Veronica FAALT keihard met Café Hendriks & Genee: maar 142.000 kijkers

Het gaat Wilfred Genee en Hélène Hendriks bepaald niet voor de wind. Niemand kijkt naar hun nieuwe talkshow.

Het is toch een beetje vervelend voor Wilfred Genee. Al jaren roept hij dat hij naast Voetbal Inside (Veronica Inside) andere programma’s wil presenteren. Dat kan hij, zegt hij steeds, heel goed. Geef hem gewoon een káns. Hij zal laten zien dat hij niet alleen VI goed doet, maar ook op veel andere manieren hoge ogen kan gooien.

Nou, dat valt toch een beetje tegen. Volgens de MediaCourant keken er gisteravond namelijk maar 142.000 mensen naar Café Hendriks & Genee. Dit terwijl het programma later begon dan normaal vanwege de wedstrijd Portugal-Nederland.

Let wel, het begin van de show was vorige week al slecht, toen ze een magere 238.000 kijkers scoorden. In vergelijking met gisteren was dat een tópdag.

Het is triest voor Genee, maar het lijkt erop dat zijn nieuwe avontuur geen lang leven beschoren is. Of geeft John de Mol hem wat langer de kans?

In gerelateerd nieuws valt het op dat de vervanger van Robert Jensens talkshow op RTL 5, Voor De Rechter, het onwijs slecht doet. Dat programma ‘piekt‘ namelijk met een magere 278.000 kijkers volgens Stichting Kijkonderzoek. Let wel, als Jensen genoegen moest nemen met zulke aantallen had hij een sléchte dag en kreeg hij horen dat hij een wanprestatie leverde. Maar bij Voor De Rechter is dat niet alleen normaal, maar wordt het zelfs geaccepteerd. En Naked Attraction, dat ook te zien was op RTL 5 gisteravond, moest zelfs genoegen nemen met een belachelijke 64.000. Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest was.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. henkie

  De nederlandse televisie is toch ook om te huilen, nietwaar?

  Ze komen niet verder dan goedkope praatprogrammatjes, spelletjes shows, en allemaal goedkope spinoffs van domme reality shows. en natuurlijk herhalingen van jaren 80 programma’s.

  Het nivo gaat sinds de perverse programma’s van Buch alleen maar verder naar beneden. Onze samenleving dreigt ten onder te gaan aan individualisme, perversiteit en decadentie.

  1. Jumping

   En weet je henkie, dat de NPO ons Nederlandse belastingbetaler, tussen de 800 Miljoen en de 900 Miljoen per jaar kost.
   Dit is ca 2,3 Miljoen Euro per dag

 2. DidiMadloba

  De linkse ambtenaren van DDS snappen niet dat ondernemerschap betekent dat je risico’s moet nemen, ook als commerciële omroep, en dat bij risico ook de mogelijkheid van mislukking hoort.

  Een ondernemer die nooit mislukt neemt te weinig risico dus laat kansen liggen.

 3. F.C. Labrouste

  Hoge kijkcijfers worden eigenlijk alleen gehaald bij de Publieke Omroep. De oorzaak is de kwaliteit maar ook de betrouwbaarheid van de nieuwsvoorziening.

  1. Pronounce

   De NPO is notoir onbetrouwbaar en leugenachtig qua nieuwsvoorziening. Ze scoren alleen maar redelijk omdat ze overal bovenaan staan in de zenderlijsten en ze dankzij een belastinginjectie van vele honderden miljoenen per jaar geen programma-onderbrekende reclame hebben. Uiteraard laat Rien dat voor het gemak maar weg; wat dat betreft gedraagt hij zich precies hetzelfde als de NPO.

  2. logisch denken

   QUOTE
   F.C. Labrouste 4 uur ago Beantwoorden
   Hoge kijkcijfers worden eigenlijk alleen gehaald bij de Publieke Omroep.
   END QUOTE

   hahahahaha , de gemanipuleerde staatsomroep is al lang door het dak gezakt. Medewerkers met 400.000 euris betaald uit belastinggelden. Het is duidelijk hoe de linkse gutmenschen elkaar in leven houden

 4. santiago

  Leek ook helemaal nergens op.

 5. tonna

  Terug met Robert Jensen!
  Simpel!

 6. Mar

  Ja hoor, die trok een massapubliek.

  “De laatste aflevering, vorige week dinsdag met als gast FVD-leider Thierry Baudet, trok 122.000 kijkers.”

  Alleen met Wilders als gast waren de kijkcijfers acceptabel. Wilders elke week wordt te duur.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.