Video! ISIS-kinderen hijsen de ISIS-vlag in Syrisch vluchtelingenkamp, en hun moeders nemen er kiekjes van

Video! ISIS-kinderen hijsen de ISIS-vlag in Syrisch vluchtelingenkamp, en hun moeders nemen er kiekjes van

Echte kandidaten voor spoedige immigratie naar Nederland, hè? Een nieuwe video gemaakt door een Syrië-correspondent laat weer eens zien waarom ook het terughalen van ISIS-kinderen en -vrouwen een groot gevaar voor ons land oplevert.

In het Al-Hawlvluchtelingenkamp in Noord-Syrië zitten behalve slachtoffers van ISIS ook daadwerkelijke ISIS'ers waarmee niemand zich echt raad weet. Ook complete ISIS-vrouwen in burqa's vormen daar hun eigen tentenkamp, in het tentenkamp. Terwijl ze tenten dragen. Ze worden door behandeld als filmsterren en hebben de hele tijd bezoek van kwijlende westerse journalisten. Ze weten dat het moment nabij is dat landen als Nederland ze in allerijl weer laten overkomen.

Maar dat ze ideologisch gezien nog geen spat veranderd zijn, dat kunnen we wel merken aan beelden die ons uit Al-Hawl bereiken. De ISIS-terreurwelpjes zijn compleet geïndoctrineerd en hebben het kalifaat diep in hun hersenpannetjes zitten. Bewijs? Bekijk bovenstaande video maar. Enthousiast en wild rondrennend hijsen ze de gitzwarte ISIS-vlag, terwijl hun moeders goedkeurend toekijken en foto's maken van hun 'dappere' kinderen die de vlag hijsen van een kalifaat dat gesticht is op de lijken van ontelbare yezidi's, christenen, vrouwen, homoseksuelen en shiïtische moslims. Allen doodgeschoten, onthoofd of gestenigd.

De kleine ISIS-enclave in Al-Hawl vindt het echter, ook na de val van het fopkalifaat, allemaal nog steeds enorm prachtig. Maar nee, haal ze allemaal maar gewoon terug uit Syrië en breng ze naar Nederland. Van dit soort "spijtoptanten" zal ons land nog eens goed opknappen, hoor! Facepalm.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties