Ingezonden video! Pure Jodenhaat op de Dam: ‘You are Zionist killers, pedophiles’

Op de Dam in Amsterdam viel Michael Jacobs, een oplettende lezer, iets op dat hem aanspoorde zijn camera erbij te pakken: onverbrijdeld antisemitisme tijdens een anti-Israël demonstratie! Oordeelt u zelf:

In zijn bericht naar ons zei hij het volgende:

Afgelopen zondag 16 juni zagen wij opnieuw een anti-Israël manifestatie op de Dam, waarvan ik u het bijgevoegde filmpje stuur. Volgens mij horen wij hier uitspraken van een onmiskenbaar antisemitisch karakter.

Mede gezien de recente Iraanse optocht in Den Haag is ook de stelling van de Amsterdamse burgemeester, het Openbaar Ministerie, en politie, dat het bij zulke evenementen slechts zou gaan om ‘kritiek op het beleid van de regering Netanyahu’ niet echt geloofwaardig. Het is één (politiek correct) ding voor politici en bestuurders om te verklaren dat we antisemitisme verafschuwen en dat we het moeten bestrijden, maar als wij antisemitisch haatzaaiende en tot geweld oproepende personen en groepen niet met naam en toenaam durven te benoemen, bestraffen en hun activiteiten verbieden, dan hebben al die dappere woorden mijns inziens slechts een holle klank en zal er in de praktijk niets veranderen.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Brazil

  Ja dit krijg je met extreemrechts.
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch. 🙂

  1. dannyvermeulen69

   Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch

  2. FVD

   Brasil, lijd jij aan een “gevaarlijke” vorm van palilalie?
   Je herhaald in elke reactie, die stomme laatste zin.

  3. bifbof

   U bent gewoon een schoft , maar ik geef toe : een idiote schoft

  4. Deukman

   Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch

 2. ikweetwatikwil

  Wat een akelig tuig.

  Shalom Israël.

  1. trutje

   Ben het met je eens Shalom Israel. Die vrouw lijkt wel een verbouwde man in dat filmpje.

 3. Isengrijn

  Michael Jacobs, vele malen gearresteerd wegens verstoring van de openbare orde.
  Verhuist u alstublieft naar Palestina, en ga daar met die vlag van je wapperen! Israël-gekkie!!!

  1. Trien Knoppen

   En neem dat onzin uitkramende viswijf gelijk mee aub… wat een mafklapper is dat!

  2. ikweetwatikwil

   Ehhh, Palestina?? Waar ligt dat.

   En ik zwaai met mijn vlag waar IK wil. Waarom roepen buitenlanders of geitenwollensokken altijd dat Nederlanders maar moeten vertrekken. Zou je wel willen . Maar dat doen we maar niet. 🙂

 4. ikweetwatikwil

  Getsie, sta ik tussen 2 idioten in .

 5. Trien Knoppen

  En Femke Halalsema vindt het allemaal prima… misschien dat de F-side een keer een kijkje kan nemen daar… 🙂

 6. Duke

  Laten ze die semitische vete in de zandbak uitvechten en niet hier in Nederland.

 7. EU kok

  Waarom heeft de altijd vredelievende Michael Jacobs altijd last van anderen en waarom krijgt deze idioot hier een platform?

  1. Trien Knoppen

   Waarom krijgen die ‘I see satan in your eyes’ mafklappers een platform op De Dam?

 8. Cycle25

  Haha, Obama, met of zonder Mich(elle)ael is gedegradeerd tot zionist.

 9. logisch denken

  Dat dit toegestaan wordt en vervolgens wordt geroepen , goh wat vreemd het anti semitisme neemt zo toe , hoe zou dat tocch komen.

  hypocriete pol pot politiek dus heel herkenbaar bij gl

  1. Isengrijn

   Dus…
   …Anti-islam is prima, maar antisemitisme is uit den boze? Dat is een vreemde logische denkwijze @Logisch Denken.

   1. Hans Brusselmans

    Isengrijn als notoire antisemiet stelt gefundeerde islam kritiek gelijk aan antisemitisme, het is genoteerd.

   2. Trien Knoppen

    Wat is er mis met tegen een vrouwonvriendelijke en homofobe ideologie zijn?

    Antisemitisme heeft niets met een ideologie te maken maar met een bepaalde groep mensen!

   3. toetssteen

    @I
    Islam is geen ras, Semieten, lees Joden, wel.

    1. Isengrijn

     Dus zwarte Ethiopische joden behoren tot het zelfde ras als, laten we zeggen de Asjkenazische en de sefardistische joden…

     …juist @Toetssteen.

     1. Trien Knoppen

      Klopt! Het menselijke… 😉

    2. I.W.A.B

     @TOETSSTEEN
     Het woord “Semiet” kan dus verwijzen naar elke persoon die behoorde tot de oude volkeren van het Midden-Oosten, zoals Arameeërs, Akkadiërs, Feniciërs, Hebreeën en Arabieren en hun afstammelingen.

 10. Trien Knoppen

  ‘I see satan in your eyes’… Hilarisch!

  Heeft ze geluk dat ze mij nog niet is tegengekomen… ik ben namelijk het kind van de duivel… aldus jebroer… lol

 11. Blokkeer-Fries

  Zoveel diversiteit, zoveel inclusiviteit, zoveel multiculti, zoveel verbinding, zoveel gelijkheid, zoveel welkom, zoveel bed, bad brood, zoveel deugen, maar het werkt niet in het extreem linkse en communistische faal kalifaat Islamsterdam. Je kan er alle vlaggen vinden, behalve de Nederlandsche driekleur.

 12. Ben-NIET-Groen-L

  Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch

 13. I.W.A.B

  Michaël Jacobs is dat niet dat figuur die altijd met de Israelische vlag loopt
  Vraag me af waarom hij niet met de Nederlandse vlag loopt…
  loyaiteits kwestie?…deze figuur doet er beter aan… in zijn beloofde land te
  gaan wonen…kan hij samen met zijn zandbak vrienden daar…over die andere
  zandbak bewoners gaan zeiken….
  En dit is gewoon in de Talmoed te vinden
  “Seksualiteit: Geslachtsgemeenschap tussen een jongen jonger dan 9 jaar en een volwassen vrouw berokkent de vrouw geen schade (Sanhedrin 69b). Een volwassen man mag seks hebben met een meisje van minder dan 3 jaar. Het
  kind groeit er wel weer overheen (Kethuboth 11b). Seks met een meisje jonger dan 3 jaar is tegelijk bezegeling van een huwelijk (Sanhedrin 55b) “

  1. Trien Knoppen

   Religie maakt meer kapot dan je lief is… maagdenvliesjes o.a.

   Laat ze het allemaal lekker uitvechten bij de klaagmuur en niet op De Dam!

  2. Sprookjesfiguur

   Wat deed Mohammed toch met dat 9 jarige meisje… Het lijkt mij inderdaad verstandiger dat het zandbak volk lekker in eigen land blijft. Geldt voor beide partijen. Protesteren in Nederland terwijl de loyaliteit ergens anders ligt. Ga Dan lekker naar waar je je thuis voelt. Blijkbaar niet in Nederland. Of toch maar blijven genieten van het sociale stelsel…

   1. Aaldering

    Er zijn hier in Nederland slachtoffertjes jonger dan 9 jaar. Het is door de tijden heen er dus niet beter op geworden, triest genoeg.

    1. Sprookjesfiguur

     @ Aaldering

     Proest… Mohammed wordt door 1,6 miljard idioten aanbeden.. Beetje vreemde vergelijking.

     1. Bosche draak

      Een vergelijking van de afzwakkende, wegkijkende en goedpratende soort uiteraard.

 14. C.A.Barstow

  Weer dat smerige palestijns islamitisch tuig.
  Waarom wordt er door de politie niet tegen dit vervloekte antisemitisme opgetreden?
  omdat A’dam een g*dvergeten links ratten nest is!

  ISRAËL FOR EVER!

  1. AS210854

   C.A.+++++++++++++++++++

 15. fusilier

  Palestijnen houden meer van oorlog ,als van hun eigen kinderen.

  1. Kretoloog

   Maar ze fokken dan ook als konijnen.

   1. I.W.A.B

    @Kretologie
    Ja wat fokken betreft zijn het net orthodoxe joden
    Met hun 8+ kinderen

    1. Bosche draak

     Bijna hetzelfde ook, randdebiel

    2. Trien Knoppen

     Alles waar orthodox voor staat kan je missen als kiespijn… dragen helemaal niets bij aan de vooruitgang van de mensheid. Achterlijke schapen!

 16. peetjoh. k

  Ja moslims de kanker van de wereld. Een grotere bak elende is er niet. In feite is links de sigaret. Die zwengelt de ziekte aan.

 17. Heras

  Ja dat krijg je hé met al die simpele leiders.
  Ze kennen het verschil niet tussen jodenhaat en een eigen mening hebben.
  Kan de CU niet ingrijpen? Kan hij die bep Halsema wegkrijgen?
  Want dit loopt echt de spuigaten uit.
  Al dat gif wordt over mensen uitgestrooid.

  Misschien kan brazil tijdelijk verbannen worden want hij hinnikt alleen maar, tot ergernis van anderen.

 18. tonna

  Het forum DDS is naar mijn mening een politiek klankbord,waar links en rechts georiënteerden hun zienswijze kunnen ventileren!
  Dat zou namelijk wel de motivatie moeten zijn om hier te reaguren en respons te geven op andermans zienswijze.
  Maar tot mijn grote spijt zijn er vooral de laatste maanden,enkele duidelijk verstandelijk gehandicapten reaguurders bijgekomen die géén mening hebben,maar enkel nietszeggend “schreeuwen” of een stupide “image kreet” tot het oneindige denken te moeten herhalen!
  Ik ben er 100% zeker van dat die personen sociaal/emotioneel paria’s zijn,ze kunnen beter een therapie starten bij een psychiater!

  1. Brennivin

   @tonna
   Volledig met je eens.
   Die sociaal/emotionele paria’s ook wel trollen genoemd die blijven terugkomen zolang er ook maar iemand is die op ze reageert. Ik snap best dat mensen in de verleiding komen om dit soort volk de huid vol te schelden maar…dát is nou precies waar die zwakzinnigen op uit zijn.
   Probeer je gewoon te beheersen en gewoon NIET te reageren, wat ze ook proberen uit te lokken.

   [Dit is trouwens de laatste keer dat ik er iets over zeg, ik word er een beetje moe van. Het lijkt wel trekken aan een dood paard. Als je toch blijft reageren, dan moet je ook niet lopen zeiken. Dus als mensen nu nog blijven reageren op zo’n debiel dan zijn ze zelf ook geen haar beter…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.