Nieuw lek! 'Trump pest Obama met opzeggen Iran-deal'

Nieuw lek! 'Trump pest Obama met opzeggen Iran-deal'

Geen categoriejul 14, 12:00
De memo's van Kim Darroch blijven de gemoederen hoog houden. Vorige week lekte er twee jaar aan memo's uit waarin de ambassadeur Trump als niet geschikt bestempeld. Darroch is absoluut geen fan van Trump dat is wel duidelijk. Trump eiste al zijn vertrek maar nu blijkt er nog meer sappige dingen te lekken, waar stevenen de twee landen op af?
Vorige week bleek dus al dat Darroch totaal niet gecharmeerd is van Trump, Trump die natuurlijk bekend staat om zijn lak aan diplomatieke formaliteiten hanteert liever de botte bijl om het establishment te ontmantelen. Iets wat dus tegen het zere been is van de Britse ambassadeur.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1148559442885185536
Waarop Trump met zijn befaamde Twitter stijl de gemoederen liet oplopen. Niemand spot met The Don!
Uit de nieuwe memo die gisteravond laat is gelekt bleek dat Trump alleen de Iran-deal opzegde om de voormalig president Obama te pesten en zijn vorige beleid te dwarsbomen. Darroch spreekt hierdoor van "diplomatiek vandalisme".
Trump is al sinds aanvang bezig met het beleid van Obama te ontmantelen, de links liberale gepeupel in Europa ziet het met angst aan. De Amerikanen zelf zijn hartstikke tevreden, de paradox die wij in Europa maar niet willen snappen.
In Engeland breekt de paniek wel uit, de Engelse - met al hun 'beleefdheden' - roepen nu al op om de verantwoordelijke klokkenluiders verantwoordelijk te stellen. Want dit soort dingen kunnen beter in de doofpot blijven dan dat wij politieke transparantie krijgen.
https://twitter.com/Jeremy_Hunt/status/1149973973070995461
De mail on Sunday vindt het gelukkig uitermate belangrijk dat de bevolking weet van deze memo's. Aangezien zij de opzegging van dit akkoord een groot probleem vinden en dus ook belangrijk dat de burger weet wat er speelt in de achterkamertjes. Iets waar de krant helemaal gelijk in heeft!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten