Ridder Dion Graus (PVV) terug in het harnas: meer aandacht voor walgelijk dierenleed China!

Ridder Dion Graus terug in het harnas: Meer aandacht voor walgelijk dierenleed China!

Sinds enkele dagen circuleert er een afschuwelijk dieronvriendelijk filmpje op de sociale media. In het filmpje is te zien dat Chinezen verstikkende sleutelhangers verkopen met levende dieren. PVV’er Dion Graus staakte bij het zien van de gruwelijke beelden direct zijn mediastop en reageert strijdvaardig tegenover De Dagelijkse Standaard.

Deze schokkende video deed de ronde op Twitter:

Duidelijk geschrokken van de beelden geeft dierenliefhebber Dion Graus aan dat hij deze kwestie zal benoemen in de Tweede Kamer tijdens het ‘Algemeen Overleg Dierenwelzijn’ aanstaande woensdag: “We hebben dit al bij de minister (Carola Schouten – red.) en onze collega in het Europese Parlement neergelegd, daar wij niet over China en andere landen gaan waar ze dit soort walgelijke behandelingen met dieren toestaan.” Graus krijgt bij deze bijval van zijn PVV-collega Henk de Vree:

En met deze support weigert Graus dan ook om zijn zwaard in de paraplubak te deponeren en gaat hij liever strijdvaardig verder:

“In het verleden hebben we zelfs om handelsembargo’s gevraagd tegen dieronvriendelijke landen als China. In Nederland, waar ik als nationaal parlementariër over ga, komt dit gelukkig niet voor en zijn dit soort praktijken al verboden bij wet.”

Maar, strijdlustig als Ridder Graus is:

“Uiteraard zal ik deze zaak wel opnieuw onder de aandacht brengen bij onze minister en tevens zal ik wederom al mijn contacten inschakelen in de betrokken landen. Voorts geef ik nadrukkelijk aan dat verdere actie en reactie bij het Europees Parlement en het Ministerie van Buitenlandse Zaken vandaan moet komen.

Een ding is zeker: Dion Graus is bij deze opnieuw geridderd tot Strijder der Dierenrechten. Dat mag ook weleens gezegd worden!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. logisch denken

  zeg meneer Graus , de dierenambulance kan geen fondsen meer werven door imbiciele maatregelen van gl die de aanschaf van een vergunning voor de open dag onbetaalbaar heeft gemaakt. Ietsje dichterbij misschien wat meer resultaat

  1. Korporaal Monty

   Kwestie van prioriteiten van Wilders.

  2. Sprookjesfiguur

   @Logisch

   Klopt, maar men maakt zich toch ook zon zorgen over de mensenrechten aan de andere kant van de wereld. Waarom zou dit dan voor dieren niet opgaan?

  3. Brazil

   Zeg maar meneer de vrouwenmishandelaar.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Duke

    Sapperdeflap wat een grap.

 2. Lao Tse

  Deze flapdrol maakt zich druk over het lot van goudvissen in China en zwijgt in alle talen over het grootschalige en gruwelijke dierenleed in de bio-industrie in ons eigen land.

  Wat een weerzinwekkende zak ik het toch!

  1. peetjoh. k

   En jij maakt je druk over Afrikanen. Wat een zak ben je toch.

  2. Niemandalletje

   “Wat een weerzinwekkende zak ik…”
   In eerste instantie dacht ik aan een onschuldig type foutje. 😉

  3. fockingworst

   @lao Tse u bent af..
   Als us vissen afdoet alszijnde geen levensvorm af af.
   @lao Tse is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
   Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
   De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
   Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

   1. Brazil

    @Hansworst is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
    Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
    De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
    Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

    1. Duke

     Sapperdeflap wat een grap.

  4. Lao Tse

   ik = is

   1. Frets

    en hij is de zuigkop, vette speklap en pisvlek

    1. Brazil

     @Frets is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
     Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
     De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
     Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

   2. Niemandalletje

    Bedankt voor verheldering, dacht in tweede instantie namelijk dat u het woordje “ben” vergeten was. 😉

  5. Kretoloog

   Lao Tse: u bent gezakt.
   Schrijf 100x:

   Ik ben een zak
   Ik ben een zak
   Ik ben een zak
   ….
   (100) Ik ben een zak

   1. Brazil

    @Kretomongool is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
    Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
    De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
    Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

    1. Kretoloog

     Sergio Mendes and his Brazil 66:

     Ole Guapa!

  6. Sprookjesfiguur

   Lao

   De misstanden in de bio industrie zijn uitzonderingen die, als ze aan het licht komen, worden aangepakt. In deze situatie kijkt de overheid toe, en doet niets.

  7. logisch denken

   sta je nou weer in de spiegel te staren lao ?

   De bio industrie doet het over algemeen erg goed.

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 3. Kretoloog

  Dion Graus = held!

  1. toetssteen

   @Kretoloog
   Daisy Chee in Singapore (makkelijk te vinden) Ontdekte dat door de dierenpolitie kindermisbruik enz kon worden opgespoord. Werd een succesnummer in Singapore.

   In de USA idem inmiddels. Dit komt niet uit de lucht vallen.

 4. Ride eat sleap repeate

  Kan er iemand svp Brazil een blok of anders een nekschot geven.
  Trollen zijn er helaas, maar deze is wel echt mega irritant.
  Ik weet dat hij/zij/het dit erg leuk vindt om te lezen, maar ik wordt helemaal kriebelig van die achterlijke reacties steeds.

  1. Brazil

   Neem anders een keer op tijd je medicatie daar wordt je rustig van.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Scaldis

    Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch Hahahaha geweldig gewoon hilarisch

 5. Michael

  Lekker hypocriet meneer Dion. Kijk eerst maar eens naar het dierenleed in eigen land, onder andere de massamarteling en slachting van miljoenen en miljoenen varkens , koeien, biggetjes, kalfjes, etc. Wekelijks. Hier, in eigen land. Daar zijn ook onthutsende filmpjes over, bij bosjes. Maar dat is misschien te dicht bij huis, want dan hebben we het over het stukje vlees dat op je bord ligt en je wordt liever niet geconfronteerd met het dierenleed dat je zélf in stand houdt?

  1. Abdul is Lam

   @Michael++++++

  2. Abdul is Lam

   Ik heb net een artikel van PvdD gelinkt, kijken of ie afgeserveerd wordt.

 6. Abdul is Lam

  En dan heb je het nog niet eens over hun meat festival, die Chinezen vreten alles op wat loopt, kruipt of beweegt, honden, katten insecten zoals krekel en sprinkhanen.
  Hagedissen, salamanders als apetiters bij de maaltijd.

 7. DidiMadloba

  Als je rechts bent vind je dat bij beesten een beestachtige behandeling past.
  Graus belazert de boel.

  1. toetssteen

   @Frits
   Pilletjes innemen aub.

  2. logisch denken

   uw vergelijking is er weer 1 van ik weet niet waar ik over spreek. Als je de onzin serieus zou nemen zou je haast denken dat u een hele groep stigmatiseerd, besmeurd en veroordeeld.

   misplaatste linkse politieke verontwaardiging

  3. Sprookjesfiguur

   @ Didi

   Werkelijk? Heb je dat helemaal zelf bedacht? Bedoel je nu dieren of beesten. Is de PVV niet de bedenker van de dierenpolitie? Of is de PVV niet rechts? Of is Graus niet van de PVV? Denk er nog maar eens goed over na.

   Ik zal je een beetje helpen, als een mens (die beter behoort te weten) zich als een beest gedraagt, kun je deze als een beest behandelen. Maar goed, wij zijn mensen, en behoren dat niet te doen. En beesten zijn dieren. Terug je hok in.

 8. Kapitein Haddock

  Halleluja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Het volgevreten varken Timmermans,…………… NIET!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.