Trump-hatend Algemeen Dagblad zet 'protocolexpert' in om hem te schofferen: "Het is proletenprotocol wat hij doet!"

Geen categoriejun 10 2019, 11:00
Man, man, man.
Out of the blue komt het Algemeen Dagblad, één van de sterkste anti-Trump kranten van Nederland, ineens met een artikel waarin de Amerikaanse president weer eens flink geschoffeerd wordt. Om dat grote doel te bereiken heeft nepjournalist Jan Hoedeman gesproken met "protocolexert" Henrik de Groot. Die zet Trump weg als een botte boer, zonder manieren, die alleen aan zichzelf denkt, en die iedereen zomaar beledigt.
"Geen rekening houden met de ander, dat is proletenprotocol. Dat is wat Trump doet," aldus De Groot. Hij zei dat in verband met Trumps staatsbezoek aan Engeland. "Voordat hij is geland heeft hij de helft van de mensen die hij in Londen ontmoet al geschoffeerd. Een staatsbezoek is er om de goede relaties tussen twee landen te bestendigen. Dat doe je niet met dat soort twitters," aldus meneer de betweter.
Nou is het interessante dat De Groot voor het gemak niet vermeldt dat Trumps tweets reacties waren op uitspraken van Britse politici die vonden dat de koningin hem niet mocht ontmoeten. Zo was er bijvoorbeeld de linkse burgemeester van Londen, Sadiq Khan. Die noemde Trump onder meer een "20e eeuwse fascist." Trumps tweets waren reacties op dergelijke uitspraken.
Als De Groot kritiek op iemand wil hebben moet hij het dus maar eens hebben over Khan! Maar nee. Dat doet hij natuurlijk niet, want stel je voor dat je als liefhebber van het mediakartel kritiek uit op een radicaal-linkse mafklapper. Dat moet je vooral niet proberen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten