Linkse tranen in Limburg! FvD definitief in provinciebestuur

Limburg heeft een nieuw provinciebestuur. Forum voor Democratie maakt deel uit van het college nu de zeven leden van Gedeputeerde Staten zijn goedgekeurd door de Provinciale Staten. Ook de PVV heeft zitting in het college, genoeg linkse tranen voor iedereen dus! Via De Telegraaf.

Linkse partijen konden het idee alleen al vrijwel niet verkroppen. Zij stemden vandaag blanco of ongeldig. Een aantal van hen stemden bijvoorbeeld op Pipo de Clown, Max Verstappen en Jos van Rey.

Het college bestaat nu uit twee CDA-leden, twee leden (met een GroenLinks-achtergrond) van lokale partijen en elk één voor FvD, VVD en PVV. Het college zelf zegt steeds op zoek te zullen gaan naar brede meerderheden. Linkse partijen zien het puur als een rechtse coalitie.

Wat GroenLinks vooral steekt is dat één van die leden met GroenLinks-achtergrond, Carla Brugman, zitting heeft genomen in het college. Zij wordt nu als ‘schaamgroen’ gekwalificeerd en GroenLinks in Limburg overwoog zelfs haar uit de partij te zetten.

De wijze waarop dit college is ontvangen maakt het wel extra leuk voor FvD natuurlijk. Zij konden wel een meevaller gebruiken nadat ze in alle andere provincies naast de pot hebben gepiest. Nu moeten ze zich nog gaan bewijzen natuurlijk. Lijsttrekker Ruud Burlet gaat Forum in Limburg leiden en kan zo kennis en ervaring op doen waar de partij als geheel van zou kunnen profiteren!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Kretoloog

  Adje Koppejan, oud CDA-kamerlid, is ook al aan het janken geslagen omdat ‘zijn’ CDA weer samenwerkt met de PVV. Nu is het wachten nog op Kathleen Ferrier…

  1. Brazil

   Het FvD met Ruslandknuffelaar Baudet en kasgrabbelaar Otten janken over alles en nog wat.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  2. Bolkestein

   Kathleen Ferrier, was dat niet het CDA-geweten die zo openlijk verzet bedreef tegen de gedoogconstructie, maar wel net zo lang Kamerlid bleef totdat zij gebruik kon maken van een vervroegde wachtgeldregeling en nu nog steeds na inmiddels acht verstreken jaren haar wachtgeld beurt? Een echt links deugmens dus.

   1. Pronounce

    Ja, dat is precies dezelfde. Zat precies de kortst mogelijke tijd in de kamer om toch de maximale wachtgeldregeling te kunnen beuren. Echt tot op de dag nauwkeurig uitgerekend. Heeft Arno Wellens toen nog een fantastisch / dieptriest (het is maar hoe je het bekijkt) stuk over geschreven. Frits Bolkestein zou zeggen ‘dat is typisch ARP gedrag’. Ik kon het exacte stuk van Wellens helaas niet meer terugvinden, maar Elsevier heeft ook een beknopte weergave: https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/article/2016/01/ophef-vijf-veelbesproken-wachtgeldaffaires-2752034W/

 2. Lao Tse

  Leuk dat de FvD-gedeputeerde de klimaatagenda gaat trekken.

  🙂

  1. Brazil

   Inderdaad.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  2. dario

   Martijn lover moet zich er ook weer mee bemoeien .

 3. EU kok

  Quote : Lijsttrekker Ruud Burlet gaat Forum in Limburg leiden en kan zo kennis en ervaring op doen waar de partij als geheel van zou kunnen profiteren!
  .
  Dat ziet Wout juist.
  Een stagiair die zitting neemt.
  Achja Limbabwe, de meest corrupte provincie van Nederland.

  1. Brazil

   Een extra slot op de kas kan geen kwaad zeker gezien de kasgrabbelaars bij het FvD.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  2. dario

   Een grote waffel meer is cock niet .

 4. Brazil

  Leuk voor Ruslandknuffelaar Baudet.
  Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. Stanly2000

   Zie het artikel over Kees V. (D66). Dat is pas Rusland knuffelen zielepoot!

   1. Brazil

    Als de Russische tanks door de straten rollen staat Ruslandknuffelaar Baudet klaar met een bosje bloemen.
    Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. victus

     Direct beginnen met heulen en verraden. Die kans kreeg u in de WW2 niet omdat de Duitsers niets hadden aan liegende dorpsgekken. Waarschijnlijk omdat de rest van de familie fanatieke NSB’rs waren bent u uit coulance gespaard gebleven. Das toch hilarisch 🙂

  2. Bosche draak

   Wat ben je toch een stumper, de helft van de reacties op dit onderwerp is jouw infantiele ge-ijl, en geen grammetje intelectuele inhoud.

   1. Brazil

    Ik ben net een kameleon, ik pas me aan de omgeving aan.
    Hahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. Stanly2000

     Klopt niet, je bent geen kameleon. Je bent alleen maar zielig.

    2. Bolkestein

     Klinkhamer?

 5. Jumping

  Hoe keiverrot een land is geworden, blijkt uit het feit dat Carla Brugman de kwalificatie,
  SCHAAMGROEN, heeft gekregen van de partij waar zij gewoon lid van is.
  DEZE KWALIFICATIE IS GEWOON, SCHAAMTELOOS.
  Het past bij Feras en Halsema, Demoniseren waar mogelijk.

  1. Brazil

   Als dit zo is Jumpe zou ik zeggen pak je koffer, of toch maar in Nederland blijven en eind van de maand gratis geld bij de gemeente.
   Typisch rechts, schreeuwen van het dak hoe slecht het gaat maar ondertussen wel de handjes ophouden, BAH!!!!
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 6. Blokkeer-Fries

  FvD en de PVV, mooie combi om dat (s)linkse tuig eens stevig aan te pakken met realiteitszin.

 7. Pronounce

  “Wat GroenLinks vooral steekt is dat één van die leden met GroenLinks-achtergrond, Carla Brugman, zitting heeft genomen in het college. Zij wordt nu als ‘schaamgroen’ gekwalificeerd en GroenLinks in Limburg overwoog zelfs haar uit de partij te zetten.”

  Zo zie je maar weer hoe inclusief, ruimdenkend, verbindend, begripvol en open voor andere culturen en meningen GroenLinks is. We accepteren je zoals je bent – maar alleen als je groen en links bent.

  Merk op dat omgekeerd PVV en FVD er kennelijk helemaal geen problemen mee hebben om met deze GroenLinkser een coalitie te volgen. Zij kunnen dus wel over hun eigen schaduw heenstappen.

  1. Bolkestein

   Groen Links denkt dus sektarisch in de vorm van afvalligen richting de meer onafhankelijke en kritische denkers en doeners die de dramdwang van de linkse kerk ontstegen zijn. Het zijn net Moslims. Daar moeten afvalligen gedood worden. Zo verging het ex-PvdA’er Pim Fortuyn ook. De moordenaars zijn onder ons. Hint: De zieke(lijke) linkse trollen hier op dit informatieve blog u.a. z.b. u.s.w.

 8. logisch denken

  18 reacties waarvan slechts 1 inhoudelijk. Forum verziekt door twee linkse schreeuwers die alles en iedereen overschaduwen door zielige off topic berichten. Als webmaster zou ik toch eens een vergadering gaan beleggen of dit de weg is voor je forum. De motivatie om inhoudleijk te reageren op berichten is aardig geslonken.

  Huilie huillie doen net zoals de linkse uberbestuurders die al jarenlang niets presteren

  1. Brazil

   Er is maar 1 iemand die hier huilie huilie doet en dat bent U , dag in dag zitten janken bij de redactie dit en dat man man man.
   Hahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. logisch denken

    een vaststelling van feiten is geen huillie huillie maar een realiteit , realiteit is niet vindbaar in jouw woordenboek zoals dagelijks te lezen dombo.

    Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 9. Dropje

  De bevrijding van Nederland begint wederom in het zuiden 🙂

 10. victus

  De Limburgers willen hun mooie provincie niet veranderen in een soort 2e Randstad met dwaze Amsterdamse capriolen en idioterie. Groot gelijk!

 11. Gosselaar333

  Misschien is het beter Brazil te negeren. Inhoudelijk voegt de beste kerel weinig toe.

 12. Dirkje60

  Laat die linkse hufters maar janken want dit heet DEMOCRATIE een woord wat niet in hun woordenboek staat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.