Nieuwe ronde FvD-bashen – Volkskrant heeft nu vermeende homofobie als nieuwe stok om mee te slaan

Ela Colak, ‘schrijver met Turkse roots‘, is deze maand gastpropagandist bij de Volkskrant. Ze haalt in haar column uit naar Forum voor Democratie, want die zouden homofoob zijn en terugverlangen naar ‘die gouden tijd voor witte christelijke heteromannen, waar vrouwen niet mochten stemmen’. Totaal absurd natuurlijk.

Volgens een haast vaste formule kijkt ze eerst even naar zichzelf en haar eigen omgeving. Ze betrapte zichzelf namelijk, tijdens het lezen over homofobe taxichauffeurs, op de gedachte dat die taxichauffeurs waarschijnlijk Marokkaans of Turks zouden zijn. Dat is natuurlijk niet haar schuld, want volgens het CBS vindt zo’n beetje de helft van de Marokkaanse en Turkse gemeenschap homoseksualiteit verkeerd. Potverdorie, wat is dat deugen toch ook lastig!

Snel FvD bashen
Thierry Baudet treedt in de voetsporen van Pim Fortuyn, die de homofobe moslims als probleem zag voor Nederland. Eventjes is er lof voor Baudet die zich sterk maakt voor homo’s, maar al snel slaat Colak om. Baudet legt volgens haar namelijk de schuld voor toegenomen homofobie bij “moslim-knuffelende linkse politici als Jesse Klaver.”

En tja, dán ben je verkeerd natuurlijk! Baudet probeert FvD namelijk richting de ‘cultuurchristen’ te duwen. Niet, zo meent zij, omdat hij het nou zo opheeft met christelijke tradities en moraal. Nee, dat doet hij alleen maar voor electoraal gewin! En waar houden christenen van? Homo’s uit het straatbeeld en vrouwen zonder stemrecht!

Nergens heeft Baudet ook maar iets gezegd over dergelijke ambities, maar who cares. Vind je bepaalde aspecten uit het verleden van de maatschappij het nastreven waard, dan betekent dat natuurlijk dat je de negatieve aspecten ook direct terug wilt! En als je met mensen praat die er andere opvattingen op nahouden dan jijzelf, betekent dat tegenwoordig gewoon dat jij die opvattingen vast ook zult hebben. Ze haalt Erik van Goor en Robert Lemm aan, die voorstander zijn van het stoppen van de ‘homolobby’.

Daar zijn overigens prima argumenten voor aan te halen, bijvoorbeeld dat Gaypride-achtige festivals de homoseksuelen wegzet als groep en mede daardoor hen meer schade toebrengt dan dat het de tolerantie bevordert. Ik heb nog geen enkele homofoob gezien die door zo’n pride toleranter is geworden.

Colak probeert zelfs nog een halfbakken poging te doen om hypocrisie van Baudet aan te tonen, zonder succes. Zo stelt ze dat Baudet voorvechter is van de liberale democratie, dus hoe kan het dan dat FvD tegen een verbod op homogenezingstherapie heeft gestemd? Een therapie die een verhoogd risico op psychische problemen en suïcidale neigingen met zich meebrengt! Nou, heel simpel: liberaal betekent namelijk dat je de vrijheid zou moeten hebben om van diensten gebruik te maken die slecht voor je zijn.

Ze sluit haar column af met een paar dappere zinnetjes en een variant op de gebruikelijke ‘beetje eng’, maar heeft het nog niet aangedurfd om ook ‘net als 1933’, ‘Joden verstoppen’ of ‘weet je wie ook homo’s haatte?’ er nog in te verwerken:

“Hoe snel kan een land zijn tolerantie en progressieve veren verliezen? Mij krijg je niet achter het fornuis en mijn homovrienden gaan niet terug in de kast, zoals ook door cultuurchristenen wordt verlangd, dus aan mij en mijn vrienden zal het niet liggen, maar angstaanjagend is het wel.”

Heldhaftig hoor.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Lao Tse

  Allemaal een beetje vergezocht, Wout. Je lijkt dolgraag in de column iets te willen lezen dat er niet staat.

  1. fockingworst

   @lao de huistrol echt 24/7 aanwezig..
   Wat een kansloos leven heb je toch..
   Geen mensen om je heen waar je bevrediging en liefde uit kan krijgen behalve je toetsenbord en het 24/7 trollen van reaguurders.. Op een vieze narcistisch wijze..
   Zielig menneke

  2. Agios

   Je kunt uit teksten heel veel leren over de schrijver. Mijn conclusie is dat Tse een ontzettende lamstraal is. Zijn vader heeft de baby begraven en het nageboorte laten leven.

  3. Original NL

   Pim Fortuyn!!!

 2. van Urk

  En dat schrijft iemand met Turkse “roots”. Zo,n column met naam en toenaam zou ook mooi passen in de Turkse krant Hurriyet waarin Turkse politici even aan de tand gevoeld moeten gaan worden. Nu begrijp ik Trump ook beter waarom hij iets duidelijk heeft gemaakt bij bepaalde congresleden die de kritische mond vol hebben over het beleid van Amerika maar niet in de richting naar de landen waar zogenaamd hun “roots” liggen.

 3. tonna

  “waar vrouwen niet mochten stemmen”
  Het is een waarheid,vrouwen doen en besluiten alles met onderbuikgevoelens,en in een noodzakelijk politiek pragmatische en functionele wereld werkt dat niet,elke vrouwen ideologie gaat eindigen in chaos!
  Op een kindercréche en opvoeding van je kroost is die benadering vaak doelmatig,maar niet in de harde wereld van effectieve besluitvorming!
  Vrouwen zijn onmisbaar ,maar niet in de politiek!

  1. tonna

   Vrouwen moeten lief en neukbaar zijn voor de kroon der schepping (de man),kinderen werpen en verzorgen en verder de bek houden!
   Dat is de ideale en voorbestemde plaats voor vrouwen!
   Linkse slappelingen,kom er maar in!

   1. EU kok

    Tonna pakte een vergeelde playboy en werd een echte Gamma-man.

    1. fockingworst

     @eu cock de huistrol echt 24/7 aanwezig..
     Wat een kansloos leven heb je toch..
     Geen mensen om je heen waar je bevrediging en liefde uit kan krijgen behalve je toetsenbord en het 24/7 trollen van reaguurders.. Op een vieze narcistisch wijze..
     Zielig menneke

   2. Mart

    JA,zó zien de muzzelmannekes het precies,en dit schijnt de linkse nederlanderkes wel aan te trekken.

 4. Kapitein Haddock

  Volkskrant???
  A pro-Moslim
  B Links
  C Manipulerend
  D Waarheid verdraaien
  E “Er zijn ook goede Marokkaanse criminelen!”
  F 100% anti-Nederland
  G Geschiedenis verdraaien
  H Pro-dictatuur Brussel (lees Merkel)
  I Oorlogzuchtig ( artikelen anti-Rusland en Amerika)
  J Pro- de machtige linkse asielindustrie
  K
  L
  M
  N
  enzovoort,. Vult u maar verder in.
  En nu…………….het hele erge: 2e kamerleden nemen alles aan voor zoete koek wat de Volkskrant wauwelt!
  Voorts wauwelt de Volkskrant ALTIJD over democratie, maar……………..het moet wel hun democratie zijn! En hun democratie is niets meer en niets minder dan dictatuur!
  Kim van Nrd-Korea raaskalt ook over democratie en dat is de democratie die de Volkskrant voor ogen heeft!

  1. Moh de pedo

   Ben ik helemaal met je eens. Vandasg zei ik nog tegen iemand dat ze hasr abonnement op de Volkskrant zou moeten opzeggen.

 5. Michael M

  Ela Colak, Toch vreemd om zo over de FVD te schrijven terwijl nog geen week geleden een stuk nieuws kwam over Den Haag dat daar jihadisten zich vermommen als gewone nette burgers en in de toekomst ineens geactiveerd worden om aanslagen te kunnen plegen in Nederland. Er heersen altijd echte gevaarlijke jihadgriezels maar daar wordt niet over gesproken. Schrijf daar nou eens over. Daar zul je je veel drukker om moeten maken ipv te zoeken bij een partij dat juist waarschuwd voor al dat gevaar. En dat neemt alleen maar toe om de deur wagenwijd open te laten staan.

 6. Siemien

  Het is een ze, en ze’s zijn sws al een probleem in ons land, ze’s zijn een soort Lao’s

  1. EU kok

   Arme zie-mientje-niet.
   Weer een weekend niet gescoord.
   Dat wordt weer een Gammaatje.

   1. fockingworst

    @eu cock de huistrol echt 24/7 aanwezig..
    Wat een kansloos leven heb je toch..
    Geen mensen om je heen waar je bevrediging en liefde uit kan krijgen behalve je toetsenbord en het 24/7 trollen van reaguurders.. Op een vieze narcistisch wijze..
    Zielig menneke

   2. Siemien

    Uiteraard begrijpt Eu het niet en komt EU zijn fetisj om de hoek kijken, vies mannetje ben je toch..!

 7. Bosche draak

  Dogmatische deuggleuf die dienst doet door diversiteit doet dom denken danwel debiel drammen.

  En hier nog een

  Lamstraal Lao lekker lang leuters lavend lult lachwekkende liberale lapzwanzerij lispelend liggend langs levensmoede levenspartner Eu cock.

  Die trouwens in een “Gamma fase” zit, heel goed kokkie ga maar fijn naar de bouwmarkt en leer je handen eens te gebruiken in plaats van je bilmaatje Lao te behoeden voor z’n eigen zwakzinnigheid.
  Daar heb je al gauw een dagtaak aan want die ezel plaats z’n eigen voet zo vaak in z’n mond dat z’n adem naar schoensmeer ruikt.

  1. Lao Tse

   “lekker lang leuters lavend”

   Bosche draak komt veel tekort, zoveel is duidelijk.

 8. Jean Nederland

  Ela Colak? Who the fuck is that?

 9. toetssteen

  Prima column Wout!

 10. J.Rademaker

  –“Hoe snel kan een land zijn tolerantie en progressieve veren verliezen? Mij krijg je niet achter het fornuis en mijn homovrienden gaan niet terug in de kast, zoals ook door cultuurchristenen wordt verlangd, dus aan mij en mijn vrienden zal het niet liggen, maar angstaanjagend is het wel.”–

  Welk land beschrijft zij haar Turkije of haar Nederland en wat is een cultuurchristen.
  Ja angstaanjagend wat die cultuur allemaal aanricht niet meer achter het fornuis is wel goed voor de lijn.

 11. Agios

  Links en rechts zijn aan het schaken. Links doet het eerst keurig en volgens de spelregels. Maar dan neemt het lot een keer en na enkele zetten staat links schaakmat. Na een korte stressperiode komt links bij zinnen en blijft erop pochen dat ze vaak hele goede zetten deden en daarom eigenlijk gewonnen hebben..

 12. Pescador

  De volkskrant ha ha ha, de volksverlakkerij krant behoort tie te heten.

 13. Drollevanger

  Als je in een land gaat wonen dat door blanke, ja zelfs witte personen, waarvan de helft ook nog man is, uit de klei is opgebouwd, heb je grote kans dat je blanke mensen op ieder gebied tegenkomt.
  Ik zou zeggen probeer een land te vinden waar gekleurde homovrouwen de boventoon voeren, en ga daar wonen.

 14. shidaian

  wat een zielig trutje….angstaanjagend. Ach ach ach

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.