Filmpje! Hatelijk antisemitisme in Amsterdam: ‘Israël is net als de NSB’ers – echt slecht!’

Ooit was de Dam in Amsterdam het hart van Nederland. Tegenwoordig is het vooral het hart van antisemitisme, met ieder weekend opnieuw opruiende protesten tegen Israël en joden in het algemeen. Zaterdag was het weer eens raak, en werd toeristen verteld dat Israël en de NSB’ers uit de Tweede Wereldoorlog als twee druppels water op elkaar lijken. Michael Jacobs was erbij en deed verslag.

Ik stuur u een link naar een kort filmpje wat ik afgelopen zaterdag 8 juni opnam. Volgens Israël-hater en veteraan gif-verspreider Robert-Willem van Norren zijn zionisten goed te vergelijken met nazi’s en NSB-ers. Ook meent hij dat zij de opera-huizen van Gaza vernietigen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Jumping

  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Het Linkse Demoniserende Rutte kartel, kiepert Nederland over het randje.

  1. DidiMadloba

   Uh wat heeft dat met het onderwerp te maken?
   Bovendien: u vervalt wel erg in herhaling. Denkt u dat de DDS bezoekers domoren zonder geheugen zijn? Ik voel me beledigd!

 2. EU kok

  Michael Jacobs doet verslag van de belevenissen van Michael Jacobs tijdens een Michael Jacobs manifestatie.

  1. Sealgaire

   Ach guttegut, Jabba de Hut, trekt weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Zijn sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

 3. ikweetwatikwil

  Vroeger was de Dam vrijheid. Tegenwoordig is het een plein voor de maffia . tJa meneer Jacobs het is ook al weer een tijd geleden de Joden vervolging. En weer zijn er mensen die hun uiterste best daar voor doen.

  Sjalom Israël

 4. lIN-T

  Gekke witte haatbaard 😀
  Compleet gestoord, sluit die gek op.

 5. edoc431

  HAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAH WAT EEN ZIELENPOOT KATAPULT EN STENEN EEN TREURWILG EERSTE KLAS . GEEF ZE DAN EEN PAAR FATSOENLIJKE RAKETTEN HAHAHAHA.
  MAAR DAN NA DE TIJD NIET KLAGEN DAT JE OP JE FLIKKER KRIJGT HAHAHAAHAHA.

 6. Ragmilla

  Van de geweldadige heer Jacobs is een Interresant filmpje verschenen waarin hij geweld pleegt om geweld uit te lokken.

  1. Sealgaire

   Hoofddoekje weer te strak om gedaan? U heeft zuurstof nodig. U hallucineert.

  2. Agios

   Waar vind ik dit filmpje precies? Niet zomaar wat roepen. Verduidelijken!!!!

   1. Ragmilla

    Frank van der Linde Twitter. De man gaat heel sneaky naast iemand staan en deelt een elleboogstoot uit. Gebiedsverbod en streng handhaven is de enige manier om deze man te stoppen, Jacobs is een bedreiging voor vvmu. Juist voor pro Israël betogers is hij een probleem.

    1. edoc431

     vent sodeflikker op je lult volkomen uit je nek
     Ga hutu’s slopen jankert

    2. Mars020

     Loop je weer te liegen, draaien, ontkennen, gallen, trollen enz… Eerst overal allerlei onzin uitkramen en het vervolgens ontkennen. Je bent al vaker, door reaguurders aangesproken, over je gelieg op DDS.

   2. Meriadoc Brandebok

    twitter.com/frankvdlinde/status/1138398893207629824

    1. Bolkestein

     Is dat gedegenereerde linkse sujet van een Frank van der Linden een holmaatje van je? Soort zoekt soort daar bij Bij1.

 7. Ritter

  Massa immigratie uit de islamistische landen heeft gevolgen……………….en een van die gevolgen is toegenomen antisemitisme.

  1. Ragmilla

   U bent een bedreiging voor de veiligheid van mijn dochter met uw niet aflatende boodschap om migranten te haten die vergelijkbaar is met antisemitisme. U bent een echte hater. U bent vergelijkbaar met een antisemiet.

   1. Vrijedenkert

    Ragmilla,

    U bent een bedreiging voor de veiligheid van het westen met uw niet aflatende drang om het gevaar van de radicale Islam niet te willen zien, deze radicalen mengen zich onder migranten om zich hier in het westen te verstigen! Deze vele radicalen die zich onder de migranten bevinden haten het westen, die haat is vergelijkbaar met antisemitisme. Door het gevaar niet te willen zien bent een ook een hater. U bent vergelijkbaar met personen die het antisemitischme in de jaren ’30 mede mogelijk maakten.

   2. logisch denken

    QUOTE
    Ragmilla 6 uur ago Beantwoorden
    U bent een bedreiging voor de veiligheid van mijn dochter met uw niet aflatende boodschap om migranten te haten die vergelijkbaar is met antisemitisme. U bent een echte hater. U bent vergelijkbaar met een antisemiet.
    ENd

    Het zoeken naar de slachtofferrol is ongepast. U bent het ware gevaar voor uw dochter door uw eigen intolerante houding jegens anderen. Uw eigen houding zal als een boomerang terug keren maar u komt dan niet om anderen de schuld te geven. De ware hater bent uzelf lees uw eigen berichten even terug. Ze worden hier immers niet geweigerd of verwijderd dus uw absolute uitspraken zijn simpel te traceren.

    Ga nu maar weer verder met huillie huillie doen

  2. Bolkestein

   Als je achterlijkheid importeert, dan zal je achterlijkheid krijgen.

   Je kan een aap wel uit de jungle halen, maar niet de jungle uit een aap.

   Je kan een Middeleeuwer wel uit de Middeleeuwen halen, maar niet de Middeleeuwen uit een Middeleeuwer.

   Die Muzelmannen zijn en blijven achterlijk en Middeleeuws. Die achterlijkheid en Middeleeuwsheid is gewoon niet uit hun hoofden te rammen. En daarom moeten zij gewoon in de zandbak blijven. Ze horen hier niet. Ze hebben ons niets te bieden, anders dan enkel ellende. De eerste die mij kan overtuigen wat voor ons de meerwaarde van hun aanwezigheid hier is moet nog geboren worden.

 8. Vrijedenkert

  Methode van aanpak Joden uit het handboek van de Moslimbroederschap:

  -Allianties sluiten met Westerse “progressieve” organisaties met vergelijkbare doelstellingen.

  -Zorgen dat de Palestijnse kwestie wereldwijd een wig drijft tussen moslims en het Westen.

  -De bevrijding van heel Palestina uit handen van Israel en de oprichting daar van een islamitische staat tot een hoeksteen maken van het plan voor globale islamitische overheersing.

  -Een doorlopende campagne op touw zetten om onder de moslims haat tegen de joden op te wekken en elke discussie over verzoening of co-existentie met hen af te wijzen.

  -Het actief oprichten van jihad-terreurcellen in Palestina.

  -De terroristische activiteiten in Palestina verbinden met de wereldwijde terreurbeweging.

  We zien de handelswijze in de praktijk en het lukt de Moslimbroederschap heel aardig om links-naieve westerse organisaties op te zetten tegen Israël!

  1. Vrijedenkert

   Hier het complete handboek van de Moslimbroederschap met hun plan van aanpak en ook infiltratie in het westen lukt aardig!

   Het Project:
   Netwerken met en het coördineren van acties met gelijkgestemde islamistische organisaties.
   Het vermijden van open allianties met bekende terroristische organisaties en individuen om de schijn van “gematigdheid” op te houden.
   Infiltreren in en overname van bestaande moslimorganisaties om ze op één lijn te stellen met de collectieve doelstellingen van de Moslim Broederschap.
   Gebruik maken van misleiding om de voorgenomen bedoelingen van islamistische acties te maskeren, zolang dit niet tegenstrijdig is met de wetten van de sharia.
   Het vermijden van lokale, nationale en globale conflicten met Westerlingen die op de lange termijn het vermogen om de islamistische machtsbasis in het Westen uit te breiden schade zouden kunnen berokkenen of die een negatieve reactie tegen moslims zouden kunnen veroorzaken.
   Het opzetten van financiële netwerken om de bekering van het Westen te financieren, inclusief de ondersteuning door fulltime bestuurders en medewerkers;
   Verkennen, gegevens verzamelen, en het opbouwen van capaciteit om gegevens te verzamelen en op te slaan.
   Het opzetten van een controlesysteem om toe te zien op de Westerse media om moslims te waarschuwen voor “tegen moslims gerichte internationale samenzweringen”.
   Het ontwikkelen van een islamistische intellectuele gemeenschap, inclusief het opzetten van studiecentra en belangenorganisaties, het publiceren van “academische” studies om de islamistische positie te legitimeren en de geschiedenis van de islamistische bewegingen te boek te stellen.
   De ontwikkeling van een allesomvattend honderd-jaren-plan om de islamistische ideologie over de hele wereld te bevorderen.
   Internationale doelstellingen afwegen tegen plaatselijke flexibiliteit.
   Het creëren van uitgebreide sociale netwerken van scholen, ziekenhuizen en liefdadigheidsinstellingen die de islamitische idealen zijn toegedaan, zodat moslims in het Westen constant in contact staan met de beweging.
   Het betrekken van moslims die onze ideologie trouw zijn bij democratisch gekozen instellingen op alle niveaus in het Westen, inclusief overheid, NGO’s, particuliere instellingen en vakbonden.
   Gebruik maken van bestaande Westerse instellingen tot ze kunnen worden overgenomen in dienst van de islam.
   Het opstellen van islamitische grondwetten, wetten en beleid voor uiteindelijke ten uitvoerlegging.
   Conflicten binnen de islamistische bewegingen op alle niveaus vermijden, inclusief de ontwikkeling van processen om conflicten op te lossen.
   Allianties sluiten met Westerse “progressieve” organisaties met vergelijkbare doelstellingen.
   Autonome “veiligheidstroepen” organiseren om moslims in het Westen te beschermen.
   Geweld ontketenen om de moslims die in het Westen wonen “in de stemming te houden voor jihad”.
   Jihad-bewegingen in de hele islamitische wereld ondersteunen door preken, propaganda en financiële, personele en operationele steun.
   Zorgen dat de Palestijnse kwestie wereldwijd een wig drijft tussen moslims en het Westen.
   De bevrijding van heel Palestina uit handen van Israel en de oprichting daar van een islamitische staat tot een hoeksteen maken van het plan voor globale islamitische overheersing.
   Een doorlopende campagne op touw zetten om onder de moslims haat tegen de joden op te wekken en elke discussie over verzoening of co-existentie met hen af te wijzen.
   Het actief oprichten van jihad-terreurcellen in Palestina.
   De terroristische activiteiten in Palestina verbinden met de wereldwijde terreurbeweging.
   Voldoende geld inzamelen om de jihad wereldwijd voor onbepaalde tijd voort te zetten en te ondersteunen.

   1. Bolkestein

    Het herkenbare patroon van oorlog tegen ons voeren. De Islam staat al 1400 jaar voor oorlog, haat en vernietiging. Het Islamitische gezwel dient uit Europa te worden verwijderd.

 9. nienke

  Frau Merkel heeft de grootste vijand van de Joden, de moslims dus bij miljoenen binnen gehaald.
  Zij had dit van tevoren kunnen weten denkend aan de tweede wereldoorlog.
  Ook onze politici halen ze met duizenden tegelijk binnen wetende dat zij NOOIT de Joden accepteren.
  Integreren verdommen ze ze blijven de Joden, Homo’s, Christenen, Democratie, haten er zal nooit verandering in komen bij deze moslims.
  Ze zullen proberen Europa te islamiseren met alle macht die ze hebben.
  Joden worden aangeraden GEEN keppeltje te dragen omdat ze anders gemolesteerd worden maar zij hebben wel het recht om hoofddoeken en burka’s te dragen.
  De islam en de westerse wereld passen niet bij elkaar.
  Islam, geen enkel tolerantie voor andersdenkenden, vrouw onvriendelijk,onacceptabel in onze westerse wereld.

 10. Vrijedenkert

  Baardmans op de Dam lukt uit zijn nek!

  Laatste aanval op Israël enkele honderden raketten afgeschoten, ook katapulten is onzin want Hamas is bewapend met AK-47 automatische wapens, RPG’s, mortieren, springstoffen om bommen te maken en dus ook raketten met een reikweidte tot diep in Israël!

  Dat Israël massaal operahuizen platgooit is onzin want westerse muziek is Haram…

 11. Godefroy France

  NEDERLAND IS TERUG IN DE TIJD,,,, 80 JAREN GELEDEN WAREN ONZE JOODSE BURGERS OOK VOGELVRIJ,,,,,, NSB EN AANVERWANTEN STELDEN ORDE OP ZAKEN,,,,,, DE ORANJES ZAGEN DAT HET GOED WAS,,,,,, OVERHEIDS-FUNCTIONARISSEN DEDEN HET MAXIMALE OM BIJ ADOLF IN HET GEVLEI TE KOMEN!!!

  NA DE OORLOG IS ER NIETS TOT WEINIG VERANDERD,,,,,,, LINKS-ISLAMITISCH TUIG SAMEN MET DE BEKENDE BRUINHEMDEN IN DE KAMER EN OP TV,,,, BLIJVEN TROUW AAN DE VERADERLIJKE INSLAG VAN NEDERLAND!!!

  PVV EN FVD OP NAAR 76 ZETELS EN DAN DOORPAKKEN!!!

 12. Isengrijn

  Pro-Palestinabaard heeft gelijk.

  Als zou ik zelf de zionisten niet vergelijken met NSB’ers.
  NSB’ers waren Nederlanders met Nederlandse voorouders, hielden van Nederland, hielden van ons volk en hielden van onze geschiedenis en cultuur.

  Dat doen die zionisten nu net niet. Zij hebben niets met ons land. Zij hebben hun eigen geschiedenis…
  …in de woestijn.

  1. Vrijedenkert

   Isengrijn,

   Deze opmerking en ook vele voorgaande opmerkingen vanaf uw zijde maken het voor mij onmogelijk om u in recht-liberale of rechts-conservatieve hoek te kunnen plaatsen!
   U bent volgens mij wel nationalistisch ingesteld maar niet rechts conservatief, ik verdenk u van andere sentimenten…

   U heeft totaal niks op met Joden of de staat Israël, u moet van beiden niks hebben dat is wel duidelijk…

   Stefan Wijkamp komt er duidelijk voor uit dat hij nationaal-socialist is zei al eens in een interview: nu ga ik een keer verzet plegen tegen de multi-raciale democratie op Joods-Christelijke grondslag nu ben ik een keer de verzetsstrijder, ik ben absoluut geen democraat maar nu wordt het ook eens een keer tijd dat ik van democratische rechten gebruik ga maken, Geert Wilders is absoluut niet onze man en zet zich hoofdzakelijk in voor joodse belangen en ronduit een jodenknecht en daan ben ik helemaal niet van gediend en voelt zich helemaal niet verbonden met de PVV…

   Ik denk dat we u ook meer in deze hoek kunnen plaatsen of minstens sentimenten in deze richting,.
   Veel oud-SS’ers hadden ook veel symphatie voor de Palestijnse zaak en de Palestijnen /Arabierenv.s de staat Israël.
   In het verleden hebben nationaal-socialisten goede betrekkingen onderhouden met de Palestijnse groot-moefti.

   Pro-natiestaat, rechts-conservatieve, rechts-liberale en anti-EU standpunten zijn niet te verenigen met het nationaal-socialisme, links-naieve maatschappelijke en politieke partijen beschuldigen DDS al constant van fascisme en verwarren rechts-conservatief met nationaal-socialisme.
   Rechts-conservatief, rechts-liberaal is rechts.
   Nationaal-socialisme is extreem-links.

   Naar mijn mening heeft u hier op DDS helemaal niks te zoeken met uw wereldbeschouwing en bezorgd u met uw opmerkingen rechts-Nederland en DDS een slechte naam!

   1. Isengrijn

    Vrijedenkert schreef:

    “…Deze opmerking en ook vele voorgaande opmerkingen vanaf uw zijde maken het voor mij onmogelijk om u in recht-liberale of rechts-conservatieve hoek te kunnen plaatsen!…”

    Dan doe je dat niet, Vrijedenkert. Het laat mij koud. Misschien ben ik erg lastig in een hoek te plaatsen, omdat ik toch vooral een eigen denkwijze heb.

    Stefan Wijkamp vind ik een clown. Jezelf verkleden als Hitler en serieus genomen willen worden gaat nu eenmaal niet. Overigens heb ik geen problemen met het Nationaal Socialistische standpunt wat hij uitdraagt.

    “…In het verleden hebben nationaal-socialisten goede betrekkingen onderhouden met de Palestijnse groot-moefti…”

    En dat was echt niet omdat zij de moslims zulke schappelijke mensen vonden. Zij hadden een gezamenlijke vijand. En dan is 1+1=2. Zij onderhielden ook goede betrekkingen met Benito Mussolini, terwijl velen niet bepaald veel op hadden met die man.

    “…Pro-natiestaat, rechts-conservatieve, rechts-liberale en anti-EU standpunten zijn niet te verenigen met het nationaal-socialisme, links-naieve maatschappelijke en politieke partijen beschuldigen DDS al constant van fascisme en verwarren rechts-conservatief met nationaal-socialisme.
    Rechts-conservatief, rechts-liberaal is rechts.
    Nationaal-socialisme is extreem-links…”

    Nee. Nationaal Socialisme is bloed en bodem, eer en trouw, en dus rechts.
    Extreem-links is tegen bloed en bodem. Tegen eer en trouw. Tegen Nederland en tegen landsgrenzen. Ook is extreem-links anti-racistisch.
    Alle nationaal socialisten die ik ken, zijn inderdaad anti-EU(Europese unie).

    “…naar mijn mening heeft u hier op DDS helemaal niks te zoeken met uw wereldbeschouwing en bezorgd u met uw opmerkingen rechts-Nederland en DDS een slechte naam!…”

    DDS had al een slechte naam. Dat vinden zowel extreem links en extreem rechts. Dat wil ook wel wat zeggen, niet?

    Mijn wereldbeschouwing is een Noord Europa zonder invloeden van niet-Europeanen zoals moslims, joden, Afrikanen en Aziaten.
    Ieder zijn eigen cultuur. Wij de onze.

    1. Vrijedenkert

     U laat zich door anderen niet als extreem-rechts of extreem-links bestempelen of in die hoek drukken maar komt er wel duidelijk voor uit dat u rechts, zeer nationalistisch en Europeaan bent die geen invloeden wenst van buitenaf en het nationaal-socialistisch standpunt in deze niet schuwt maar op veel punten omarmt.

     Ik ben het op veel punten niet met u eens b.v. nationaal-socialisme wat gebruik maakte van zowel extreem-linkse als extreem-rechte standpunten maar bij oprichting toch vooral een links georiënteerde partij was en pas naderhand wel drastisch is opgeschoven naar rechts.

     Ook al verschillen we van mening en ideologie toch bedankt voor uw helder en duidelijk antwoord wat we vandaag van politici en partijen in de meeste gevallen niet meer krijgen!

  2. Bolkestein

   En een heden en een toekomst in de ontgonnen en groen gemaakte woestijn. Inventiviteit, noeste arbeid en doorzettingsvermogen waren de ingrediënten daarvoor. Iets waar het die Arabieren en al die andere Moslims aan ontbreekt. Het ontbreekt ze aan gezond verstand en het ontbreekt ze aan gezonde arbeidsmentaliteit. En dan rest voor hen slechts primitieve jaloezie.

   Eventjes de feiten: Israël kent al milennia lang Joodse bewoning en beschaving. Lees er de Perzische, Griekse en Romeinse geschriften er maar op na. Archeologische vondsten wijzen daar ook op. En niks Arabisch Islamitisch zwerfvuil dat zich na 1967 Palestijnen is gaan noemen. De naam Palestina komt van de Romeinen. De Romeinen gaven aan Israël de naam Palestina als toespeling op de Filistijnen uit de bijbel. En de Filistijnen waren een Mediterraan volk afkomstig uit Griekenland. Dat waren geen Arabischachtigen. Kortom: Die Arabieren kunnen geen enkele ancestrale claims op Israël leggen. Evenmin kunnen die Moslims Jeruzalem niet opeisen. Dus zo’n Nasrallah van Hezbollan die schreeuwt dat Al Qud de ondeelbare hoofdstad van de Islam is, die schreeuwt maar wat en kan me m’n reet likken. En die Moslims kunnen wel van alles eisen. Ik heb Moslims nooit anders gekend dan enkel te eisen en niks te bieden te hebben. Het zijn gewoon parasieten. In hun Ali Babaïstische logica is geroofde waar hetzelfde als eigendom. Wel duidelijk dat wij die Muzelmannen op grote afstand van Europa moeten houden, want ze brengen hier alleen maar ellende.

   En als weer eens een zelfbenoemde Palestijn schreeuwt over dat ze er al eeuwen wonen eventjes de voor hen onaangename feiten.

   In de 19de eeuw maakte Israël deel uit van het Ottomaanse Rijk. En het was nauwelijks bewoond. Arabieren verkochten grond aan Joodse pioniers. En lachten zich nog suf over hoe ze die Joden hadden afgezet met waardelozen grond. Het was ook waardeloze grond. Jarenlang moest eerst het zout van de bovenlaag met water worden weggespoeld om de grond ontginbaar te maken. Wonderwel door inventiviteit, noeste arbeid en doorzettingsvermogen slaagden de Joden er in de woestijn groen te maken. En toen trokken er vanuit Egypte en Saudi Arabië massaal Arabieren naar Israël om op de Joden te gaan parasiteren. Ironie o ironie, deze Arabieren worden in hun herkomstlanden veracht. Ze zien hen als Zigeuners, als iets laags. In Libanon, in Syrië zitten dezen in omheinde ghetto’s en hebben ze ook na generaties aanwezigheid daar geen enkele burgerrechten. Ze zullen nooit de nationaliteit en de burgerrechten krijgen en men wil ze daar het land uit hebben. Wellicht dat ze daar ook zelf alle aanleiding toe geven. Vergelijk dat eens met dat mooie en dat lieve land Israël, waar alle Arabieren binnen Israël van voor de demarcatie van 1948 (nadat Israël zichzelf had verdedigd tegen een vernietigingsoorlog welke door de Arabische Islamitische buurstaten was begonnen) dezelfde burgerrechten als alle andere Israëliërs genieten.

   Ik voel me niet geroepen ook maar enig greintje medelijden te moeten hebben met dat Arabisch Islamitisch zwerfvuil wat zich na 1967 Palestijnen is gaan noemen. Ze hebben keer op keer hun eigen zaken zelf verziekt. En ze willen ook niet anders. Ze willen niet normaal gaan doen. Ze willen geen normaal nabuurschap nastreven. Ze willen vooral zielig blijven doen en bij ons aan het subsidieïnfuus blijven liggen. Ik ben hun parasiteergedrag zo langzamerhand wel een beetje zat. Waarom zouden wij die parasieten moeten subsidiëren. Ik ben ook nooit vergeten dat ze op de Elfde September massaal luidkeels juichend en feestvierend en snoepjes uitdelend de straat op gingen. Dat is nou de dankbaarheid die je terugkrijgt voor hen van een subsidieïnfuus te hebben voorzien. Ik ben klaar met ze. Ik heb ze afgeschreven. Zelden zo’n waardeloos rioolvolk gezien als dat Arabisch Islamitisch zwerfvuil wat zich na 1967 Palestijnen is gaan noemen. Het verbaast mij dan in het geheel ook niet dat ze notabene door hun eigen Moslimbroeders met de nek worden aangekeken en als Zigeuners worden gezien. Geheel de resultante van hun eige insteek.

  3. Bolkestein

   Heb je mallootje Robert-Willem van Norren er al op aangesproken op de Dam? Misschien leer je dan ook nog aangenaam kennis maken met die linkse tolerantie jegens andersdenkenden…

 13. logisch denken

  Doe is een keppeltje op je hypocriete linkse kop en probeer eens over het Osdorperplein of Plein 40-45 te lopen. Onze cultuur verrijkertjes weten wel raad met uw uiting van geloof. De burka en niqaap zijn overigens breed geaccepteerd wat dan wel weer wat moeite geeft om passend werk te vinden waardoor je in het onderzoekje de onderkant van de samenleving vormt.

  1. Bolkestein

   Burqa of niqaab dragen is jezelf ongeschikt maken voor de arbeidsmarkt. Dus korten op de uitkeringen!

 14. Pescador

  Ha ha ha, ze noemen de rechtse nazies , maar onder links bestuur stijgt de jodenhaat behoorlijk.
  persoonlijk vind ik het niet kunnen wat de joden daar doen landje pik mag niet als welk land dan ook dat doet, blijkbaar mogen die joden dat wel

 15. C.A.Barstow

  ”Ooit was de Dam in Amsterdam het hart van Nederland”
  Tegenwoordig is het een smerig links tot op het merg verrot hart van A’dam.
  Links in zijn geheel is verrot en het ernstige hieraan is dat het het hele land ermee aansteekt en meesleept naar de afgrond.

  1. DidiMadloba

   Doe normaal!
   De Dam was ooit het domein van de “damslapers”, vrolijke vrije jeugd.
   Nu is de Dam vergeven van de toeristen, en van middenstanders die wat aan die toeristen willen verdienen. Geef ze eens ongelijk!

 16. HDNW

  Net zo slecht als de nsb? Volgens mij weten we allemaal wel dat de nsb nou niet bepaalt een krachtorgaan is. Israël is dat wel. Daarnaast komt Israël pittig vaak in het nieuws. De nsb bestaat niet eens meer. En ik ben eerlijk: Israël heeft ook foute dingen gedaan. Maar pas als ze een genocide starten, of er een openlijk helpen, mogen ze op datzelfde lijstje.
  Het is pittig simpel: het midden oosten is een killercontinent. Als je daar niet jaagt, wordt je gejaagd. Israël wordt gejaagd, en jaagt ook zelf. Het probleem van dit tekstje is dat het alleen het stukje van Israël jaagt laat zien, en niet laat zien wat landen zoals Iran, en Palestina zouden doen als ze de joodse bevolking over zouden laten aan de Palestijnse.
  Ik ga ervan uit dat samenwerken tussen de joodse, en Palestijnse bevolking mogelijk is, maar we moeten wel voorzichtig zijn.

  1. Bolkestein

   Denk aan de wijze woorden van Golda Maïr en dan komen we gelijk bij de kern van het probleem.

   De woorden van Golda Meir:
   “Wij kunnen de Arabieren vergeven dat zij onze kinderen doden tijdens de oorlogen, maar wij kunnen hen niet vergeven dat zij ons dwingen hun kinderen te doden.”
   “Vrede zal tussen ons en de Arabieren komen pas als de Arabieren méér van hun kinderen zullen houden dan dat zij ons haten”

   מדברי גולדה מאיר :
   ” אנחנו יכולים לסלוח לערבים על כך שנהרגים ילדנו במלחמות ,
   אנו לא יכולים לסלוח להם על כך שהם כופים עלינו להרוג את ילדיהם.

   השלום ישרור בינינו לבין הערבים רק כאשר הם יאהבו את ילדיהם
   יותר ממה שהם שונאים אותנו. “

   1. logisch denken

    wijs gesproken

 17. Bolkestein

  Amsterdam gaat miljoenen bezuinigen op mantelzorg.

  Amsterdam gaat miljoenen investeren in huisvesting illegalen.

  Amsterdam is doodziek.

 18. DidiMadloba

  Dat Israël niet aardig is tegen de Palestijnen is duidelijk, maar met nazisme heeft dat niets te maken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.