Rust wedergekeerd voor Dion Graus! Aanklacht vermeende mishandeling door de PVV'er is ingetrokken

Geen categoriejun 21 2019, 17:00
Het Openbaar Ministerie sluit het onderzoek naar PVV-Kamerlid Dion Graus. Graus werd er door zijn ex-vrouw van beschuldigd haar fysiek en psychisch te hebben mishandeld, onder meer door haar te dwingen seks met andere mannen te hebben. Hij beschuldigde haar van smaad. Beide partijen trokken de aanklacht tegen elkaar in. Dat meldt NU.nl.
Het lijkt er dus op dat Graus en z'n ex-vrouw de angel eruit hebben kunnen halen. En niet alleen dat: Graus lijkt zelfs als winnaar uit de bus te zijn gekomen. Als zijn ex-vrouw echt hard bewijs had kunnen leveren, dan had ze het prima door kunnen zetten en hoefde ze die aanklacht wegens smaad ook niet te vrezen.
Wat dan de echte reden is dat zijn ex-vrouw, schijnbaar out of the blue, met deze aanklacht op kwam draven, laat zich raden. Toch ging het over gruwelijke details: gedwongen seks met andere mannen en fysiek geweld. Ook zijn andere ex-vrouw kwam in 2002 met verschrikkelijke aanklachten (keel dichtknijpen en hij zou een vuurwapen tegen haar voorhoofd hebben gezet). Het OM zei in 2011 dat hij ten onrechte niet zou zijn vervolgd, terwijl Graus altijd alles heeft ontkend. Een Belgische vriendin deed eveneens aangifte van mishandeling maar ook toen ging het OM niet over tot vervolging.
Het lijkt er steeds meer op dat Graus met allerlei vage verhalen door het slijk wordt gehaald en eigenlijk niets is blijven plakken. In alle gevallen zou het gewoon goed onderzocht moeten worden en de rechter een uitspraak laten doen. Dan is het een keer klaar.
Dit roept ook gewoon veel vragen op. Is er bij de PVV geen goed onderzoek gedaan naar zijn achtergrond? Wisten ze van deze situaties maar namen ze de gok dat het nooit naar buiten zou komen? Is er überhaupt niets van waar en staan ook zij voor een raadsel? Wat drijft die vrouwen dan om deze beschuldigingen te uiten en waarom zetten ze keer op keer niet door?
Het leven van Dion Graus wordt er op deze manier in ieder geval niet plezieriger op. Een ware hel als het echt zo is dat hij in alle gevallen eigenlijk onschuldig is...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten