Tragisch! Man komt om bij afschuwelijke zolderbrand

In Nieuwleussen in Overijssel vond vanochtend een zeer tragische brand plaats. Een gezin was gewoon aan het slapen toen er brand uitbrak op zolder. De twee kinderen van het gezin sliepen op zolder, een van de kinderen ( een man van 22 jaar) is omgekomen bij de brand.

De buurman van het gezin heeft helaas veel meegemaakt van de brand en kon gelukkig de brandweer en de politie inlichten.

Mensen liepen de woning binnen, schreeuwden dat-ie eruit moest. Dat duurde iets van een half uur. Er kwam ook nog iemand aangelopen, samen met een vriend en politieman. Diegene viel een ander, die daar al stond, in de armen. Iedereen in tranen natuurlijk.

Het hele dorp was in rep en roer en alles werd dan ook direct afgezet. De vele hulpdiensten probeerden de situatie te controleren. De brand was echter te heftig, wel werd het gelukkig na 40 minuten gedoofd. Toch te laat helaas.

Er stonden drie ambulances, een traumahelikopter en wat al niet. De traumahelikopter landde in de buurt van het huis op een speelveldje. Ik werd er wakker van.”

In eerste instantie hadden de hulpdiensten het vermoeden dat de andere zoon ook op zolder lag. Echter kon hij niet gevonden worden. Later bleek dat hij niet thuis was op het moment van de brand. Toen brand begon kwam hij waarschijnlijk net thuis van het stappen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. logisch denken

  triest erg triest ,

 2. Raveltje

  Sterkte voor de nabestaanden, die kind en broer moeten missen

 3. Ben-NIET-Groen-L

  Sorry DDS, maar dit vind ik meer iets voor de NOS/ SBS hart voor Ned of de plaatselijke krant / tv-radiozender van dit Overijsselse dorp.
  Misschien kortsluiting in die foeilelijke zonnepanelen ?

 4. Ben-NIET-Groen-L

  Nog erg weinig reacties, dus ik had wel gelijk dat dit beter iets zou zijn voor de NOS/ SBS hart voor Ned of de plaatselijke krant / tv-radiozender van dit Overijsselse dorp.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.