Zanger Gordon laat zich opnemen in afkickkliniek

“Lieve mensen, zoals iedereen er soms achter in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn maar er maar mee doorgaan om de ‘pijn’ te verwachten heb ik er voor gekozen om een rehab kliniek te bezoeken.’

Dat schrijft de zanger en presentator Gordon op Instagram. “Een heftige maar juiste beslissing,” gaat hij verder. “Ik weet zeker dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen.”

De reden dat hij deze privé-informatie op Instagram zet is, schrijft hij, dat “de pers er lucht van [heeft] gekregen.” “Vandaar mijn verklaring via FB en Insta voordat er weer allemaal idiote verhalen rond gaan.”

“Ik heb nog een lange weg te gaan,” gaat hij verder, “maar ik zal dit overwinnen en inspiratie zijn voor velen. Ik hoop dat mijn privacy gerespecteerd wordt en men mij in alle rust dit zware proces laat doorstaan!”

Eerder liet Gordon al weten dat hij regelmatig cocaïne gebruikt, hoewel hij toen nog volhield niet verslaafd te zijn. Toch was er, zei hij, wel iets van een probleem. Zo was hij vaak moe, en kon hij zich alleen opladen “voor feestjes” door eerst een lijntje te snuiven. En, gaf hij toe, hij deed ook regelmatig een lijntje als hij alleen thuis was. Dat is toch een beetje vreemd — en hij had dat duidelijk wel door. “Ik snap dat het gevaarlijk is en het enge is dat het eigenlijk nergens meer leuk is zonder coke,” zei hij toen.

De kans is dus groot dat hij zich laat behandelen om cokevrij te worden. Je kunt hem alleen maar heel veel sterkte, kracht en inspiratie toewensen. En, oh ja, én hem duidelijk maken dat het bijzonder dapper van hem is dat hij hier publiek mee gaat zodat andere verslaafden een voorbeeld aan hem kunnen nemen. Heel krachtig.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. santiago

  Wat een gezeik. Moet je zo’n grote smoel hebben en kritiek op alles en iedereen en nu moet meneer geholpen worden. Als je wil stoppen dan stop je, als je dat niet kan ben je echt een lul, maar meneer heeft weer een beetje aandacht nodig. Slappe jankdoos.

 2. fusilier

  Gordon waar een wil is daar is een weg,en met de juiste mensen om je heen zul je slagen.

 3. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Klopt Gordon ! Het is nergens leuk waar jij binnenkomt !

  1. logisch denken

   jij trekt volle zalen zeker ?!

 4. erwino

  wat een vreselijke loser die Gordon.
  Denk niet dat het zoden aan de dijk zet.

 5. Smek

  Ik hoop dat ze hem een jaar 5-6 houden daar.

  1. Dik

   Langer mag van mij ook Smek.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.