Jensen kondigt aan: VANAF EIND AUGUSTUS ELKE DAG JENSEN OP YOUTUBE!

Dit is écht geweldig. Robert Jensen gaat elke werkdag een uitzending maken. Ja, élke dag.

Het gaat ontzettend goed met de online tv-show van Robert Jensen. Hoewel RTL klaagde dat zijn oude tv-show, op RTL5, hoegenaamd niet genoeg kijkers trok, kan een blinde nog zien dat dit je reinste onzin is. Zijn eigen online show wordt namelijk heel goed bekeken, zeker voor Nederlandse maatstaven. De eerste aflevering heeft het record, met zo’n 170.000 views, maar ook de andere afleveringen doen het geweldig met vaak tussen de 80.000 en 100.000 views. Let wel, hij maakt geen reclame voor zijn show in dagbladen of op tv. Hij doet het op eigen kracht.

Omdat het zo goed gaat heeft Robert bijzonder goed nieuws: hij gaat vanaf eind augustus elke werk dag een aflevering maken. Ja, dat lees je goed: Jensen wordt een dagelijkse Internet tv-show.

“Ik heb je vorige week beloofd dat ik je zou vertellen wat onze toekomstplannen hiermee zijn,” aldus Jensen in de aflevering van afgelopen vrijdag. “Nou ik heb meteen al goed nieuws: wij gaan vanaf eind augustus niet minder Jensen doen, maar we gaan meer Jensen doen. We willen van dit een maandag tot en met vrijdag-ervaring maken. Dus dat je eigenlijk gewoon elke werkdag dit geluid te horen krijgt. Dit is het belangrijke geluid, het is het echte geluid, het geluid van gezond verstand, en ook het winnende geluid. Het geluid van nu, maar ook het winnende geluid van de toekomst.”

“En dat willen we eigenlijk gewoon elke dag doen,” ging hij verder. “Jullie hebben erom gevraagd, wij zijn keihard aan het werk om dat voor elkaar te krijgen. Daar gaan we eind augustus mee beginnen.”

Deze stap kan alleen maar gezet worden door de steun van al zijn kijkers. Zonder hen — zonder óns — was dit niet mogelijk geweest. Maar ómdat wij hem actief steunen — dat kan via zijn website Jensen.nl — kan hij niet alleen in stand houden waar hij mee begonnen is; hij kan zelfs uitbreiden. Binnenkort, over anderhalve maand, is er dus meer, meer, meer Jensen te zien.

Zo, die kan RTL in haar zak steken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Lao Tse

  “De eerste aflevering heeft het record, met zo’n 170.000 views, maar ook de andere afleveringen doen het geweldig met vaak tussen de 80.000 en 100.000 views.”

  Waarmee duidelijk wordt waarom RTL hem aan de kant heeft gezet. De man heeft weinig bereik en mist het talent om daar veel meer van te maken.

  1. Tguard

   @lao en met deze cijfers was hij een van de best bekeken programma’s van de zender dus tja…….je kan ervan vinden wat je wilt maar de reden voor het stoppen is dunieus.

 2. EU kok

  Quote : aldus Jensen in de aflevering van afgelopen vrijdag.
  Het wereldnieuws van vrijdag nu al op DDS.

 3. Meriadoc Brandebok

  Ik kan die man niet uitstaan. Wat een ontzettende brulkikker is het toch.

 4. Tman

  [het winnende rechtse geluid van de toekomst]
  Dat is een doeltreffende manier om de rechtse waarheid ongefilterd bij het publiek te krijgen,Jensen gaat structueel de mensen voeden met de juiste info!
  Dat is wat we hard nodig hebben,tegengeluid.het electoraat moet vóór al 2021 wakker zijn!

 5. Korporaal Monty

  En stuurboord Nederland maar klagen dat ze geen platform hebben.

  I.p.v. 1 x in de week nu 5 x een kwaliteits programma voor rechts Nederland.
  Binnenkort zal hij bewijzen met honderdduizenden views dagelijks waar Nederland echt voor staat.

  Of blijven het er maar bij enkele tienduizenden?

 6. tonna

  Ik vind dat Pegida Nederland een politieke partij moet oprichten of aansluit bij de PVV.
  Baudet is wel de goede richting maar moet té voorzichtig manoeuvreren,en dat zet minder zoden aan de dijk!

  1. Garland S. tucker

   Wat je vindt, moet je naar de politie brengen.
   Duh

 7. Beukman

  De eerste aflevering heeft het record, met zo’n 170.000 views, maar ook de andere afleveringen doen het geweldig met vaak tussen de 80.000 en 100.000 views.

  Na die eerste aflevering haakte de helft van de kijkers dus al af.

  Check youtube, waar de kijkcijfers keurig onder elkaar staan, en wat blijkt? Inmiddels liggen de cijfers nog slechts tussen de 10 en de 20 duizend met een enkele uitschieter naar boven: items over slavernij en “anti-mannen-seksisme” (oggossie toch) doen het altijd goed.
  Als hij wil dat de cijfers omhoog gaan door nóg vaker online te gaan, zal hij het toch echt over een andere boeg moeten gooien. Of dacht hij soms dat hij kan wedijveren met Steve Bannon?

  De niet bepaald als links bekend staande Nausicaa Marbe veegde recent de vloer met Jensen aan in De Telegraaf:

  Het verdwenen Jensen was een orgie van platvloersheid. Als een programma alle negatieve clichés over rechtse televisie uitventte, dan Jensen. Journalistiek zwak, afgestompt, ordinair, onkritisch, een bevestiging van rechts slachtofferschap, een klaagspektakel van eeuwig verongelijkten. Jensen maakte van rechtse telvisie de kwalijkste karikatuur mogelijk. Het gaf de kijkers het gevoel dat rechts publiek klapvee is dat zich gewillig laat manipuleren.

 8. Sans Rancune

  Jensen legt het af tegen de charmante Eva Jinek in elk opzicht. Jensen heeft zichzelf nooit kunnen ontstijgen. De kijker bepaalt tenslotte. Ook Pauw krijgt hij nooit in het zicht, hij blijft achteraan modderen.

 9. Korporaal Monty

  Vreemd, weinig enthousiaste reacties op dit besluit van Jensen om rechts Nederland dagelijks een kwaliteits programma te leveren.

  Als zijn views net zo zal worden als de reacties hier ziet het er toch minder rooskleurig uit.

 10. Veteraan

  Hé eindelijk een pagina waarin de Trollen uit armoede tegen zichzelf praten en de normale reaguurders niet op ze reageren. Tot nu toe dan hé.
  Hou vol mensen, lach erom en laat het los, het wordt dan vanzelf minder.
  En zo’n pagina met de bekende namen erop lees je heel makkelijk door, binnen 5 seconden.
  Gewoon doorscrollen bij wat de Trollekes voor onzin verkondigen.

  1. Lambieck

   Allez sukkeltje Veteraan.
   Hadde gij ook niet de mond moeten toeklappen.

  2. Korporaal Monty

   Maar waarom geen woorden van lof voor Jensen zijn kwaliteits programma?

   Of vallen de kwaliteiten van Jensen nog te bezien?

 11. Weljajoh

  Jensen scoorde zwaar ondermaats op RTL 5 (Net onder de 100.000 terwijl deurwaarders UK 350.000 consequent scoort). De YouTube views zijn een weerspiegeling hiervan. Vaak geen kwaliteit, geen diepte en geen goede structuur in de show.

  Meneer komt ook niet met feiten. Liegt zijn bewijs bij elkaar (komt met conclusies van instanties die compleet andere conclusies gepubliceerd hebben) en doet aan een tonnage framing van heb ik jou daar. Veel knip- en plakwerk is ook nodig om zijn punt (vaak ondoordacht en met het intellect van een kind uit groep 5) “te bewijzen”.

  Zijn kijkers nemen langzaamaan af, en wanneer hij dit plan door zet, zullen steeds meer mensen deze onzin en geldklopperij de rug toekeren.

  Laat hem lekker in zijn eigen sop gaarkoken. Ik vind het wel vermakelijk hoe je alle debielen op YouTube in 1 keer kan vinden.

 12. DidiMadloba

  Zielige man. Waarom leert hij niet een vak?

 13. Garland S. tucker

  170.000 views, da’s in youtubeland wel heel mager, daar haalt hij de top
  100 nog niet mee.

  Ik raad hem aan van onderwerp te veranderen, make up en kleding doen
  Het veel beter.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.