Tragisch! Man komt om bij afschuwelijke zolderbrand

Tragisch! Man komt om bij afschuwelijke zolderbrand

In Nieuwleussen in Overijssel vond vanochtend een zeer tragische brand plaats. Een gezin was gewoon aan het slapen toen er brand uitbrak op zolder. De twee kinderen van het gezin sliepen op zolder, een van de kinderen ( een man van 22 jaar) is omgekomen bij de brand.

De buurman van het gezin heeft helaas veel meegemaakt van de brand en kon gelukkig de brandweer en de politie inlichten.

Mensen liepen de woning binnen, schreeuwden dat-ie eruit moest. Dat duurde iets van een half uur. Er kwam ook nog iemand aangelopen, samen met een vriend en politieman. Diegene viel een ander, die daar al stond, in de armen. Iedereen in tranen natuurlijk.

Het hele dorp was in rep en roer en alles werd dan ook direct afgezet. De vele hulpdiensten probeerden de situatie te controleren. De brand was echter te heftig, wel werd het gelukkig na 40 minuten gedoofd. Toch te laat helaas.

Er stonden drie ambulances, een traumahelikopter en wat al niet. De traumahelikopter landde in de buurt van het huis op een speelveldje. Ik werd er wakker van.”

In eerste instantie hadden de hulpdiensten het vermoeden dat de andere zoon ook op zolder lag. Echter kon hij niet gevonden worden. Later bleek dat hij niet thuis was op het moment van de brand. Toen brand begon kwam hij waarschijnlijk net thuis van het stappen.

Lees meer over:
Overijssel brand overleden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties