Werk! DDS zoekt zomerhelden en schrijftalent (m/v)!

Geen categoriejun 13 2019, 16:00
Zoek jij een nieuwe uitdaging deze zomer? Dan is dit stuk voor jou! Wij bij De Dagelijkse Standaard zijn op zoek naar schrijverstalent om ons team tijdens de zomer te versterken. Bij gebleken geschiktheid gaan we vanaf september dan door met een part-time functie.
2019 is een uitstekend jaar voor De Dagelijkse Standaard: we groeien hard, de leescijfers blijven toenemen en we breiden iedere week ons netwerk in Den Haag en elders in het land uit. Er zullen geen Tweede Kamerleden rondlopen die nooit van ons gehoord hebben, en politici en politieke partijen kijken met een recht, danwel schuin, oog hoe DDS over de politieke gang van zaken denkt. Kortom: wij doen er toe.
Voor aanstormend schrijverstalent dat op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor deze zomer is dat natuurlijk een uitgelezen kans. Wij bieden je de kans je nauwkeurig uiteengezette mening over actuele maatschappelijke en politieke zaken te geven, en dat aan een publiek van meer dan honderdduizend lezers per dag aan te bieden. En dat uiteraard op basis van een fatsoenlijke vergoeding.
Dus:
... Dan zijn wij wellicht wel op zoek naar jou! Stuur een motivatiebrief, een cv, en een korte uitleg wie je precies bent naar [email protected], en wie weet ben jij straks de nieuwste aanwinst voor ons team.
We horen graag van je!
Met vriendelijke groeten,
Tim Engelbart
Hoofdredacteur
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten