Voormalig GroenLinks-Kamerlid Braakhuis wil klimaatsceptische uitingen strafbaar stellen

Geen categoriejun 26 2019, 18:00
De Groene Khmer van Jesse Klaver blijft radicaliseren getuige de uitspraken van het voormalige GroenLinks-Kamerlid Bruno Braakhuis op Twitter. Daar laat hij namelijk weten voorstander te zijn van het ontwikkelen van wetgeving om 'moedwillig liegen over het klimaat' strafbaar te stellen. Oud DDS-redacteur Paul van der Bas pikte het bericht op:
Dat dergelijke radicale gedachten ontspruiten uit de bovenkamer van GroenLinks-lieden verbaast natuurlijk niet, maar is alsnog bedroevend om te zien. De GroenLinks voorman heeft het over 'moedwillig liegen over het klimaat' strafbaar stellen.
Echter is het vrijwel onmogelijk om de intentionaliteit van 'moedwillig liegen' zichtbaar te maken voor een rechter, maar goed, bij GroenLinks zijn we ondertussen wel gewend geraakt aan dwaze metafysische stoornissen.
Het gebraak van het oud-Kamerlid over 'twijfel zaaien' maakt het al veel beter. Twijfel is immers de basis van de wetenschap, maar blijkbaar niet gewaardeerd in het Klaverkamp. De opmerkingen van Braakhuis zijn het zoveelste teken dat het intellectueel gezien goed mis is bij GroenLinks.
Nog niet zo lang geleden werd Zihni Özdil door het Klaverkamp uit de fractie van de partij gebonjourd na onenigheid. Ook werd onlangs een GroenLinks-wethouder gearresteerd met genotsmiddelen in zijn tas. Het zijn en blijven bijzondere yuppen, de lieden van GroenLinks.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten