Gestoorde Zamir M. krijgt slechts 15 jaar voor het DODEN van 24-jarige Laura Korsman

De gestoorde Zamir M. doodde enkele jaren geleden zijn ex-vriendin in haar studentenhuis met een aantal messteken. Het Nederlandse rechtssysteem sprak ‘recht’ en stelt dat een straf van 15 jaar gevangenisstraf voldoende is. Ook krijgt Zamir M. een verplichte TBS-behandeling. Als je zo’n strafmaat leest dan schrik je toch?

De strafmaat is namelijk veel te zwak. Het slaat eigenlijk nergens op. Maar gezien het feit dat rechters zelfs discussiëren over het zogenaamde verschil tussen ‘doodslag’ en ‘moord’, terwijl deze verschillen enkel metafysisch van aard zijn, behoeft het geen verbazing dat rechtbanken op deze manier recht spreken. De resultaten van moord en doodslag zijn hetzelfde voor het slachtoffer, maar niet voor ‘rechters’. En dus ook niet voor de straf die de daders begaan. Voor de slachtoffers staat de uitkomst al vast, maar daarna volgt discussie over de strafmaat. Tenenkrommend.

Dat feit zegt voldoende over de intense mentale handicaps die in de Nederlandse rechtbanken heerst. Immers zijn de metafysische overwegingen van de dader toch onderschikt aan de resultaten van die overwegingen voor het slachtoffer? Namelijk, de dood!? Ach, in Nederland hoef je je nergens meer over te verbazen. Hier zijn de daders namelijk ook ‘slachtoffer’. De gemiddelde levensverwachting in Nederland voor vrouwen is 83 jaar. Zou je aannemen dat het slachtoffer van Zamir M. zo oud zou zijn geworden zonder zijn acties dan had Laura Korsman nog 59 jaren kunnen leven.

In die zin was de 33-jarige Zamir M. dus een plaag voor het leven van Laura. Een plaag in die zin dat haar leven 59 jaar eerder eindigde dan verwacht. Maar de acties van Zamir M. worden niet in deze termen beoordeeld. Nee. In Nederland zitten hoogopgeleide rechters de kunstmatige verschillen van metafysische aard tussen moord en doodslag te analyseren. Zij stellen een verschil vast gebaseerd op onzichtbare metafysische overwegingen die zij zelf niet eens kunnen bewijzen dat ze bestaan. Tenzij, ja, tenzij er toevallig bewijs wordt gevonden of een dader zijn zonden blootlegt.

En in dit geval acht men moord wél bewezen. In zoveel andere gevallen niet. Terwijl de uitkomst voor het slachtoffer hetzelfde is. Kijk ook eens naar de wijze waarop de rechtspraak is omgegaan met de casus Anne Faber. In plaats van de achterlijke Zamir M. de straf te geven die hij verdient krijgt de man slechts 15 jaar. Het ontnemen van 50 jaar leven kost je dus hooguit 15 jaar leven. Logisch dat men met losse handjes rondloopt in dit land!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. nienke

  Ach een mensenleven is niet veel meer waard in de ogen van onze rechters, 15 jaar voor een MOORD echt ongelovig.
  En als hij zich goed gedraagt zal het wel 12 jaar worden.
  Hier hoort toch levenslang als straf.

  1. Joop Klepzeikert

   @ninke: Het is nog veel erger. In het geval dat er ook TBS is opgelegd kan en zal ook in de meeste gevallen al na 1/3 van de straf met de TBS begonnen worden, waarna ze meestal na 3 weken alweer buiten lopen.
   Onze rechtstaat bestaat niet meer, dat is een extreem linksstaat geworden.

   1. Korporaal Monty

    “Onze rechtstaat bestaat niet meer, dat is een extreem linksstaat geworden.”

    Gelukkig heb jij het besluit genomen om deze extreme linksstraat de rug toe te keren om een Amerikaanse staatsburger te worden.
    Daar respect iedereen gelukkig wel de wet hè.

    1. edoc431

     Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
     Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
     Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

     1. Matig rechts

      @edoc431

      Moet je na gaan wat voor een slappeling het is.
      Hij is hier extreem links aan het promoten, maar vlucht zelf naar Amerika.
      Dan ben je op zijn Hollands gezegd toch een enorme impotente l.u.l

    2. Matig rechts

     Gelukkig, als je dan gelijk oprot van het forum kan je je betweterige gedram daar op een forum uiten.

 2. Cycle25

  Richtlijn R.A.A.K maar toepassen ?

  R > Rustig blijven
  A > Aanvaarden/accepteren
  A > Afgeven van gleuf
  K > Kijken

  Dit is dus de oplossing voor elke vrouw die verkracht/vermoord wordt, en justitia zag dat het goed was…

 3. Joop Klepzeikert

  Het is heel hoog tijd dat er met een heel grove bezem door het D66 en andere linkse leipelingen bestand aan ‘rechters’ gehaald wordt. Die imbecielen worden met de dag gestoorder en gevaarlijker.
  In ieder normaal land wordt er voor dat soort gruwelmoorden levenslang opgelegd, behalve in Nederland.
  Alleen als een blanke een keer een allochtoon of socialist beledigd worden er absolute maximum straffen of nog hoger opgelegd.

 4. C.A.Barstow

  Het is een gevolg van het feit dat het justitiële landschap door links vergiftigd en verpest is, dit soort slappe strafjes hebben in de verste verste niets met gerechtigheid laat staan met een zekere mate van wraakoefening te maken.
  De straf op moord kan er maar één zijn en dat is de doodstraf.
  Weg met die smerige linkse kliek op justitie.

 5. Raveltje

  Een moord met voorbedachte rade daar geldt zeker levenslang
  Maar het is wel de bevoegdheid van de rechter om anders te beslissen.

 6. santiago

  Over een half jaartje het eerste onbegeleid proefverlofje en daarna horen we weer en zijn we weet verbijsterd.

 7. Bolkestein

  D’66-rechters: Nooit anders dan daderknuffelaars geweest.

 8. Mars020

  Dan begrijpen ze het in Irak toch ietsjes beter. Daar hangen ze bepaalde soort misdadigers tenminste op. Hoef je ze ook niet te voeren en therapie te geven, dat scheelt veel tijd geld en moeite.

 9. logisch denken

  30 jaar hoort het vonnis te zijn. Het leven van een ander mag de maximaal mogelijke celstraf waard zijn.

  1. Kapitein Haddock

   logisch denken

   Ho,…ho,…je maakt een denkfout!
   Nederlanders moeten zwaar gestraft worden! Appeltje stelen minimaal 10 jaar!
   De huppeltruttende D66 rechtertjes hebben opdracht (OM) om “begrip” te hebben voor de moordende/verkrachtende/stelende/ en wat nog, meer Allochtonen.
   PS
   Ook hier blijkt weer dat Ministerie V&J vergiftigd is door Links, pro-Moslim en anti-Nederland!

 10. AS210854

  Wie nu nog gelooft dat Nederland een eerlijk rechtsstelsel heeft, moet met spoed een arts raadplegen.

 11. Jv

  Familie, 15 jaar is te kort, maar als het mijn dochter was, dan had ik een jobs geduld. Kortom een jaar langer leven na uitzitten van zijn straf zal hij niet meer halen.
  De resten mogen zijn familie ophalen.

 12. victus

  Door al die opeenstapeling van boterzachte strafjes is Holland een magneet van crimineel gespuis geworden. Het rijden op een opgevoerde brommer wordt verhoudingsgewijs zwaarder gestraft. Als je ECHT 30 jaar de slammer in wilt, licht je gewoon de belastingdienst op! Kom niet aan de centjes!

 13. logisch denken

  Zullen we de d66 rechters een handje helpen en voorzien van een staffel ? We beginnen standaard met 10 jaar voor doodslag en 20 jaar voor moord. Hierbij tellen we op de leeftijdsverwachting ( 80 voor man en 85 voor vrouw) minus de leeftijd van het slachtoffer. In dit geval zou hij 71 jaar achter tralies verdwijnen en hoeven we niet te steggelen over was het moord of was het doodslag.

 14. Vandutch

  Wat een giller dit!! Erg gewoon!!
  Als je 10 km/h te hard rijdt, word je aan de schandpaal genageld, financieel uitgekleed en krijg een voorwaardelijke gevangenis straf! Als je iemand vermoord kom je binnen een paar jaar vrij wegens goed gedrag!! Kortom: kost het veel in verhouding veel geld ben je zo vrij, maar lever je geld op dan mag je echt boeten!!

  1. victus

   Ook zaken zoals eerwraak en islam gerelateerde misdaden tegen vooral meisjes en vrouwen worden het liefst onder het tapijt geveegd. Komt het tot een strafje; het minimaalste van het minimaalste en een hele lange verklaring waarom zo laag en boterzacht, maar dat is al bekend bij de autochtone toehoorders. Op je brommer zonder achterlicht levert een hogere straf op!

 15. HEM

  Rechters in Nederland.
  Zoon en a.s. schoondochter worden doodgereden door iemand die gapend achter het stuur stapt (omdat zijn collega in slaap is gevallen) en vervolgens een flauwe bocht nar rechts mist.
  Frontaal. Zij dood (na 20 minuten, bij kennis), hij, door mijzelf, een dag later geëuthaniseerd.
  Eerste uitspraak:
  De Rechter is van mening dat IEDEREEN op een zeker moment een totaal onverwacht bewustzijnsverlies kan vertonen. Een bewustzijnsverlies dat later niet traceerbaar is. Deze laatste zin voegt Mevr Van Baal (Roermond) om vijf(!) medisch specialisten (die GEEN bewustzijnsverlies kunnen traceren de wind uit de zeilen te nemen.
  Verdachte is dus onschuldig aan de dood van beide jonge (24 en 25) mensen!
  Tweede uitspraak (Hof Den Bosch)
  Hier zijn de Rechters gespecialiseerd in het besturen van auto’s en wat blijkt?
  Verdachte heeft slecht een KORT moment van ONOPLETTENDHEID vertoont!
  En zoiets is niet voldoende voor een schuldig verklaring.

  Briefje van Advoctaat Generaal Willemsen verklaart het later allemaal:
  Niet iedereen kan tevreden worden gesteld(!), en in dit geval speelden er ook andere belangen!

  Ik vraag mij af: Is de Parenclub in Beesel “een ander belang”?????

  Nederland een Rechtstaat? Laat me niet lachen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.