Voormalig GroenLinks-Kamerlid Braakhuis wil klimaatsceptische uitingen strafbaar stellen

Voormalig GroenLinks-Kamerlid Braakhuis wil klimaatsceptische uitingen strafbaar stellen

De Groene Khmer van Jesse Klaver blijft radicaliseren getuige de uitspraken van het voormalige GroenLinks-Kamerlid Bruno Braakhuis op Twitter. Daar laat hij namelijk weten voorstander te zijn van het ontwikkelen van wetgeving om 'moedwillig liegen over het klimaat' strafbaar te stellen. Oud DDS-redacteur Paul van der Bas pikte het bericht op:

Dat dergelijke radicale gedachten ontspruiten uit de bovenkamer van GroenLinks-lieden verbaast natuurlijk niet, maar is alsnog bedroevend om te zien. De GroenLinks voorman heeft het over 'moedwillig liegen over het klimaat' strafbaar stellen.

Echter is het vrijwel onmogelijk om de intentionaliteit van 'moedwillig liegen' zichtbaar te maken voor een rechter, maar goed, bij GroenLinks zijn we ondertussen wel gewend geraakt aan dwaze metafysische stoornissen.

Het gebraak van het oud-Kamerlid over 'twijfel zaaien' maakt het al veel beter. Twijfel is immers de basis van de wetenschap, maar blijkbaar niet gewaardeerd in het Klaverkamp. De opmerkingen van Braakhuis zijn het zoveelste teken dat het intellectueel gezien goed mis is bij GroenLinks.

Nog niet zo lang geleden werd Zihni Özdil door het Klaverkamp uit de fractie van de partij gebonjourd na onenigheid. Ook werd onlangs een GroenLinks-wethouder gearresteerd met genotsmiddelen in zijn tas. Het zijn en blijven bijzondere yuppen, de lieden van GroenLinks.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
GroenLinks Bruno Braakhuis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties