Video: Iraanse Nederlander positief over Donald Trump: ”eindelijk iemand met duidelijke lijn”

Demonstraties in Den Haag. Ze zijn er dagelijks en vandaag een aantal Perzische Nederlanders ‘tegen het regime van Iran’. Over de Amerikaanse president Donald Trump waren deze demonstranten positief: “eindelijk iemand met een duidelijke lijn”. DDS-verslaglegger Kenneth Steffers sprak met de demonstranten. 

Volgens Manijeh Tafakkori heeft het ‘Iraanse regime in veertig jaar tijd al 100.000 personen geëxecuteerd’. Op zo’n getal kom je vrij snel als je kijkt naar de recente aantallen. In 2017 executeerde Iran 507 personen en in 2015 zelfs 977. Het land ontvangt vaker wel dan niet stevige kritiek op de mensenrechtensituatie aldaar.

Uit het gesprek kwam al snel naar boven dat Tafakkori klaar is met de huidige regering. Die noemt ze gewoon een ‘regime’ en ze wil graag een ‘regime change’. Maar hoe moet die er komen? In ieder geval niet door een oorlog. Zo stelt ze dat ze denkt dat de Iraanse bevolking daar niet bij gebaat is. En als we kijken naar de resultaten van regime change-politiek in het Midden-Oosten geheel logisch.

Over de Amerikaanse president Donald Trump was Tafakkori positief. Zo zou Trump weten hoe het regime in Teheran in elkaar steekt en de rode lijnen in het zand duidelijk maken. Ondanks alle rode lijnen en sancties waren er toch wel opmerkelijke incidenten in de recente weken. Zoals bijvoorbeeld het drone-incident. Maar het lijkt er op dat die incidenten tests zijn om te zien ‘hoe ver men kan gaan’ en dat de partijen heimelijk geen oorlog wensen.

De dame laat verder weten ‘dat ze hier al jaren staat’. Geduld is een schone zaak.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Brazil

  Dit moet ze zeggen als in Iran zit, domme doos.
  Hahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. van Urk

   In Iran ben je pas een domme doos als je zoiets zegt. Ik durf te onderstellen dat wij onlangs nog iets herdacht hadden wat 79 jaar geleden in ons land heeft plaatsgevonden. Vrijheid is niet vanzelfsprekend en godzijdank waren de Amerikanen er toen ook bij betrokken.

   1. Bolkestein

    Mee eens.

  2. Bolkestein

   Rot jij maar op uit ons land.

 2. Jumping

  Dus ze bestaan echt, personen uit die zandbak, die geen schuim op hun bek hebben, als zij communiceren, die gewoon hun haar durven te tonen, die gewoon op gewone mensen lijken.

  1. Brazil

   Klopt verraders bestaan echt.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. van Urk

    Inderdaad. Heel Zuid-Europa wordt momenteel ook nog overspoeld met Noord Afrikaanse landverraders.

    1. Brazil

     Urk wordt nu overspoeld door de mazzel, christengekkies
     die tegen inentingen zijn, welkom in Nederland.
     Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     1. van Urk

      0,5 procent van de Urker bevolking die heus van die mazelen afkomen . En heel Nederland met een obsessief-compulsieve stoornis denkt in paniek over een extreme uitbraak dat voor vele doden zal zorgen . Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     2. van Urk

      Ik bedoel; Hypochondrie.

   2. AS210854

    Brazil, gekken ook, zo te lezen.

 3. Cycle25

  En Brussel steunt dit terroristen regime, de EU is het kwaad..

  Links is het kwaad…

  1. Brazil

   Kijk eens in de spiegel dan zie je wie het kwaad is.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Bosche draak

    Houd je mond en ga spelen in het verkeer, demente zwakzinnige ramenlikker!

  2. Bolkestein

   Links is het kwaad dat dient te worden verdelgd.

 4. Ben-NIET-Groen-L

  Ik heb DDS zo is een dagje gevolgd…..de reacties over en weer dan.
  IK heb een dringend voorstel, mijd en/of laat de figuur Brasil in z’n/haar sop gaar koken.
  Ik bedoel eigenlijk: negeer hem/haar/het, want DDS is op deze manier niet meer de moeite waard !

  1. Cycle25

   @ Ben-NIET-Groen-L,

   Dit salafistische nageboorte gewoon negeren, maar ik denk eerder dat het een huistrol van DDS zelf is.

   1. fockingworst

    @cycle25 ik begin steeds meer te denken dat dds zelf 1 of 2 trollen hier heeft om zogenaamde discussies te laten ontstaan.
    Gisteren nog wou 1 zo’n nick met mij inhoudelijk in discussie…. Uiteraard ga ik dat nooit doen.
    Als je ageert tegen deze trollen zoals ik wel eens doe.,
    Word je ineens uitgelogd en moet je je geschiedenis verwijderen om vervolgens opnieuw in te kunnen loggen.
    Dit herhaalt zich dan ineens vaak achter elkaar en toevallig als je de trol stalkt.

  2. Brazil

   Ik heb DDS zo een maand gevolgd en denk dat dit mijn laatste reactie is, wat een kleuterklas is dit toch.
   24/7 zitten huilen bij de redactie , dit heb ik echt nog nooit meegemaakt, echt heel snel wel uit dit gekkenhuis.
   Ik zou zeggen bye bye .
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂
   OUT !!!!!

   1. Peter Oudshoorn

    Dat heb je al eens vaker beloofd, Brazil. Maar altijd kom je ons weer hier vervelen. Je bent extreemlinks, dus per definitie een pathologische leugenaar.

    Ik geloof je pas als ik een week lang niks van je gehoord heb. En ook niet onder een andere nick bent terug gekeerd. Gewoon definitief opsodemieteren is voor iedereen het beste.

   2. Deukman

    Gagagagaga heweldig hewoon gilarisch 🙂

   3. logisch denken

    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂
    OUT !!!!!

  3. Kees

   Helemaal mee eens! Of er is geen moderator, of het is een slappe l…..

 5. Agios

  Ik loop toch al een paar jaar mee op deze aardbol, maar zo’n domme hufter als Br. heb ik nog nooit ontmoet. Een superdombo van het goorste water. Als DDS wil voortbestaan dan moet het onmogelijk zijn dat wezens als Br. Hier de sfeer verpesten. Exitus met deze superdebiel.

  1. Brazil

   Als dit zo is dan blijf ik nog even.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Deukman

    Gagagagaga heweldig hewoon gilarisch 🙂

   2. Bosche draak

    Nou al terug?, en het met de staart tussen je benen afdruipen gaat je nog wel zo goed af!
    Heeft namelijk alle ruimte daar je compleet BAL LOOS bent!!

 6. Ritter

  Trump wil geen militair conflict maar wil het conflict met sancties oplossen en staat achter het onderdrukte Iraanse volk.

  Trump heeft de religieuze leiding in zijn vizier; niet de Iraanse bevolking

 7. Heras

  Klopt, Trump wil met sancties zijn zin krijgen, maar dan heb je aan die M-O leiders een slechte partner. Zij dreigen dan de oliekraan dicht te draaien.
  Daarnaast geven zij niets om de bevolking ; dus als je met importgoederen sanctioneert; nou ja, dan gaan er gewoon mensen dood.

  Dat zie je nu ook bij die ‘palestijnen’. Er ligt een vredesplan op tafel met een zak geld voor de bevolking maar hamas weigert te onderhandelen. Zg. omdat ze niet te koop zijn. Dat de bevolking dood gaat; tja, daar hebben zij geen boodschap aan.

 8. Henk Albarda

  Brazil, als jij en je links extreme populistische vriendjes die immers graag goed bevriend zijn met moordzuchtige ayatollahs nu eens namens haar in Teheran voor homo rechten gaan demonstereren, dan krijg je geheel gratis een proefzit van onbepaalde tijd in een Iraanse gevangenis.
  Iraniers die het Iran van de ayatollahs zijn ontvlucht zijn echte vluchtelingen en hebben 1 unanieme mening, de islam deugt niet, is gewelddadig en gebruikt de hoofddoek om de vrouw te onderdrukken.
  Links juicht dat toe, want is uiterst gewelddadig.

 9. ManusR

  Iraanse nederlanders? absoluut niet het zijn iraanse met een nederlands paspoort en ik zal mijn mening pas veranderen als ze het Wilhelmus kunnen, mogen en willen zingen en dat geldt voor elke buitenlander.

 10. Peter Loosduinen

  Een humane boodschap van de AFD ?
  Berlin, 24. Juni 2019. Bundessprecher Dr. Alexander Gauland bezeichnet die Forderung von Heinrich Bedford-Strohm nach Aufnahme aller im Mittelmeer geretteten Flüchtlinge in der EU als verantwortungslose Politik:

  „Die Forderung von Bedford-Strohm, die EU müsse alle Flüchtlinge aufnehmen, die im Mittelmeer gerettet werden, ist weltfremd und zeigt, dass die Kirche das Verantwortungsbewusstsein für den Staat und das Gemeinwohl verloren hat. Von den Kirchen ist eine Verantwortungspolitik gefordert, keine Gesinnungsethik.“

  „Bereits jetzt überfordert uns der anhaltende Zustrom von Einwanderern über die offenen Grenzen. Wenn wir alle geretteten Mittelmeerflüchtlinge in der EU aufnehmen, droht eine neue Sogwirkung. Immer mehr Menschen würden sich mit Hilfe krimineller Schlepperbanden auf die lebensgefährliche Überfahrt begeben. Das kann die Evangelische Kirche in Deutschland (EKD) nicht ernsthaft wollen.“

  „Natürlich müssen Menschen in Seenot gerettet werden. Das bedeutet aber nicht, dass sie automatisch in die EU gebracht werden. Vielmehr müssen wir deutlich machen, dass über das Mittelmeer kein Weg in die EU führt und die geretteten Menschen dorthin zurückbringen, von wo aus sie in See gestochen sind. Nur so ist es möglich, den Schleppern ihr schmutziges und menschenverachtendes Geschäft zu verderben.“

  1. DidiMadloba

   Gelukkig beheers ik de Duitse taal …
   Er zit wat in dat migranten die gered zijn niet automatisch Europa binnengehaald moeten worden.

   De vraag is wat de alternatieven zijn. Maar dat weet de hoogbejaarde Gauland ook niet.

   Het Marrakesj pact dient om tot een samenhangend beleid voor migratievraagstukken te komen, alleen wordt dat gesaboteerd door populusten.

   1. fockingworst

    @didimadloba is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
    Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
    De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
    Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

 11. Mart

  He Brazil,stop eens met deze nickname te gebruiken.Je bent een”piese of shit”,em een ”shame” voor mijn mooie land,.Mart Brasil.

 12. DidiMadloba

  Dat het Iraanse systeem vrouwen benadeelt is bekend.

  Alleen is Donald T. (gelukkig) niet uit op een “regime change”, want daar hebben de Amerikanen slechte ervaringen mee, van Vietnam tot Irak.

  1. fockingworst

   @didimadlobatrol.. Lekker je verbale diarree aan het spuien…?
   @didimadloba is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
   Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
   De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
   Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.