Zwembad-Marokkanen - PvdA-burgemeester Terneuzen over bezoek Geert Wilders: 'Niet welkom, probleem is zijn haatzaaien'

Geen categoriejul 05 2019, 18:00
Ongelofelijk! Geert Wilders wil naar zwembad Koewacht in Terneuzen vanwege de terreur-Marokkanen die de boel daar verzieken. Hij wil de mensen een hart onder de riem steken. PvdA-burgemeester Lonink belt hem op en zegt dat Wilders het probleem is en niet welkom is!
In een Tweet laat Geert Wilders zien hoe en door wie hij geschoffeerd is toen hij zijn intentie voor een bezoek aan het zwembad in Terneuzen bekendmaakte.
[embed]https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1147155936320114694[/embed]
Blinde paniek bij burgemeester Lonink die kennelijk zowel meent dat er geen probleem is en twee zinnen later doodleuk zegt dat Geert Wilders het probleem is! Je verzint het niet hè... Berichtgeving van het jaar 1998 tot en met 2019 over Marokkanen die zwembaden in Nederland, België én Duitsland met grote groepen (30-400 man) terroriseren is inmiddels alom bekend maar, zegt Lonink over Wilders: "Probleem is zijn haatzaaien."
Het zegt al genoeg dat dit alleen in het zwembad Koewacht in Terneuzen al ruim twee jaar speelt, afgaande op verklaringen van zwembadmedewerkers die uiteenlopen van intimidatie, mishandeling en bedreiging tot herhaaldelijke aanranding. Er is zelfs meerdere malen politie aan te pas gekomen! Hoe kun je dan nog zeggen dat dit aan 'het haatzaaien van Wilders' ligt?
Dat is niet alleen een zwaar overdreven belediging richting Wilders en een compleet verlept realiteitsbesef (hallo, VVD). Maar ook ronduit schofferend richting de eigen inwoners, wiens onveiligheid burgemeester Lonink kennelijk niet serieus neemt en afdoet met 'Er is geen probleem, behalve het haatzaaien van Wilders.'
Fijn, zo'n PvdA-burgemeester met z'n kop zo ver in de eigen reet, dat er niets anders dan stront meer uit z'n mond komt. Zijn ze vast blij mee in Terneuzen, met hun zwembad-abonnementje, politiebewaking en camerasysteem voor het grasveldje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten