Premier Rutte bezigt stoere taal richting Italië: ”premier Conte moet gewoon zijn huiswerk doen”

Aangezien er toch wel zorgen zijn om de economie en koopkracht en daarom is het logisch dat de ogen gericht zijn op de begrotingen van EU-lidstaten.  Premier Rutte  maant  zijn Italiaanse collega om de begroting van zijn republiek te fatsoeneren, via Business Insider

Het is geheel logisch dat premier Mark Rutte stoere taal bezigt richting Italië, maar de vraag is hoeveel dit waard is. De Italianen waren in het verleden al moeilijk tot begrotingsdiscipline te bewegen. Mark Rutte zegt het volgende:

“Premier Conte moet gewoon zijn huiswerk doen. Wij gaan de begrotingsregels niet veranderen.”

De Italianen nemen het echter al jaren niet nauw met de gestandaardiseerde begrotingsregels voor alle EU-landen. Dus waarom zouden ze nu ineens wel meewerken? De premier van Italië liet aan Brussel weten dat hij dat wel van plan is overigens. Zo stelt hij in een brief dat het begrotingstekort binnenkort lager zal zijn. Prachtig, natuurlijk. Er komen volgens de Italiaanse premier extra belastinginkomsten binnen en ook verwacht Conte betere ‘groeicijfers’. Hierdoor zou een daling van het tekort worden gerealiseerd (2,1%).

De Italianen lijken vooralsnog tijd te willen winnen. En dat kunnen ze zich permitteren. Directe strafmaatregelen vanuit Brussel lijken gezien de legitimiteitssituatie van de EU niet realistisch. Dus ja, mooie uitspraak van Rutte. En nu?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

59 reacties

 1. Brazil

  Rutte de beste MP ever, YES!!!!!!
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. Deukman

   Blablabla, hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  2. dannyvermeulen69

   Smerige kakkerlak Brazil, Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig

   1. Peter Oudshoorn

    Domme Danny, krijg ongezien de tyfus, wil je. Je zou daar iedereen op DDS een geweldig plezier mee doen. Oprotten svp.

    1. Deukman

     Blablabla, hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     1. Peter Oudshoorn

      Wat wil je nu precies zeggen, Deukman? Ben je soms een geweldige stot-tot-tot-eraar die niet uit zijn woorden komt? Of heb je gewoon het verstand van een strontvlieg en geen benul waar je het over hebt? Ik ben bang dat het laatste het geval is.

      Mag ik je een gezond advies geven? Val dood svp.

    2. Jumping

     Oudshoorn een vreemde woordkeuze.
     Maar het is duidelijk.
     Maar weet je, nooit voor een ander praten.

     1. Peter Oudshoorn

      Ik praat voor mezelf, Jumping. Die dannyvermeulen is een grotere forumvervuiler dan die debiele Brazil, die het met zijn zwakzinnige en rigide slotzin tenminste nog kort houdt.

    3. dannyvermeulen69

     Domme Peter Oudshoorn tyfus mag je wat my betreft zelf krijgen en je hol maatje Brazil ook,Smerige kakkerlak Brazil, Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig

     1. Peter Oudshoorn

      Moderatie, is het mogelijk om hier wat aan te doen en domme dannyvermeulen met de vuilnisman mee te geven?

      Dit is toch uitsluitend forumvervuiling en op geen enkele wijze een bijdrage aan debat of discussie?

     2. Deukman

      Blablabla, hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     3. EU kok

      Quote van Peter O.: Moderatie, is het mogelijk om hier wat aan te doen.
      .
      Peter, u loopt hier lang genoeg mee om te weten dat de moderatie hier constant buiten werking, out off order of no functionaire is.
      Jammer, maar het is niet anders.

     4. Peter Oudshoorn

      Ja kokkie, natuurlijk heb je gelijk. Zeker op zaterdagavond is er geen enkele moderatie actief en kan iedere debiel hier vrijelijk zijn afvalstoffen plempen.

      Wij zijn het vaak oneens met elkaar, maar proberen in ieder geval op een gefundeerde manier elkaar onderuit te schoffelen. Vervolgens krabbelen we weer op en lachen om elkaar.

      Maar deze fruitvliegjes helpen -zoals Toetssteen terecht opmerkt- DDS naar de barrebiesjes.

     5. EU kok

      @Peter.
      Lugar (incl. alle ander namen), sealgaire (incl. alle ander namen) en fuckingtheworst hebben met soortgelijke acties getracht hun zin te krijgen.
      Allen zonder enig resultaat.
      Dus scrollen en verder gaan.

     6. Deukman

      Ach guttegut, Jabba de Hut en zijn reetnaaier Holland, trekken weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Hun sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     7. Peter Oudshoorn

      Deukman, achterlijk mongooltje: ongetwijfeld hebben velen tegen jou gezegd dat je een verstandelijk gehandicapte bent – en raadt eens: daar hebben ze volkomen gelijk in!

      Je bent een hersenloze debiel die niet in staat is zijn eigen reet af te vegen en ibent qua lezen en argumenteren blijven steken op het niveau van de Donald Duck. Je bent echt dom, zit beneden VMBO-niveau en bent nog te achterlijk om als aankomend-adspirant-assistent-hulpmedewerker-magazijnbediende te fungeren. Waarschijnlijk loop je je leven lang al in een uitkering omdat je over geen enkele kwalificatie beschikt.

      Doe ons een lol en ga datgene -het enige- doen waar je goed in bent: stil in een hoekje met je pik spelen.

     8. Deukman

      Ja! De waarheid, over jouw leugenachtige persoontje, is nu eenmaal hard reetkever!

     9. Peter Oudshoorn

      Domme Neukman bewijst meteen mijn gelijk: niet in staat tot zelfs maar de simpelste, steekhoudende verdediging.

      Je bent een kolossale sukkel Deukie en verdient eigenlijk ieders medelijden – zo hersenloos als jij bent kom je een menselijk specimen zelden tegen. Weet je zeker dat je moeder niet de nageboorte bewaard heeft in plaats van het kind?

    4. dannyvermeulen69

     Smerige kakkerlak Brazil, Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig

    5. Raveltje

     Allemaal de Rutte koorts, moet u maar denken

    6. toetssteen

     @Oudshoorn
     Ik sluit me bij u aan. Moderatie, doe hier alstublieft iets aan! We willen niet dat DDS naar de barbiesjes gaat!

   2. Vliegenvanger

    @ redactie, kan die Danny vermeulen 69 niet geblokt worden met al die onzin. Die gast hoort in een inrichting thuis.

  3. toelos

   brazil kan je niet hilarisch wegblijven haha

 2. Jumping

  Deze Rutte neemt als MP van Nederland eerst Groot Brittannië en nu Italië de maat.
  Is dit nu de strategie van Nederland in deze EU.?
  Hij Rutte de MP van Nederland, met de vele leugens.

  1. Raveltje

   De EU is een grote leugen en elkaar de les lezen

 3. dannyvermeulen69

  Moderatie, is het mogelijk om hier wat aan te doen en domme Brazil met de vuilnisman mee te geven?

  Dit is toch uitsluitend forumvervuiling en op geen enkele wijze een bijdrage aan debat of discussie?

  1. Deukman

   Precies, en de pisvlek mag er ook bij!

  2. tailgunner

   Wat jij kan doen is gewoon NIET op die zwakzinnige reageren. Dan blíjft hij namelijk aan de gang. De meesten hier reageren gewoon niet op deze dorpsgek. Zo iemand krijgt namelijk een stijfje als op hem gereageerd wordt…

 4. Kretoloog

  Stoer hoor van Rutte, om Italië de maat te nemen. Frankrijk en Duitsland houden zich ook al jaren niet aan de EU-begrotingsregels. Maar tegen Macron resp. Merkel durft Rutte niets te zeggen. Dan gedraagt hij zich als een staartkwispelend schoothondje.

  1. toetssteen

   @Kretoloog
   Bij mijn weten hoort Duitsland er niet bij, maar Italië dan weer wel.

 5. Jumping

  Rutte in de Telegraaf van Zaterdag 22 Juni 2019 staat een stuk van Marco van der Laan.
  ‘ Als ik geen kinderen had, was ik allang geëmigreerd’

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  Leugens en manipulatie’s.

  1. toetssteen

   @Jumping
   Ik hoorde onlangs wat mijn zoon in Singapore gaat verdienen in zijn nieuwe baan. Omgerekend 250.000! En daar betaalt hij wel 20% over! Wow!!! Zijn vrouw stikjaloers (grijns, ze vindt het top), doet het voor een ton sing dollars minder, maar enfin, het geld dat daar binnenstroomt netto, zou hier ondenkbaar zijn.
   In mijn werkzame leven zat in ruim boven de ton, man ik hield er genoeg aan over, maar de belasting hier ik krankjorum!

  2. tailgunner

   Inderdaad, de debielen die hem steunen en op zijn partij stemmen zijn nog het ergst. Dom, doof, blind en achterlijk.

 6. tailgunner

  Laat Rutte eerst maar eens de ‘Sea-Watch 3’ aan de ketting leggen. Voorlopig hebben ze weer illegalen uit Libië opgehaald en op Lampedusa gedumpt.

 7. Meriadoc Brandebok

  Het is van evident belang dat Italië de Europese begrotingsregels naleeft. Als de rechtspopulistische Italiaanse regering in haar weigerachtigheid blijft volharden zijn de strafmaatregelen van de commissie terecht.

  1. Peter Oudshoorn

   En wat denk je dat de Europese Commissie dan kan uitrichten, Meriadoc? Tanks sturen, Italie boycotten, een staatsgreep plegen?

   Zoals jij ook donders goed weet vaart Italie op dit moment zijn eigen koers en heeft grotendeels maling aan Brussel. Ik ondersteun dat van harte: weg met de EU-bureaucratie en -dictatuur, leve de nauwe samenwerking van soevereine staten.

   1. Deukman

    Domme Hollander bewijst meteen mijn gelijk: niet in staat tot zelfs maar de simpelste, steekhoudende verdediging.

    Je bent een kolossale sukkel en verdient eigenlijk ieders medelijden – zo hersenloos als jij bent kom je een menselijk specimen zelden tegen. Weet je zeker dat je moeder niet de nageboorte bewaard heeft in plaats van het kind?

    1. Peter Oudshoorn

     Fruitvliegje Deukman is geheel afhankelijk van het copypasten van andermans reacties: hij is niet in staat tot het zelfstandig formuleren van een enkelvoudige zin. ‘De grote leegte’ is de best omschrijvende aanduiding van de ruimte tussen zijn oren.

     1. Deukman

      En natuurlijk blablabla grootsmoel.

   2. Meriadoc Brandebok

    In het geval van een strafprocedure krijgt Italië een boete. Het is belangrijk dat het land zich aan de regels houdt, omdat zulks in het belang is van Nederland.

    Dat geldt overigens ook voor alle andere landen in de Euroclub.

    1. Peter Oudshoorn

     Ja, dat had je al gezegd Meriadoc. Je vervalt in herhaling zonder verdere uitbreiding van je argumentatie of toelichting van je eerdere bezwaren.

   3. Sprookjesfiguur

    @Peter

    Ja, maar stap dan gewoon uit de EU. Geen nadelen, maar ook geen voordelen. Ik ben voor een Nexit, samenwerken op de punten waar je elkaar kunt vinden. En als dat financiële gevolgen heeft, helaas dan maar, al geloof ik daar niet in (daarbij; geld maakt niet gelukkig, het is wel makkelijker). Enige opstart problemen misschien.

    1. Peter Oudshoorn

     Ja Sprookjesfiguur, dat ben ik met je eens. Ik ben ook voor een Nexit en daarna voor een nauwe samenwerking tussen alle soevereine staten, zoals ik al aan gaf.

  2. Kretoloog

   Ambtenaar Bokkelul levert nog even voor 24.00 uur zijn oliedomme commentaar. Morgen rustdag, dan houdt ‘tie tenminste een dag zijn waffel.

   1. Peter Oudshoorn

    Kretoloog: Meriadoc Brandebok is een grijze AIVD-ambtenaar die hier zes dagen per week zijn commentaar/bijval geeft op Rutte, MH17 en Rusland. Morgen (zondag) is zijn rustdag en heb je inderdaad geen last van hem. Geniet daar van.

  3. edoc431

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
   Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
   Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

 8. Agios

  Vannacht had ik een droom. Ik zag Rutte in een achterkamertje met Macron, Merkel en Juncker, vreselijk lol met elkaar hebben. De grootste grijns kwam van Rutte, terwijl Juncker ontspant een glaasje lafenis inschonk. Rutte had net zijn credits binnengehaald voor zijn grote bek tegen Conte. Juncker kuste hem op beide wangen, terwijl Macron minzaam toekeek. Ze hadden net overeenstemming bereikt over de opvolging van Juncker. Merkel rondde het gesprek af en zei :’Du, liebe Mark… Je hebt bewezen dat jij een succesvolle volksverlakker bent. Ich finde dich das Beste für Europa. Ze begon van opgewondenheid te trillen als een rietje om zich even af te wenden om een vochtige plek aan het oog te onttrekken. Juncker begon, ondanks hevige rugklachten, een vreugdedansje te maken en Macron hief de Marseillaise aan, terwijl hij een opkomende beweging de arm te heffen tenauwernood kon bedwingen. Dat was het moment waarop ik, badend in het zweet, ontwaakte uit mijn meest gruwelijke nachtmerrie van mijn leven.

  1. Sans Rancune

   Bent u de nieuwe stukjes schrijver waarover de redactie het heeft gehad ?

   1. edoc431

    Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
    Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
    Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

 9. tonna

  “Premier Rutte maant zijn Italiaanse collega om de begroting van zijn republiek te fatsoeneren”
  Waarom zou Italië de begroting op orde brengen?
  In de EU statuten staat beschreven dat alle lidstaten verplicht zijn;financieel noodlijdende staten te ondersteunen,daarbij bestaat ook nog een noodfonds dat gevuld is door de jaarlijkse afdrachten van alle lidstaten!
  Vanuit dat gezichtspunt kunnen de Nederlanders óók een beetje minder netjes en vlijtig worden,immers vele anderen nemen het niet zo nauw!
  Europa profiteert van de slaafse Nederlandse (Rutte3) politiek.

 10. AS210854

  Heel logisch zou zijn, dat Rutte zijn eigen beloftes waar zou maken, vóórdat hij zijn VINGERTJE opsteekt naar Italië.

  1. henkie

   De firma list leugen oplichting en bedrog aan de macht.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   Leugen en oplichting, de nieuwe normen en waarden van Nederland en de EU.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 11. henkie

  Frankrijk en Duitsland zijn er ook jaren mee weggekomen. Nu is het de eerlijke beurt aan Italie.
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 12. ManusR

  Het wordt tijd dat ruttemetut eens doet waarvoor hij premier is, zijn beloftes nakomen en ophouden zijn slap geklets en leugens achter die stompzinnige lach te verbergen en vooral ook dat opgeheven vingertje achterwege laten want dag is wat dictators ook doen….oh wacht even, hij is dat ook.

 13. Vliegenvanger

  Stoere taal richting Italie, hij moet een stoere taal uitspreken over Nederland. Hij moet met de vuist op tafel slaan en zorgen dat belastingen omlaag gaan. Hij is goed op aanvallen naar andere, maar zelf heeft hij dicht gegroeide oren. Hij luistert niet naar het Nederlandse volk. Hij geilt op macht, hij maakt uit wat er gebeurt. Hij is in mijn ogen een grote dictator. Deze persoon moet weg als mp. Anders gaan we hier een dictator staat krijgen, als die er al niet is.

  1. Niet L niet R

   Hij liegt de gewone burger al jaren voor!

 14. Niet L niet R

  Deze taal sprak hij ook met de problemen van Griekenland, weet U nog, geen cent meer naar Griekenland!
  Toen hij in Berlijn was, was hij deze uitspraak al vergeten, en wij krijgen geen cent terug van Griekenland!
  Oppassen dat dit ook niet met Italië gaat gebeuren!

  1. Toverkol

   Jaaaaa, je hebt helemaal gelijk !
   Wij geld lenen voor Griekenland waar de burger gewoon nog op zijn 65ste met pensioen gaat !
   En straks met Italië zullen we nooit meer uit de Europese put komen, en kunnen we ons doodwerken voor eu en asiel zoekers die nooit maar dan ook nooit zullen werken !
   De smerige schoft moet eens een keer zijn verstand gebruiken!

 15. Bes Tolen

  Rutte is slecht voor het land omdat hij de belangen van de autochtone Nederlanders totaal niet lijkt te willen dienen. Dat blijkt uit het gebrek aan diverse vrijheden, die de Nederlandse bevolking heeft om betrouwbaar geïnformeerd te worden en gebrek aan goede wil van de overheid en een overmaat aan media om goed te ïnformeren. Maar er wordt wel een hoop over de bevolking uitgestort wat niet geloofwaardig over komt. Daardoor komt er niets van grote wandaden nog boven tafel. Of het nu gaat over de perikelen van de massa immigratie waaronder de enorme kosten waar geen fatsoenlijke verantwoording van wordt gegeven. Wat buitenlandse zaken betreft wordt, wellicht systematisch, het belang van het volk nauwelijks tot niet in aanmerking genomen. Het zijn ”hogere doelen”, die tellen en veelal zelfs als afleidingsmanoeuvre of geheim. Of als excuus of verplichting gewaarmerkt waar zo’n item in werkelijkheid ontbreekt. Dat gaat ook over deelname aan allerlei dubieuze politiek veelal met inzet van militair geweld en die betreft niet in het minst buurlanden van de Europese Unie. Het is hier op meer plaatsen de grote vraag of hier zelfs mensenrechten omvangrijk worden geschonden, met veel doden en andere ellende tot gevolg, of terrorisme hoe verwerpelijk ook daadwerkelijk wordt gesteund. Hoeveel wordt verborgen gehouden?
  Zoals wie zorgen voor de voortdurng van hoge geboortecijfers in Afrika (bedreigende overloop naar Europa; acht miljard mensen eind eenentwintigste, begin tweeëntwintigste eeuw in Afrika) en waarom willen die niet anders, en waarom volgen die westerse regeringen dat altijd zonder enige kritiek laat staan bestraffing en wie regelen precies die massa immigratie?
  Hoeveel leugens worden verspreid? In dat stadium zijn we met de Nederlandse politiek beland. Eigenlijk al veel langer. immers met de massa immigratie zijn we keer op keer al tientallen jaren, bedrogen. Dat lijkt wel een verplichting (door wie?) van achtereenvolgende regeringen. Het zit fout. Veel onherstelbaar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.