Baudet: "Alles wordt duurder en dat komt door VVD, CDA en alle andere kartelpartijen!"

Geen categorieaug 08 2019, 13:00
Thierry Baudet vindt dat de koopkrachtdaling door de kartelpartijen komt.
Hoewel buitenstaanders heel graag over de 'onrust' bij Forum voor Democratie praten -- de partij zou uiteen aan het vallen zijn, er zouden andere senatoren zijn die zich willen afsplitsen om zich bij Henk Otten te voegen -- is Thierry Baudet zelf gewoon bezig met zijn wérk.
In reactie op nieuws van het CBS dat een dagje uit sneller duurder wordt dan gemiddeld, reageert Baudet op Twitter met flinke kritiek op de VVD, het CDA en alle andere kartelpartijen.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1158984270117036032
"Alles wordt duurder," schrijft hij. "Horeca, reizen, parkeren, bioscoop. De koopkracht daalt. Komt door VVD, CDA en de andere kartelpartijen."
Maar waarom dat door die partijen komt? Nou, gaat Baudet verder, "die absurde en volkomen zinloze klimaatplannen willen doordrukken en daar al onze welvaart voor willen opofferen."
Dit is eigenlijk heel slim. Het klimaat -- en de idiote bedragen die erin omgaan -- is voor Baudet en zijn FVD namelijk duidelijk een winning issue. Het speelde een grote rol in zijn verkiezingsoverwinning voor de gemeenteraad... en zal hem positieve resultaten op blijven leveren. Steeds meer Nederlanders zijn kritisch over het evangelie van klimaatverandering. En zelfs mensen die daar wel enigszins in geloven vinden de bedragen waar we het over hebben vaak knettergestoord. We hebben het immers over vele miljarden euro's; euro's die van onze bankrekeningen verdwijnen.
Heel goed dus dat Baudet zich hier nu weer op focust. Laat partijklagers maar voor wat ze zijn en houd je bezig met de issues. Zo kan FVD doorgroeien en een serieuze partij blijven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten