Directie terreur-zwembad beschermt actief tuigjongeren, zet zwemmers onder druk géén aangifte te doen

Het probleem met de terreurzwembaden, waar gezinnen niet meer normaal kunnen zwemmen zonder te worden lastiggevallen door horden overlastgevende ‘jongeren’, lijkt nog een stukje ernstiger te zijn dan gedacht. Of althans in Gent, waar de directie actief samenheult met de tuigjongeren – om maar te zorgen dat slachtoffers zo min mogelijk aangifte te doen.

Nederland en Vlaanderen zijn in de greep van het zwembadterreur: hoe groepen losgeslagen jongeren menen het recht te hebben om eigenhandig gangstertje te spelen in een zwembad alsof het de achterbuurten van Los Angeles zijn. Seksuele intimidatie van (soms zelf nog minderjarige) meisjes – of erger, pesten van families die gewoon willen zwemmen en gewoon allerlei eigendommen slopen alsof het een vuilstort is. Het is de gewoonste zaak van de wereld voor hele batterijen aan jeugdige zwembadbezoekers.

We kennen de reactie uit de politiek: alleen wat met het vingertje zwaaien en zeuren over privacy. Of zelfs tekeer gaan tegen Geert Wilders, alsof hij dit probleem veroorzaakt heeft. In zwembad Rozebroeken in Gent gaat men zelfs nog een stapje verder: iedereen die iets is aangedaan in dit terreurbad, wordt met klem verzocht vooral níét naar de politie stappen. Daarmee wordt de reljongeren dus actief een hand boven het hoofd gehouden:

Opnieuw een schandaal rond reljeugd in een zwembad. Personeel van Rozebroeken in het Belgische Gent is naar buiten gekomen met het verhaal dat als ze incidenten bij de politie melden, ze zelf op het matje worden geroepen door de directie die alles onder de pet zou willen houden.

„Onlangs nog, was er een meisje dat aangerand was in het bad. De directie heeft op haar ingepraat zodat ze geen klacht zou indienen. Soms wordt de politie al opgebeld door het personeel, en belt de directie hen daarna snel zelf af. En de mensen die redders uitdagen, blijven gewoon in het water zitten.”

Wanneer zijn we precies zo’n slap cultuurtje geworden, eigenlijk? Ongelooflijk hoe je gewoon eerst kan worden aangerand, en daarna ook nog eens je recht op gerechtigheid wordt ontnomen. Twee keer slachtoffer: één keer door tuigjongeren, en dan zo’n bibberende kneuzendirectie. Wat een treurnis!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Suidland

  ’t Moet niet gekker worden. En dan zijn van die deugers van ” er zitten ook goeie tussen”. Paspoort afpakken, terug naar de zandbak. Don’t call us, we’ll call you. Doei!!

 2. Bosche draak

  Alsnog aangifte doen naar dat laffe tuig en dan tevens een aangifte doen naar die lafbekken van de directie.
  Dit gaat nog eens een keer gruwelijk uit de klauwen lopen met dat eeuwige pappen en nathouden.

 3. santiago

  Goed idee. Heeft geen enkele zin om aangifte te doen tegen dit minderwaardige tuig.

  1. Bosche draak

   Zou ze graag het bad uitknuppelen, maar dan blijkt de politie ineens wel te kunnen handhaven.

  2. santiago

   Er is geen enkele d66 rechter die ze zal veroordelen dus verloren tijd. Je kunt ze veel beter gewoon zelf voor hun bek slaan.
   Dan wordt er wel aangifte gedaan en loopt de burgemeester voorop en liggen de voorbedrukte formulieren al klaar. Tekenen bij het kruisje Achmed.

   1. Bosche draak

    Precies dat, je zou dat tuig toch het liefst kopje onder houden voor een paar minuten.
    Als ze bijna verdronken zijn dan gaan ze misschien hun leven beteren.

    Maar de linkse lafaards zullen dan wel weer gaan steigeren dat ik dit niet zou mogen zeggen, terwijl ze zelf het feit dat gezinnen geterroriseerd worden voor het gemak maar even negeren.

 4. Trien Knoppen

  Meer! Meer! Meer!

 5. DidiMadloba

  Dit is zo’n raar verhaal dat het niet kan kloppen.

  1. Trien Knoppen

   Wat? Dat kut Marokkaantjes zwembaden terroriseren… Totale onzin inderdaad!
   Kijk maar naar Tropicana in Rotterdam… daar werd 20 jaar geleden al melding gemaakt van hitsige meisjes die jongens lastig vielen… O…nee… wacht ff…

   1. dario

    @trien als je nou eens begint met dat stuk stront niet meer te antwoorden dan komen we nog eens ergens het heeft nut je ziet toch zelf ook wel dat een oneliner neer plemt om te provoceren

  2. Bosche draak

   Als het te hoog gegrepen is is niet erg hoor, ga maar even een slaapje houden terwijl de grote mensen overleggen.

   We roepen je er wel weer bij als het onderwerp veranderd is.

 6. Jumping

  Dit is zonder een vorm van opstand, een verloren strijd voor de goedwillende Allochtonen Nederlanders, die een andere mening bezitten, als Links Demoniserend Wegkijkend Nederland.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. santiago

   Jumping. Helemaal met je eens. Altijd wel, behalve je laatste zin. Je legt de fout bij Rutte en Rutte is niets . Rutte wordt straks vervangen door een andere gluiperd die precies hetzelfde is. Rutte is gewoon een farizeeer en voor hem staan er 10 anderen klaar. We moeten het kwaad bij de bron aanpakken, anders suddert het gewoon voort.

  2. Julian

   Lekker dan… Dus als je links denkt en voor die mening uitkomt ben je geen goedwillende allochtone Nederlander…Het hele reageerteam hier zit te huilen dat ze geen mening mogen uiten (volgens zichzelf dan) Maar als er een linkse mening komt dan is men daar niet van gediend en kan men er niet mee omgaan…
   En als ze dan eens uitgenodigd worden in een tv-programma om die mening die ze hier hebben ook daar tenopzichte van Rutte of rechters te verkondigen dan zijn ze niet thuis. En worden er allerlei huilie huilie dingen verzonnen….Helden van het toetsenbord…

   1. dario

    Hoor je jezelf wel janken malloot hahahaahahaha

    1. Bosche draak

     Ssst, hij is net zo lekker aan het deugen.
     Gun het hem nou, ’t kan zomaar het hoogtepunt van z’n dag zijn.

 7. Punt50

  Die directie verdient het niet om daar directie te blijven, weg ermee. Beleid? Dat bontkraagtuig ter plekke onder water duwen als ze wat uitvreten en nooit meer boven laten komen.

 8. Trien Knoppen

  Het is overal hetzelfde liedje!
  Marokkanentuig dat mensen lastig valt, directie probeert het onder de pet te houden om maar niet negatief in het nieuws te komen, publiek komt uiteindelijk toch niet meer, zwembad wordt vanwege te weinig inkomsten en te veel overlast gesloten… En bedankt hè!

 9. Korporaal Monty

  Dus het zwembad verkies tuig Marokkanen boven fatsoenlijke badgasten.

  Misschien brengen die meer geld in het laadje.

  1. Trien Knoppen

   Geld zat… met al die plofkraken! 🙂

  2. dario

   Nog zo’n oneliner idioot aan het woord hahahaahahaahaha

 10. peetjoh. k

  Ja het liefste zou ik al dat terreur aanhangige volk zo terug sturen naar de zandbak. En dan al die deugneuzen mee met ze. Ik zou niet willen dat ze hun knuffelmarokkaan en moesten missen ten slotte.

 11. logisch denken

  Ga eens lekker zwemmen in de golfslag in Zaandam of het sloterparkbad in Amsterdam. We hebben ook nog het Mirandabad in de aanbieding. Daar gebeurd dit al jaren . Personeel is doodsbang vooor dat reltuig

  1. Trien Knoppen

   Gewoon weigeren op afkomst… net als bedrijven en discotheken dat doen. Scheelt een hoop ellende en die verhalen over ‘raciesme’ en ‘diescriminatie’ kennen we zo onderhand wel… 🙂
   Eigen schuld dikke bult!

   1. peetjoh. k

    Juist en overal weigeren in winkels, disco, s e noem maar op. Ook sportverenigingen zouden ze moeten gaan weigeren. Dit soort achterlijk volk amuseert zich maar met hun eigen volk.

 12. Cesare

  We zijn doodsbang voor dat tuig, Bang dat ze met hun familie en ander tuig hun verhaal komen halen.
  En vooral niet vragen waar ze vandaan komen.

 13. JFU

  Wegkijken en kop in het zand steken dat zijn dan de z.g.n “volksvertegenwoordigers” die wij min of meer zelf gekozen hebben.
  En als het dan echt fout gaat zijn ze weer “geschokt ” zoals altijd.
  Slappe hap….!

 14. Mars020

  Gewoon alle autochtonen een dagje niet gaan zwemmen en alle allochtonen een gratis dagpas aanbieden. Dat moet toch als muziek in de linkse oortjes klinken?. Dan een paar duizend piranha’s loslaten in het zwembad en kijken hoe die gasten reageren. Zal eerst een hoop Wollawollawolla… Wutwutwutwut… Warwarwarwar enz zijn, maar het uiteindelijke resultaat is een nieuw opgeschoren kapsel en een rustiger zwembad. Dit werkt sneller, dan jarenlang vergaderen, wegkijken, ontkennen, geen aangifte doen enz..

  1. Vliegenvanger

   Alleen heb je dan water uit de rode of dode zee.

 15. Vliegenvanger

  Deze directeur die daar zit de laan uit sturen, vervolgens personeel en de slachtoffers massaal aangifte gaan doen tegen dat tuig.
  Maar niet vergeten ook deze directeur aan te klagen. Het is te gek voor woorden dat zo’n slap zak daar directeur is. Deze kerel is waarschijnlijk van het zelfde soort als de daders. Oprotten er mee.

 16. peetjoh. k

  29 reacties maar ik zie Lao en de Eukok niet. Pijnlijk zeker om te lezen dat hun landgenoten inmiddels uitgekotst worden. Zouden ze zich schamen of zouden ze nu trots zijn. Nu de waarheid steeds vaker op tafel komt. De tijd van wegkijken is voorbij.

 17. C.A.Barstow

  ”Wanneer zijn we precies zo’n slap cultuurtje geworden”

  Dat kan ik je wel vertellen,
  Sinds smerig en verachtelijk links veel teveel te zeggen heeft gekregen in ons land,
  en daardoor is ons land verrot en verpest tot op het merg.

 18. Bolkestein

  Lust u nog peultjes?

  Slachtoffer Zuiderpark zwembad gezoend, bij keel gegrepen en geslagen

  Omroep West
  Gepubliceerd op 20 apr. 2017
  ‘Hij zoende me, greep me bij m’n keel en sloeg me op mijn kaak.’ Dat
  is de ervaring van Sharon bij zwembad het Zuiderpark in Den Haag. ‘Ik
  ging naar de badmeester, maar die zei dat ik het zelf wel uitgelokt
  zou hebben.’

  youtube.com/watch?v=mekx1skIONw

  1. Bolkestein

   Zwembadjihad. Deze kut. Deze stomme Rutgerskut

   Zwembadjihad door Marokkaanse kutmarokkanen. Een verschijnsel dat al sinds vorige eeuw school maakt in de slag om de publieke ruimte. Iedereen weet het. Velen zagen het van dichtbij. Maar niemand verkondigt het, want voor je het weet ben je weer een RACISTISCHE XENOFOBE DIVERSITEITSHATER die ongetwijfeld met zijn ene vinger in de dijk zit en met de andere hand PVV stemt. Sta d’r eens bij stil dat er in dit vrije, democratische kutland anonieme medewerkers van een zwembad voor nodig zijn om anonieme brieven op anoniem papier aan quasi-anonieme lokaalpartijen te richten om dit probleem aanhangig te maken. En dan worden de raketschilden van de ontkenningsreflex weer opgetuigd. Natúúrlijk zegt die laffe kutwethouder van die laffe kut-PvdA dat er helemaal niks aan de hand is. En natuurlijk duikt de laffe lokale kutomroep een of andere laffe kut van een laffe kutstichting op om laffe wijze de schuld te verplaatsen naar mensen, instanties & complete culturen die geen enkele blaam treft. Alles om die Marokkaanse kutcultuur maar te kunnen sparen. Dus dan krijg je zulke citaten van de kutrutgersstichting, de postbus51 voor puistenpubers met kutvragen over witte afscheiding & pijpen:
   Rutgerskut: “Het probleem zit hem vaak in de cultuur van de sportvereniging of een zwembad. Dat er toch een soort sfeer is van ‘alles mag en alles kan’ en er zijn daar heel onduidelijke gedragsregels, waardoor jongeren niet weten waar ze zich aan moeten houden en wat de sancties zijn als je er overheen gaat.”
   GS: NEE KUT. Het probleem zit niet in “de cultuur van de sportvereniging of het zwembad” of in een sfeer van “alles mag en alles kan”. De gedragsregels in onze vrije westerse cultuur bestaan wél maar het zijn ongeschreven edoch algemeen bekende normen die niet-Marokkaanse kinderen gewoon van huis uit meekrijgen opdat ze niet bij de ingang van een zwembad eerst de tien geboden van ‘niet ongevraagd in tieten knijpen’ en ‘geen intimiderend groepsgedrag op andere zwembadbezoekers toepassen’ hoeven te lezen. Dat. Weten. Ze. Al. En ze weten dat er sancties volgen van badmeester, schoolmeester en/of ouders als ze zich daar niet aan houden. “Handen af van vrouwen die er niet om vragen om betast te worden” is een regel die in een ontwikkelde cultuur niet meer in veelvoud op kleedkamers & kassaloketten gespijkerd hoeft te worden. BEHALVE voor Marokkaanse kutmarokkanen.
   Rutgerskut: “Het is niet iets van 1 bepaalde culturele groep.”
   GS: JAWEL KUT. Het is voornamelijk & meestal iets van Marokkaanse kutmarokkanen, met her en der een uitzondering richting Turken, kampers en – vooruit – overmoedige roomblanke puistenpuberklootzakjes.
   Rutgerskut: “Het is heel belangrijk om te kijken naar jongens in de puberteit met name, hè, dat stuk waarin ze als groep naar elkaar kijken en dat ze dan weten ‘Hee, om een echte vent te zijn hoef je niet vrouwen lastig te vallen en hoef je niet over grenzen te gaan’.”
   GS: OMG KUT. Wat een enorme jaren 70 feminiestiese dooddoener met dikke plukken haar onder de meurende oksels. Wist-u-dat: moderne millennials tegenwoordig meestal zichzelf feminiseren? Knotjes in hun haar, enorm geëmancipeerd, snel huilen, u kent het wel. Maar in ieder geval is binnen de Nederlandse onderwijscultuur het ‘macho’ al lang uit de mannelijke machocultuur geciviliseerd. Maar de vraag is vooral: Hoe vaak heb je die zin op een groep elkaar opfokkende Marokkaanse kutmarokkanen losgelaten en indien überhaupt, hoe vond je het zelf gaan, mmmhhh?
   Rutgerskut: “Het is heel belangrijk dat het management van een zwembad, of van een sportvereniging, beleid ontwikkelt en zegt: ‘Wij staan hier voor, wij vinden veiligheid heel belangrijk’, en dat dan vervolgens ook via medewerkers en via gedragsregels doorgeeft.”
   GS: GOED PLAN KUT! Als je aan het einde van je argumenten bent, kaats je de bal gewoon door een hele gang vol open deuren terug naar degenen die óók niet verantwoordelijk zijn voor het gedrag van de Marokkaanse kutmarokkanen. Als er na decennia van toenemende kutmarokkanenterreur nog “beleid ontwikkeld” moet worden waarin open deuren een open deur genoemd worden, en dat in een samenleving waarvan het autochtone alsook het wél aangepaste deel van de nieuwkomers al die open deuren al lang een keer ingetrapt hebben, dan loop je *ietsje* achter in het maatschappelijke debat. De gedragsregels ZIJN er al, en bijna iedereen kent, herkent & érkent ze. Het gaat er om dat die ene specifieke groep van Marokkaanse kutmarokkanen hem ook een keer gaat snappen. En zo niet, dan kankeren ze maar op van het zwembad en de sportvereniging – om het eens in hun eigen dialect te zeggen. Maar ja. Rutgerskut trekt het liever breder en geeft iedereen de schuld en een stukje verantwoordelijkheid. Behalve de verantwoordelijke schuldigen. Want dat ies rassies. Bah. Nou ja. In dat geval wensen we je veel zwemgenot deze zomer. Kut. En sorry hoor, voor het vele smijten met vleeswaar. Niet netjes en zo zijn we niet opgevoed. Maar godverdomme wat hebben we het kotsbeu om dit moeras van opzichtige onwil om iets écht op te lossen keer op keer op keer door te moeten waden.

 19. Bolkestein

  Burgemeester Anny Attema van Ridderkerk meldt bij RTV Rijnmond dat het helemaal niet zeker is dat het gaat om islamitische jongeren, zoals Voorpost stelt. „De raddraaiers die voor de overlast zorgden, hadden alle kleuren van de regenboog.

  ad.nl/rotterdam/burgemeester-ridderkerk-onruststokers-de-fakkel-hadden-alle-kleuren-van-de-regenboog~a2b4872a/

  Zijn bedoelde leden van die kleurrijke groep dan door de politie niet naar hun religie gevraagd?
  En nog zo iets raars is die uitdrukking ‘alle kleuren van de regenboog’ om de bruinkleurige huidtinten van daders aan te duiden. Want ik heb nog nooit blauwe of groene mensen gezien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.