Beelden! Dit is hoe Afrikaanse migranten bij Ceuta doorbraken: 155 succesvolle migraties

De migrantendrukte rondom de Spaanse enclave Ceuta in Afrika neemt toe en deze week lukte het 155 migranten om via Marokko de Spaanse grens over te steken. De grens wordt bewaakt en er staat een metershoog hek, maar de vindingrijke migranten lukte het om de migraties te voltooien en zijn nu overgebracht naar een asielkamp. 

Een aantal van de migranten raakte gewond bij de inbraakactie over land doordat de Spaanse politie hen met wapenstokken sloeg nadat de migranten zelf waren begonnen met het smijten van stenen. De migranten breken nu al alle fatsoensnormen alvorens ze überhaupt in het land van melk en honing zijn aangekomen! Een schande! Op Twitter viel het Mirjam152 ook op:

Zo gaat dat met die linkse laffe EU-bestuurders tegenwoordig: smijt met stenen op politieagenten en krijg als beloning een plekje in het asielcentrum. Welkom in Europa anno 2019. Een aantal van de migranten zijn door de Spanjaarden gearresteerd, maar het grote gros van de migranten is naar een kamp voor asielzoekers (COA-faciliteit) getransporteerd om van daaruit de Europese asielprocedure te starten.

Vanaf die plek zullen de nieuwe migranten bij honderden andere mannelijke migranten in één kamp ondergebracht worden, kampen waarin geweld, drugs en psychische problemen een rol spelen. Waarom de media maar blijven herhalen dat grote groepen mannen uit Afrika die onder geweld de grens passeren “asielzoeker” zijn is mij verder een raadsel.

 

 

 

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Job Jansen

  Vroeger had mijn opa een trucje voor het verjagen van ratten; ja vangt er 1 levend, deze steek je in de fik. De rat gilt zo hard, dat hij de rest verjaagd. Vrij barbaars, zeer efficiënt.

  1. Mezzadra

   Je bent een indrukwekkende smeerlap, Job.

   Gelukkig is het meer domheid dan slechtheid.

   1. Seneca

    @mezzadra
    hoezo? had de opa van Job Jansen geen gelijk? was een rat niet voldoende? denk jij dat twee in brand gestoken ratten wel voldoende geweest zouden zijn?

   2. Job Jansen

    Natuurlijk zet je de rat wel vast in een kooi, deze plaats je op de plek waar de ratten veel komen, en de ruimte vervuilen. Zien of horen ze het niet, dan ruiken ze het indien ze later terugkomen.
    Dit kun je vanzelfsprekend ook doen met diegene die de ratten voert, hij is uiteindelijk verantwoordelijk. Zo heb je 2 ratten in 1 klap.

   3. meneer cactus

    er is maar 1 smeerlap op dds , hij die warme gevoelens voor kleine kinderen heeft

  2. Beukman

   @Job
   Dus we steken je moeder in brand (graven haar eventueel eerst even op), en daarna zijn we van jou verlost? Barbaars inderdaad, ik vind dat niet kunnen.

   1. toetssteen

    @Beukman
    Al eens een rattenplaag meegemaakt? Je hebt maar 1 moeder, maar duizenden ratten (zie India), maar Beuk de waanzinnige vindt dat je die moet knuffelen. Gezellie joh, wellicht dat de pest weer geherintroduceerd kan worden…..

    1. Beukman

     Er zijn duizenden moeders, @Steen. Als deze mannen ratten zijn, dan zijn hun moeders dat ook. Hetzelfde geldt voor @Job en zijn moeder.

     1. toetssteen

      @Beukams
      Dus u vergelijkt uw moeder die voor u zorgde, met een rat? Vrat ze ook de boel bij de buren leeg? Verspreidde ze ziekten? Plantte zich voort met de snelheid van het licht (ik overdrijf)?
      Je redenatie slaat kant noch wal en is beledigend bovendien.

     2. Beukman

      Stel je niet aan @Steen. @Job vergelijkt mannen met ratten die moeten worden verdelgd. Ik heb jou daar niet tegen horen protesteren.
      Gaat het nu eens over een moeder (niet die van mij trouwens), en dat mag het opeens niet meer? Krokodillentranen, @Steen, ik ben daar niet gevoelig voor.

     3. toetssteen

      @Beukmans
      Jij begon over moeders en vergeleek ze met ratten!

      Nite guys. Ben maffen.

   2. Job Jansen

    Beukje,

    Wat een haatdragend voorbeeld, dat kan uiteraard niet. Je kunt mensen toch niet met ratten vergelijken. Zo zie je maar, bij sommige druipt de haat ervan af.

    Indien de ratten alsnog blijven komen, is het verstandig een bestrijder in te schakelen. Deze kan gif uitzetten, klemmen plaatsen en de plaats waar de ratten binnen komen dicht maken. Indien je ook nog last hebt van kakkerlakken bestaat de mogelijkheid deze te vergassen. Na de vergassing is het helaas niet mogelijk de ruimte te betreden, er dient een wachttijd in acht genomen te worden van 3 uur.

    1. Beukman

     Oh oh @Jobje, wat worden we opeens politiek correct nu het over je moeder gaat in plaats van over de zoons van een heleboel andere moeders. Wat wordt het: verbranden of vergiftigen?

     1. meneer cactus

      voor jou kies ik voor vergiftigen en vervolgens verbranden , ik ga graag op zeker 🙂 🙂 🙂

   3. Mars020

    We kunnen beter Beukman in de hens steken, dan raken die andere linkse trollen gelijk in paniek. Zijn ze tenminste snel opgerot van DDS.

  3. hans-e-pans

   Misschien helpt hoogspanning op het stalen hek ook wel.

 2. Jv

  wirdt tijd dat die Spanjaarden een aantal mitrailleur posten opzetten en deze ook gebruiken zodra die wilden weer een aanval doen op de grensposten.
  Vergeet niet dat deze wilden ook ons land binnenkomen zodra de verdeelsleutel weer wordt gehanteerd.
  Ze zijn nu al niet vies van geweld en stenen gooien naar mensen. Dat hebben ze geleerd uit de Koran, bij overspel, stenigen.
  Deze lui allemaal oppakken en gelijk weer de grens overzetten naar Marokko.
  En Spanje…… beveilig je mensen nu eens en zet 10.000 volt op dat hekwerk! Wedden dat het werkt? Komen ze nooit meer terug!

 3. ikweetwatikwil

  Alleen maar mannen? Het lijkt op fokvee. Dat hebben we aan de Rooien en Groenen en ander links geteisem te danken .

 4. Mezzadra

  Test

  1. meneer cactus

   bang voor een bannetje 🙂 🙂

 5. Deathspank

  Kampen? Asielaanvragen? Kijk, het gaat dus al mis bij het begin. Deze mensen zijn per definitie illigaal! Hierna wordt er gesproken over de situatie in de kampen, en afwachtsen van de asiel procedure!!! Daarna rechts aanspreken over mensonterende situaties.

 6. merlot

  Hoe is dit toch mogelijk?

  Door wie worden we geregeerd?

  Dit is echt niets minder dan een complete nachtmerrie.

 7. ikweetwatikwil

  Mee eens Merlot, het is een nachtmerry. Het werk van Brussel.

  1. Mezzadra

   “Een nachtmerry“

   We doen geen oog meer dicht!

   🙂

   1. merlot

    Zielig ventje.

   2. Dik

    De aandoenlijke, hij vindt fantaseren over seks met kinderen aandoenlijk, heeft weer een digitaal scheetje gelaten.

  2. merlot

   De grondoorzaak is het politiek correctisme dat Europa in de houtgreep heeft:

   “Politieke correctheid is sluipend gif voor een maatschappij. Zij is een middel om denken en spreken te conditioneren. Vooral protestants Europa, gewend aan een zekere dogmatiek, importeerde het fenomeen nu uit de VS; bij katholiek Europa paste het nooit. Veroordelende etiketten als ‘racist’, ‘xenofoob’, ‘islamofoob’, ‘klimaatontkenner’ of ‘anti-Europeaan’ moeten zelfkritiek voorkomen en externe kritiek smoren.

   Dat lukt meestal een tijdje, maar als de zweer openbreekt, ettert het overal. Zonder politieke correctheid en met meer realiteitszin zou Europa beter in staat zijn geweest migratiestromen te beheersen en integratie te bevorderen. Het tegendeel gebeurt. Het Duitse verleden maakte bondskanselier Angela Merkel zó politiek correct, dat Duitsland zonodig zichzelf afschaft. Het nastreven van onbestaande goedheid produceert een lawine aan problemen. Net als in Chicago is de prijs daarvan voor de bevolking van Duitsland en zijn buurlanden.”

   – DERK JAN EPPINK

 8. Confucius

  Binnenkort te zien in uw buurtsuper.

 9. Falskorn

  Slaughter till the morning. Kill them all before the sun is out.

 10. meneer cactus

  Als er anarchie dreigt , plunderingen plaats vinden , agenten moeten vrezen voor hun leven is er slechts 1 oplossing.

  verdedig je land en schiet met scherp, het is ttoch ongehoord dat 15 , 16 en 17 jarigen rioolratten je grenzen niet respecteren en denken dat ze alles kunnen doen zonder straf.

  Ik zeg met scherp schieten en je landsgrenzen verdedigen tegen de invasie van werkschuw tuig die hun eigen land niet wil opbouwen maar op jacht is naar gratis geld in het vedoemde westen wat ze verafschuwen

  1. Mezzadra

   Meneer cactus maakt een terecht punt over de tientallen agenten die al door allochtoon geweld om het leven zijn gekomen.

   Het moet niet gekker worden!

   1. merlot

    De inhoudsloze trol doet weer een kansloze ridiculiseringspoging.

    Meer heeft hij niet in huis.

   2. meneer cactus

    tarreltje MINIMAAL 6 gewonde agenten door jouw wanhopige gespuis . Afschieten dat schorem want het moet inderdaad niet gekker worden

   3. Scheve Tinus

    Redactie trap dit mispunt er nou voor eens voor altijd af! Dit kan echt niet langer zo!

 11. Suidland

  Ik herken in ’t filmpje toch zeker 2 lassers, 2 pijpfitters, een loodgieter een timmerman, een arts i.o.en een aantal i.c.t.ers.
  Haal ze snel naar Nederland.

  Kolere zeg, invation of the apes

  1. Deathspank

   Je sarcasme is nergens voor nodig, reken maar dat deze mensen gelijkwaardig worden behandelt op de arbeidsmarkt!

 12. Jack Flash

  Die”immigranten” weten hoe het tolerante westen na het botte gedram uiteindelijk zal buigen.Ze maken er lekker misbruik van.In hun land van herkomst was allang met ze afgerekend.

  1. Deathspank

   Ik weet niet wat immigranten allemaal weten. Het zijn in de meest letterlijke zin gelukszoekers. Ik neem niemand kwalijk dat hij het geluk zoekt, ook hun niet. Ze hebben echter geen recht hier binnen te komen en zijn dus per definitie illigaal. De Afrikaanse problematiek gaat niet opgelost worden door immigratie, op welke schaal dan ook. Ondertussen wordt Europa steeds verder kapot gemaakt, in het beste geval door bestuurlijke onkunde, en minder gunstige gevallen is het voor politiek gewin. Immigranten komen niet binnen doordat ze drammen, ze komen binnen omdat wij ze toelaten. In Australie kan een Afrikaan zo hard drammen als hij wil, wedden dat hij niet binnenkomt.

 13. tailgunner

  Nou kijk nou toch eens! Al die oudjes, al die kleine kinderen, die moeders met babies, al hongerige gezichtjes, peuters zonder ouders op de vlucht voor oorlog…oh…wacht…

 14. Decca

  Daar komt weer een bak uitvreettuig. Zandzakken voor de deur.

 15. Albert 1969

  Door deze softe instelling gaat Europa naar de klote. We moeten ze kei hard aanpakken. Kijk wat die gasten allemaal aanrichten om hun zin door te drammen. Ze gebruiken grof geweld. En als we ze hard aan pakken zijn we verkeerd bezig. Met deze softe instelling komen we er nooit.

 16. musicmaniac

  Men ziet een belangrijk punt over het hoofd. Waarom nog steeds Spaanse enclaves in Afrika? Dit is toch de goden verzoeken om naar Europa te komen? Als Spanje deze enclaves zou opheffen en teruggeven, is er geen stukje Europa meer in Afrika. Dan hoeft men geen grenzen meer te bewaken, want vluchten heeft totaal geen zin meer. Spanje zorgt in principe voor een [bijna] vrije doorgang naar Europa. Dus is Spanje mede verantwoordelijk voor de gelukszoekers instroom naar Europa. En als Spanje dit niet op wil geven, dan moet Spanje maar gauw aansluiting zoeken bij Afrika, en uit de EU.

 17. Mars020

  Ze moeten gewoon schietoefeningen gaan op dat hek.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.