Drama op A29! Illegale asielzoeker valt of springt uit rijdende vrachtwagen op snelweg

Rond 11:00 uur is een persoon, vermoedelijk een illegale asielzoeker, uit een rijdende vrachtwagen gevallen of gesprongen. Hij belandde op de snelweg bij Hellegatsplein en raakte zwaargewond. De vrachtwagen vervoerde nog acht illegalen. Dat meldt het AD.

De vrachtwagen is afkomstig uit Roemenië en vervoerde minimaal negen personen, waarvan acht illegalen. Één persoon presteerde het om uit de vrachtwagen te vallen of te springen, met alle gevolgen van dien.

De man raakte zwaargewond en moest met een traumahelikopter naar het ziekenhuis worden vervoerd. De chauffeur is aangehouden en toen bleken er dus nog meer illegalen tussen de vracht verstopt te zitten. Door dit hele gebeuren is de A29 richting Rotterdam voorlopig (tot zeker 15:30 uur) afgesloten.

Ook is vooralsnog onduidelijk of de persoon z’n verwondingen puur heeft opgelopen door de val of als gevolg van een aanrijding. Eveneens wordt ook nog niet gesproken over verdere ongelukken als gevolg van bijvoorbeeld een uitwijkende of remmende auto. Er is nog niets bekend over de reden van het incident. Op een snelweg uit een vrachtwagen springen lijkt mij zeer onwaarschijnlijk, al vraag ik mij ook af hoe makkelijk het überhaupt is om uit zo’n vrachtwagen te vallen. Zijn die van binnen te openen of zat die de hele weg al niet goed op slot?

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. tonna

  illegale asielzoeker=illegale uitvreter

 2. Ab Infinitum

  Nederland is niet keiverrot, Nederland is het Beloofde Land, een utopia.

 3. Veteraan

  Maar waarom die file ?

  Gewoon een road kill, in Australie rijden we dan ook gewoon door en dan had je ook geen dure ambulances nodig.
  Die vlek droogt vanzelf op.

  1. Lao Tse

   Ongelukkige man!

   1. Frets

    blablabla misgeboorte, antisemitisch uitschot

  2. tonna

   @Veteraan
   Juist,ja.

  3. Korporaal Monty

   Ja, lachen hè. Wat is een mensenleven in Nederland nog waard.

   1. Siemien

    Nou niets als het aan de d66, en echt héél veel Nederlanders zijn het hier mee eens, ligt, ik bedoel, zelfdodingspil, euthanasie, progressief agressieve abortus wetgeving, en kom nou niet met die achterlijke donorwetgeving, waarbij je dus verplicht bent om actie te ondernemen anders bepaald de overheid voor je…

    1. Watcher

     Achterlijke geloofsgekkie… sidekick van lugar.

     1. Frets

      ultralinks fascistengedrocht.

     2. Siemien

      De gedachtegangen die Watcher hier ten toon spreid lopen parallel met het gedachtegoed van de NAZI’s, als je dan spreekt van achterlijkheid is Watcher de definitie en overtredende trap…

     3. Sans Rancune

      Siemien, er is iets wat u bezig houdt met de Nazi’s. Heeft u ook daar een behoorlijke ervaring mee opgebouwd ?

   2. Mars020

    Dan had hij gewoon moeten blijven zitten. Die kansparel wilde gewoon stoer doen en dat ging een beetje fout. Wat zal je balen, als je door die mafkees in de file staat.

  4. Lee

   Wat een WALGELIJKE reactie!!!

 4. Ben-NIET-Groen-L

  Waarom een drama?

 5. Lao Tse

  Tragisch.

  1. Frets

   trolscheet

  2. RvdBe

   Ja idd tragisch, je zou daar maar in de file staan.

 6. C.A.Barstow

  Daar vraag je zelf om als je illegaal probeert een land binnen te komen,
  heb er geen centje medelijden mee.
  De overgebleven illegalen stante pede sturen graag.

 7. DidiMadloba

  “Illegale asielzoekers” bestaan niet. Wie asiel heeft aangevraagd bevindt zich legaal in het land, tot de aanvrage eventueel wordt afgewezen.

  1. logisch denken

   nee hoor , in Amsterdam hebben we zelfs 500 illegaal verblijvende uitgeprocedeerde ongedocumenteerde gelukszoekers. Achterlijke riool ratten uit de groen links fractie zijn nu druk bezig deze figuren te voorzien van 24 uurs opvang. Daarna zal er wel een generaal pardonnetje komen maar voorlopig is hun verblijf in Nederland en zelfs Europa illegaal

  2. Mars020

   Illegale gelukszoekers bestaan wel en veroorzaakte weer een file. Die zijn slecht voor het milieu, door de verhoogde uitstoot op die plaats.

  3. toetssteen

   @DM
   Nope, pas als u een vluchtelingenstatus verkrijgt.

 8. peetjoh. k

  En voor iedereen die het zielig vind. Dit komt door jullie. Door jullie beloftes dat hij het beter gaat krijgen. Als hij had gehoort dat hij niet welkom was geen cent krijgt, op zn hoogst de kogel en de gevangenis in zou gaan dan kwam hij en de rest niet.

 9. logisch denken

  goed he die krankzinnige wetgeving ? Verstoppen illegalen zich in , onder of aan je vrachtwagen ben jij als chauffeur verantwoordelijk. Misschien is slachtoffer hulp beter op zijn plaats dan een arrestatie. Achterlijke linkse symboolwetgeving, een schip die de idioten opvist uit een reddingsboot heet een redding.

 10. Mars020

  Gelukszoekers veroorzaken zelfs file’s en schades in Nederland. Links blijft ze maar lokken met al hun gratis voorzieningen, vandaar dat ze zoveel moeite doen om binnen te komen.

  1. logisch denken

   klopt , ik vind het ook logisch maar ik zou het ook logisch vinden als de politiek het zou erkennen. Het zijn GEEN asielzoekers zoals asiel destijds bedoeld is.

   Het zijn gelukszoekers op zoek naar het gratis geld in dat spelde prikje op de wereld kaart wat Nederland schijnt te heten.

   nu de achterlijke linkse beleidsmakers nog voordat de pleuris uitbreekt in Europa. Ze zijn tegen mega stallen maar van Nederland een mega stal maken met een overschot aan bewoners is sociaal

 11. Mars020

  Je zult daar maar lekker rijden en er valt ineens een kansparel op je motorkap. Gelijk een hoop gezeik, door de schade en natuurlijk je dag, die naar de klote is.

 12. AS210854

  Het mag wat kosten die gelukszoekers. Bij de nederlander moet je na je 70 ste nog maar afvragen of de ziektekostenverzekering de behandeling betaald.

 13. Lee

  Als ik al de reacties, op deze gebeurtenis, lees, dan denk ik dat een bezoekje
  aan de psychiater hard nodig is.

  1. Mars020

   Klopt helemaal, die kansparel moet inderdaad naar de psychiater toe, want wie stapt er nou op de snelweg uit een vrachtwagen?. Verder kunnen de trollen ook wel een gesprekje met een therapeut gebruiken, want die moedigen die gasten juist aan om naar Nederland te komen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.