Walgelijke linkse nepjournalisten proberen Jared Kushner in de val te lokken, huilen dat hij niet meespeelt

Dit is dus hoe de linkse nepmedia omgaan met leden van de regering-Trump.

Toen Barack Obama president was waren er conservatieve Amerikanen — een kleine minderheid, maar toch — die geloof hechtten aan de opvatting dat hij niet geboren was in de VS, maar in Kenia. Dat zou betekenen dat hij niet president had mógen worden, die moet namelijk een “natural born citizen” zijn. Het was een beetje een vreemde samenzweringstheorie, maar eentje die wel redelijk wat aanhangers kende. Die aanhangers werden gesterkt in hun opvatting door de merkwaardige wijze waarop Obama en co. ermee omgingen.

Eén van de mensen die iets van waarde hechtte aan de theorie was Donald Trump. Het kwam hem op kritiek te staan van het linkse journaille, en we weten nu dat hij de uitleg van Obama en co. uiteindelijk accepteerde, maar hij zette wel vraagtekens bij het hele verhaal.

Onlangs mocht een linkse journalist Jared Kushner interviewen. Dat is de schoonzoon van Trump, en eigenlijk gewoon diens rechterhand. Waar Jonathan Swan het over wilde hebben? Juist: birtherism. Dus de samenzwering die ik hierboven beschreven heb.

“Was het racistisch?” vroeg Swan aan Kushner. Die antwoordde dat hij niets te maken had met die samenzwering en er ook toen niets over te zeggen had. Maar daar was Swan niet tevreden mee. Nee, nee, hij MOEST zeggen of het al dan niet racistisch was. Kushner speelde dat spel niet mee, en bleef volhouen dat hij daar niet bij betrokken was.

En hoe gaat het linkse journaille daarmee om? Juist, zo:

Walgelijk, ik kan niet anders zeggen. Kushner kán namelijk niet winnen. Als hij zegt dat het niet racistisch was noemen ze hém een racist. Als hij zegt dat het inderdaad racistisch was zeggen ze dat hij zijn schoonvader een racist noemt. En als hij geen antwoord geeft zeggen ze dat hij de vraag niet wilde beantwoorden omdat het overduidelijk racistisch zou zijn en hij dat niet hardop wilde zeggen.

Triest. Ik kan niet anders zeggen. Maar ja, we zijn onderhand natuurlijk niet anders gewend van het linkse journaille.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. santiago

  Walgelijke linkse nepjournalisten. Pleonasme.
  Zijn er nog andere journalisten dan?

  1. Joop Klepzeikert

   @santiago:
   Lees maar eens op Breitbart. Daar zitten nog realistische onderzoekjournalisten.

   1. santiago

    Joop. Maar als ze niet gehoord worden heb je er ook niet veel aan. Als gewone sterveling weet je toch niet meer wie je kan vertrouwen dus ik wantrouw alles maar en zorg goed voor mezelf.

   2. santiago

    Daarbij, in Nederland wordt alles gecontroleerd en beheerst door de overheid.
    DE OVERHEID. Je weet hoe ik daar over denk.

    1. Joop Klepzeikert

     @santiago: Je moet inderdaad altijd kritisch blijven op alles wat gezegd en geschreven wordt. Wie dat niet doet en alles schaapachtig gelooft is hersendood en zal ook nooit iets in z’n leven bereiken.
     Gelukkig KAN een roverheid niet alles controleren en beheersen. Vrijdenkers zijn niet te controleren of beheersen. De meeste mensen LATEN zich controleren, beheersen en zelfs overheersen. Vooral de dom linkse schapen.

   3. Julian

    Whahahahahahahahahahahahah ik viel bijna van mijn stoel van het lachen…. Breitbart… en realistisch…..een contradictie in termino.. zou ik zeggen ..

    1. Joop Klepzeikert

     @trol Julian: Dat jij bewezen feiten niet leuk vind wil niet zeggen dat ze niet waar zijn. Dat zegt alleen maar dat jij een gruwelijk dom extreem links schaap zonder eigen wil en denkvermogen bent.

     1. Julian

      Whahahaha leuk…alles wat je niet bevalt wordt geschreven door trollen…. Dat is voor jou een feit maar allerminst bewezen…. Dat noem je maar zo omdat het het makkelijkst is.. Geeft ook weer voeding aan je wantrouwende donkere brein…Ik zou bijna medelijden krijgen met je…. Het moet niet makkelijk zijn om in die cocoon van wantrouwen en afwijzing te leven te midden van een (wat jij noemt) extreem linkse maatschappij

  2. Fortiori

   Ja, hier op DDS @santiago

 2. Joop Klepzeikert

  Zwakzinnig links denkt hiermee weer gewonnen te hebben. Dat hebben ze enkel in de ogen van zwakzinnig links.
  Normale mensen gaan ze enkel maar als nog debieler zien dat we ze al zagen.
  Zwakzinnig links zet zichzelf alleen maar steeds verder voor schut. Zelfs zo erg dat mensen die nog 1 werkende hersencel blijken te hebben steeds massaler bij de linkse partijen weglopen.
  Wereldwijd is links van 40% terug naar nog geen 10% meer en zelfs in ultra extreem dom links Nederland is links onderhand terug van 70 zetels in 2012 naar 50 zetels in de peilingen nu.

  1. Meester Kong

   @J K
   De supercellen nemen een loopje met Joop.
   We zullen hem missen na zijn immigratie.

   1. edoc431

    Niet wetende waar W.W.W voor staat snugger hoor hahahaahahaah we hoeven niemand te missen.

    1. Joop Klepzeikert

     @edoc431: Zit die arme trol Kong nou niet zo te plagen joh. Hij is al zo zielig, al vanaf z’n prille jeugd helemaal alleen op z’n zolderkamertje.
     Laat dat hersenloze trolletje toch lekker in de waan dat je alleen in Nederland op het WWW kunt.

 3. cmsuijkerbuijk

  Hij had kunnen zeggen: “Absoluut niet racistisch, want dit geldt voor élke president(skandidaat), blank, zwart, Aziatisch, of Spaans, dus niét alleen voor Obama die overigens gewoon een halfbloed is. Niet zwart en niet wit!” (En daar is overigens helemaal niets mis mee)

 4. Ritter

  Het birtherism werd door Obama aangewakkerd omdat hij weigerde om zijn geboorte certificaat te tonen. Uiteindelijk deed Obama dat na jaren wel. Daarna is nog maar weinig vernomen van het birtherism.

  Zoals het birtherism werd gebruikt om het Presidentschap van Obama te delegitimeren zo werd/word de Rusland hoax gebruikt om Trump te delegitimeren.

  Beide zijn mislukt.

  Obama heeft uiteindelijk zijn geboorte certificaat getoond en Trump is door het Mueller rapport vrijgesproken van samenwerking met Rusland tijdens de verkiezingen. Ook door de Senaat commissie die over veiligheid gaat.

  1. Meester Kong

   @R
   Trump is niet vrijgesproken.
   Mueller verklaarde dat als Trump onschuldig was hij dat wel zou vermelden.

   Je bent al net zo’n leugenaar als Trump.

   1. Ritter

    Meester Kong

    Het Mueller rapport zegt overduidelijk dat er geen enkel bewijs is dat Trump tijdens de verkiezingen heeft samengewerkt met de Russen.

    De Senaatscommissie van veiligheid zegt hetzelfde.

    Dat zijn de feiten en daarmee moet u (en de media!) het doen.

    Daarom volgt er ook geen afzettingsprocedure tegen Trump omdat die dan op niets is gebaseerd.

 5. NoDoubt

  Er is wel degelijk aangetoond dat de geboorteakte verschillende lagen kende ipv 1. Een stelletje techneuten hadden dat al bewezen. Daarnaast heeft Obama zelf geschreven bij zijn uitgifte van zijn boek dat hij in Kenia is geboren.

  toets het volgende op Google: obama born in kenya en bewijs te over.
  Er wordt voortdurend gebashd met conspiracy maar ook de twintower is met kernenergie omlaag gehaald. Onafhankelijk door een rus en een fransman bewezen. Het eerste gebouw (uitgezonderd de twintower) dat door vlammen kaarsrecht met de snelheid van een vrije val instort heeft nog nimmer plaatsgevonden. Zelfs die niet van Madrid. Bush heeft alle bewijs vernietigd met een sneltreinvaart.

  1. Ritter

   NoDoubt

   U schrijft: “Obama zelf geschreven bij zijn uitgifte van zijn boek dat hij in Kenia is geboren.”
   —————–

   Dat klopt inderdaad en daarmee heeft Obama ook de roddels over zijn geboorte aangewakkerd. .

   Maar veel mensen zijn niet bekend met dit feit omdat Obama werd/word beschermd door de media. De gevestigde media hebben over dit feit haast niet bericht.

   Overigens heeft Obama waarschijnlijk gelogen in het boek over zijn geboorte om “interessant” te zijn.

   Obama heeft ook jaren een racistische dominee bezocht. (Jeremiah Wright) Deze dominee ging tekeer tegen blanken en Joden. Ook toen heeft de media Obama beschermd en is Obama er onbeschadigd afgekomen.

   Kortom, het is altijd een groot voordeel als je bescherming heb van de media ( geen ophef) en een groot nadeel als de media de pest aan je hebt ( grootte ophef ) Bij Trump maken de media over alles grote ophef.

  2. Mar

   “Daarnaast heeft Obama zelf geschreven bij zijn uitgifte van zijn boek dat hij in Kenia is geboren.”

   Volg je eigen advies ook even op. Niet Obama had het stuk geschreven in de brochure maar één van de medewerkers van zijn toenmalige uitgever in 1991.

   Zelfs Andrew Breitbart geloofde niet de bewering dat Obama in Kenia geboren was.

   Ach ja, rechtse journalisten hebben dezelfde gewoontes als linkse journalisten. Zal wel in het vak zitten.

   1. Ritter

    Mar

    “Niet Obama had het stuk geschreven in de brochure maar één van de medewerkers van zijn toenmalige uitgever in 1991.”
    ——————

    Dat klopt. Dat heeft zijn agent gedaan die dat soort boekzaken regelt. Maar Obama heeft ,toen het boek werd uitgegeven, dat ook niet tegengesproken. Kortom, Obama heeft deze onjuistheid gewoon laten bestaan omdat het kennelijk “interessant” was dat hij in Kenia was geboren. En dat heeft weer tot gevolg gehad dat veel mensen dachten dat hij dus in Kenia is geboren.

 6. Ragmilla

  Rechts gedram. Geef gewoon antwoord, maar ja conservatieven leugenaars en bedriegers.

 7. Piet51

  Natuurlijk is het een sluwe vraag, want dat is goede journalisten eigen. Maar als Kushner een beetje kijk had op hoe e.e.a. functioneert, had hij de vraag kunnen weigeren met de uitleg van Michael van der Galien erbij. Dan had de journalist in z’n hemd gestaan en niet Kushner zelf, zoals nu. Gewoon een kwestie van weten hoe de hazen lopen.

 8. Onslow

  Het gedoe rondom Trump doet mij denken aan de Addams family er is een grote gelijkenis. ”
  》’The Addams Family’ is een satirische versie van de ideale Amerikaanse kernfamilie. De Addams zijn een rijke familie die houden van alles dat groteske en luguber is en zijn zich niet bewust van het feit dat anderen hen vreemd of angstaanjagend vinden. Bizar genoeg is de familie zelf vaak juist doodsbang voor “normale” mensen.《 klopt dit ?

  The Addams Family (1964–1966)

  1. Rosasolis

   Onslow. Prima geschreven! De Addams-Drumpf familie!

   1. Bosche draak

    Toen Trump drumpf werd is het zeuren begonnen.
    En hoe bevalt Trudy in Canada?

 9. F.C. Labrouste

  Een journalist die het in zijn hoofd haalt om lastige vragen te stellen.

  Walgelijk gewoon!

 10. Rosasolis

  Wat zou met Trump gebeuren als hij door de regering gedwongen wordt om al zijn belasting geheimen bekend te maken? Als hij blijft weigeren, zou dit feit, met zijn samen-werken met de Russen tijds de Amerikaanse verkiezing genoeg reden zijn om hem uit zijn functie als president te zetten. En natuurlijk doet zijn schoonzoon altijd letterlijk alles om alles te verdoezelen. Hoe lang gaat dit door? Hoewel de Democraten en steeds meer Republicanen nu al eisen dat Trump afgezet wordt, heeft de voorzitter van de regering, Nancy Polesi wat beter advies aan de kamerleden: “ga door met al je bewijzen van corruptie van Trump te verzamelen. En dan gaan we naar de Hoge Rechtbank”.

 11. ManusR

  Obama is ook helemaal niet in Amerika geboren, hij ging zelfs in Kenia naar de lagere school en werd daar notabene ingeschreven als zijnde moslim. Het meest in het oog springend was trouwens dat er TWEE geboortecertificaten waren waar meneer Obammer heel mysterieus over deed, walgelijk mannetje dus als je over leugens vertellen begint, Trump had een goed voorbeeld.

 12. Niet L niet R

  Zijn wij in al de afgelopen jaren iets anders gewend, van die totaal linkse journalisten?
  Regelmatig probeert men met aanlokkelijke aanbiedingen burgers over te halen om hun linkse krant te lezen!
  Zij helpen mede met dit linkse kabinet, om ons land naar de verdoemenis te helpen!

 13. Godefroy France

  links islamitisch, antisemitisch, geteisem,,,,,
  GEWOON NIET ANTWOORDEN,,,,,,,, VOLGENDE ONDERWERP,,,,, OF GEWOON BOYCOTTEN,,,, ZOALS TRUMP AF EN TOE GEWELDIG DOET,,,, MICROFOON AFNEMEN!!!!!

 14. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Die Jared Kushner is een lekker ventje !

 15. Caesar Lion Cachet

  LS…

  De enige kwalificatie van Kushner is dat hij de (buitenaardse) schoonzoon is van Trump die weer de holmaat is van de crimineel Netanyahu…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.