Video! Gestoorde Egyptische professor: 'Joden eten met Pasen matzes gebakken van mensenbloed!'

Geen categoriejul 15 2019, 17:00
In Egypte zijn ze weer lekker bezig met het opstoken van haat jegens Joden. Ze zouden namelijk ieder Paasfeest opleuken met een heuse eetsessie van menselijk bloed, dat in matzes gebakken zitten. Extra kwalijk: teksten die zijn gebezigd door nota bene een professor aan een universiteit in Saoedi-Arabië.
Televisie is een machtig medium om de grootst mogelijke bagger in mensen hun kop te stampen - dat weten we al sinds de dagen van de nazi's en Leni Riefenstahl. Propaganda is een machtig - en relatief goedkoop wapen. Vandaar dat ieder dictatoriaal regime ooit er gebruik van maakt. In het Midden-Oosten - waar democratie een schaars goed is - wordt er dan ook volop gebruik van maakt. Zo ook in Egypte, waar op hun Kanaal 2 een interview te zien was met ene professor Dr. Fouad M. AbdelWahed die Hebreeuws geeft aan de King Saud University in Saoedi-Arabië.
Ah, een geleerd man! Iemand die bovendien de officiële voertaal van Israël spreekt, dus wel zou weten hoe Joden over het algemeen leven? Nou... vergeet het maar. AbdelWahed maakt zich zonder blikken of blozen schuldig aan de meest gruwelijke antisemitische fabels.
Zoals dat met het joodse Paasfeest - Pesach - één 'lekkernij' standaard verorberd zou worden: matzes vervaardigd menselijk bloed. Joden zouden dat bloed van een onduidelijke locatie vandaan halen, en zichzelf er lekker dom mee volstoppen. Want haha, joke on them, het is ook nog eens hartstikke slecht voor je gezondheid.
Maar alleen de "meest extremistische" Joden doen het, dus AbdelWahed kan wel blijven zeggen dat hij genuanceerd is gebleven. Wel zo prettig hè, dat ze in het Midden-Oosten zo heerlijk fair & balanced kunnen blijven, ook als het over hun gezworen vijanden gaat...
Juist ja.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten