Stuitend: Drentse aanrand-opa misbruikt 10-jarig meisje 25 keer, maar hoeft van rechter 0 dagen gevangenis in

Voor het misbruik van een tienjarig meisje krijgt een 71-jarige aanrandopa bij wijze van spreken een vingerwijzing en de strenge opmerking ‘niet meer doen, hè?’ Ondanks dat de kerel nog heeft zitten jokkebrokken tijdens zijn zaak, streek de rechter met de hand over zijn hart: de viespeuk hoeft alleen 200 uur te schoffelen. De gevangenis in? Nah, niet nodig!

Er wordt weer eens boterzacht gestraft in dit land, zo bewees een zaak die draaide om een 71-jarige seksfreak die een kwart eeuw geleden een 10-jarig meisje zo’n vijfentwintig keer (!) seksueel had misbruikt en aangerand. Daarnaast had de kerel zitten liegen tijdens zijn rechtszaak. Maar goed: de kerel had nog geen strafblad, dus voor het ruïneren van het leven van een kind hoefde hij heus de bak niet in, vond de rechter. Alleen 200 uur wat onkruid wieden voor de gemeente moest voldoende zijn:

“Het slachtoffer heeft recent als volwassen vrouw aangifte gedaan van de ontucht door de man. Zij heeft verklaard dat zij in die periode twintig keer door de man is misbruikt. De man ontkent dat hij aan haar kruis heeft gezeten. Maar de rechtbank vindt haar verklaring geloofwaardig. ,,Haar consistente verklaringen komen overeen met onderdelen die de verdachte wel bekend heeft.”

Volgens de rechtbank blijkt uit de slachtofferverklaring dat dit soort misbruik ook na 25 jaar een grote impact heeft. De man wordt zwaar aangerekend dat hij misbruik heeft gemaakt van een meisje dat net haar ouders was verloren. De rechtbank legt geen gevangenisstraf op, omdat de man geen strafblad heeft, ook niet voor zeden.”

Extra schrijnend was nog wel dat het meisje bij hem logeerde, omdat haar eigen ouders overleden waren en haar oma de zorg voor haar kleinkinderen niet meer alleen kon bolwerken. “Helpen” kreeg bij de 71-jarige viezerik uit Drenthe echter een gehéél eigen, compleet gestoorde betekenis. Vijfentwintig keer opnieuw, maar liefst. Maar nee, zelfs één dag boeten in een cel was kennelijk al te zwaar voor de rechter die deze zaak afhandelde.

Ongelofelijk. Wat een land.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Jumping

  Inderdaad dit Nederland is een keiverrot land geworden.
  Het Linkse Demoniserende Rutte kartel heeft Nederland gemaakt tot een bananen republiek.
  De D66 rechters kijken vaak alleen maar naar de kleur van de ogen.
  Straffen doen ze alleen als je naam Wilders is.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. Lee

   Kennelijk weet Jumping het verschil niet tussen politiek links en rechts. Dat blijkt wel als je het hebt over het linkse demoniserende RUTTE kartel ( Rutte links????).
   Bovendien werd Wilders, net als deze man ( en wat hij deed is walgelijk) wel schuldig bevonden maar kreeg geen straf.
   En waar baseer jij het op dat deze rechters bij D66 horen? Ken je ze.
   Het lijkt erop dat jij niet alleen een Marokkanen fobie hebt maar ook een links fobie
   en mensen met een fobie kunnen niet rationeel meer denken.

   1. toetssteen

    @Lee
    Lezon!!!!!!

    1. Lee

     Verklaar je nader.

     1. toetssteen

      @Lee
      Ik las dat het om een kartel van links was om Rutte te demoniseren.

  2. DidiMadloba

   Gevangenisstraf maakt van beginnende wetsovertreders beroepsmisdadigers, want na het uitzitten kunnen die nergens meer heen. Met als gevolg torenhoge recidivecijfers. En wéér slachtoffers.

   Taakstraffen zijn niet zacht maar doelmatig.

   1. Mars020

    Alleen idioten denken, dat straffen niet helpt. Een taakstraf is geen straf, want dan loopt zo’n gedrocht gewoon op straat.

   2. Siemien

    Weet je wat erg is en een ziekte in onze maatschappij?! mensen die misdadigers verdedigen, keihard aanpakken zuks soort gasten, tbs en chemische castratie

 2. Kretoloog

  Idioot inderdaad. 200 uur taakstraf voor jarenlang seksueel misbruik van 10-jarig meisje. Blokkeer-Friezin Jenny Douwes kreeg nog meer.

  De rechtspraak in NL blijkt verrot, kuis verrot. Vorige week al vrijspraak voor de man die bijl en messen bij zich had, waarmee hij Wilders “een kopje kleiner wilde maken”, zo zei hij.

  Het wordt tijd voor een hele grote schoonmaak bij de rechterlijke macht.

 3. dario

  Onze eigen pedo komt hier al jaren mee weg of niet lao tse sjoen hahahahaha
  douw hem nog maar ergens in hoor vies ventje

  1. Lee

   Wat deze man gedaan heeft is walgelijk maar kennelijk ken jij niet het verschil tussen aanranden en verkrachten. Zoek het eens op in het woordenboek.

   1. Mars020

    Hij moet gewoon zijn smerige klauwen bij zich houden. Ze moeten die smeerlap tussen kansparels pleuren met de Israëlische vlag om hem heengebonden.

   2. Siemien

    “Wat deze man gedaan heeft is walgelijk maar kennelijk ken jij niet het verschil tussen aanranden en verkrachten.”

    Lee rechtvaardigt blijkbaar graag zijn ped*file gedachtegangen

 4. logisch denken

  De kromspraak heeft slechts feeling met de daders en heeft van slachtoffers of respect naar slachtoffers nog nooit gehoord.

  De kromspraak is doodziek. De blinddoek kan men wel weggooien.

  1. ManusR

   Ze houden ze juist op want de waarheid willen ze niet onder ogen zien

 5. santiago

  drentse aanrandopa’s ophangen aan zijn lul tot hij er vanzelf afvalt.

  1. Lao Tse

   Vergis je niet, barbaren als santiago kunnen zomaar in je buurt wonen.

   1. Bosche draak

    Dan heb jij niks te vrezen, er moet natuurlijk wel iets zijn om het touw aan vast te binden…

   2. Siemien

    Vergis je niet hoor, hier lopen er een paar rond die se* met kinderen prima vinden en ped*partijtjes als martijn een warm hart toedragen.

  2. Mars020

   Het wordt dan wel een heel dun touwtje, maar dat snijdt wel lekker.

 6. Piet Patat

  Zeker een D66 rechter ?
  Die komen alleen uit hun winterslaap als je minder marokkanen wil in Nederland.

 7. Riche

  Toch altijd benieuwd of rechtzaken niet net zo goed door een verstandelijk beperkte Wajongere kunnen worden voorgezeten. Immers van “recht” is niet veel te zien. Ook niet dat je gezien de uitkomsten van de rechtspraak nu echt jarenlang studie moet volgen. Ik zou liever gekozen rechters zien. Dan kan het volk afwegen of rechters wel voldoende namens dat volk spreken ipv de D66 pro pedo uit te hangen.

 8. ManusR

  Ik heb ook geen strafblad en heb geen moeite om die viezerik in een rolstoel te laten voortbewegen en hoef ik ook de gevangenis niet in…toch??

 9. AS210854

  Je zou echt gaan denken dat deze rechters bij Martijn aangesloten zijn.

 10. C.A.Barstow

  Tja, dat is links hé vrijheid blijheid, alles moet kunnen en mogen.
  Onder links mag de mens zich, tot zijn eigen vervloeking en ondergang, ten volle uitleven.

  De meest weerzinwekkende misdaden worden door vervloekt links afgedaan met een straf waarvan ieder normaal denkend mens denkt, straf?

  Er komt een tijd dat het volk er meer dan genoeg van heeft en zelf een eind maakt aan deze verachtelijke linkse justitiële zwakzinnigheid.
  In ieder geval kijk ik er naar uit, het einde van links moet het doel zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.