Bizar! Tractorbestuurder negeert stopteken; verkeersregelaar overlijdt

Geen categorieaug 11 2019, 12:06
Zondagochtend is er een 68-jarige verkeersregelaar overleden. Hij is aangereden door een tractor. Wat een noodlottig ongeluk, zou je denken. Maar helaas, de tractorbestuurder lapte de regels aan zijn laars door een stopteken te negeren, met dit afschuwelijke resultaat tot gevolg.
Het ongeval vond plaats in Hellevoetsluis, waar de verkeersregelaar aan het werk was. Na de aanrijding kwam hij ten val. De vraag is echter hoe dit allemaal kon gebeuren. Het antwoord is afkomstig van RTV Rijnmond. Die meldt namelijk dat de bestuurder van de tractor een stopteken negeerde.

"De Hellevoeter kwam zaterdagmiddag ten val toen de bestuurder van de trekker een stopteken negeerde, zegt Jessica de Bruin van verkeersregelaarsbedrijf 4P. Dat zou de man eerder bij een collega van het slachtoffer ook al hebben gedaan"

De verkeersregelaar is na de valpartij met een 'kleine hoofdwond' naar het ziekenhuis in Dirksland gebracht.

"Uit een scan die in Dirksland werd gemaakt, bleek dat de man ernstig hersenletsel had. Daarom werd hij met spoed overgebracht naar het Erasmus MC, waar hij later kwam te overlijden"

De politie is inmiddels een onderzoek gestart.
Nog niet zo lang gelden lapten andere wegpiraten de verkeersregels aan hun laars. Ze negeerden de rode kruizen bij de Schipholtunnel. Het valt mij op dat de verhuftering in het verkeer steeds meer toeneemt. Het negeren van rode kruizen en/of stoptekens zou eens keihard aangepakt moeten worden. Meerdere stoptekens negeren is gewoon moedwillig het risico nemen dat er een (noodlottig) ongeval plaatsvindt. Wanneer gaan we weer eens normaal doen als we besluiten om achter het stuur te kruipen?!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten