Önder Kaya: “verkiezing oud-PVV’er Arnoud van Doorn dieptepunt voor Den Haag”

Dat Arnoud van Doorn een dieptepunt is voor de gehele Nederlandse samenleving zijn vriend en vijand het wel over eens. Önder Kaya, onder meer bekend van Café Weltschmerz en één van de aanstormende jonge intellectuelen van Nederland is niet te spreken over hem. Volgens de Turks-Friese Nederlander is de verkiezing van de oud-PVV’er zelfs “een dieptepunt voor Den Haag”.

Zelfs islamitische conservatieven zijn he-le-maal klaar met Arnoud van Doorn. Correctie, ze waren altijd al klaar met hem, maar voelen zich nu écht geroepen om in verzet te komen. In een bericht op Facebook schrijft Kaya dat Van Doorn “af en toe wel eens iets zegt dat hout snijdt”, maar over het algemeen alleen gericht is op “opruiing en PR voor de holle partij die de Partij voor de Eenheid is”.

Kaya noemt daarbij het voorstel van Van Doorn voor het instellen van “halal stranden” en het aansturen op eigenrichting door moslims als gemeenten moskeeën niet beveiligen. Ook hekelt Kaya ongenuanceerde uitspraken van Van Doorn dat “vijanden van de islam” vernietigd moeten worden.

Dat moslims toch stemmen op Van Doorn toont volgens Kaya een gebrek aan competenties binnen de gemeenschap aan. Al hebben we het gevoel dat Van Doorn gewoon een knetterslimme troll is. Kaya:

“Dat moslims überhaupt stemmen op een PVV-bekeerling, zegt iets over een schromelijk gebrek aan capabele bestuurders in de eigen gelederen, maar ook over een zorgelijk romanticisme dat rechts-radicale bekeerlingen een 180-graden ommedraai kunnen maken”.

Kaya merkt ook op dat het in Den Haag gonst van de geruchten dat Van Doorn zijn werk als raadslid niet goed doet. “Een stem voor oud-PVV’er Van Doorn is een verloren stem,” aldus Önder Kaya.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. logisch denken

  Stemmen ze toch op denk, das goed voor de integratie 🙂 🙂 geweldig gewoon hilarisch

 2. toetssteen

  Nice! Gewoon integreren.

 3. ikweetwatikwil

  Wie

  1. toetssteen

   @ikweet
   Ach, ik hoop altijd op het beste, serieus. Kwam in het ziekenhuis een lieve mevrouw al wat op leeftijd tegen, ja ze droeg een dingetje op haar hoofd omdat ze door de chemo geen hoofdhaar meer had. Ze sprak brak Nederlands, maar ze deed mee en groette de mensen; ik hoop dat het top met haar gaat.

   1. Ragmilla

    Het zou ook triest zijn als u dat niet deed.

    1. Marija

     Wat weer een stomme insinuerende opmerking van jou @Ragm.

     1. Peter Oudshoorn

      Ragmilla heeft een kwaadaardig karakter en slechte inborst. Dat opgeteld bij haar hysterische Multiple Personality Disorder maakt haar tot een beklagenswaardig stuk DNA.

 4. Blokkeer-Fries

  Alleen in “gidsland”, “deugland”, Mislukland voormalig NL, kunnen beroeps termieten als Arnoud van Doorn, de samenleving legaal, dankzij het falende OM, terroriseren. Wellicht is er nog ergens een subsidiepotje om die arme Arnoud te ondersteunen? DENK dat extreem links en communistische GroenSlinks de weg wel weet. Leuk bezig zijn projectje voor de beroepsverkloters van dit land.

  1. Brazil

   Het gaat zo goed met Nederland dank Rutte, maar ja zo te zien
   zijn er altijd mensen die blijven zeiken, hebben zeker een slechte jeugd gehad of te weinig aandacht van pappie en mamma.
   En maar huilie huilie doen van ja maar zij dit en dat man man
   man, zoek hulp watjes.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch. 🙂

 5. Heras

  Ik zie het verschil niet tussen denk, bij1 en v doorn. Allemaal opruiers. Ze voegen niets toe aan de samenleving.

  1. Brazil

   Voeg daarbij de PVV en het FvD.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 6. Ragmilla

  Heeft van Doorn enig nut?

  1. Brazil

   Heeft Wilders enig nut ? buiten het organiseren van een cartoonwedstrijd.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Duke

    Heb jij enig nut?
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   2. logisch denken

    nutteloos wezen

    1. Kaashoofd

     Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 7. Duckday

  Stem gewoon vrij en blij PVV of FvD

 8. peetjoh. k

  Onder kaya in ons land samen met zijn volksgenoten dat is een dieptepunt.

 9. Jantje

  Het is wachten tot Europa de moslims voor een derde keer uitkotst.
  Helaas zal dit, net als de vorige 2 keren met veel bloedvergieten gaan, maar het is onvermijdelijk.

  1. Bolkestein

   Sterker nog: Het zal nodig zijn. Het Derde Rijk kregen we ook niet op de knieën met kopjes thee drinken. Wel met terugvechten. De Koude Oorlog neutraliseerden we ook niet met kopjes thee drinken. Daar moesten manschappen en materieel paraat staan om de communistische agressor ervan te weerhouden het in hun hoofd te halen toe te geven aan hun expansiezucht en agressie. En de Islam agressie kan ook niet geneutraliseerd worden met appeasen. Appeasen zal worden opgevat als teken van zwakte, waarna de seinen op groen gaan voor opvoeren van de Islam agressie.

 10. Bolkestein

  Mallootje Van Doorn is slechts een symptoom. Importeer achterlijkheid en je zal Van Doorn krijgen. Zonder die geïmporteerde achterlijkheid had hij nooit parlementair podium kunnen verwezenlijken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.