IND oefende druk uit op medewerkers om verblijfsvergunningen CRIMINELEN niet in te trekken

Het is ongelooflijk. Nou ja, eigenlijk kan ik dit wel degelijk geloven.

Het is bijna niet te bevatten, maar het NRC Handelsblad bericht dat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) druk heeft uitgeoefend op haar medewerkers om de verblijfsvergunningen van veroordeelde criminelen niet in te trekken. Medewerkers van de dienst die zich hiermee bezighouden laten weten aan de krant:

De druk vanuit het management om verblijfsvergunningen als het even kan niet in te trekken is groot, verzuchten de IND’ers. De leiding lijkt meer geïnteresseerd in allerlei budgettaire afspraken die zijn gemaakt met het verantwoordelijke ministerie van Justitie en Veiligheid, dan in het oprecht beoordelen van dossiers.

Staatssecretaris Harbers trad eerder al af, maar hij deed dat om andere redenen. Dit is dus een nieuwe zaak — en een nieuw probleem dat blootgelegd is door, jawel, één van de meest linkse kranten van ons land.

Want ja, dat is waar mijn “bijna niet te bevatten” op slaat: het nieuwsbericht hierover van de NRC. Ik bedoel maar: als linkse activisten zouden die lui toch juist voor opengrenzen en onbeperkte verblijfsvergunningen moeten zijn.

Of zou de NRC opeens dit soort journalistiek werk verrichten omdat ze denken dat het kabinet op deze manier mogelijk ten val gebracht kan worden, waarna de PvdA als vanouds een greep naar de macht kan doen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Vrijedenkert

  Alle hoofdverantwoordelijken politici, bestuurders en ambtenaren op staande voet ontslag en geen wachtgelden!
  Verwijtbaar werkeloos dus geen vorm van ontslagvergoeding of uitkering!

 2. Politiek Profeet

  Jouw wens om de partij van de allachtonen de macht te laten grijpen is al mislukt bij hun proefballon de moslimpartij denk(!).
  Het suddert in europa, italie gaat de engelsen achterna en dan valt het doek voor de eurofielen.
  NRC is een staatskrantje, linkse ratjes die menen journalistje te mogen spelen, allemaal aan het overheidsinfuus.
  Het volk word wederom dom gehouden en krijgt af en toe een bot toegeworpen om vooral stil te blijven en verder uitgemolken te worden door de rovers in den haag.
  De vlam in de pan is aanstaande, de roverheid kan de burgers niet langer meer beschermen tegen de hordes barbaren uit de zandbak,burgers roepen steeds meer om zogenaamde milities te gaan vormen.
  Grote delen van de grote steden zijn al onleefbaar geworden en staan buiten het gezag van de roverheid.
  Die wijken zijn no go gebieden geworden.
  Zal een klus worden om die weer te zuiveren van elementen die onze vrije westerse wereld ondermijnen en omver willen werpen teneinde er een kalifaat van te maken.
  Het is wachten op de eerste klap……

  1. garfield

   Idd als het zo ver is zullen de straten overlopen met bloed .
   Ofwel we zijn dan al zo ver gemanipuleerd dat we zonder erg er in te hebben de depopulate agenda van de UN aan het uitvoeren zijn.

   Ook iets om over na te denken.
   Socialisme bedacht door Karl Marx (een jood) .
   Kapitalisme ook bedacht door de joden.

   Conclusie zijn bijde in het leven geroepen om mensen tegen elkaar op te zetten.
   Rara wie daar beter van worden.
   En maar raar vinden dat die bevolkingsgroep
   Al eeuwen gehaat en vervolgd worden.

 3. Ritter

  Verreweg de meeste asielzoekers zijn illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” naar Noord/West Europa reizen …………aangetrokken door het “gratis” geld ( ons sociaal stelsel).

  Eenmaal in Europa zullen deze asielzoekers er alles aan doen om hier te blijven; dus ook blijven procederen en dat soort dingen totdat ze uiteindelijk “beloond” worden met een verblijfsvergunning.

 4. Watcher

  ”Ik bedoel maar: als linkse activisten zouden die lui toch juist voor opengrenzen en onbeperkte verblijfsvergunningen moeten zijn.”

  Michael de provocateur, dat is niet waar maar het bekt zo lekker.

  1. Bosche draak

   wat is er dan niet waar aan?
   Zeggen van niet kan iedereen, maar hoe zit de vork in de steel volgens u?

 5. Meriadoc Brandebok

  Michael schreef: “Of zou de NRC opeens dit soort journalistiek werk verrichten omdat ze denken dat het kabinet op deze manier mogelijk ten val gebracht kan worden, waarna de PvdA als vanouds een greep naar de macht kan doen?”

  Het is overduidelijk dat de media Rutte omver probeert te trekken. Daar is geen twijfel meer over mogelijk.

  1. Sealgaire

   Blablabla Gussje

   1. Watcher

    van Oldebarnevelt maakt weer eens een soepje van Andijvie en Peterselie.

    Niet te vreten.

  2. edoc431

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

 6. J.C.

  Dit beleid van de top van de IND komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Het verklaart ook wel waarom Rutte III (en de andere linksliberale partijen in de Tweede Kamer) gretig de discretionaire bevoegdheid van de minister om asielaanvragen, ondanks vele keren rechterlijk afgewezen te zijn, toch positief te honoreren, overgedragen heeft aan de top van de IND. We weten nu, en Rutte III kennelijk toen ook al, wat de top met die discretionaire bevoegdheid zal doen. (O, die EU dubbele omvolkingsagenda toch…).

 7. Florissa

  Wat is er mis mee om die lui met een bewijs van onkunde de laan uit te sturen ,als dit leiding geven is ,begrijpen ze er geen jota van ,en zullen het ook nooit leren ,dus weg ermee .

 8. Godefroy France

  DAT HELE LINKSE ANTISEMITISCH ISLAM GEKNUFFEL MOET OP DE SCHOP,,, DE VERANTWOORDELIJKEN ONTSLAAN,,,,, GAAN ZE MAAR EEN BAANTJE ZOEKEN IN NOORD AFRIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  GEERT ,,,,,,,,,,,, HELAAS EEN ROEPENDE IN DE WOESTIJN,,,,,,,, TOCH EEN HELD !!!!!!

  PVV EN FVD REDDERS VAN NEDERLAND!!!!!!!!!!!!!!

 9. logisch denken

  Das toch geen nieuws. Elk weldenkend mens wist dit al. Uitkeringsparadijs Nederland zo staat de speldenknop op de wereldkaart wereldwijd bekent. Als u binnen bent blijft u binnen want er volgt vanzelf een pardonnetje

 10. Joop Klepzeikert

  Joh, hoe kan dat nou? Een ultra extreem linkse organisatie die criminele migranten ons land binnen laat? Dat doen ze toch anders nooit?
  Het hele asiel systeem is gruwelijk fout.
  Asielaanvragen zouden niet door de personen die dat tuig opvangen behandeld moeten worden, maar door onafhankelijke personen.
  De procedure zou als volgt moeten gaan: De persoon die de migrant opvangt zet de gegevens op papier, een volgende persoon, die de migrant nooit zelf gezien heeft, onderzoekt of die gegevens juist zijn en speelt dat alleen door aan weer een ander persoon als die gegevens 100% kloppen. Die persoon kan dan onafhankelijk bepalen of de migrant echt recht heeft op een verblijfsstatus.
  Kloppen die gegevens niet behoort de migrant per direct verwijderd te worden.

  Nu wordt alles door 1 persoon gedaan, die een persoonlijke band met de migrant opbouwt, vooral omdat de migrant met heel zielige verhalen komt, waar vaak niets van klopt. Door die zielige verhalen ziet de eerste persoon die ze opvangt de werkelijkheid niet meer, maar alleen die zielige verhalen.
  Daardoor gaat het zo vaak fout.
  Er wordt niet naar de feiten gekeken, maar naar verhalen.

 11. Vraagtekentje

  Besef me dat eigenlijk best erg is d a t ik nergens meer van sta te kijken

 12. H.Vaes

  Wat heeft het eigenlijk nog voor zin om te strijden tegen islamisering …illegale immigratie ……. als onze kleinkinderen…..waarvoor wij ouderen dat doen….op de Pvda…D66 en Groen links blijven stemmen?…….Ik ben geneigd te denken……Lieve kleinkindertjes…..zoek het dan zelf maar uit ook. Het zal onze tijd wel duren.

 13. Bes Tolen

  Zo gaat het al lang naar ik vermoed. De Tweede Kamer zal een andere indruk geven. Dat doen ze dan impliciet. De indruk dat het probleem van de laatste tijd is. Mooi afgegrensd dus. Daarenboven lopen er altijd maar weer lieden rond, die verkondigen dat de allernieuwste cijfers niet kloppen. Wel in die zin dat er vrijwel helemaal geen moorden en geen andere misdaden waren. Daar deed zelfs een groot landelijk dagblad aan mee.

 14. Kapitein Haddock

  Het is vaak vervelend om altijd hetzelfde te vermelden:
  maar,………… en daar komt het op neer, de asielindustrie is zeer machtig!
  Geworteld in ALLE Ministeries!
  Dus ook de IND!

 15. DidiMadloba

  Dit is geen “druk uitoefenen”, dit is gewoon een opdracht van de baas.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.