Jensen kondigt aan: VANAF EIND AUGUSTUS ELKE DAG JENSEN OP YOUTUBE!

Geen categoriejul 08 2019, 8:00
Dit is écht geweldig. Robert Jensen gaat elke werkdag een uitzending maken. Ja, élke dag.
Het gaat ontzettend goed met de online tv-show van Robert Jensen. Hoewel RTL klaagde dat zijn oude tv-show, op RTL5, hoegenaamd niet genoeg kijkers trok, kan een blinde nog zien dat dit je reinste onzin is. Zijn eigen online show wordt namelijk heel goed bekeken, zeker voor Nederlandse maatstaven. De eerste aflevering heeft het record, met zo'n 170.000 views, maar ook de andere afleveringen doen het geweldig met vaak tussen de 80.000 en 100.000 views. Let wel, hij maakt geen reclame voor zijn show in dagbladen of op tv. Hij doet het op eigen kracht.
Omdat het zo goed gaat heeft Robert bijzonder goed nieuws: hij gaat vanaf eind augustus elke werk dag een aflevering maken. Ja, dat lees je goed: Jensen wordt een dagelijkse Internet tv-show.
"Ik heb je vorige week beloofd dat ik je zou vertellen wat onze toekomstplannen hiermee zijn," aldus Jensen in de aflevering van afgelopen vrijdag. "Nou ik heb meteen al goed nieuws: wij gaan vanaf eind augustus niet minder Jensen doen, maar we gaan meer Jensen doen. We willen van dit een maandag tot en met vrijdag-ervaring maken. Dus dat je eigenlijk gewoon elke werkdag dit geluid te horen krijgt. Dit is het belangrijke geluid, het is het echte geluid, het geluid van gezond verstand, en ook het winnende geluid. Het geluid van nu, maar ook het winnende geluid van de toekomst."
"En dat willen we eigenlijk gewoon elke dag doen," ging hij verder. "Jullie hebben erom gevraagd, wij zijn keihard aan het werk om dat voor elkaar te krijgen. Daar gaan we eind augustus mee beginnen."
Deze stap kan alleen maar gezet worden door de steun van al zijn kijkers. Zonder hen -- zonder óns -- was dit niet mogelijk geweest. Maar ómdat wij hem actief steunen -- dat kan via zijn website Jensen.nl -- kan hij niet alleen in stand houden waar hij mee begonnen is; hij kan zelfs uitbreiden. Binnenkort, over anderhalve maand, is er dus meer, meer, meer Jensen te zien.
Zo, die kan RTL in haar zak steken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten