Geluid! Robert Jensen sloopt vage misbruikbeschuldiging tegen Donald Trump

Geen categoriejun 26 2019, 17:00
In de Jensen Podcast van deze week is het zweten geblazen terwijl Jensen ingaat op de beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van de Amerikaanse president Donald Trump. Volgens Jensen zijn veel journalisten acteurs die 'met een bepaald toontje willen doen lijken alsof alles wat ze zeggen juist is' en 'slachtoffers altijd gelijk geven'.
Maar of de beschuldiging door de schrijfster E. Jean Carroll aan het adres van Trump ook daadwerkelijk waar is dat weet niemand. Trump zou haar in New York in de jaren '90 hebben aangerand zo stelt Carroll.
De schrijfster laat echter niet weten of zij na het incident ook aangifte heeft gedaan tegen Trump. Hierdoor is de beschuldiging eigenlijk niets waard. Immers zou het logisch zijn dat er aangifte zou zijn gedaan en dat hiervan melding wordt gemaakt. Hierdoor is het uiten van de beschuldiging een 'communicatieve veroordeling'. Er wordt weliswaar geen juridische straf toegekend, maar de identiteit van Trump wordt er wel door besmeurd.
De gelastigde Amerikaanse president reageerde op geniale wijze op de beschuldigingen:

"Ik zal het zeggen met veel respect: ten eerste, ze is niet mijn type. Ten tweede, het is nooit gebeurd. Het is nooit gebeurd, oké?"

Vervolgens vielen mensen over Trump heen vanwege zijn categorische ontkenning waarbij hij het uiterlijk van de aanklager evalueert. Het is dus nooit goed of het deugt niet, in de linkse bubbel. Volgens Jensen worden dergelijke reacties veroorzaakt door een cultuur waarin 'slachtoffers direct worden geloofd' en 'moeten rechtse mensen online op eieren lopen'.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten