen van Islamitische Staat waren het de vrouwen die hun kinderen motiveerden voor de toekomstige strijd. In zekere zin is Islamitische Staat, ironisch genoeg, dus niet alleen een stuk progressiever geweest dan Al Qaeda, maar ook een stuk effectiever in het aantrekken van jihadisten geweest. Allemaal dankzij de rol van vrouwen! Natuurlijk hadden mannen nog steeds wel het recht om vrouwen te verplichten thuis te blijven, er zijn namelijk wel gewoon grenzen aan hoe vooruitstrevend een terreurbeweging in de 21ste eeuw kan zijn.

Maar goed, Europol lijkt Europese politiediensten niet de indruk te geven dat, nu IS aan diggelen ligt, er ook een einde van een hoofdstuk in de geschiedenis nabij is. Zij denken dat IS-vrouwen een voorbode zijn van jihadistische organisatie in de toekomst. Met andere woorden: toekomstige organisaties zullen ook veel meer in gaan zetten op vrouwen om hun organisatie kracht bij te zetten. Dit is vast niet hoe feministische organisaties de emancipatie van de islamitische vrouw voor ogen hadden…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. Cycle25

  Groen Lisis is nog op zoek naar ronselaars, deze dames kunnen mooi ingezet worden tegen klimaatsceptici. Nog een cokelijntje Halsema ? Dan gaan ze nog sneller, en intelligenter worden.

  1. Mars020

   Of als maagd inzetten in het paradijs.

 2. Korporaal Monty

  “IS-vrouwen absoluut niet onschuldig”

  Water is nat.

  1. hans-e-pans

   Daar schijnen de Nederlandse hulpverlenenrs heel anders over te denken. Zoals gewoonlijk.

 3. Bolkestein

  Wie deze oorlogsmisdadigers bijstaan in het huishouden en er allerlei andere arbeid voor hebben verricht en kindsoldaten voor hen gebaard hebben zijn zelf oorlogsmisdadigsters en verdienen gewoon de strop en niets anders dan dat.

  1. peetjoh. k

   En ook iedereen die ook maar een band heeft van 10% met zon oorlogsmisdadiger ook de strop. Leeftijd moet ook niet uitmaken. Vanaf 5/6 jaar oud pleegde ze moorden. Volwassenen daden bestraffen als volwassenen.

 4. Jumping

  Wilders heeft altijd gelijk gehad (gekregen).
  Deze vorm van Islam hoort niet in het Westen van Europa.

  1. Watcher

   Aha daar geef ik je zomaar gelijk in.
   De weledele G wilders wil helegaar geen islam.
   Die lavendelsnuiver ziet dat niet zo…………..

   Tja, ik wil helemaal geen religie, maar weet dat is onrealistisch..

   1. edoc431

    Rientje get a live

  2. Mart

   Jumping,dit is islam wat ONDERWERPING betekend ….voor iedereen,met het zwaard desnoods. begrijp dat nou eens.

   1. Bolkestein

    Islam is zelfs dodelijker dan kettingroken. Zonder Islam had Theo van Gogh nu nog geleefd.

  3. Korporaal Monty

   Klopt, dankzij Wilders zijn dagelijks strijd tegen de islam is ons land wederom weer veel terreurdaden bespaard gebleven tijdens het ramadan offensief.

   Hadden maar meer landen in Europa een Wilders.

   1. Bolkestein

    De meeste bommen gingen tijdens de Ramadan Bombathon weer af in Afghanistan, Pakistan, Iraq, Somalië. Tsja, dat krijg je met al die Islam… Dus daarom graag in Europa minder Islam. Nog liever helemaal geen Islam. Want better safe than sorry.

    1. Korporaal Monty

     Ja dat heeft Wilders goed geregeld door dagelijks de strijd aan te gaan met de islam.

   2. DidiMadloba

    Het is andersom.
    Wilders zaait haat tegen de moslims, en dat brengt de heethoofden onder hen tot terrorisme.

    1. Korporaal Monty

     Vandaar natuurlijk die Bombathon tijdens de ramadan in ons land.

     Nee Wilders heeft de islam in Nederland goed onder controle.

    2. Mars020

     Dus voordat de PVV bestond, waren er geen problemen met moslims?. Voor Geert, was er dus vrede op aarde tussen moslims en ongelovigen?. Toen waren er geen aanslagen, verkrachtingen en moorden?.

     1. Brennivin

      Ja, je weet toch dat het allemaal door Wilders komt? Sinds de 14e eeuw was de islam een religie van vrede. Totdat Wilders kwam: Toen gingen er plotseling 2,1 miljard moslims los en lieten ze trollen los op DDS.

     2. Korporaal Monty

      @Mars020
      “Dus voordat de PVV bestond, waren er geen problemen met moslims?”

      Niet in Nederland. Wilders kwam op toen zich meer moslims in ons land gingen vestigen.
      Door zijn dagelijks strijd tegen deze islam (zijn woorden) en de islam een spiegel voor te houden is het hem dus redelijk goed gelukt om te terreur van de islam tegen te gaan.

      Een goed bewijs is de afgelopen ramadan, de tijd van de islam om terreur uit te oefenen.
      In Nederland zijn naar mijn weten geen aanslagen geweest uit naam van de islam.

      Dit alles hebben wij dus te danken aan de dagelijkse strijd die Wilders voert tegen de islam.

      Of kan jij een andere reden bedenken?

    3. peetjoh. k

     Wat ben jij dom zeg. Je bent zeker tiener. Er is al zon 600 jaar oorlog in het midden oosten. En ja dat zijn alleen moslims die daar vechten.

     1. Korporaal Monty

      “En ja dat zijn alleen moslims die daar vechten”

      Zouden die oorlogen dan iets met de islam te maken hebben of eerder met macht?

     2. Bolkestein

      En zoals we weten kan je de Islamitische ideologie/doctrine nooit loskoppelen van ook de politieke component, waaronder de plicht tot het moeten voeren van een heilige oorlog. En dat al 1400 jaar. Het staat mij niet bij dat er 1400 jaar geleden al Geert Wilders was en dat er pas daarna Islamitische terreur kwam…

      Waar je Islam hebt, daar heb je oorlog, haat en vernietiging.

     3. Korporaal Monty

      @Bolkestein
      “Waar je Islam hebt, daar heb je oorlog, haat en vernietiging”

      Toch weet Wilders dit met zijn dagelijks strijd tegen de islam redelijk buiten de deur te houden in Nederland.

      Hadden maar meer landen in Europa een Wilders.

    4. Bolkestein

     In Zweden is er geen Wilders. Zweden is nog ziekelijker in politiek correct pamperen dan Duitsland, welke op haar beurt nog ziekelijker is in politiek correct pamperen dan Nederland. Aan Wilkommenskultur, voortrekken en verwennen en voor alles wegkijken geen gebrek. Net als aan repressie om over agressie, criminaliteit en terreur door Moslim asieleisers te mogen praten geen gebrek.

     En wat gebeurt er dan? Dan wordt een 11-jarig meisje verpletterd en in drie stukke uiteengereten onder een truck, bestuurd door een Oezbeekse Moslim Rahmat Akilov. Heb je het fotootje wel eens gezien?

     1. Bolkestein

      En wat gebeurt er dan? Dan wordt een 11-jarig meisje verpletterd en in drie stukke uiteengereten onder een truck, bestuurd door een Oezbeekse Moslim Rahmat Akilov. Heb je het fotootje wel eens gezien?

      i.4pcdn.org/pol/1552707227937.png

     2. Korporaal Monty

      “In Zweden is er geen Wilders. Zweden is nog ziekelijker in politiek correct”

      Des te meer het bewijs dat Wilders met zijn dagelijks strijd tegen de islam het verschil schijnt te maken.

      Hoe verklaar je anders dat er in Nederland nagenoeg geen terreurdaden uit naam van de islam worden uitgevoerd?

  4. Bolkestein

   Welke Islam hoort wel in Europa thuis? De gematigde Islam bestaat niet. Erdo heeft het ook gezegd: “There is No moderatie Islam. Islam = Islam.” Wees gewaarschuwd! Zeg niet dat je het niet hebt geweten!

   1. DidiMadloba

    Je praat Wilders na.
    In verschillende landen van Europa leven autochtone moslims, in Rusland miljoenen, en op de Balkan na eeuwenlange Turkse overheersing.

    1. Bolkestein

     En nergens kunnen ze in vreedzame coëxistentie samen leven. Ze houden zich hooguit gedeisder wanneer je ze hard aanlijnt en consequent het overschrijden van rode lijnen niet tolereert, maar sanctioneert. Dat begrijpen ze in Oost-Europa net ietsje beter dan degenen die geloven in het sprookje van het politiek correcte pamperen. Want zoals wij weten wordt het politiek correcte pamperen door hen enkel opgevat als teken van zwakte en als vrijbrief voor in de glijdende schaal van kwaad tot erger de grenzen van de rode lijnen te gaan verleggen.

   2. Blokkeer-Fries

    In Indonesië zijn er genoeg is lam gelijkgestemden. Helaas hebben ze daar geen uitkeringen en toeslagen, dus gaan de luie profiteur termieten liever hier naar toe, beschermd door de extreem linkse deugkerk, die van gekkigheid en bij gebrek aan deugprojectjes, niet weet hoe ze hun tijd zinvol zouden kunnen besteden.

 5. fusilier

  Natuurlijk zijn die vrouwen niet onschuldig,ze hebben vrijwillig hun man gesteund met zware misdaden tegen de menselijkheid. Zonder pardon voor een tribunaal zetten, en hun slachtoffers laten bepalen wat met dit tuig gebeuren moet. Dat is pas gerechtigheid.

  1. Confucius

   Gezien uw naam mogen die slachtoffers vast en zeker een beroep op u doen.

   1. Jv

    Conficius, wilt u zich dan opgeven als assistent?
    Zeg dat er dan bij, dan weet fusilier dat hij/zij op uw hulp kan rekenen!

  2. Bolkestein

   + 1

 6. fusilier

  Confucius. Gezien de ernst van de zaak zijn deze slachtoffers mij niet nodig en regelen ze dat zelf. Of heb jij een betere oplossing, en neem je de volle verantwoordelijkheid als ze hier weer in de fout gaan.

 7. Blokkeer-Fries

  Alleen extreem linkse wegkijkende moslimknuffelaars en andere geestelijk gestoorden wisten dit nog niet. En maar deugen en roeptoeteren hoe zielig het allemaal wel is. En vergeet die gehersenspoelde arme terreur larf weesjes niet. Zo zielig.

  Keihard aanpakken die geëmancipeerde IS coaches en terror larven. Staatsburgerschap ontnemen en lokaal berechten & straffen. En dan komen ze er nog genadig van af, want IS had ze gewoon levend in een kooi in de brand gestoken.

 8. Kapitein Haddock

  Wat ik voor 1000% NIET snap:
  de verwende feministische, westerse, vrouwen steunen de, min of meer, moordenaressen;
  willen niet weten wat in werkelijkheid gebeurt is!
  Willen deze feministen ook terug naar het aanrecht, onderdrukking, besnijdenis, kinderfabriek, enzovoort?

  1. victus

   Die zogenaamde feministen hier zijn niets meer dan hysterische, verwende en luie wijven. Die alleen een grote bek hebben maar daar blijft het ook bij. Zijn gek op Arabische figuren en Afrikanen want “ die hebben allemaal zo’n lekkere lange L • L “
   Houden hun bek stijf dicht als het om mishandeling enz gaat van moslim vrouwen en meisjes. Hysterische selectiviteit oftewel; schijnheilig!

 9. Pescador

  In irak voor de rechtbank , en dan kop eraf

 10. Jv

  Er is maar een straf voor al het IS tuig! Conform hun eigen sharia wetgeving…..op een grote plek in woestijn allen ingraven en de zon z’n werk laten doen.
  Is dit geen humane straf?? Laat me niet lachen……, was het met vier paarden vierendelen van onschuldigen, het onthoofden, waterboarden tot de dood, opbergen in een kooi en de kooi bekleden met hooi en dit in brand steken, etc, etc, wel humaan? Waarom hoor ik niets hierover? Oh nee, dat kan ook niet want dan beledig je de islam!

 11. Esther

  De eerste mini-monsters zijn al in België gearriveerd….
  Onze toekomstige moordenaars…..
  Mogen we hopen dat de rest van die kalifaat- “kinderen” daar het paradijs zullen vinden…

 12. Mars020

  Wat zien die vrouwen van de afdeling HR, bij IS er vreemd uit. Die ontvangen waarschijnlijk alleen maar CV’s van kansparels?. Nu IS weer aan het opbouwen is begonnen, zullen ze veel nieuw personeel nodig hebben. Hoop van harte, dat al die gasten worden aangenomen. Referenties over de sollicitanten, zijn op te vragen bij justitie.

 13. Lao Tse

  Uiteraard zijn die vrouwen schuldig, ook als ze werden misleid. Ze dienen bij terugkeer dus ook te worden vervolgd.

  Onze humanitaire verantwoordelijkheid wordt bepaald door het feit dat het Nederlandse staatsburgers zijn. Het feit ze ze deelnamen of steun verleenden aan oorlogsmisdaden doet daar niets aan af, zeker voor hun kinderen die je de misstappen van hun ouders niet kunt aanrekenen.

  1. Bolkestein

   Wie on dienst treedt bij een vijandige mogendheid verliest het Nederlands staatsburgerschap. Zeide de premier namens de regering niet “Wij zijn met IS in oorlog”? Dus die h*eren zijn geen Nederlandse staatsburgers meer. Basta. Ook hun gebroed niet meer. Die hebben ook enkel hun buitenlandse paspoort.

   1. Sprookjesfiguur

    @ Bolkestein

    Maar het zijn ook geen Syriërs of Irakezen, want IS was geen erkend land. Maar ik vind wel dat ze daar berecht moeten worden, naar de straffen van de desbetreffende landen.

    1. denktenk

     @ Sprookjesfiguur

     Als we een marokkaans “ras” hebben en een IS (islamitische staat), waar veel landen tegen gevochten hebben. Hoeveel “erkenning” wil je hebben.

     1. Sprookjesfiguur

      @ Denktenk

      IS heeft zichzelf uitgeroepen als staat, maar is nooit erkend als staat. Daar zit nou net het probleem. Veel landen vochten tegen de groepering genaamd IS. Het is wel mogelijk ISers met een dubbele nationaliteit deze in te trekken. Maar dan is Nederland er vanaf, niet het land van herkomst. Maakt mij niet uit, maar dat doet deze overheid niet snel. Dus berechten in Syrië of Irak. Wel vind ik dat de daar geboren wezen de nationaliteit van dat land krijgen. Maar wat te doen met de kinderen die alleen een Nederlandse nationaliteit hebben… Ik vind het een hele zware dobber. Verstandig? Nee.

    2. Lao Tse

     Inderdaad IS is geen erkende staat en het volkenrecht op dit punt is te voorkomen dat mensen statenloos worden.
     Het betreft dus Nederlandse staatsburgers waarvoor we een verantwoordelijkheid hebben.

     1. Mars020

      Mensen mogen inderdaad niet stateloos worden. Monsters mogen gewoon daar blijven, omdat niemand ze mist. Verder hebben monsters geen rechten, want die gelden alleen maar voor mensen.

     2. ZiggyStardust

      Maar de kinderen hebben niet de Nederlandse identiteit, althans de meesten, omdat ze niet in Nederland geboren zijn en ook niet aangegeven zijn bij de burgerlijke stand. Het kunnen dus eigenlijk iedereens kinderen zijn. Hebben de ouders een dubbele nationaliteit, bv ook de marrokaanse, dan zijn de kinderen volgens de marrokaanse wet automatisch Marrokaans, en dus niet statenloos.

  2. toetssteen

   Sjezus man get alive! Misleide vrouwen ja heur nitwit! Ze staken met de koppen in de laatste molshopen. Tuurlijk joh!

   1. Lao Tse

    Ben je weer dronken, Toetssteen?

    Is het niet verstandig eerst je roes uit te slapen en dan pas weer iets op je toetsenbordje te tikken?

    1. toetssteen

     @Lao
     U ook nog een kopje muntthee?

     1. Lao Tse

      Proost, beste man.

      En nu maar snel onder de wol.

     2. toetssteen

      Nope Lao, ik zit te babelen met waar de klok 7 uur later wijst.
      Groetjes smart guy.

     3. Lao Tse

      Wat babelen is weet ik niet, Toetssteen, maar je bent er vast heel bekwaam in.

      🙂

  3. Mars020

   Dat ze vervolgd moeten worden is logisch, maar niet hier. Bij ons krijgen ze een kort strafje en daarna een woning met inboedel, plus uitkering. Ze hebben daar hun misdaden gepleegd, dus vallen ze onder het strafrecht van dat land. Er is zogenaamd geen geld om ons met 65 jaar met pensioen te laten gaan, dus is er ook geen geld om tuig te sponsoren.

   1. Lao Tse

    “ Ze hebben daar hun misdaden gepleegd, dus vallen ze onder het strafrecht van dat land.”

    Ik begrijp dat je dat hoopt, maar zo zit het niet.

    1. Mars020

     Hoe kan het dan, dat kopschoppende kansparels uit Nederland, na de mishandeling van die ober in Praag, daar zijn veroordeeld en ook hun straf mogen uitzitten?.

     1. Blokkeer-Fries

      Zoveel kansparels, zo veel hoog opgeleide kenniswerkers die graag willen bijdragen aan de Nederlandse samenleving. In een casino heb je meer kans op winst dan inzetten op deze kansparels.

      www .ad.nl/binnenland/yassine-d-van-doodschoppen-grensrechter-naar-verdachte-van-steekpartij-advocaat~a0bc2885/?referer=https://www.google.com/&

     2. Bolkestein

      Lao Tse hoopt natuurlijk liever op een mild strafje voor deze oorlogsmisdadigers bij de D’66-rechter in plaats van op hun verdiende loon, te weten een touwtje om hun nek in Iraq. Maar zo zit het niet. Ze hebben daar hun oorlogsmisdaden begaan, dus ze zullen zich daar moeten gaan verantwoorden.

     3. Bolkestein

      Yassine D., van doodschoppen grensrechter naar verdachte van steekpartij advocaat

      Een ‘oude bekende’ staat vrijdag weer oog in oog met de officier van justitie voor een strafeis. Yassine D. zou betrokken zijn bij het neersteken van een advocaat. Zes jaar geleden begon zijn ‘criminele loopbaan’ als doodschopper van grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Ook zijn vader werd toen veroordeeld. Ging het daarom mis met Yassine D.?

      Victor Schildkamp 10-06-19, 12:39
      Laatste update: 21:23

      Hatelijk zat hij die maandag 17 juni 2013 te applaudisseren in de rechtbank Lelystad. Yassine D. heeft net de straf voor zijn vader aangehoord, die óók verdachte is van het doodschoppen van grensrechter Richard Nieuwenhuizen: zes jaar cel. Zelf krijgt Yassine één jaar, meer kan de rechter niet opleggen omdat hij op de dag van het drama pas 15 jaar oud was. Yassine zou de eerste en de meeste schoppen hebben uitgedeeld, oordeelt justitie. Met z’n applausje maakt Yassine duidelijk dat hij het allemaal belachelijk vindt.

      De dood van voetbalvader Richard Nieuwenhuizen is eind 2012 internationaal nieuws. Gelegenheidsgrensrechter Nieuwenhuizen krijgt het aan de stok met Yassines team en wordt zo hard geschopt dat hij overlijdt. Zes tieners en de vader van Yassine worden een half jaar later veroordeeld. Yassine D. lijkt het hele proces vaak geïrriteerd. Hij had ‘slechts’ één schop uitgedeeld en zijn vader had al helemáál niets misdaan. Vond Yassine. Maar het vertrouwen dat justitie hém zou geloven is hij dan al kwijt. Tijdens een eerdere regiezitting had hij al cynisch gezegd: ,,Ik heb gezien hoe jullie werken, ik weet wel genoeg.”

      Veelplegers

      Yassine D. is niet de enige van de zes veroordeelde minderjarigen van toen, die later nog eens met justitie in aanraking zouden komen. Maar wel de meest notoire: inmiddels 22 jaar oud behoort hij tot de zeshonderd veelplegers van Amsterdam, criminelen die meerdere keren zijn aangehouden voor delicten als inbraak en straatroof en minstens drie keer veroordeeld.

      Een van zijn familieleden denkt dat de basis daarvoor ligt bij de grensrechterzaak: ,,Ik denk dat hij zich schuldig voelt ten opzichte van zijn vader”, zegt deze man. ,,Zijn vader kwam zó in geldnood door die grensrechterzaak. Ik denk dat Yassine die schuld wil afbetalen en snel aan veel geld wilde komen.”

      Pijlen

      De grensrechterzaak achtervolgt Yassines vader El-Hasan en zijn gezin nog steeds. De schadevergoeding voor de nabestaanden van Nieuwenhuizen werd destijds vastgesteld op een kleine 60.000 euro. De veroordeelden zijn hoofdelijk aansprakelijk. Als enige met iets van een inkomen, heeft het Centraal Justitie Incasso Bureau (CJIB) de pijlen meteen op El-Hasan D. gericht. Hij moet het dan maar zien te verhalen op de andere veroordeelden.

      ,,Maar de andere jongens hebben niks of zijn niet te traceren,” zegt de zus van Yassine nu. ,,Dat is nog steeds zo.” De familie probeert eind 2016 zelfs geld in te zamelen via Facebook, wat tot veel hoon en haatreacties leidt. En het levert te weinig op. Half januari 2017 moet El-Hasan D. een fors bedrag betalen, eist het CJIB, anders kan hij terug de cel in. Is het toeval dat zoon Yassine later dat jaar voor de rechter verschijnt vanwege een inbraak eind januari 2017? Wilde hij zijn vader helpen?
      Mishandeling

      Al bouwt hij gestaag een strafblad op, na de grensrechterzaak blijft Yassine jarenlang buiten de publiciteit. Nadat via deze site in maart van dit jaar bekend wordt dat hij betrokken lijkt bij het neersteken van een advocaat, wordt snel duidelijk dat hij nooit zijn leven heeft gebeterd. Naast de steekpartij staan op de tenlastelegging ook nog een geval van mishandeling, het in het gezicht spugen van een medewerker van gevangenentransport en het in bezit hebben van een alarmpistool.

      Tijdens de behandeling van de rechtszaak over de aanslag op de advocaat in Zoetermeer, zwijgt Yassine vooral. Hij is waarschijnlijk niet de steker van het nog altijd raadselachtige incident, maar zit wel vast vanwege betrokkenheid. Hij was vlak in de buurt. Het verhaal gaat dat iemand de verdachten heeft betaald om de advocaat te mishandelen.

      Yassine ontkent zijn betrokkenheid, maar zegt verder weinig tijdens de zaak. Yassine is zijn vertrouwen in justitie immers al zó lang kwijt. De officier van justitie in Den Haag zegt vrijdag wat justitie vindt van zijn betrokkenheid bij het neersteken van de advocaat in Zoetermeer en komt met een strafeis. Dan hoort Yassine het wel weer.

     4. Lao Tse

      Ik ben inderdaad een tegenstander van de doodstraf, Bolkestein, een van de redenen waarom berechting van deze Nederlandse staatsburgers in Irak uiterst ongewenst is.

    2. peetjoh. k

     Uiteraard zit het zo wel. Maar ons land is verpest door mensen uit andere culturen met rare namen zoals Lao tse. En die willen onze lasten en hun eigen cultuur lusten. Ik ben voor een passende straf. Iedereen met een imigratie achtergrond houd de straffen van zijn moederland. Dus in dit geval levend verbranden want dat schijnt normaal te zijn daar. Ze komen uit de zandbak en horen in de zandbak en moeten sterven in de zandbak.

     1. Korporaal Monty

      “Maar ons land is verpest door mensen uit andere culturen”

      Wat zullen de oorspronkelijke bewoners van onze koloniën wel niet gedacht hebben toen hun land met geweld werd overgenomen door onze voorouders om beroofd te worden van hun rijkdommen?

  4. peetjoh. k

   Onze humanitaire verantwoordelijk?. Eh de misdaden zijn daar gepleegd dus graag de humanitaire verantwoordelijk van Syrie. Dus de doodstraf en niks minder.

 14. DidiMadloba

  Laten we ons wel realiseren dat IS (Daesch) het product is van het volstrekt onverantwoordelijke optreden van de Amerikanen in Irak, onder valse voorwendselen. De Amerikanen zagen “nation building” niet als hun taak. Maar afbraak wel.

  1. toetssteen

   He de Koreaanse slet is verhuisd.

   1. ZiggyStardust

    Lol!!

 15. Kapitein Haddock

  Beukie, Noppie, Laotje, tse-tse-vlieg en je andere nicknamen:

  Laat je lekker pakken door een twee-meter brede en twee-meter hoge Somalier; links denkend, Moslim en uitkering-trekkend!
  Kom je tot je gerief en,uiteraard, de links denkend, Moslim en uitkering-trekkende Somalier ook!
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch!!!!!
  PS
  Je, (wat ben je: dier/man/iets/vrouw?) bent een minderwaardig dier/man/iets/vrouw!
  En je commentaar:
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch?
  Nog een PS:
  je reacties moet je doen in je geliefde Moslim-wereld. Je kop was er, allang, afgehakt!
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch!!!
  Groeten van Brazil

  1. Lao Tse

   Sterkte, arme kerel.

   1. Bosche draak

    Loop naar de maan, miskraam

   2. Sealgaire

    Hij is Dopper en is uit hetzelfde soort hout gesneden als Volkert van der Graaf. Opruien opstoken beledigen en als het hem niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als deze dan onderuit worden gehaald geen reactie meer geven. Het feit dat hij nog geen permanente ban heeft, omdat hij bij vrijwel elke post die hij hier plaatst complete onzin uitslaat en de boel opstookt, mag gezien worden als een wereldwonder.

    1. Vit

     W.H is een door de overheid betaalde trol, dat heeft hij zelf toegegeven.

    2. Sealgaire

     Het is een blablablabla blaaskaak, pisvlek en vette speklap

 16. nienke

  Daar laten berechten hier halen kost weer miljarden en dat wil je toch niet uitgeven aan deze IS figuren.
  En liegen doen ze graag zogenaamd onschuldig maar hebben zich schuldig gemaakt aan moordpartijen.
  Hier straks vrij leven met een eeuwige uitkering, mooi ingericht huisje, want in Ned. krijgen ze hooguit een paar maanden straf ons strafrecht kennende.
  Dus lekker daar laten en daar berechten.

  1. Bolkestein

   Helemaal mee eens.

 17. Rud56

  Dit soort satanische wijven krijgen in Nederland alle podia dat er maar is.
  Via de NPO en ander verachtelijk journaille! Want ze zijn zo zielig, “zijn er zo ingeluisd”!

  Zo kan die Laura hier weer vrij rond huppelen, want ze was zo zielig.

  Tja, elke Janlul kon en kan op zijn vingers uittellen dat die wijven niet onschuldig zijn en de doodstraf verdienen of levenslange opsluiting (en dan niet in de Nederlandse gevangenissen die niet onder doen voor driesterrenhotels).

  Want als jij je aansluiting bij zo’n satanische groepering ben je medeschuldig aan alles wat er onder hun vlag geschiedde. En natuurlijk weet je dan wat er rondom je gebeurde!

  Dus weg met die wijven, ophangen of levenslange opsluiting in een kerker in het MO!

 18. Vit

  Overigens heeft allah het flink laten afweten bij de oprichting van een islamitische staat, of wellicht heeft hij in zijn wijsheid besloten dat zijn onderdanen eerst verspreid moeten worden over de wereld want nu was het plaatselijk en dat schiet niet op, het is tenslotte de bedoeling dat wereldwijd de islam de religie wordt, jihad je kent dat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.