Arrogante Timmermans over Britten: Mislukte ‘Harry Potters’ en ‘idioten’

Fransje deed de uitspraken in gesprek met de BBC.

Dat Frans Timmermans totaal doorgeslagen is wisten we al langer, maar blijkbaar is hij de afgelopen twaalf maanden nóg erger geworden dan hij al was. In gesprek met de BBC haalt Timmermans namelijk ongenadig hard uit naar onze Britse vrienden. Sterker nog, hij beledigt ze eigenlijk gewoon tot op het bot.

Tot. Op. Het. Bot.

In another interview for the programme, the EU Commission’s First Vice-President, Frans Timmermans, said UK ministers were “running around like idiots” when they arrived to negotiate Brexit in 2017.

Mr Timmermans said while he expected a “Harry Potter-like book of tricks” from ministers, instead they were like Lance Corporal Jones from Dad’s Army…

“Time’s running out and you don’t have a plan. It’s like Lance Corporal Jones, you know, ‘Don’t panic, don’t panic!’ Running around like idiots.”

Over Boris Johnson, die Theresa May waarschijnlijk opvolgt als leider van de Tories én als premier van het Verenigd Koninkrijk. Over hem zegt Timmermans dat hij hem niet vertrouwde omdat hij het gevoel had dat Johnson “alleen maar spelletjes speelde.”

Hoewel het interview nu pas online is gezet en op tv is uitgezonden door de BBC, werd het interview eerder dit jaar afgenomen: dat gebeurde twee maanden voor Theresa May haar aftreden aankondigde… en dus toen Timmermans er waarschijnlijk nog altijd van overtuigd was dat hij de nieuwe president van de Europese Commissie zou worden.

Kun je je voorstellen hoe ontstellend arrogant deze man zou zijn als hij die verkiezingen inderdaad had gewonnen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

80 reacties

 1. logisch denken

  wie is er nou mislukt ?

  Wij staan achter u , op naar de revolutie , sorry mag ik even passeren ik moet een vliegtuig halen.

  Wat een hans worst , zelf niets bereiken en anderen de maat nemen die leegvreter

 2. Meriadoc Brandebok

  Waar noemt hij de Britten “idioten” en “Harry Potters”?

  Michael, waarom lieg je je lezers voor?

  1. Frets

   Guusje Glijmiddel, zondag mag je weer

  2. Agios

   Dat staat in de grijze velden waarin quotes staan. Heb je verder nog hulp nodig?

  3. Lao Tse

   Dat zegt hij inderdaad niet, Meriadoc, het betreft hier de demagogische overdrijving waar DDS het patent op heeft.

   1. Frets

    flikker toch op zuigstoker, niemand moet jou en je nodigt jezelf uit, eeuwig gebande

   2. logisch denken

    demagogie is jou voorbehouden in discussies over milieu en multikul

   3. dario

    Als we nou eens als grote mensen lao thee mijden als de pest dan kan het nog wat worden, die lamzak lacht je uit ,negeren is het enige DDS heeft die kinder lover allang in hun hart gesloten DDS mijden is ook een mogelijkheid worden de hits en clicks minder dan trappen ze die jodenhater er vanzelf wel af .

   4. Meriadoc Brandebok

    Trieste zaak dat de DDS het zo verdraait, maar, voor zover wij dat van buitenaf kunnen zien, heeft Timmermans gelijk. Er was geen blauwdruk met een plan de EU te verlaten. Als dat het geval was geweest had men geen uitstel hoeven te vragen. Het klopt min of meer dat de Britse ministers in elk geval in een later stadium als een kip zonder kop maar wat zaten aan te rommelen.

    Hier wreekt zich iets waar ik veel de nadruk op heb gelegd: de Brexitters hebben het land zonder enig plan B een crisis ingestort. Geen leugen werd geschuwd om de referendum in het voordeel van het leave-kamp te laten uitpakken, maar toen het eenmaal zover was had het leave-kamp geen flauw benul hoe zij het volk uit de Europese Unie moest loodsen.

    Dit is zeer kwalijk en onvergeeflijk.

    1. Ts

     Geachte Meriadoc Brandebok,
     Je kunt de kiezers en de leiders van leave verwijten geen plan te hebben. Voor een plan welk je samen met een ander (EU) dient uit te voeren is overleg en consensus noodzakelijk. Je kunt ook de EU hetzelfde verwijten. Daarnaast is de EU wel erg goed in het duidelijk plannen vooraf:
     Crisis Griekenland
     Migratie (vluchtelingen) problematiek
     Subsidies naar multinationals in Oekraïne
     Banken crisis
     Gebrek aan consensus met voormalige Oostblok landen
     Het duidelijk gebrek aan open grenzen voor dienstverlening (A1 verklaring)
     Enz.
     Goed gepland door ca 40000 ambtenaren toch….

    2. Bolkestein

     Het blauwdruk om de EU te verlaten was het referendum. Je weet toch wel wat democratie is? Brexit means Brexit and no Bremain.

  4. Kretoloog

   Jezus, wat valt die Guus Gelul weer genadeloos door de mand. Letterlijke tekst (vertaald) van Timmermans in het BBC-programma Panorama, als hij over Brexit praat: “Het was als Lance Corporal Jones: “Don’t panic, don’t panic”, terwijl ze rondrenden als idioten.”

   En dan vraagt Bokkenlul nog: “Waar zegt Timmermans idioten”? En even verder: “DDS liegt en verdraait”. Tja Brandebok, teveel masturberen leidt tot hersenverweking.

   1. Meriadoc Brandebok

    Kretoloog voorziet zijn opmerkingen aan mij doorgaans van een seksueel getinte opmerking.

    Waarom zou hij dat doen is hier de cruciale vraag.

    1. Siemien

     De vraag is meer waarom occult fantasietje juist steeds op seksueel getinte opmerkingen reageert?

     1. Meriadoc Brandebok

      Omdat ze aan mij gericht zijn, Siemien.

    2. Bosche draak

     Als je toch zo van de vragen bent, zit je gewoon te zieken als een misselijke stoker of ben je echt zo achterlijk?

 3. Lao Tse

  Interessanter lijkt me de vraag of Timmermans gelijk heeft met zijn kritiek op de Britten in het algemeen en Johnson in het bijzonder.

  Dat lijkt me het geval.

  1. Frets

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

   1. DidiMadloba

    Bemoei je er niet mee. Mij interesseert zijn commentaar wel.

  2. logisch denken

   timmerfrans is een onwetende. Als timmerfrans een goed bestuurder was geweest die kennis had van de machtsvelden dan had hij nooit opgeroepen tot een revolutie in de Oekraïne . Dankzij timmerfrans hebben de russen De Krim ingenomen om hun belangen zeker te stellen. Waar was timmerfrans na zijn speech ? lafaard

   wat timmerfrans zegt kan zo de open haard in zoals blijkt bij de verdeling van herenbaantjes

 4. Agios

  Een ontzettend arrogante opgeblazen kwast, die door de mensen die hij uitkotste op beschamende wijze opzij is gezet. Dat doet Frans pijn en dat is maar goed ook. Naast God hebben we geen tweede nodig. Dat was Frans nog niet duidelijk.

  1. Lao Tse

   Hij is inderdaad op een beschamende manier opzij gezet. Geen beste beurt voor de EU.

   1. Agios

    Geen sterke man ddus die Frans at hij dit over zich heeft laten komen. En hij was nog wel jouw hooggeprezen held die heel Europa zou redden.

   2. logisch denken

    hij is gewoon niet gekozen 🙂 🙂 niets meer en niets minder , is dat beschamend ? Van lievelingetje van de juf naar paria van de school. Gewoon geweldig , hilarisch

    1. Lao Tse

     Hij blijft eerste vice-voorzitter van de Commissie met dezelfde agenda als Von der Leyen.
     Een sterkere machtspositie is nauwelijks denkbaar.

     1. logisch denken

      tuurlijk jongetje , tuurlijk , keep on dreaming

     2. Frets

      maar hij is de duizendmaal uitgekotste, de stoker, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

     3. peetjuhhhh

      Hij blijft dus niks zoals hij de laaste jaren was.

   3. Roughwood

    Helemaal niets beschamends aan. Weet u wat pas echt beschamend is? Jarenlang de bilnaad van een Luxemburgse alcoholist likken die vervolgens openlijk zijn steun voor een andere kandidaat uitspreekt! Godzijdank dat Brusselmans is afgeserveerd. Niet dat we nu overigens beter af zijn. Zelden in zo korte tijd zoveel incompetentie de revue zien passeren…

    1. Original NL

     Quote…Hij blijft eerste vice-voorzitter van de Commissie …
     Deze functie was hem eigenlijk te min…maar na een blik op zijn bankafschriften was hij na 1ms om!!

  2. Vraagtekentje

   +1

 5. santiago

  Boris wordt mp van de UK. 31 oktober uit de EU met een harde Brexit. De Eu zal dreigen, schoppen en liegen, maar dat zal niet helpen. De UK zal het goed doen, uiteraard indien nodig met steun van de USA. Over een jaar staat de EU met lege handen en zij de Italianen(terecht) ook al uit de unie.
  Een Nexit zal dan onvermijdelijk zijn.
  Wordt een mooi jaar 2020.

  1. DidiMadloba

   Als dan een economische crisis uitbreekt zal die zonder enige coördinatie worden aangepakt – net als in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Toen leidde dat tot een Wereldoorlog. En nu?

   1. santiago

    Didi. Haha nou nou, dat zal wat worden joh. Misschien gaan we wel allemaal dood.
    Idioot. Zou wel lekker zijn als jij eens een tijdje je domme kop dicht houdt.

    1. Lao Tse

     Schelden is natuurlijk altijd een zwaktebod.

     1. Frets

      zuigstoker, fascist en pisvlek

   2. dario

    En nu …. ja ook nou en ???

   3. peetjuhhhh

    De laaste crisis was een paar jaar terug. Verkeerd belegd pensioen geld in Amerika koste hier banen en geld. Geen oorlog gezien wel meer parasitear gedrag van onze regering en Europa.

 6. DidiMadloba

  Is het “arrogant” om te zeggen wat iedereen kan zien: dat de Brexit een totaal ondoordacht idee is?
  Of hebben machtsbeluste en gewetenloze politici de Britse kiezer opzettelijk een rad voor ogen gedraaid en knollen voor citroenen verkocht, omdat ze – volstrekt egoïstisch – dachten dat in troebel water vissen hun carrière ten goede zou komen?

  Thorbecke waarschuwde al bijna twee eeuwen geleden voor beroepspolitici, in zijn ogen een gruwel. Maar is politiek tegenwoordig dan niet zo ingewikkeld dat je dat niet aan amateurs over kunt laten? NEE! Politici moeten het volk vertegenwoordigen, en niet het werk van ambtenaren dunnetjes overdoen. En ze moeten kunnen handelen zonder voortdurend te denken aan hun carrière.

 7. Garland S. tucker

  In tegenstelling tot een onbeduidend europarlementariër komt dit wel even aan, de BBC
  neemt Timmermans heel serieus.

  De Britten hebben er een zooitje van gemaakt en met Boris Johnson is er geen hoop
  dat ze er op een fatsoenlijke manier uitkomen. Het trackrecord van die man beloofd ook al niets goeds, maar net als in Nederland heb je in de UK ook mensen die alles uit de krant juist niet geloven en leven in een parallel complotuniversum.

  1. Frets

   Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Duijndam/Code134/Rancune/F.C. Labrouste/Lao Tse/Garland S. tucker slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

 8. Brennivin

  Olie op het vuur, prima. Dat zal de Britten wel motiveren.

 9. Vraagtekentje

  “Frets 10 minuten ago

  maar hij is de duizendmaal uitgekotste, de stoker, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.”

  Ja eigenlijk net zo iemand als die galbakken hier, maar dan dik betaald helaas, i.t.t. de parasieten die hier gratis de hele dag aan het werk zijn:-)

 10. Decca

  Een koning zonder kleren…………… Hilarisch

 11. peetjuhhhh

  Ach het maakt niet uit wat Fransje zegt. Is iedereen de leugens en stemmingmakerij vergeten na MH17. Gebaseerd op hersen spinsels en emotie. Alles voor meer geld het is een smerige kerel. Hij liegt alles aan elkaar heeft niks maar dan ook niks betekent voor ons land sinds hij daar zit. Het zal een paar jaar duren maar dan zal iedereen zien wat een engnek het is. Uiteindelijk komen de schandalen aan het licht.

 12. tonna

  Het is voor de continue vergaderende (zuipen,snuiven,copuleren) EU kopstukken een drama en vernedering dat de Britten niet luisteren en zonder een greintje van respect de middelvinger opsteken!
  Hun grootste angst is kopieergedrag door meerdere kritische lidstaten,indien het electoraat naar rechts verschuift!

 13. Rosasolis

  F. Timmermans is geen idioot. Hij is jarenlang vice-voorzitter van de EU commissie geweest; nog steeds. En heeft hij veel contact met Groot-Brittanie gehad, en is helemaal op de hoogte van de huidige uitzichtloze situatie. Timmermans heeft gelijk over de
  Brexit nachtmerrie: tot nu toe is er geen enkele plan geweest, behalve de “zachte Brexit” van T. May. Hopelijk wordt B. Johnson niet haar opvolger. Als hij gekozen zou worden, dan zal hij alleen de Brexit leiden tot totale chaos. Er zal meer serviezen en pannen door de kamers en gangen van Westminster parlement gaan vliegen, dan in huize Johnson twee weken geleden.

  1. Lao Tse

   Ik kan met u instemmen, Rosasolis.

   Het is ongelooflijk dat de Conservatieven een leider kiezen die geen enkel idee heeft hoe je de Brexit-crisis zou kunnen oplossen. Het schaamteloos roepen dat hij een harde Brexit zal veroorzaken als de EU geen grote consessies doet is niet alleen een foutieve inschatting van de opstelling van de EU maar ook een leugen omdat hij weet dat in het Lagerhuis geen enkele meerderheid is te vinden voor een harde Brexit.

   1. logisch denken

    Er was geen brexit crisis. Die is geschapen door de EU om iedereen te laten zien dat uittreden niet getolereerd word. Net zoals bij de islam , afvalligen worden belasterd , beschimmpt en belaagd.

   2. Rosasolis

    @Lao Tse. Ja die extreem-rechts vertegenwoordigers willen alleen met hun grote bek, a la Trump, doorgaan om te proberen de EU te vernederen. Omdat er een brexit
    zou moeten komen…terwijl er geen plannen zijn?! In plaats om meer voor de VK gedurende deze vreselijke onstabiele weken en maanden te willen ZORGEN, alles wat zij kunnen doen is voor ruzie onderling te zorgen. Dit is niet langer de identiteit
    van de oude intelligent formele, maar ook lieve Britse mentaliteit dat wij hebben tijdens twee wereld oorlogen hebben gekend. Een aantal jaren geleden was ik op
    vakantie in Wales, bij twee oude dames, en wij spreken een hele middag over de toekomst van de VK. (Ik ben van Canadese afkomst). Over een enorme pot thee en heerlijke gebak spraken we voor urenlang over de VK en de toekomst. De dames vertelde dat zij in de eerste wet Welsh zijn, en daarna Brits zijn. Deze dames brachten mij naar de enorme standbeeld van heldin Koningin Boudicca op haar prachtige paard in Cardiff. Zij was de heldin Welsh koningin die samen met de Britten wisten de Romeinen weg te jagen. En daarom is er nog steeds veel respect en aandacht voor deze prachtige koningin, op haar paard
    voor deze prachtige Welsh koningin strijder en haar Welsh strijders, die het lukte om samen met enkele Britten legers de Romein soldaten te verjagen. Een van de oude dames op mijn vakantie adres in Wales, vertelde meer hierover over de moedige mensen van Wales die voor zoveel eeuwen voor zorgde dat dit heel bijzonder volk hun heldin koningin Boudicca nooit zal vergeten.

    1. dario

     Mooi verhaal voor Nederlands een 3

     1. santiago

      Wel leuk dat lao tse een vriendinnetje heeft.

  2. peetjuhhhh

   Zou een voorzitter geen idioot kunnen zijn of corrupt?. Volg jij het nieuws niet. Het zijn altijd voorzitters of hoger als het om dom gedoe of corruptie gaat

  3. Original NL

   Quote…..F. Timmermans is geen idioot…..
   Idd, maar een machtswellusteling met geen of weinig zelfkritiek.
   30.000 per maand vindt deze pvda eurofiel veel te weinig om zijn obesitas in stand te kunnen houden.

   1. Vraagtekentje

    Daar hebben ze een naam voor NARCIST.

 14. Kristalix

  Tja hij kan gewoon doorgaan met dom leuteren. We hebben de Timmerfrans exit gehad. En ja, de Britten liggsn op ramkoers. Hoe harder Brussel piept? Hoe groter de pijn. De wereld vergaat niet bij een Brexit. Brussel daarentegen heeft de slag verloren. Met stevige consequenties. Zo gauw andere landen zien dat een exit zelfs voirdelen heeft? Als er 1 schaap over de dam is? Regeren is vooruitzien. Dat is een kenmerk wat totaal ontbreekt bij graajers in Brussel.

  De nekslag voor puinbak Brussel lijkt dichterbij dan ooit.

  1. Lao Tse

   Dit is fact-free gewauwel, Kristalix,

   Kijk hier eens:h**ps://www.bbc.com/news/business-49027889

   1. Kristalix

    Fact free?
    De gebeurtenissen spreken voor zich. Incluis het resultaat. Brexit paniek? Woorden uit Brussel. En die zijn er zat en veels te veel.

    De Eurofielen, metname Timmerfrans leren niets. Stukjes proza publiceren is verheven tot Brusselse kunst. De lariekoek fabriek. De wereld vergaat niet, de Pond zal iets vallen in waarde wat gunstig is voor export. Het VK bestond al een poepie voor de EU. En, het VK is een wereldmacht. Brussel? Politieke onmacht maakt het amper een wereldmacht. Italie zal naar verwachting de volgende zijn. En er zal een herordening komen onder de lidstaten. Waar Brussel geschiedenis zal worden. Helder is wel dat niemand deze duren poppenkast nodig heeft. Terug naar een EEG vorm.

    Omdat te zien hoeft niemand helderziende te zijn.

 15. lIN-T

  Wat een klootzak is die rancuneuse loser.

 16. Trien Knoppen

  Volgens Timmerfransje hoort de islam al 2000 jaar bij Europa… Who’s the idiot here?
  Maar in Oost-Europa ligt de Ottomaanse overheersing iets verser in het geheugen… dus dat hij het verzet tegen MEER MEER MEER moslims in Europa niet begrijpt is op z’n zachtst gezegd niet zo heel slim… ‘Een beetje dom’ zou Maxima zeggen. 🙂

  1. Original NL

   Quote…Volgens Timmerfransje hoort de islam al 2000 jaar bij Europa…..
   Hij bedoelt dat europa al 2000 jr succesvol tegen de verspreiding van de islam heeft gevochten…tot de EU op zijn rug ging liggen!!

 17. Beukman

  Interessant hoe boos men hier wordt om de woorden van Timmer, zonder zich af te vragen of ze wellicht de situatie juist beschrijven. Het geeft te denken.

  1. logisch denken

   oliedomme fransje stort ons zo in WO III met zijn domme acties in de EU zonder leger. Die sukkel denkt dat de russen zijn bull shit ook accepteren.

 18. Jumping

  Er is op deze site iemand die de vraag stelde.

  Noemt Timmerfrans, de Engelse ‘idioten’ en mislukte ‘Harry Poters’.

  Ja Google gewoon deze vraag en de waarheid komt je tegemoet.

  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Nederland uit de EU in deze vorm.
  NEXIT.

  1. Beukman

   Ja Google gewoon deze vraag en de waarheid komt je tegemoet.

   Inderdaad: de waarheid is dat de Engelse onderhandelaars een clubje idioten waren, totaal onvoorbereid en zichzelf de mantra influisterend dat ze alle troeven in handen hadden. Goed dat Timmer die waarheid gewoon hardop durft te zeggen.

   1. Kristalix

    Het gelijk van Timmerfrans zit in zijn exit.
    Het gelijk van de Brexit komt nog. Brussel wil de Europese burger graag voor spiegelen dat de Britten komieken zijn. De rekening hier voor kan wel eens ongekend hoog zijn. Begin komend jaar kan Brussel de rekening opmaken. Let goed op!

    1. Bolkestein

     GB is netto betaler aan de EU. En dat zal de EU pijn gaan doen als GB stopt met netto te betalen en hun eigen geld op zak houdt in plaats van als gratis geld aan de EU weg te geven. En die arrogantie door Hans Brusselmans geëtaleerd is een gevalletje hoogmoed komt voor de val. En trouwens, die Hans Brusselmans had toch gezegd alleen voor de hoofdrol te gaan? Neemt hij nou ook genoegen met het bordje linzensoep?

   2. Siemien

    Onzin, de EU dat zijn een stel arrogante randdebielen

 19. shidaian

  Brusselmans wordt een steeds grotere clown maar helaas een hele linke

 20. Vliegenvanger

  Timmerfrans Europa redden? Europa naar de kloten helpen, dat kan Timmerfrans, ben blij dat hij voorbij gelopen is, die man is levens gevaarlijk als hij macht krijgt. Dat mag nooit en te nimmer gebeuren. De partij van de allochtonen, moslim knuffelaar. Zijn eigen land verraden, een grotere narcist als Rutte.
  Dat moeten we niet willen. Hoogste tijd dat de mensen massaal in opstand komen. Laten we ons gewoon naaien?? Mensen wakker worden!

  1. logisch denken

   Mensen wakker worden!

   tja ze stemden pvda omdat pa en ma dat ook deden. Politiek bewustzijn is extreem laag in Nederland

   1. Bolkestein

    Ik stem voor Nederland. En derhalve zal ik nooit op de PvdA, D’66 of Groen Links stemmen. Ik zal nooit op landverraders stemmen. Ik ben geen NSB’er.

 21. C.A.Barstow

  Over mislukt gesproken Hahahahahahahahahaha
  stompzinnig rood varken.

 22. Pronounce

  Het mooiste commentaar dat ik las toen deze blaaskaak en rasopportunist naast zijn droombaantje greep las ik op GeenStijl. Daar schreef iemand toen:

  “Hij is gewogen en te zwaar bevonden.”

  En daar moest ik hartelijk om lachen.

 23. tailgunner

  Wat niemand weet is dat Frans zelf ook ooit een filmrol heeft gehad in de film Deliverance uit 1972. Hij speelde hier zichzelf, als banjo speler.

 24. koeiepoep

  Whahaha: dit is hetzelfde mondkapje, dat niet begreep, dat O. Europese landen hem niet motten. Zal nu wel weer stomverbaasd zijn, dat de Britten m uitspugen…

 25. Pescador

  Ach is meneer de landverader op zijn teentjes getrapt, mag hij niet de baas spelen in europa. Dan maar wat schoppen tegen anderen.
  Wat een droplul

 26. Drollevanger

  Die Timmermans, is dat dezelfde vent die de 800 plaatselijke mensen die de lijken borgen op de rampplek van de MH17, ten aanhore van de VN vergadering, beschuldigde van lijkenpikkerij? Dat alles terwijl er vanuit zijn ministerie al een bedankbrief was verstuurd aan die betrokken O-Oekrainse redders.
  Wat een misselijke schooiersstreek.

 27. Drollevanger

  Valt me van de SGP tegen.
  Het CU bestaat net als het CDA uit twee afzonderlijke fractie,s.
  1 club, het grootste deel, van weldenkende mensen, en een regerende club van kwezels.
  Ik had de SGP tot de weldenkende mensen gerekend. Wat kan een mens zich vergissen.

 28. Vrijedenkert

  En deze mislukte salonsocialist aka Paulus de Boskabouter wilde EU-drankorgel Juncker opvolgen???

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.