MeToo? Britse toeriste in Cyprus geeft toe dat ze verkrachting verzon

Daarom is ze nu zelf gearresteerd.

Een Britse toeriste die eerder beweerde dat ze het slachtoffer was van een groepsverkrachting op Cyprus is nu zelf gearresteerd. Ze heeft namelijk toegegeven dat ze de ‘verkrachting’ verzonnen heeft omdat ze zich ‘vernederd’ voelde.

De dame in kwestie beweerde eerst dat een groep van maar liefst 12 Israëlische tieners haar verkracht hadden. Ze was dus het slachtoffer van een enorme groepsverkrachting. Aldus zij zelf. Nu geeft ze echter toe dat dit verhaal niet klopt. Ze had ingestemd met de sex.

Waarom ze dan toch aangifte tegen de tieners deed? Omdat ze zich vernederd voelde. De tieners zouden haar zonder toestemming gefilmd hebben en haar na de seks uit de hotelkamer gegooid hebben. Met andere woorden: de tieners misdroegen zich vreselijk, maar ze hadden geen misdrijf begaan.

Vijf van de twaalf verdachten werden vorige week vrijgelaten, de rest volgde gisteren. De tieners en hun ouders stonden buiten de rechtbank een feest te vieren, waarbij ze dansen en religieuze liederen zongen. Je vraagt je af hoe religieus ze zijn aangezien de jongens meededen aan een gangbang, maar goed.

De 19-jarige Britse is nu gearresteerd en moet zich verdedigen tegen een aanklacht op basis van “een valse aangifte over een verzonnen misdrijf.” Eén van de redenen dat de politie weet dat ze verzon dat het een verkrachting was? Uit de videobeelden blijkt dat ze het prima naar haar zin had.

Sterker nog, volgens de tieners had ze ook toestemming gegeven om het allemaal te filmen. Aangezien het nu bewezen is dat mevrouw een leugenares pur sang is kan ook dat niet uitgesloten worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. santiago

  Een 19 jarige, beginnende prostituee gearresteerd. Goed stukkie weer hoor. Kunnen we het niet beter over belangrijker zaken hebben zoals zomergasten met John 007 van de Heuvel.
  Hoeveel mensen hebben er gekeken en dan bedoel ik het hele programma.

  1. santiago

   Ik had em al niet zo heel hoog zitten, maar wat heeft die debiel zich gisteravond voor lul gezet zeg.

   1. Jumping

    Inderdaad santiago.

    Na de winst van Max, terug met bijde voeten op de Nederlandse grond, bij de Nederlandse TV journalistiek.
    Ik moest ff met de oogjes knipperen.
    Wat een onbenul die John.

    Maar om op die Britse terug te komen, alles is mogelijk, als ze maar niet van kleur veranderd.

 2. peetjuhhhh

  Ik heb de dame in kwestie niks zien zeggen. Dus ik weet niet of zij heeft gezegd dat ze het wilde. Wel zag ik hordes fanaticie voor een politie bureau staan. En opeens was het het meisje schuld. Beetje net als hier waar de zwembad terroristen ook vrij uit gaan na aanranding en het meisje ook de schuld krijgt. We wachten even af wat het meisje zegt als ze weer thuis is. Ik denk dat het antwoord iedereen zal verbazen.

 3. Abraham50

  Moet ze dit zeggen?
  Ik vind het verdacht.

 4. Korporaal Monty

  “De tieners en hun ouders stonden buiten de rechtbank een feest te vieren, waarbij ze dansen en religieuze liederen zongen.”

  Dit zegt genoeg toch?

  1. peetjuhhhh

   Ja het waren orthodoxe Keppel dragers. Scheelt niks met orthodoxe tulband dragers.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.