Ha! VVD komt met “oplossing” voor zwembadterreur: gewoon fatsoenlijk gedragen!

Afgelopen week bleek de zomerhitte velen te ernstig en zaten de Nederlandse, Duitse en Vlaamse zwembaden bomvol met badgasten. Maar op diverse locaties werd overlast gemeld door grote groepen ‘jongeren’. En het bleef niet bij het spetteren met water: vrouwen werden lastig gevallen en aangerand, gezinnen belaagd en de politie moest ingrijpen. De VVD komt nu met een “oplossing”:

De VVD van Mark Rutte komt dus aanzetten met een naïeve oplossing. Als het al een oplossing mag heten. Hoe ziet die eruit? Heel simpel: geen maatregelen vanuit de Tweede Kamer, geen segregatie van mannen en vrouwen -zoals in Frankrijk-, maar ‘fatsoenlijk gedrag van iedereen’. Nou, wat een oplossing zeg! De VVD had dus beter kunnen zwijgen over de zaak, immers ziet zij géén taak voor zichzelf weggelegd.

GeenStijl berichtte vandaag een overzicht van de incidenten in West-Europa met ‘jongeren’ in zwembaden. Het is een opmerkelijke lijst:

“Het Reihnbad te Dusseldorf-Stockum
Een buitenzwembad in Essen
Het Wellen-Freibad
Zwemparadijs te Châtellerault
Zwembad Corbeil-Essonnes
Zwembad te Draveil
Buitenbad Koewacht, Zeeland
Zwembad De Fakkel te Ridderkerk”

Levensgevaarlijk dus, die zwembaden waar hitsige jongens achter de jonge meisjes aanzitten. Het is natuurlijk wel te begrijpen. Vrouwen zijn natuurlijk enorm mooi, maar kom op zeg. Leer je even beheersen. Behalve de VVD-oplossing werd elders in Nederland gepleit, net als in Frankrijk, voor segregatie van gezinnen en jongeren, maar ook dat is geen oplossing. Het is toegeven aan de drang van de ‘jongeren’ -voornamelijk van families die minder binding hebben dan families die hier de oorlog hebben meegemaakt. 

Wellicht dat die VVD oplossing toch het beste is: gewoon fatsoenlijk gedragen. Maar het is wel een naïeve oplossing, veel beter: ontwikkel een zwembadverbod voor jongeren die zich niet gedragen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Ben-NIET-Groen-L

  Laf , laf, laf, laf , laffe overheid en Rutte !!!!!
  Tevens ook Trump, Amerika, onze bevrijders weigeren troepen naar die moslim-stinkput te sturen…laf ,laf, laf laffe overheid!
  Nederland , het lafste land van de aardbol!!!!

  1. EU kok

   Om deze ondraaglijke schaamte tot een einde voor u te brengen adviseer ik u de meest individuele en definitieve beslissing te nemen welke een mens in deze uitzichtloze en benarde situatie kan nemen.

   1. Frets

    slap stinkend cockje, met ‘ck’

   2. Frets

    o ja, islamitisch zwembadterreur los je niet op door de islamisering te bevorderen. zwembadterreur los je op door desnoods een paar lichtgetinte poten te breken en in elk geval aanhoudingen te verrichten. Opnieuw is duidelijk dat de gewone nederlander kan doodvallen als het aan het haagse rapaille ligt.

    1. Bolkestein

     Islamitische zwembadterreur los je niet op door het Pact van Marrakech te ondertekenen.

     Islamitische zwembadterreur los je niet op door over jongeren te spreken in plaats van gewoon het beestje bij de naam te benoemen, te weten MAROKKANEN.

     Het Marokkanenprobleem los je niet op door als minister het OM te consulteren voor een linkse inquisitie om minder minder minder, nietwaar Ivo?

   3. logisch denken

    kans pareltjes terug naar de zandbak. ruimt lekker op zodat de meiden weer gewoon rustig kunnen zwemmen

   4. Ben-NIET-Groen-L

    ‘Beste’ EU kok,

    Gaat u eindelijk zelfmoord plegen dan ?

   5. dario

    De putlucht is alweer niet te harden pieeeuw

 2. Ben-NIET-Groen-L

  Beste Teunis Dokter,

  Waarom vermeld u niet dat de bron van deze ellende van Marokkaanse afkomst zijn ?

 3. jan1

  Burgemeester Anny Attema heeft de zwembaddirectie gisteren op het gemeentehuis ontboden. „In mijn beleving was er sprake van een totaal onverantwoorde situatie. We mogen van geluk spreken dat er geen ongelukken zijn gebeurd. De verantwoordelijkheid is pas genomen toen het veel te laat was. Dat is volstrekt onverantwoord. Het zwembad zal veilig zijn of zal niet zijn.”

  Hoe onfatsoenlijk is dit?
  Niet te tellen aantal jongeren bestormen het zwembad en die PvdAer geeft de schuld en verantwoordelijkheid aan ?
  Juist niet dat tuig.
  Wilders krijgt te horen hij heeft de fatsoenslijn overschreden?
  wat moet ik bij Anny Attema denken dan?
  Hebben die arme badmeesters aan gezet tot geweld of aanranding?
  Was ik Ridderkerker of Koewachter ik zou toch echt ernstig naar het gemeentehuis kijken

  1. Bolkestein

   Niet voldoende politionele daadkracht bij het zwembad, maar wel massaal naar de Iftar? Prioriteiten, mevrouw de PvdA-burgemeester?

 4. logisch denken

  Hitsige kans pareltjes en de vvd heeft het dan over goed gedragen 🙂 🙂

  rutte en consorten zijn compleet de weg kwijt. minder minder minder

 5. Mars020

  Ze moeten die gasten gewoon een tijdje met hun opgeschoren kanis onder water houden en als ze gestopt zijn met spartelen pas loslaten. Dan wordt het vanzelf rustig en hoef je er verder geen woorden aan vuil te maken. Dat is voor tuig de beste oplossing.

  1. Jv

   Dump ze in een apart zwembad, kabel met 360 volt erop en geheid dat we er een aantal minder hebben.

 6. Ben-NIET-Groen-L

  Waarom ben ik altijd in het verkeerde zwembad.
  Als ze nou is berichten naar welk zwembad ze gaan, dan kan ik ze verwelkomen, maar ik denk dat dit een droom van mij blijft .

 7. NoDoubt

  De verrijking van Rutte, brengt alleen maar een verhoogd risico met zich mee en wordt het politie apparaat daardoor enorm overbelast en geen tijd meer voor gewone taken. AZC’ jihad ISIS vrouwen verkrachten aanslagen niet-integreren, sharia, haatprediken, buitenlandse inmenging EU marakesh. Met dank aan Pinokkio.

 8. Sprookjesfiguur

  Zeer slap beleid van de grootste partij. Maar dat zijn we gewend. Wederom, als de autochtone bevolking zelf niet opstaat, of verstandig stemt, is dit de rekening. Maar deugen dat ze doen 😉 .

 9. Jumping

  Gewoon luisteren naar Wilders, sluit de grenzen en uit de EU.
  Donder personen die zich niet gedragen en twee paspoorten bezitten het land uit.
  En stop met het vertroetelen van deze groep.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 10. Augustus

  De eerste stap is gezet. Nu kijken welke gemeenschappelijke factor de groep heeft die zich niet fatsoenlijk kan gedragen. Daarna aan een oplossing werken.

  Oh… na stap 2 ben je een racistische fascist volgens deugend Nederland.

 11. Nico-Levering

  Gewoon als zwembad duidelijk bij entree vermelden dat het zwembad verrijkt is met varkensvet oid.

  Dan heb je zo je rust en veiligheid weer terug.

 12. Ben-NIET-Groen-L

  Ha ha, geprobeerd om Ridderkerk te e-mailen over die kut Marokkanen, maar zoals ik al dacht….lukt niet.

  1. Mars020

   Die linkse rukkers gaan echt niet reageren op jouw mailtje. Die denken, dat wegkruipen en ontkennen helpt tegen mocro’s. Laffe linkse bestuurders zij allemaal hetzelfde. Ze hebben geen ruggengraat en heulen met de vijand.

 13. Ben-NIET-Groen-L

  Dan maar een persoonlijke e-mail naar deze onwaardige Ridderkerkse burgemeester gestuurd en afwachten wat ik als reactie krijg…als ik die krijg,wat ik betwijfel.

  1. EU kok

   Jammer dat u hier geen kopie van de mail hebt geplaatst.
   Had wel willen zien hoe u laf Nederland toespreekt.

 14. BFG

  FOEI !!!!!, NIET MEER DOEN!!!!

 15. Rud56

  Registratieplicht c.q. alleen toegang met een persoonsgebonden pas.
  Dan kan je dat gajes buitensluiten.

  En ja, bordjes “Verboden voor lichtgetint en aanverwanten” ophangen!
  Oh, maar dat wordt natuurlijk als stigmatiseren, discrimineren, etnisch profileren en schending van de privacy gezien!

 16. Rud56

  En dan die schij(t)noplossing van die VVD! Die oplossing is geheid bedacht, na het zoveelste glas rode wijn, door zo’n holle VVD-blaaskaak uit een woonomgeving die gevrijwaard is van allochtonen.

 17. Pescador

  nederland komen en zich dus niet weten te gedragen, het is de taak van de overheid om onze meisjes te beschermen tegen dat tuig.
  Of moeten we zelf maar eens gaan ingrijpen met een lekkere ijzeren staaf, of er een paar van die motor clubs heen sturen die weten ook wel hoe dat moet.

 18. Michael M

  Als je echt de situatie anders zou willen zien dan is de enige oplossing om zelf te emigreren uit dit klote Nederland en te emigreren naar een land waar de overheid en justitie en politie en de politiek zijn vak werkelijk verstaat en het ook werkelijk opneemt voor de burger. In Nederland moet je alles slikken, belastingen betalen en je smoel houden. Dat is het Nederland van NU !

 19. Mars020

  Geef anders de leden van het Korps Mariniers gratis toegang tot het zwembad. Dan maar hopen, dat er een vriendin van een van die jongens, wordt lastiggevallen door kansparels. Dan is het probleem zo opgelost.

  1. logisch denken

   ja , of een clubje uit de sportschool , motorclubje of gewoon wat ouders die het zijn dat hun kroost wordt lastig gevallen

   ik vrees dat het opgelegde zwemverbod weer naar de verkeerde club gaat

  2. Confucius

   Ja ja, deze gouwe ouwe kennen we nog van vroeger.
   Zeker de moeite van het proberen waard Mars.

 20. Jv

  Nog beter voorstel, zorg voor een paar potige kerel als beveiligers in het zwembad.
  Zodra die moslims ook maar iets of wat rotzooi schoppen of meisje en vrouwen lichamelijk aanraken, deze kerel die lui gewoon in elkaar rammen.
  Dusdanig, dat ze een volgende keer met een boog om het zwembad lopen.
  En hopelijk zullen de vrouwen van die VVD’ers eens flink door die moslims gepakt worden, kijken of ze dan nog zeggen dat deze lui zich “fatsoenlijk” moeten gedragen!

 21. Kees

  Noem het beestje (het insect) toch gewoon bij de naam, durven we na 50 nog steeds niet te benoemen? De VVD staat zoals de meeste partijen helemaal los van de werkelijkheid en de samenleving.

 22. Nico-Levering

  Misschien kan Timmerfrans nog ergens badmeester worden. Hij spreekt immers z’n talen.

 23. Heras

  Over 2 jaar Pvv stemmen. Rutte eruit en Wilders erin. Had rutte zich maar ” een beetje moeten gedragen”.
  En de mocro’,s natuurlijk niet laten oppakken hé.

 24. ReintMeijer

  Mijn dochter werd enkele jaren geleden lastiggevallen door 4 getinte ransapen bij haar kleedhokje in het zwembad,maar deze simpele zielen hadden niet door dat ik, een veteraan en oud-marinier met jaren vechtsportervaring, in het kleedhokje direct achter haar zat. En dat hebben de heren geweten. Dat werd onder hen een bloedbad. Er was geen spatje wit meer te zien in de kleedruimte en 3 zwaar gewond en eentje licht,maar met een ervaring en gebroken been wijzer. Politie erbij, maar geen vervolging omdat het ging om zelfverdediging.

  1. Mars020

   Dat heb je goed gedaan!. Een beetje geweld helpt beter tegen kansparels uit het Rifgebergte, dan gesprekken met een psycholoog. Als de politie ze te pakken had gehad, kregen ze later van de rechter een weekje schoffelen en misschien een paar gesprekjes met een therapeut. Laat die Rifapen lekker gaan zwemmen met hun vacuüm verpakte wijven en val die lekker lastig.

 25. DennisEijs

  Nou zeg, daar zou ik nou nooit opgekomen zijn. Maar hoeveel VVD’ers gedragen zich ‘fatsoenlijk’?

 26. nienke

  Je kunt ze 1 keer waarschuwen en luisteren ze niet er direct uit trappen en de hele zomer er niet meer in.
  Zo los je dit op stelletje slappelingen.

 27. pakwatjepakkenkan

  Ah de VVD pakt z’n Nancy Reagan momentje. ‘gewoon niet doen. foei.’

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.