Volgende! Gestoorde man snijdt op klaarlichte dag keel door van vrouw uit Kerkrade

In Kerkrade is vandaag een vrouw op brute wijze om het leven gekomen toen een gestoorde man haar keel doorsneed met een mes. De lugubere moord werd op klaarlichte dag gepleegd in een woonwijk. De verdachte werd na een korte speurtocht met politiehonden gevonden en gearresteerd.

Vooralsnog is veel onduidelijk over de zaak, maar omstanders beweren in ieder geval dat de man de keel van de vrouw heeft doorgesneden met een mes. De politie wil daar vooralsnog niet op reageren. Het ‘incident’ vond om 13.15 uur plaats in de Erensteinerstraat in Kerkrade. Rond 16.00 uur heeft de politie de verdachte opgepakt.

Hoeveel meer van deze incidenten gaan plaatsvinden weten we niet, maar reken er maar op dat er met de huidige instroom van migranten en de toelating van Albanië tot de Schengenzone de criminaliteit niet af- maar toe zal nemen. Je hoeft geen Nostradamus te zijn om dit te kunnen voorspellen, al houden sommige mensen zichzelf graag voor de gek en ontkennen deze ongemakkelijke waarheid.

Nederlanders die zich zorgen maken over de toename van criminaliteit kunnen beter emigreren naar landen waar overheden fatsoenlijk omgaan met hun burgers, dan hier te blijven wonen: de politiek doet in Nederland toch niets. Daarvoor is ze namelijk al vele jaren te laat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

78 reacties

 1. Trien Knoppen

  Negroïde… moet dat niet donkergetint zijn?

  1. Trien Knoppen

   Zitten onze gevangenissen trouwens vol mee… licht- en donkergetintiërs.

   1. Lao Tse

    De racisme-kaart is gespeeld en wordt gretig beantwoord.

    1. logisch denken

     de racisme kaart ? welke flapdrol verkondigde eergisteren hier nog dat keel doorsnijden niet gebeurd in Europa en of Nederland flapdrol ? Ik zal je uit de droom helpen , het was een flapdrol onder de naam lao.

     Stop de islamisering van Europa. Das geen racisme maar lijfsbehoud. Voor de islam is een ongelovige minder dan een vlieg en dit zijn lot. Slechts flapdrollen proberen u een schulcomplex aan te praten en situatie te nuanceren als incident.

     1. Lao Tse

      Geweld in de familiesfeer komt regelmatig voor in Nederland.

      Triest.

     2. Trien Knoppen

      Dat heet eerwraak Rien! 🙂

     3. logisch denken

      quote Lao Tse 2 minuten ago
      Geweld in de familiesfeer komt regelmatig voor in Nederland.

      Triest. end

      Keel doorsnijden komt niet voor in de familiesfeer bij Nederlanders flapdrol. Keel doorsnijden is de islamitische methode van wraak en moord flapdrol. Proberen dit verhaal te nuanceren haalt echt niet de ernst van de gruwelijke moord uit het verhaal flapdrol.

     4. Lao Tse

      Ik adviseer logisch denken even te googelen op: ‘Familiedrama’s met dodelijke afloop’. Daar vindt hij een overzicht van de familiedrama’s van de afgelopen tijd en kan hij ontdekken dat het messteken heel vaak de dodelijke oorzaak was.

     5. Frets

      Aldus de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker en kletsnatte pisvlek.

     6. Ts

      Geachte Lao Tse,
      Iets of iemand heeft hier weer eens gefaald:
      Verdachte:
      1994: 2 jaar vrij wegens poging tot doodslag, vervolgens veroordeeld voor moord, rechter oordeelde ontoerekeningsvatbaarheid en ernstige storing zelfbeheersing. 20 jaar later vrij na TBS, direct na verloven met toezicht zijn beëindigd beginnen bedreigingen, huiselijk geweld, enz.
      Vrouw voelt zich, na beëindigen relatie bedreigd. Heeft regelmatig politie gebeld echter geen actie. Gevolgen zijn na gisteren duidelijk.
      Bovenstaand zonder oordeel, gewoon een, summiere, opsomming van de feiten zoals tot nu toe bekend.
      Aan U het oordeel………..

    2. dario

     Sterker nog het proberen te onthoofden is begonnen ….

    3. Siemien

     Ja Lao die vindt als islamknuffelaar dat er helemaal niets aan de hand is natuurlijk, bagatelliseert het een beetje..

    4. ZiggyStardust

     Lao Tse, ik raad je aan nu even op Geen Stijl te kijken. Dit bericht op geen Stijl maakt jou monddood voor de rest van je leven. Zelfs Marokkanen erkennen dat er een marrokanen probleem is. Lees en huiver!

     1. Lao Tse

      Ik probeer het vieze blog GeenStijl zoveel als mogelijk te mijden, Ziggy.

     2. ZiggyStardust

      Zij zijn alleen de brengers van het nieuws. Hier ga je nog meer over horen.

    5. shidaian

     man man Nog uw naam niet veranderd. Weer zo’n stomme opmerking die nergens op slaat. Wijsheid is ver te zoeken bij u.

    6. Tguard

     @rien je kan dit toch niet bagataliseren. Het is een feit dat de man een neger uit Afrika is. Wanneer je feiten gaat veranderen zoals het keel doorsnijden een steekincident wordt. Of een terrorist een verward persoon dan breng je fake nieuws. Oké ik begrijp dat mensen geen olie op het vuur willen gooien maar het is beter om dit soort idioterie te benoemen en met elkaar een hand toe te roepen. Het heeft werkelijk geen enkel zin om het te bedekken want het komt uit en de reacties onder een gedeelte van de bevolking wordt alleen maar extremer!
     Ik snap dat je het leuk vindt om de boel op te stoken maar er zijn echt grenzen aan hoever je kan gaan om de mensen op deze site uit hun tent te lokken. Ik bedoel er is wel iemand vermoord hoor. Persoonlijk begrijp ik niet dat je hier plezier uit kan halen.

     1. Lao Tse

      Ik bagatelliseer dit tragische incident niet maar maak bezwaar tegen de racistische demagogie er omheen. Toen Marianne Vaatstra en Anne Faber hun slachtoffers met messteken om het leven brachten riep hier toch ook niemand dat hier sprake was van typisch blank geweld?

     2. Frets

      Aldus de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker en kletsnatte pisvlek, het is een stuk nageboorte.

     3. Siemien

      Toen Marianne Vaatstra en Anne Faber hun slachtoffers met messteken om het leven brachten riep hier toch ook niemand dat hier sprake was van typisch blank geweld?”

      Het staat er echt!!

      Idioot Lao die deze meisjes misbruikt om zijn smerige islamknuffelende racistische gedachtegoed te kunnen etaleren..

     4. Frets

      Hij is Dopper en is uit hetzelfde soort hout gesneden als Volkert van der Graaf. Opruien opstoken beledigen en als het hem niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als deze dan onderuit worden gehaald geen reactie meer geven. Het feit dat hij nog geen permanente ban heeft, omdat hij bij vrijwel elke post die hij hier plaatst complete onzin uitslaat en de boel opstookt, mag gezien worden als een wereldwonder.

    7. Agios

     Als een neger een blanke de keel doorsnijdt, is dat verrekte racistisch. Of zie ik het weer verkeerd?

   2. Trien Knoppen

    Niets dan feiten…

    Struisvogel!

    1. dario

     Volgens Lao
     Het staat er echt …

     Geweld in de familiesfeer komt regelmatig voor in Nederland.

     Triest.

   3. peetjoh. k

    Inderdaad zon 80% van de gevangenen is getint. 15% is blanke oostblokkers 5% is echte Nederlander.

    1. Julian

     Fijn om de lezen dat je alleen blanken ziet als mogelijke echte Nederlanders….

 2. Peter Oudshoorn

  Volgens De Telegraaf is haar stalkende ex de dader.

  1. Lao Tse

   Het betreft dus een misdrijf in de familiesfeer, zoals die op gezette tijden ook onder blanke Nederlanders voorkomt.

   Toch maakt Teunis hier een hysterisch nummer over het feit dat hier de dader een ‘negroïde’ man betreft en meent: “Nederlanders die zich zorgen maken kunnen beter emigreren naar landen waar overheden wél fatsoenlijk omgaan met hun burgers”

   Triest gewauwel.

   1. Trien Knoppen

    Witte Nederlanders Rien…

    Blank mag niet meer… te positief tov zwart… of zoiets… gaaaaaap

   2. logisch denken

    Het betreft dus het keel doorsnijden volgens islamitische traditie in welke sfeer dan ook flapdrol.

    Jouw trieste gewauwel is een schande naar de nabestaanden flapdrol. Je bent een minderwaardig stuk vreten flapdrol met geen enkel respect naar de slachtoffers van wederom een daad uit islamitische wraak methoden.

    1. Watcher

     Poeh dien boer war blank (Vaatstra)

   3. Frets

    hij is de dopper, de noppen, de duijndam en de eeuwig gebande, hij is de zuigende pisvlek, nutteloos voor de gehele maatschappij

   4. Teunis Dokter

    Lao, ik zie het patroon zich enkel verslechteren, niet verbeteren. Op een bepaald moment kiezen mannen met zelfrespect voor de gepaste route: emigratie naar betere oorden.

    U kunt dat triest vinden, maar het is vooral triest dat jongeren als ik het gevoel krijgen te moeten emigreren omdat het bestuur van het land niet in staat is haar grondwettelijke taak uit te voeren.

    Inderdaad, triest!

    1. Lao Tse

     Het is absurd een tragisch incident in de familiesfeer op te blazen tot een racistisch gekleurde generalisatie volgens welke blanke Nederlanders niet meer veilig zouden zijn in dit land en gedwongen zouden zijn te emigreren, Teunis.
     Denk eens na voordat je hier wat opschrijft en stel jezelf de vraag of je als scribent op een openbaar blog geen verantwoordelijkheid hebt om dit soort bizarre conclusies te trekken met dit soort racistische demagogie.

     1. logisch denken

      ff denken flapdrol , ik weet , niet de makkelijkste opgave voor een stuk ontlasting. Welke groepen in de wereld gebruiken onthoofding als straf ? Welke groepen accepteren een vrouw niet als gelijke ? Welke groepen gebruiken als wraak onthoofding ?

      Kijk eens in de spiegel flapdrol als je anderen de maat neemt over verantwoordelijkheid. Je bent nog irritanter dan een tarrel.

    2. EU kok

     De volgende jankert die vindt dat anderen zijn gevoelsprobleem moeten oplossen.
     Ga je heel diep schamen, slappeling.

     1. Frets

      slap cockje, met ‘ck’

    3. Marija

     @dokter, waar moet je heen? Vluchten kan niet meer, het is overal.
     Het bestuur van de landen is best wel in staat haar grondwettelijke taken uit te voeren, maar kan dat niet meer omdat ze aan handen en voeten gebonden zijn aan de overeenkomst met olielanden.
     (Straatsburg 1975). Je denkt toch niet dat bestuurders van westelijke landen zo dom zijn dat zij niet zien wat er speelt, of het daarmee eens zijn?
     Wij zijn verkocht Teunis, voor olie.

 3. Lao Tse

  “Vooralsnog is veel onduidelijk over de zaak,”

  Teunis weet echter genoeg en adviseert ons dringend om te emigreren.

  Dit blog weet de grens van belachelijkheid met de dag te verleggen.

  1. Frets

   Aldus de eeuwig gebande, de noppen, dopper, duijndam, ernst code 134, de natte zuigende pisvlek

   1. Bosche draak

    Denkt die achterlijke randdebiel nou echt dat iemand ook maar een woord van lamstraal Lao serieus neemt.

    Een borrelende afvoer heeft nog meer te melden.

  2. Trien Knoppen

   Totaal onzinnig idee… gezien de dalende criminaliteitscijfers… kuch kuch

   Deze valt waarschijnlijk ook weer onder het kopje ‘overig’

  3. Peter Oudshoorn

   Emigreren uit de hellhole die Nederland heet, is altijd een goede zaak Lao. Ik kan het iedereen aanbevelen.

   1. Watcher

    Je zit toch in Duitsland/
    Vandaag kreeg zo’n misbaksel levenslang.
    Poeh, komt misschien na 15 jaar vrij.
    Nederland is één van de weinige landen waar levenslang in principe echt levenslang is.

   2. Lao Tse

    Ik overwoog het wel eens, Oudshoorn, maar de trieste depressie waar jij in dat afgelegen dorp in Duitsland terecht bent gekomen doet me wel twijfelen.

    Wellicht zie je zelf inmiddels ook in dat dit geen goed idee was. Je obsessieve woede over Nederland spreekt ook boekdelen.

    1. logisch denken

     feiten benoemen is geen synoniem van obsessieve woede flapdrol. Je draait weer als een drol in de pot

     1. Frets

      met drollen in een pot ga je geen gesprek aan, hij is dan ook de dopper, noppen en eeuwig gebande

    2. Peter Oudshoorn

     Lao, vandaag was ik even in Nederland om boodschappen te doen – spullen die ze hier in dit prachtland helaas niet hebben. Ik was in Maastricht en Heerlen om precies te zijn. My God, zowel mijn vrouw als ik werden weer overrompeld door de krankzinnige hoeveelheid mensen, de drukte, de agressiviteit, de stank en de duurte, de totale verstedelijking, het gebrek aan parkeerplaatsen, aan groen en natuur.

     Wat waren we aan het eind van de dag blij en zielsgelukkig dat we weer de grens over mochten, terug naar huis. In onze prachtige Eifel aangekomen zei zij nog ‘zo hoort een mens te leven’. Ik kon het volmondig beamen. ‘Dit hadden we 20 jaar geleden al moeten doen’, zei ik. En ik moest denken aan jullie, die altijd in dat overvolle land moesten vertoeven en niet weg konden op 3 weekjes vakantie na.

     Ik kreeg bijna medelijden met jullie, met jou. Bijna.

     1. Lao Tse

      Maar waarom ben je dan zo depressief en boos, Oudshoorn? Uit niets blijkt dat je een beetje gelukkig en tevreden in het leven staat.

      Kom terug, arme kerel. Zo’n, boerengat in de Eifel is niks voor jou.

   3. Tman

    peter:
    Naar Duitsland durft `laos`niet,daar zitten veel van die gemene Pegida mensen!
    En laos heeft 1e graads familiebanden (echtgenote) met een islamitische familie!

   4. Mart

    IK òòk……Mart Brasil.

  4. Joshuak

   Snel bij hoor voor je damage controle…

   Als dit zo doorgaat dan gaan jullie hard op je snuitje vallen komende verkiezingen.. En volgens mij voel je dat al aankomen.

  5. logisch denken

   flapdrollen halen dit blog ook dagelijks omlaag met de racisme kaart.

 4. Willem Bever

  Ja echt een verrijking zon hoog opgeleide gelukszoeker op nederlandse bodem.

 5. fusilier

  Dit gebeurt dagelijks in Londen. De stad van moslim sadiq khan. Hoe met een mes om te gaan, word als kind al bij gebracht op poppetjes .Dus wij hebben nog heel wat tegoed als dat tuig uit het bijna uitgeroeide kalifaat gebied terugkomt op den duur ,mede door de blindheid van rutte en consorten.

 6. Watcher

  Volgende, onze noordeling in hart en nieren plaats weer een zeer tendentieus stukje voor de hits en de clicks.

  Je kent geen schaamte.
  Bah je hepT de bodem geraakt

  Vertrek snel uit het noorden want we kunnen je missen als kiespijn.

  1. EU kok

   Quote : Vertrek snel uit het noorden want we kunnen je missen als kiespijn.
   .
   Graag richting het noorden, liefst bij vloed.

   1. logisch denken

    daar heb je onze inhoudelijke c o ck weer

 7. Brennivin

  Tjonge! Je hoeft maar ‘neger’, ‘mes’ en ‘keel doorsnijden’ te schrijven en de trollen reageren nog sneller dan de reaguurders…’just in case’?
  Ziekelijk…

 8. Tman

  Geweld tegen autochtonen is in opmars,die negertjes en salafisten lopen rond met messen van 30 cm lengte,middelen aanschaffen ter zelfverdediging is geen overdreven reaktie! Kan iedereen goedkoop bestellen!
  darkstreet.biz/nl/12-kopen-schok-apparaat-stun-guns-taser-eu#/

 9. Jumping

  Het gaat goed in Nederland met de door Links vertroetelde gelukszoekers.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 10. ikweetwatikwil

  Iemand de hals afsnijden is typisch iets van Afrikanen. Met hun huidskleur nemen ze ook hun gewoonten mee. Nu heb ik geen moeite met huidskleur, maar wel met hun gewoonten. Die passen totaal niet in het westen. Een Zwarte man voelt zich vernederd als de vrouw hem niet meer wil. En dan zijn ze tot barbaarse dingen in staat. Er staat ons nog wat te wachten want ze hebben heel wat zwarte mannen toegelaten in Europa.

  Vaak ben ik het niet met Teun eens. Maar dat zal komen door het verschil in leeftijd.
  Maar deze keer ben ik het wel met hem eens. De overheid jaagt onze jeugd weg . Zelf noem ik dat omvolking.

  1. Lao Tse

   Is het ikweetwatikwil bekend dat Marianne Vaatstra en Anne Faber met een mes om het leven werden gebracht en dat dit bij veel gevallen van autochtoon huiselijk geweld ook het geval is?

   Je bewering mist feitelijke grond.

   1. peetjoh. k

    Ik zou jou graag ontmoeten. En dan snij ik je keel door.

  2. Veteraan

   @ ikweetwatikwil ++

   Ik ben ervoor om deze traditie over te nemen en dan beginnen we met de Trollen.
   En daarna de foute allochtonen en foute moslims [ in alle gevallen vaak dezelfde].
   Zeg maar een soort Sinterklaas feest en dan met een mesje.

   Doe mij je adres eens Lao, wordt tijd voor een goed gesprek.
   Oh nee, je hebt alleen maar lef achter je toetsenbord, sorry even vergeten.
   Laffe jodenhater

   1. Frets

    Hij is de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker en kletsnatte pisvlek, met dat stuk nageboorte ga je toch niet in gesprek?

 11. Mars020

  Linkse trollen romantiseren het terrorisme gewoon en maken er een simpele familieruzie van. Ze vinden het ook de normaalste zaak van de wereld, dat er regelmatig Afrikanen met messen op straat lopen te hakken en snijden. Dat noemen trollen cultuur en wij moeten ons maar aanpassen. Die achterlijke trollen snappen alleen niet, dat wij door hun debiele reacties alleen maar een nog grotere hekel krijgen aan kansparels. Verder kunnen ze natuurlijk geen enkel voordeel opnoemen over de aanwezigheid van kansparels in Nederland. Ik zou zeggen, noem eens drie positieve dingen op?. Ben zeer benieuwd naar de antwoorden?.

 12. RvdBe

  Wat een gaaf land hebben we toch!
  Gaaf voor idioten en wegkijkers.

 13. Punt50

  Het is een groot succes hoor al die wilde negers uit Afrika hierheen halen en hier op straat los laten. Dank jullie wel “bestuurders” van dit land. Het ergste vind ik nog dat zgn. geschokt zijn van die schoften als er zo’n incident is..

 14. peetjoh. k

  Lao maakt er een Nederlands familie drama van. Er zijn geen Nederlandse familie drama,s dit zijn namelijk continu buitenlanders. Ook de laaste in Papendrecht was een nikker.

 15. RvdBe

  Noem het een familiedrama van een verward persoon, dan hoef je je niet uit te spreken wat er werkelijk aan de hand is.
  Wat een gaaf land hebben we toch!

 16. james

  De dader was haar ex zij had de relatie verbroken. Dat de man zwart was is bijzaak. Racisten!!!

  1. Mars020

   Trollen en allochtonen kennen alleen maar het woord racisme. Dat woord gebruiken ze overal tegen, als ze het even niet meer weten. Dat zijn van die figuren, die tijdens een discussie hun vingers in hun oren proppen en hun ogen sluiten om de waarheid maar niet te hoeven horen of zien. Tijdens dat gesprek roepen ze continu het woord racisme en natuurlijk discriminatie. Het woord incidentje is ook zeer veel voorkomend in het vocabulaire van linkse trollen. Als kleine kinderen iets niet mogen en daarop worden aangesproken, houden ze ook vaak hun handen voor hun oren en de ogen dicht, gaan dan hard van alles roepen om de aandacht af te leiden. Linkse figuren doen dat ook nog als ze eenmaal volwassen zijn geworden. Daarom valt er met die mafkezen geen zinnige discussie te voeren.

 17. Drollevanger

  Tsja. Dat importeer je.
  Er kan nog meer bij!!!

 18. Drollevanger

  Het is natuurlijk wel zo dat men in de Oostblok-landen hier geen last van heeft. Daar komen die parels er niet in.
  Verstandige lui aan de andere kant van de rivier de Tisla.

  1. Lao Tse

   Het gerucht gaat gaat dat in Oostbloklanden huiselijke drama’s ook helemaal niet voorkomen.

 19. DidiMadloba

  Had hij beter ’s avonds na zonsondergang kunnen doen.

 20. Michael M

  Klopt. Dit is Nederland. Een keiverrot land.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.