Ook Frankrijk erkent problemen: ‘haal alleen jonge IS-kinderen terug’

Frankrijk is recordhouder van aantal afgereisde Syriëgangers. In totaal zijn er zo’n 1300 afgereisd en houden de Koerden er zo’n 450 vast in hun kampen. Van de 120 kinderen zijn er nu 27 teruggehaald. President Macron wordt echter gewaarschuwd: ‘Haal alleen kinderen jonger dan acht jaar terug, de rest heeft al gevechtstraining gehad.’ Via De Telegraaf.

President Macron is weliswaar voorstander van berechting in Irak voor het Franse aandeel in de Syriëgangers, hij zit wel met de kinderen in z’n maag. Oud-marinier, advocaat en oprichter van de denktank voor binnenlandse veiligheid Thibault de Montbrial, waarschuwt de president:

“Kinderen tot een jaar of acht moet je terughalen. Ze zijn waarschijnlijk beschadigd, maar kunnen op het rechte pad belanden – mits je ze goed in de gaten houdt. Oudere kinderen hebben mogelijk al gevechtstraining gehad. Zij hebben de meest verschrikkelijke dingen meegemaakt en ondergaan – op video’s is te zien hoe minderjarigen wordt geleerd mensen te onthoofden. Ze mogen het proberen op levende gevangenen, en uiteindelijk lukt het ze. Ook degenen die hun vader zijn verloren en hem willen wreken, kunnen een tikkende tijdbom zijn.”

Wegens zijn inzet voor het strenger straffen van Syrië- en Irakgangers, wordt hij al jaren bedreigd. Ook hij is er voorstander van dat volwassen jihadisten worden berecht in Irak. Hij vreest namelijk dat als ze in Frankrijk worden berecht, ze medegedetineerden zullen gaan ronselen. Strijders kregen vorig jaar namelijk gemiddeld slechts zeven jaar cel.

Op de vraag naar zijn standpunt over vrouwelijke jihadisten is hij ook kraakhelder. Die zijn volgens hem ‘net zo gevaarlijk’ en zelfs ‘nog extremer in hun gedrag dan mannen’. Verstandige man, daar kan Nederland er ook wel een paar van gebruiken.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. Trien Knoppen

  Het bakfietselectoraat zal het wel weer zielig vinden… natuurlijk aangewakkerd door de zielige opa’s op de staatstelevisie… kinderen worden toch teruggehaald en dan schrijven internationale wetten voor dat ouders bij hun kinderen moeten zijn.
  Net zoals bij die aanstellers uit Armenië, u weet wel… dat land verscheurd door oorlog… kuch kuch
  Stelletje geitenwollensokken!

  1. tomygun

   Trien je bedoelde zeker, stelletje linkse geitenwollensokken mafklappers?
   Kinderen moet je helemaal niet terug halen op het moment dat zij
   kunnen lopen zijn zij al een met het land waar ze zijn.
   Bij een natuur ramp ga je ook niet alle kinderen ophalen terwijl dit wel
   een oplossing voor de korte termijn zou zijn.
   Maar je brengt de hulp naar het land de enigste juiste oplossing !

 2. Rud56

  Neen, zo’n man met zulke denkbeelden past niet in het Nederlandse deugklimaat.

  Klimaat waarin islamwijven uit IS-gebied zielig worden bevonden en dus hier hun gevangenisstraf moeten kunnen ondergaan.
  Want daarna kunnen ze vast met stevige begeleiding en onder strikte controle weer op het goede pad komen. Aldus de uitermate domme, naieve en selectief denkende deuglui, ook in dit land.

  En ten aanzien van dat islamitische addergebroed: tot ten hoogste 4 jaar is misschien nog ongevaarlijk, mits het niet in islamitische kringen wordt ondergebracht en zwaar pedagogisch wordt begeleid.

  Tevens kan de vraag worden gesteld indien onder voogdij geplaatst, wat dat addergebroed gaat doen als ze ouder zijn en erachter komen wie of waar hun ouders zijn.
  Indien toch voogdij in islamitische kringen zal het te horen krijgen dat hun ouders martelaren waren. En wat dan? Hoe reageert dat addergebroed dan?

  Nee, met het terughalen van dat addergebroed worden er tijdbommen geplaatst, dat staat zonder meer vast!

  1. tomygun

   Rud56 + heel veel.

 3. Lao Tse

  Niemand ontkent de problemen, maar die zijn er om te worden opgelost. Nederland heeft een humanitaire en volkenrechtelijke verantwoordelijkheid en daar kunnen we niet voor wegduiken.
  Die verantwoordelijkheid wordt onderstreept door onze politieke en militaire betrokkenheid in de oorlog tegen IS. We waren partij en hebben bloed aan onze handen.

  1. Trien Knoppen

   Het is inderdaad een grote schande dat onze linkse regering onschuldige vrouwen en kinderen heeft gebombardeerd in het islamitische paradijs op aarde.

   1. Lao Tse

    Eens.

    1. edoc431

     Sarcasme herkennen is moeilijk he dombo

     1. tomygun

      edoc de mafklapper ziet z,n eigen stupidety niet.

  2. victus

   De Iraakse rechtbanken zijn heel goed in het oplossen van dit soort problemen. Daar kunnen wij niet tegenop met die weeïge voorwaardelijke taakstrafjes. Baas boven baas. Daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Echt niet.

   1. Lao Tse

    Een van de redenen om deze mensen terug te halen is dat we geen vertrouwen kunnen hebben in een fatsoenlijke rechtsgang in Irak.

    1. Trien Knoppen

     1 voordeel… het duurt allemaal niet zo lang als bijvoorbeeld een gemiddelde asielaanvraag in Nederland! Dat is pas onfatsoenlijk…

    2. Bolkestein

     Dat heb ik nou juist wel. IS-oorlogsmisdadigers zullen daar nooit meer kunnen recidiveren. Bij de D’66-rechter krijgen ze zo snel als mogelijk weer nieuwe kansen om opnieuw halzen door te kunnen gaan snijden. Ik heb niet zo’n vertrouwen in D’66-rechters als het om bescherming van onze samenleving tegen deze IS-oorlogsmisdadigers gaat. Dat nog los van dat ze hun oorlogsmisdaden op Iraakse bodem hebben begaan en zich dus in Iraq dienen te verantwoorden hiervoor.

    3. victus

     Het vertrouwen zijn deze beesten allang al kwijtgeraakt. Ze staan daar niet terecht wegens het rijden op een opgevoerd brommertje maar wegens plegen van opzettelijk gruwelijke misdaden tegen weerloze en onschuldige mensen. Daar zijn de zijdezachte rechters in Holland niet tegen bestand. Iraakse rechters zijn veel deskundiger in deze rol.
     Aan moralistisch geklets over rechten en plichten heb je in dit geval helemaal NIETS.
     Dus; als een naaste geliefde bruut en nietsontziend wordt vermoord, pleit u voor een zachte en humanitaire maar vooral begripvolle uitspraak van een softe rechtbank? Vast wel!

    4. edoc431

     Rien noppen jouw obsessie voor DDS is niet gezond meer get a live zielepoot

   2. Trien Knoppen

    Hang ‘m high! 🙂

    1. Lao Tse

     Niet alle Nederlanders onderschrijven de waarden van de humanitaire rechtsstaat. Dit soort mensen kunnen zomaar in je buurt wonen.

     Waakzaamheid is dus geboden.

     1. Trien Knoppen

      Ik respecteer zowel de Nederlandse- als de Iraakse Rien… wel zo netjes.

     2. Bolkestein

      Wel dom hè om ooit Moslims die onze humanitaire rechtsstaat niet onderschrijven een Nederlands paspoort te hebben gegeven? Die fout moesten we maar eens gaan herstellen. Dus in geval van meerdere nationaliteiten het Nederlands paspoort intrekken bij Moslims en hen als ongewenst vreemdeling het land uitzetten. Anders kunnen dat soort mensen zomaar in je buurt wonen.

     3. Trien Knoppen

      +++++ Bolkestein!

     4. Mars020

      @Lao Tse, eindelijk een verstandig verhaaltje van jou… dat dit soort figuren zomaar in je buurt wonen, geeft een onveilig gevoel. Daar hebben wij een oplossing voor gevonden. Om toekomstige problemen te voorkomen, laten wij ze gewoon daar. Als je het gezellig vind, dan mag je gewoon naar Irak vliegen en ze daar lekker gaan knuffelen en verwennen.
      Jij blij, zij blij en natuurlijk wij!…

  3. Mars020

   Nederland heeft inderdaad de plicht om het eigen volk te beschermen tegen terroristen. Als de regering dus mini terroristjes op gaat halen, brengen ze de bevolking in gevaar. Het schijnt namelijk, dat ze ooit gaan groeien en dan net zo gevaarlijk worden als pa en ma. De enige oplossing is om ze daar te laten bij hun soortgenoten. Je kunt namelijk een aap uit de jungle halen, maar de jungle nooit uit een aap.

  4. Top

   Nieuw naampje verzonnen, Blaaskaak?

   1. Bolkestein

    Lao Tse, dat heeft toch ook met Tao Te King te maken?

    ‘De tekst van het eerste hoofdstuk van de Tao Te King luidt: ‘Het Tao dat genoemd wordt, is niet het eeuwige Tao, want de namen die wij noemen, zijn geen eeuwige namen.’ In andere woorden, als je over de Tao, het scheppende beginsel, gaat praten ben je het kwijt.

    … …

  5. ZiggyStardust

   Lao Tse. Bloed aan onze handen?? Al niemand ingegrepen had waren nu alle jezidis dood, en werden er nog iedere dag mensen levend in brand gestoken in dat islamitische paradijs op aarde. Niet ingrijpen was pas wreed geweest, dan hadden we echt een reden gehad om ons te schamen. Jij had in WO2 de geallieerden liever ook niet in Europa gezien om ons te bevrijden van de nazis en de concentratiekampen te bevrijden?
   Als er niet in was gegrepen tegen IS, hadden we nu hier de poppen ook aan het dansen gehad, want er is een substantieel deel van de moslims in Europa dat achter het gedachtengoed van IS staat. Dat blijkt alleen al uit het aantal uitreizigers, het verspreiden van IS propaganda door Europese moslims en moslims die bereid zijn geweest hier aanslagen te plegen en die juigend de straat op gaan na aanslagen in Europa.

 4. victus

  De veiligheid van de bevolking komt op de laatste plaats. Die zijn alleen maar goed om belasting van te innen! Via de bekende achterdeurtjes in combinatie met het gewoonlijke slappe knieën beleid keren al die barbaren met hun complete families terug. Steeds ietsje verder worden de regels versoepeld, heel geleidelijk.

  1. Lao Tse

   We kunnen er volkenrechtelijk niet zomaar onderuit, hoe vervelend dat ook moge zijn.

   1. Trien Knoppen

    Blij dat jij het ook vervelend vindt.

   2. Bolkestein

    Wij zijn toch soeverein? En verdragen kan je opzeggen of er je reet mee afvegen. In het ergste geval wordt ons land geschrapt van de lijst van zo’n verdrag. Zijn we ook van zo’n verdrag af. Waar een goede wil is, is de juiste weg te bewandelen. Kwestie van politieke moed en politieke wil. De veiligheid van ons land en onze ingezetenen staat voorop en niet het welbehagen van IS-oorlogsmisdadig(st)ers die nu zielig doen dat hun IS-heilstaat in oprichting is geïmplodeerd.

 5. fusilier

  Er is heus wel een fatsoenlijke rechtsgang in Irak. Saddam heeft het aan de lijve ondervonden. Je moet wel niet goed bij je hoofd zijn als je dit tegen spreekt.

  1. Trien Knoppen

   Dat is ook het geval bij Rien/Fc/Tse… een meervoudige persoonlijkheidsstoornis! 😉

   1. Mars020

    Vergeet Ragmilla niet.. die nu denk ik op vakantie met een van haar alter ego’s naar Afrika?..

 6. Rud56

  Over volkenrechtelijk gesproken, van Nederlanders die tegen de Spaanse facisten vochten, werd het Nederlanderschap ontnomen.

  En nu gaan we bewust volstrekt maatschappij gevaarlijke idioten, groot en klein, rijp voor de gesloten inrichting, hier binnen halen waarvan al vast staat dat we die, door op alle gronden falend beleid, van inlichtingendienst tot aan jeugdzorg, ze nimmer continue kunnen volgen, begeleiden of kunnen ondersteunen.

  Dus vroeger werd je afgestraft als je tegen facisten vocht, nu worden ze warm onthaald omdat we dit verplicht zijn! Nou, kiss my ass!

  1. Trien Knoppen

   Met dank aan de softies van de linkse kerk!

 7. Bolkestein

  De verzen uit de koran die integratie in de weg staan

  Geplaatst op 9 maart 2019

  Soera 9 Berouw (At-Taubah) vers 23: “O, gij die gelooft, neemt uw vaders en uw broeders niet tot vrienden als zij ongeloof boven geloof verkiezen. En wie onder u met hen bevriend is behoort tot de overtreders.”

  Soera 3 Het Huis van Imraan (Al-Imraan) vers 28: “Laat de gelovigen geen ongelovigen als vrienden verkiezen boven de gelovigen – en wie dat doet heeft geen deel aan Allah, tenzij gij u zorgvuldig voor hen hoedt. En Allah waarschuwt u voor Hemzelf en tot Allah zullen allen wederkeren.”

  Soera 3 Het Huis van Imraan (Al-Imraan) vers 118: “O, gij die gelooft, neemt buiten uw volk geen ander tot intieme vrienden; zij zullen niet in gebreke blijven u te benadelen. Zij houden van leedvermaak. Nijd laten zij blijken en wat hun innerlijk verbergt is nog erger. Wij hebben u onze geboden duidelijk gemaakt, indien gij ze wilt begrijpen.”

  Soera 4 De Vrouwen (An-Nisa) vers 89: “Zij wensen dat gij verwerpt, evenals zij hebben verworpen, zodat gij aan hen gelijk zult worden. Neemt derhalve geen vrienden uit hun midden totdat zij voor de zaak van Allah werken. En indien zij tot vijandschap vervallen, grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen ook vindt; en neemt vriend noch helper uit hun midden.”

  Soera 4 De Vrouwen (An-Nisa) vers 139: “Zij, die ongelovigen tot vrienden nemen liever dan gelovigen, – zoeken zij eer bij hen hoewel alle eer aan Allah behoort?”

  Soera 4 De Vrouwen (An-Nisa) vers 144: “O, gij die gelooft, neemt geen ongelovigen tot vrienden boven de gelovigen. Wilt gij Allah een duidelijk bewijs tegen uzelf geven?”

  Soera 60 De Vrouw die Ondervraagd zal worden (Al-Momtahanah) vers 1: “O, gij die gelooft, neemt Mijn vijanden en uw vijanden niet tot vrienden! Biedt gij hun vriendschap aan, hoewel zij de Waarheid die tot u is gekomen hebben verworpen en de boodschapper en uzelf verdrijven, omdat gij in Allah uw Heer gelooft? Indien gij optreedt om voor Mijn zaak te strijden en Mijn welbehagen te zoeken, zoudt gij hun dan in het geheim vriendschap betuigen? En Ik weet het beste wat gij verbergt en wat gij openbaar maakt. En wie van u zo handelt, is zeker van de rechte weg afgedwaald.”

  Soera 60 De Vrouw die Ondervraagd zal worden (Al-Momtahanah) vers 13: “O, gij die gelooft, bevriend u niet met een volk op hetwelk Allah vertoornd is; zij wanhopen aan het Hiernamaals zoals de ongelovigen wanhopen aan hen, die in de graven liggen.”

  Soera 5 De Tafel (Al-Maidah) vers 57: “O, gij die gelooft, neemt niet degenen tot vrienden die een spotternij en een spel maken van uw godsdienst, uit de kring dergenen wie het Boek was gegeven vóór u, noch van de ongelovigen. En vreest Allah als gij gelovigen zijt.”

  Soera 5 De Tafel (Al-Maidah) vers 78: “Degenen onder de kinderen Israëls, die niet geloofden, werden door de mond van David en door Jezus de zoon van Maria, vervloekt. Dit geschiedde, omdat zij niet gehoorzaamden en plachten te overtreden.”

  Soera 58 De Vrouw die Pleit (Al-Modjaadalah) vers 14: “Hebt gij degenen niet gezien, die zich bevrienden met een volk, waarop Allah vertoornd was? Zij zijn noch de uwen noch de hunnen, zij zweren bij de leugen tegen beter weten in.”

  Soera 5 De Tafel (Al-Maidah) vers 55: “Uw vrienden zijn slechts Allah en Zijn boodschapper en de gelovigen die het gebed houden en de Zakaat betalen en aanbidden.”

  Soera 5 De Tafel (Al-Maidah) vers 51: “O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.”

  1. Lao Tse

   Er zijn hier mensen die bepleiten de IS-gangers te berechten volgens de primitieve vormen van de sharia.

   1. Bolkestein

    Geheel naar de vormen van een geïslamiseerde samenleving waar ze zelf voor hebben gekozen om daar enkele reis heen afgereisd te zijn. Wat is jouw probleem met daar de straffen die Allah hen oplegt te moeten aanvaarden? Jij ziet ze liever hier halzen gaan doorsnijden? Want dat is het gevolg van als jij hun kant kiest in plaats van de onze.

   2. Trien Knoppen

    Primitief en Sharia… pleonasme Rien!

    1. Lao Tse

     Nee, het overgrote deel van de sharia stemt overeen met de westerse rechtsstaat en dat geldt ook voor de toepassing die wereldwijd ingrijpend verschilt.

     1. Trien Knoppen

      Noem maar een paar islamitische landen dan waar lijfstraffen geen dagelijkse praktijk zijn… PRIMITIEF!

     2. Bolkestein

      Dombo Dhimmy Maurits Berger beweert ook dat de Sharia voor 95 % matcht met Romeins recht.

      Wist je dat het DNA van een baviaan ook voor 98 % matcht met die van een homo sapiens? Zelfs een verschil van 2 %-punt match is al een onoverkomelijk verschil. Laat staan dat verschil van 5 %-punt!

   3. Trien Knoppen

    Net als witte sneeuw en een ronde cirkel… 🙂

   4. Mars020

    Dat klopt helemaal.. je hebt toch nog iets begrepen van het artikel.. het heeft even geduurd, tot het muntje viel, maar toch gefeliciteerd.. IS gangers zijn groot fan van de sharia en de rechtspraak daarvan, willen wij ze niet onthouden.

    1. Trien Knoppen

     Dat is inderdaad pas respectloos…
     Schaam je Tse/Fc/Rien!

     1. Top

      Best wel schofterig, dat die flapdrol de naam van een echte man, met verstand, heeft genomen als nickname. Een Narcist waardig.

      uitpraakje van de echte Tse;
      Om vrede in de wereld te hebben, moeten de volken in vrede leven.

      Om tussen de volken vrede te hebben, moeten de steden niet tegen elkaar opstaan.

      Om vrede in de steden te hebben, moeten de buren elkaar verstaan.

      Om vrede tussen de buren te hebben, moet er vrede heersen in huis.

      Om thuis vrede te hebben, moet je hem vinden in je eigen hart.

      Wie beseft dat hij genoeg heeft, is werkelijk rijk. Citaat Lao Tse. Dus niet het dagelijkse geleuter en beschimpen van de blaaskaak alhier.

     2. Trien Knoppen

      Iemand die verminderd toerekeningsvatbaar is kan je het eigenlijk niet kwalijk nemen Top! 😉

     3. tomygun

      Top heel mooi!+10.

   5. Mars020

    Ze houden van de sharia en dat respecteren wij en daarom mogen ze daar blijven.

 8. Bolkestein

  Nederlandse professor: “Het is geen enkel westers land gelukt om met succes moslims te integreren”

  Geplaatst op 9 maart 2019

  Op grond van 20 jaar onderzoek naar integratie en assimilatie kwam de Nederlandse professor in de sociologie, Ruud Koopmans, tot de conclusie dat moslims moeilijker te integreren zijn dan andere groepen migranten.

  Ruud Koopmans beweert dat het geen enkel westers land gelukt is om moslims met succes te integreren. “Moslims zijn moeilijker te integreren dan andere groepen migranten. Het lijdt geen twijfel dat we in de meeste andere groepen migranten grote vooruitgang van de ene naar de volgende generatie zien. Hoewel deze bij moslims niet volledig ontbreekt, gaat de verandering veel langzamer”, zei hij onlangs tegen de Deense krant “Berlingske”.

  Ongeveer 65% van de Turkse en Marokkaanse moslims in zes Europese landen beschouwen religieuze regels belangrijker dan de wereldlijke wetgeving van het land waarin ze wonen. Moslims zien zichzelf als gescheiden van andere niet-islamitische groepen en zien af van een omvattende interactie met mensen buiten hun religie.

  De onder moslims overheersende fundamentalistische interpretatie van de koran hindert hen eraan om zich te integreren in westelijke landen. Tot 50% van de moslims in Europa hebben een fundamentalistisch geloof. Daarentegen is het aandeel fundamentalisten onder de christenen volgens informatie van Koopmans met minder dan 4% veel lager.

  “Ik kom tot de conclusie dat de islamitische wereld met betrekking tot democratie, mensenrechten en politieke en economische ontwikkeling achterblijft bij de rest van de wereld”, zei Koopmans tegen “Berlingske”. Hij weet dit aan de conservatieve opvattingen over de rol van de vrouw, de geringe investeringen in de ontwikkeling van kinderen en aan de fundamentalistische propaganda.

  “Het belangrijkste probleem is hoe veel moslims en islamitische landen in de wereld de islam interpreteren. Op een manier, die in principe beweert dat de koran en de soenna letterlijk genomen moeten worden en dat de manier waarop de profeet in de 7e eeuw geleefd heeft er de maatstaf voor moet zijn hoe moslims in de 21e eeuw zouden moeten leven.”
  “Zo´n islam is in de eerste plaats een bedreiging voor de wereldvrede. In de tweede plaats verhindert hij de integratie”, concludeerde Koopmans.

 9. Vit

  Sinds ik dat filmpje heb gezien dat kleuters een gevangene doodschoten met een pistool wat ze nauwelijks vast konden houden en ook een gevangene de keel doorsneden (en niet zo handig) heb ik er weinig vertrouwen in dat deze kinderen gederadicaliseerd kunnen worden. Als er dan één is die wel in de maatschappij kan meekomen wordt er vast gezegd zie je wel dat er niets aan de hand is?

  1. Trien Knoppen

   En degenen die wel ontsporen zijn dan uiteraard ‘verward’… 🙂

  2. Lao Tse

   De oplossing voor dit probleem is niet ze aan hun lot over te laten.

   1. Trien Knoppen

    Dat is wel de oplossing voor ons probleem!

    1. Bolkestein

     En het gaat om onze veiligheid eerst en nergens anders om.

    2. tomygun

     Trien dat is een links geitenwollensokken mafklapper
     de DDS trol .

    3. Lao Tse

     Los van het feit dat die problemen niet bepalend zijn voor de vraag of je een verantwoordelijkheid hebt jegens Nederlandse staatsburgers, is het maar de vraag of het aan hun lot overlaten een oplossing is voor het probleem. Dat zal namelijk welzeker leiden tot radicalisering van deze mensen en nieuwe kansen voor IS.

   2. Bolkestein

    Dus jij gaat er werk van maken dat dat kind-Jihadi gebroed van wie de ouders met het verliezen van de Nederlandse nationaliteit (Want dat is (toepassen van) staande wetgeving als je gaat vechten voor een ons vijandig gezind leger. En namens de regering heeft de premier ooit verklaard “Wij zijn met IS in oorlog”.) en nu nog enkel het paspoort van hun geïslamiseerde herkomstland hebben, naar het geïslamiseerde herkomstland van hun ouders worden gerepatrieerd? Want anders laat je ze aan hun lot over, toch?

   3. Vit

    @Tse Tse vlieg (geinig hé)

    Als jij dat de oplossing vind ben je wel erg naïef, hoe had jij je dat btw voorgesteld, onderbrengen bij een familie van IS aanhangers?

    1. Vit

     Ps, Ohh wacht dat gebeurd al.

    2. tomygun

     Vit de tse tse vlieg dat zijn krengen die zitten hier niet ver vandaan .

   4. Peter Oudshoorn

    Er is helemaal geen probleem Lao Tse, want wij hebben niets met die kinderen te maken. Er wordt een probleem van gemaakt. En dat is de typische deug-dominee-moraal van de Hollandse megalomane calvinist die denkt dat hij de hele wereldproblematiek moet oplossen. Zo’n idioot als jij dus.

 10. fusilier

  L.T . Je mag ze van mij ook een cyaanlkali pil geven ,net als de nazi beulen dat innamen,als je dat humaner vind.

  1. Trien Knoppen

   Of een spuitje… is humaner…

  2. Lao Tse

   Barbarij is op DDS meer regel dan uitzondering.
   De redactie vindt het goed.

   1. tomygun

    Nee hoor het kan veel humaner op de islam manier
    al die andere spullen moeten weer ingevoerd worden
    dat hoeft niet!
    Tank er over en je kan ze gebruiken voor groene energy .

    1. tomygun

     Dit is om tekijken of ruk knopje zich zelf nu opblaast
     als een echte jihad strijder .

     1. Kaashoofd

      De Nazi’s gebruikte het as op de velden waar kool groeide, groeide als kool. Maar of je dat wil eten met die kennis… Getver.

   2. Trien Knoppen

    Ik pas me graag aan de mentaliteit van de IS-vrouwen aan… gelijke hoofddoekjes gelijke kappen!

 11. Veteraan

  Kinderen tot 3 jaar kunnen met wat hulp nog gered worden.
  De rest is natuurlijk al niet meer te integreren, kijk maar op de kleuterscholen hier waar ze al blanke kinderen bedreigen en al gillend Hakbarretjes eruit gooien en met een meegenomen keukenmes rondlopen. 8 van de 10 bereiden zich al voor op een Jihad of een plofkraak, meestal beiden.
  De oudere jongens roepen alleen nog maar kanker en zijn nog veel erger.
  Dus het boeit me niet wat je met ze doet, een spuitje vind ik ook best.
  Of laten adopteren door Arabieren BUITEN Europa.
  Maar NIET hierheen.

  1. Bolkestein

   +++++

 12. Rosasolis

  Kan de regeringen niet zorgen voor geld van de VD kinder fonds, en de Rode Kruis om weeshuizen in veilige Arabische landen te bouwen. Wat is het eigenlijk het verschil tussen een baby van twee jaar, een kleuter van 5 jaar, en een kind van 8 jaar? Hoe kan je ze indelen, alleen wegens hun jonge leeftijd? Bijv. wat moet gebeuren met een kind van acht jaar die dit naar Frankrijk of Nederland komen, maar zijn broertje of zusjes zou welkom zijn omdat hij/zij een paar jaar jonger is! Om de ouder kind van de jongere kind te scheiden is discriminatie tegen kinderen uit een gezin. Daarom zou wees-huizen in Arabische landen een betere oplossing kunnen bieden. Daar zouden ze goed verzorgd kunnen worden, terwijl ma-lief, als zij nog in leven is, haar straf kunnen uitzitten in een Nederlandse gevangenis. En als zij eruit komt, dan haar inmiddels oudere kinderen komt ophalen vanuit de weeshuis, en immigreren naar een Arabische land. Haar kinderen kennen dit taal, een waarschijnlijk zij ook.

  1. Vit

   @Rosasolis

   Dat is ook weer zo wat, je kunt niet tegen de ene zeggen jij wel en de andere oudere broer of zus niet.

   1. Rosasolis

    @Vit. Ik bedoelde de Uncef fonds voor kinderen van de VN. Dit moet opkomen voor dit grote probleem.

  2. tomygun

   Rosa, nee dat gaat niet lukken lang geen nieuws meer gelezen?
   VD bestaat niet meer !

   1. Rosasolis

    @tomygun. Ik bedoelde de Verenigde Naties. Hopelijk zou u nooit en nimmer type fouten op uw correspondentie doen!

  3. Kaashoofd

   Wat het verschil is tussen een baby van 2 en een kind van 5 of 8. Een kind van 5 of 8 is heel makkelijk te indoctrineren. Bij een baby van 2 is dat vrijwel onmogelijk.

   Hitler zette ook kindsoldaten in: 7/8 jaar en hij begon bij de Jugend: scouting vanaf 6 jaar.

   Dus tsja, kindjes ouder dan 3 wil je eigenlijk al niet meer terug halen gezien het gevaar en de psychische problemen op latere leeftijd.

 13. Kaashoofd

  Haal ze gewoon allemaal terug, douw ze in hartje Amsterdam, geef ze een uiterst mooi grachtenpand, degene waar Paul Rosenmöller in woont, hij is communistisch dus alles wat hij heeft is van ISIS.

  Dan wachten op het vuurwerk, als het begint Amsterdam volledige isoleren en laten gaan, niks doen.

  Toch een kut stad.

  1. Lao Tse

   Kaashoofd lijkt me een goed gekozen nickname; meer dan kaas zit er niet in.

   1. Kaashoofd

    Haha bingo, jij woont dus in Amsterdam. Wat een kut stad.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.