Politie pakt drie verdachten op die Syrisch gezin in Enschede mishandelden

De politie heeft drie verdachten opgepakt die in Enschede een Syrisch gezin zouden hebben belaagd. Het gaat om twee vrouwen van 18 en 33 en een man van 35 jaar oud uit Enschede. Volgens de ordediensten zijn de verdachten mogelijk schuldig aan mishandeling van de ouders van het gezin. 

Mogelijk worden er na verhoringen meer verdachten aangehouden. In ruil voor strafvermindering kan de aanklager vaak veel voor elkaar krijgen als het gaat om informatie. Aanleiding van dit alles was een burenruzie. In mei werd een Syrisch gezin belaagd door boze buurtbewoners. De aanleiding van de ruzie zou gekibbel tussen kinderen zijn geweest waarna de ouder verhaal gingen halen bij het Syrische gezin.

De ouders waren in deze dus overduidelijk niet intelligenter dan hun kroost. Sterker nog, ze gaven het slechte voorbeeld. Een schande. De ouders drongen op zeer onorthodoxe wijze het huis binnen van de Syrische vluchtelingen.

Een simpel potje voetbal liep dus uiteindelijk uit in een rel waarbij een groep van wel twintig personen het huis binnendrong. De burgemeester sprak er schande van:

“Een gezin moest opnieuw vluchten. Niet door een oorlog, maar vanwege boze ouders die van mening zijn dat hun kind onrecht is aangedaan.”

Blijkbaar wonen er in de wijk Dolphia in Enschede lieden die de wet overtreden omwille van een potje voetbal. Goh… De situatiebeschrijving doet enigszins denken aan de rel tussen Urker jongeren en een Marokkaanse familie. In Urk liep een burenruzie ook uit de hand en moest de politie de gemoederen sussen.

Of de aangehouden verdachten daadwerkelijk schuldig zijn moet natuurlijk nog blijken. Ze zouden het huis van de Syriërs zijn binnengedrongen en de vader en moeder hebben gedwongen naar buiten te gaan om daar te worden mishandeld, zo lezen we op website van Tubantia. Een raar en bizar verhaal. Er heerst eten mentale ziekte in het land, en het wordt steeds erger. Maar een diagnose hebben we nog niet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. logisch denken

  Direct vrijlaten die arrestanten. We discrimineren toch in Nederland ?

  1. F.C. Labrouste

   Hoewel we nog niet zeker weten of we hier met blanke racisten te maken hebben wordt hier al hun vrijlating bepleit.

   1. logisch denken

    hahahahaha , geweldig , gewoon hilarisch 🙂

   2. Bolkestein

    Blanke racisten bestaan niet. Want realisme is geen racisme. En zelfverdediging is ook geen racisme.

  2. Brazil

   Ze zijn verdacht meer niet dus ja.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch en 🙂

 2. Bosche draak

  Dat hele Urk gedoe was ook al zo uit z’n verband getrokken.
  Geef het hier nog even voor ik m’n giechel opentrek.

  1. Brazil

   Bedoel je die 200 man tegen 1 man, ja Hollanders zijn altijd al een laf volk geweest kunnen het nooit alleen af, BAH !!!!
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 3. Peter Oudshoorn

  Zo’n conflict ontstaat nooit zomaar. Onduidelijk is wat er aan vooraf is gegaan en de oorzaak is geweest. De stellingname van Teunis Dokter is dan ook tamelijk voorbarig.

  1. F.C. Labrouste

   Peter Oudshoorn hoopt kennelijk dat de oorzaak van het geweld bij het Syrische gezin ligt.

   1. Erkenbrand

    Dat lijkt mij wel zo, het is altijd wat met dat schorem.

   2. Peter Oudshoorn

    Nee Labrouste, vieze ouwe man, uit mijn woorden blijkt dat helemaal niet. Deze gedachte wordt spontaan geboren in jouw dirty mind. Je bent nu eenmaal een extreemlinkse smeerlap, dus framen zit je in het bloed.

   3. logisch denken

    quote
    F.C. Labrouste 25 minuten ago Beantwoorden
    Peter Oudshoorn hoopt kennelijk dat de oorzaak van het geweld bij het Syrische gezin ligt.
    end

    Door een gebrek aan integratie, taal hindernissen, totaal andere cultuur is die kans erg aanwezig

 4. Matig rechts

  Nu de Syriërs eens gaan op{aan}pakken die hier misdrijven plegen.

  Het veel meer werkt dat weet ik, maar ze komen dan wel geloofwaardiger over dat de misdaad niet op ras of geloof gebaseerd is.

  1. Matig rechts

   Moet zijn misdaad bestrijding 😳

  2. Brazil

   Moeten ze eerst wel een misdrijf plegen dude.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch. 🙂

   1. logisch denken

    quote
    Brazil 30 minuten ago Beantwoorden
    Moeten ze eerst wel een misdrijf plegen dude.
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch. 🙂
    end

    Je wordt op je wenken bediend. Zie cbs en de cijfers vertellen je alles en dan moet je daar nog bij optellen wat ze onder de pet houden

   2. Bolkestein

    Dat gaat al gauw hoor. Want asieleisers zijn bovengemiddeld crimineel.

  3. EU kok

   Matig Nederlands denkt: Het veel meer werkt dat weet ik.
   .
   Oh, dat wist ik niet.

 5. Erkenbrand

  Wat doen die Syriërs eigenlijk in Enschede?

  1. EU kok

   Wat doet u hier ?

   1. Peter Oudshoorn

    Kokkie, dat is een infame en onnozele vraag richting een Nederlandse ingezetene. De vraag van Erkenbrand over Syriers is wel terecht: opvang in een naburig moslimland was meer voor de hand liggend en gezonder voor alle partijen geweest.

    En zeg eens: wat doe jij hier eigenlijk?

    1. DidiMadloba

     Er zijn ook veel Syrische christenen.

     1. Peter Oudshoorn

      Christenen in Syrië of Syrische christenen vormen 10% van de Syrische bevolking. Dat is niet ‘veel’, Didi.

      Ik heb een Syrische tandarts. Een christen en uiterst aimabel mens. Daarnaast een fantastische vakman.

     2. I.W.A.B

      @DidiMadloba
      Syrische christenen kunnen ook in de regio worden opgevangen die
      gaan dan maar naar Israël
      Die kan ze opvangen in de zogezegde Joods/Christelijke cultuur

     3. Bolkestein

      Die gedragen zich en geven geen aanleiding om door de buurt heropgevoed te moeten worden.

 6. DidiMadloba

  En DDS vindt die mishandeling terecht?

  1. toetssteen

   @Madloba
   Zegt DDS dit? U moet eens leren lezen of anders als zwatelaar Jansen terug naar de sjoop. Ow wacht daar was u als weer in genade aangenomen.

 7. Hans Brusselmans

  ‘Maar een diagnose hebben we nog niet.’

  Ja hoor die is er wel, die Syriërs kunnen gewoon terug naar hun eigen land, de oorlog daar is voorbij.

 8. fusilier

  Die tukkers zijn op zich wel een vredelievend en tolerant volk.Maar ja als je die mensen niet serieus neemt in Den Haag ,en zogenaamde vluchtelingen overal maar neerplant,dan kun je er op wachten dat de vlam een keer in de pan vliegt.

 9. Duke

  Een falende rechtsstaat, met dank aan Rubberen Rutte en zijn rakkers, werkt eigen rechter spelen in de hand.

 10. lIN-T

  Multiculturele samenleving is een hel als je er in zit.

  1. Bolkestein

   Die gaat op een tegeltje.

 11. tonna

  Moeten boreale blanken niet niet het voordeel van de twijfel krijgen?

 12. Henk Albarda

  Als Syrische illegale immigranten het huis van autochtone Nederlandse blanken binne waren gedrongen was de politie niet eens gekomen en had gezegd dat het waarschijnlijk de schuld was van de Nederlandse blanken zelf.
  Waarom benoem ik illegale immigranten? Omdat ze meerdere landen voor Nederland allang in een land kwamen waar tenminste redelijke vrede heerst. Ze hadden dus nooit in Nederland zijn mogen komen, laat staan een ‘asylzoekers’ voorrangs huis toegewezen hebben gekregen.
  DDS laat de belangrijkste relevante elementen weg, waarom?

  1. Kaashoofd

   DDS is bang voor moslims, ze weten zelf ook dat de nu 1.5 miljoen moslims in NL veel harder groeien dan de originele NL bevolking. Over 30 jaar is die 1.5 miljoen minstens 5 miljoen (hogere geboortecijfers, meer massale immigratie, betere sociale voorzieningen voor moslims). Bij de 5 miljoen grens wordt de ratio 1 op 3.5 IPV de huidige 1 op 14. Rara wat er dan met de huidige politiek gebeurt.

 13. Kaashoofd

  “Aanleiding van dit alles was een burenruzie.”

  Vraag ik mij dus af; wat is er daarvoor allemaal gebeurt?

  Waar twee vechten hebben (vaak) twee schuld. Dus voordat we met een vingertje gaan wijzen, wel eerst de reden achterhalen.

 14. peetjoh. k

  Ja dat is de uitwerking van imigratie. Hoe meer soorten hoe meer elende. Mensen zijn nou eenmaal niet gemaakt om om te gaan met andere gebruiken en gewoontes. Als iedereen lekker in zijn eigen land bleef zouden programma’s als opsporing verzocht niet meer nodig zijn.

  1. Mart

   Ik woon al weer 35 jaren in een imigranten land van meest europeanen,maar japanners en arabieren ook in overvloed.Ook veel nazaten 10% van onvrijwillige imigranten zoals de negerslaven(verkocht door islamieten en verscheept door ook hollanders)Wij gaan gezamelijk goed en gezellig om met elkaar,want de meesten opgevoed naar cristelijk/joods gedachtengoed……of budistisch.Het probleem ontstaat volgens mijn waarnemingen wanneer een haatdragende groep te groot gaat worden,opgefokt door hun geestelijke leiders.Mart Brasil.

   1. Bolkestein

    Uitstekend verwoord.

 15. Rud56

  Teunis, die mentale ziekte die hier in land heerst (heb je trouwens goed geconstateerd) betreft het walgelijke politiek correcte deugbeleid dat wars is van ook maar enige realiteitszin of tegenspraak!

  Waardoor wij Nederlanders opgezadeld worden met lui die de satanische ideologie de islam aanhangen waardoor onze vrijheden en veiligheid worden ingeperkt, een ideologie die door het domme deugvolk hier in alle opzichten wordt gefaciliteerd! Want het deugvolk wil graag laten zien hoe o n t z e t t e n d goed wij als volk zijn!

  Doordat hier (criminele) parasieten volledig door overheden worden onderhouden, zoals huisvesting, uitkering e.d. Parasieten die de halve wereld over reisden om zich in dit land te vestigen, daarbij véle veilige landen passerend. Landen waar ze terecht konden o f waar ze al jaren verbleven. Lui dus die na hier het verkrijgen van hun verblijfstatus maanden (op uitkeringsgelden) op vakantie gaan naar het voor hun zo ‘onveilige’ thuisland.

  Doordat bijvoorbeeld hier een rechtsspraak van lik-me-vestje-is, een rechtsspraak waar het slachtoffer o f handhaver de dader is, waar een dader alle vrijheid krijgt in plaats van een gedegen straf.

  Dat het recht met twee maten meet, kijk alleen al naar de zaak Wilders, hoe die tot stand is gekomen: voorbedrukte aangifteformulieren en geopende politiebureaus die anders gesloten blijven voor mensen die een criminele daad willen melden!

  Dat eeuwenoud erfgoed c.q. tradities opeens rascistisch en discriminerend zou zijn! Waardoor straatnamen, standbeelden, schilderijen etc. dienen te worden aangepast tot in het absurde toe, kijk naar het Sinterklaasfeest!

  Doordat we door de gevestigde politiek al jaren worden belazerd en feitelijk worden bestolen!
  Dat de ons beschikbare media daar grondig aan meedoet en ons vollop gemanipuleerd of gekleurd nieuws voorzet, in plaats van onafhankelijk en objectief!
  Dat scholen en universiteiten, ministeries dat ook doen!

  Dat zijn een paar van de redenen van die mentale ziekte, Teunis!

  Diagnose:
  Er moet een totaal andere wind gaan waaien in dit land! Helaas heeft het uitermate domme en naieve deugvolk wederom gekozen voor voortzetting van dit baggerbeleid dat tot uitholling van ooit zo mooie land zal leiden!

  1. Bolkestein

   Uitstekend verwoord!

 16. Godefroy France

  ANTISEMITISCHE WOUTEN BESCHERMEN ALLES EN IEDEREEN BEHALVE ONZE ZEER GESRESPECTEERDE, VOLLEDIG NEDERLANDSE JOODSE MEDEMENSEN!!!!!!

  PVV EN FVD HIER LIGT EEN TAAK VOOR JULLIE!!!

 17. Bolkestein

  Ik spreek veel met mensen die opgescheept worden met Islamitische Syrische asieleisers in hun eigen woonstraat. En het is er met hun komst niet gezelliger op geworden. Deze bewoners hebben nooit om hun komst gevraagd en moeten zich die ellende die ze brengen maar laten welgevallen. Moet je nagaan als zoiets meer en meer je eigen woonstraat gaat domineren. Ik ken lieden die vroeger steevast PSP stemden en ook hun mond vol over racisme en discriminatie hadden. Ze zijn inmiddels om nu ze er in hun eigen woonstraat meer en meer mee geconfronteerd werden. Het kan gewoon niet langer doorgaan met de immigratie van niet inpasbaren. De boezem zit al vol. Er moet uitgespuid worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.