‘Doofpot rond zoon bewijst: Femke Halsema faalt als burgemeester, en weinig verbazingwekkend ook als moeder’

halsema statush
Foto: Een geïrriteerde Femke Halsema. Bron: Screenshot Gemeente Amsterdam.

Hanna Wittebroek schrijft in haar wekelijkse column dat Nederland niet zo vreemd moet spreken van een privékwestie rondom de zoon van Femke Halsema. De burgemeester van de hoofdstad ligt nu eenmaal onder een vergrootglas, en daarmee ook haar familie. Pogingen om alles in de doofpot te stoppen, zijn kwalijk en tonen het falen van de top van de Amsterdamse justitie aan.

De zoon van Femke Halsema is gearresteerd voor een gewapende inbraak, dat meldde de Telegraaf woensdagochtend. De jongen is verdachte in een zaak waarbij is ingebroken in een woonboot, hij droeg daarbij een nepwapen bij zich. Behoorlijke nieuwswaardige gebeurtenis, vind ik. Niet iedereen was het daarmee eens, de Telegraaf en met name Wierd Duk – want het is natuurlijk allemaal de schuld van Wierd -, kregen het woensdag dan ook zwaar te verduren.

Als reactie op het “lek” dat via de Telegraaf naar buiten kwam, schreef burgemeester Halsema een brief aan alle inwoners van Amsterdam. Wat Halsema vervolgens in deze brief doet, is het bagatelliseren van de gebeurtenis, in plaats van het aanbieden van excuus (ze had het voorval immers veel eerder moeten melden aan alle Amsterdammers).

Halsema ontkent in haar brief dat er sprake zou zijn van een doofpot. Dit werd echter door meerdere politiemensen aan de Telegraaf wel verteld; zij zouden de opdracht hebben gekregen om te zwijgen over de woonbootinbraak. Daarnaast stonden de gegevens van de jongen afgeschermd in de systemen van de politie. De politie en justitie (en dus ook Halsema) spreken echter – verrassend – tegen dat dit het geval is. Dergelijke geluiden hebben we eerder gehoord vanuit Justitie en zijn ons dan ook zeker niet vreemd. Uiteraard recentelijk nog in de zaak Wilders. Zo lang de feiten niet gaan over één van de “foute partijen” en daarbij behorende personen, houdt Justitie angstvallig haar hand boven het hoofd van politici en topambtenaren.

Naast Justitie springt ook Kajsa Ollongren voor Halsema in de bres: “Politici en bestuurders moeten altijd kritisch worden gevolgd door de pers, maar laten we daarbij wel de privé-sfeer van hun naasten en kinderen respecteren en beschermen. Dat maakt de democratie uiteindelijk sterker. #Halsema #privekwestie”. Nonsens natuurlijk, het maakt de democratie sterker wanneer de burgemeester van Amsterdam transparant is naar haar inwoners, en niet wanneer zij dingen verzwijgt.

Verder laat Halsema nog blijken dat zij vindt dat het om een privékwestie gaat. Wat natuurlijk een argument is wat totaal geen hout snijdt. Mevrouw Halsema zou toch moeten begrijpen dat wanneer je de functie van burgemeester van Amsterdam op je neemt, zij, maar ook haar familie, onder een vergrootglas komen te liggen. Daarnaast is de essentie van de zaak niet eens dat het om een privékwestie gaat, de essentie van de zaak is dat er bepaalde gebeurtenissen in een doofpot worden gestopt en dat er gegevens worden afgeschermd.

Hoe Halsema omgaat met de woonbootinbraak van haar zoon bevestigt dan ook weer hetgeen we al wisten: haar onvermogen om te functioneren als burgermoeder. Het verbaast me dan ook niks dat ze ook faalt als moeder.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

92 reacties

 1.   

  Wat een gelul.

  1.   

   Geen gewoon gelul, maar ontzettend achterlijk en dom gelul.

   1.   

    Ja, het is nonsens van formaat.

 2.   

  Zit je weer met je plassertje te spelen, Guus?

  1.   

   Niveautje weer, Kretoloog.

   1.   

    LT, ik pas me aan bij het kleutertje Meriabok…

   2.   

    Blablabla. Blaaskaak en vieze? Juist ja!

   3.   

    Ik beschouw Kretoloog van het niveau trol als de autist Dik en de seksueel zieke Top. Eerder schreef hij op dit forum namelijk:

    “En aan Guus heb ik echt de schurft. Die raak ik waar en wanneer ik maar kan.”

    Het gaat deze trol niet om het inhoudelijke standpunt, maar om mij te raken. Daarom moet je er niet op reageren; het zijn geen serieuze forummers. Maar trollen.

    1.   

     Ik beschouw occult fantasietje als occult fantasietje

 3.   

  Prachtig, het Linkse bouwval dondert in elkaar.

  Links dekt Links, wordt een probleem wat steeds meer gaat meuren.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 4.   

  Door Hanna Wittebroek 15 augustus 2019
  .
  Dan hoef ik niet verder te lezen.
  Totaal van de pot gerukte vrouw.

  1.   

   Sterk. Dat was het?

   1.   

    Ja.

    1.   

     Glibber glibber. Daar gaat Jabba weer, een stinkend slijmspoor achter laten op deze site.

  2.   

   Hanna Wittebroek is inderdaad het totale dieptepunt van DDS. Een opzichtig vertoon van kwaadaardige onnozelheid.
   Op deze manier zal dit blog snel ten gronde zijn.

   1.   

    Blijkbaar heeft Hanna de juiste snaar te pakken

    1.   

     Prima stukje! Doet onze huistrollen veel auwtje.

    2.   

     Hanna is inderdaad van het niveau Siemien, Kretoloog en Dik.

     Dat is pijnlijk.

     1.   

      Zoals ik zeg, paniek bij Lao, Hanna heeft de juiste snaar te pakken, en Lao je maakt het goor jezelf alleen maar erger

   2.   

    Doemdenker LT voorspelt het einde van DDS. De huistrol die geen dag zonder dit blog kan en al tientallen nicknamen hier heeft versleten.

   3.   

    Lao Tse, dat is toch alleen maar goed!? Dan hou je eindelijk eens tijd over!

   4.   

    Ah gut! Komen ze aan uw falende links extremistische vriendjes? Die doen natuurlijk nooit iets verkeerd! Aandoenlijk om te zien hoe alle deugende rioolbewoners uit hun krochten komen gekropen om die GroenSlinkse burgemeestersketting uit de wind te zetten. Hoe lachwekkend en intriest tegelijk! De familie burgemeester is overigens (halsoverkop?) op vakantie en zit in Afrika. U en ik moeten volgens de almachtige klimaathysterici niet meer in een vliegtuig stappen, maar de hardst schreeuwende deugers vliegen de halve planeet over! Wat een hypocriet elitair gepeupel. Bah!

   5.   

    Welnee, Jumping is het dieptepunt. Deze geboren immigrant slaagt er maar niet dit “kei-verrotte” land te ontsnappen. Ik denk dat-ie in de bak zit.

 5.   

  “Het verbaast me dan ook niks dat ze ook faalt als moeder.”

  Onzin. Ook goed opgevoede pubers halen dit soort streken weleens uit.

  Verder zijn er al genoeg draadjes over dit voorval geweest.

  NEXT.

  1.   

   Ze gaat omvallen deze Linkse Halsema.

   Eerlijkheid duurt het langst.

   Zelfs in het keiverotte Nederland, is er een grens.

 6.   

  Een vies artikeltje van Hanna.

  1.   

   Je kunt ook gewoon lekker opflikkeren Lao hè

 7.   

  In de zoektocht naar scorende content begint DDS aardig richting bodem te gaan.
  Gelukkig een door henzelf gekozen richting.

  1.   

   Gelukkig dat jij hier nog vaak aanwezig bent om de scores op peil te houden.

 8.   

  aan Groen-Slinks

  Geachte Fractie,

  Betreft de zoon van Femke Halsema.
  In Elsevier las ik een reactie van Marcel Oor die mij aan het denken zette :

  Zoiets kan gebeuren met een puber. Lijkt me lichtelijk opgeblazen allemaal.
  Wel bijzonder dat zij meteen zo’n beetje de beste advocaat van het land heeft en als Henkie, Rachid en Marietje dit overkomt komt hij dat niet ‘ff oplossen’ voor en paar tientjes.
  Klassejustitie

  Wat vindt u hiervan ?
  Waarom neemt onze linkse Femke niet een gewone Amsterdamse advocaat en kiest zij voor een topadvocaat die heel veel centjes kost wanneer het KATTENKWAAD betreft ?

  Gaarne uw reactie.

  1.   

   Geachte Peter Loosduinen.
   Dhr Wilders had Bram Moscowitz als advocaat.
   Dhr Wilders heeft nu dhr en mevr Knoops als advocaat.
   Vind u dat klasse-justitie of neemt iemand de beste advocaat naar vermogen?

   1.   

    Islamstrontje EU dic snapt het weer eens niet

   2.   

    Waarde EU kok ,
    De zaak van Wilders is voer voor juristen.
    Een spel op hoog niveau.
    Ja, dan heb je de allerbeste advocaten nodig en moet je blij zijn als je dit kunt betalen.
    Mevrouw Halsema praat in het geval van haar zoon over kattenkwaad en om dan een topadvocaat in de arm te nemen vind ik een tikkeltje overdreven.
    Om soepballetjes te maken gebruik je ook geen ossenhaas.

 9.   

  tja , alle linkse adepten spreken van onzin en moedwillig beschadigen hoewel het tegendeel natuurlijk waar is. Mevrouw de burgemeester had op dag 1 in de media een aankondiging moeten doen. Mevrouw de burgemeester had moeten weten dat dit ooit uit zou komen. Mevrouw de burgemeester zou moeten weten dat de gepleegde feiten geen voldoende afdoening zouden geven met bureau halt strafje. Mevrouw de burgemeester die alles afdoet als kliergedrag is zelf niet bij machte om de mogelijke gevolgen van haar kroost op waarde in te schatten. Mevrouw de burgemeester mag blij zijn dat haar kind nog leeft want rennende crimineeltjes die mogelijk verdacht worden van wapenbezit zijn op zo een moment schietschijf voor de politie in deze barre tijden.

  Mevrouw halalsema probeert alles te bagatelliseren maar mag feitelijk van geluk spreken dat de krantekop niet luidt ” vluchtende burgemeesters zoon neer geschoten door politie” . Mevrouw de burgemeester geeft met haar reactie te kennen de ontstane situatie te onderschatten om vervolgens in de linkse slachtofferrol te kruipen.

  Het geeft wel een zeer goed beeld van mevrouw halalsema over het inschatten van situaties en mogelijke gevolgen. Mevrouw bewijst dat ze geen leiding kan geven en eigenlijk weer gewoon moet vertrekken naar de wachtgeldregeling. mevrouw is waardeloos sujet en haar positie onwaardig. De nu ontstane situatie geeft wel een goed beeld van de linkse baantjes carrousel.

  p,s over het bekent worden doen de wildste verhalen en wordt de politie lekken verweten echter vele mensen wisten van dit gebeuren af. Misschien heeft 1 van zijn vriendjes wel de Telegraaf benaderd omdat zij wel vervolgd worden en het burgemeester zoontje niet. Het linkse geschreeuw dat de politie gelekt heeft is prematuur en ongefundeerd zoals altijd bij linkse huilebalken die op de blaren moeten zitten. De slachtofferrol past weer naadloos bij het linkse gejank. Ze voldoen wederom aan de verwachtingen.

  1.   

   De hartelijke instemming van Cactus met het stupide gewauwel van Hanna bevestigt mijn stelling.

   1.   

    Lao krijgt paniekaanvallen bij het feitelijk constateren van het gelijk van Hanna

    1.   

     Valt mee, weerzin voel ik wel.

     1.   

      Feitelijk juistheden die weerzin opwekken.

     2.   

      Links extremistisch wegkijkend gepeupel heeft niets met harde realiteit en de confronterende waarheid wanneer deze niet de hunne is en schieten vervolgens accuut in de ontkenningsmodus. Daar zijn de vele hilarische reacties van al die deugtrollen op dit artikel weer eens het levende bewijs van!

  2.   

   Gelukkig heeft u uw naam van logisch denken in cactus veranderd.
   Een correcte beslissing van u.

 10.   

  bizar! alle trollen van DDS vallen over elkaar heen om te zeggen hoe jammer dit is voor Halsema. echt, ik heb veel meegemaakt maar dit slaat alles. ergens op 14 of 15 juli jl. gaat de zoon van Oey en Halsema in de fout. jammer, gebeurt in de beste families. echter, de moeder van deze jongen – die ook nog eens de burgemeester van Amsterdam is en derhalve, als lid van het triumviraat, gaat over het vervolgen van overtreders, misdadigers en criminelen. de burgemeester tevens moeder houdt haar mond en laat niets uitlekken. pas op 12 augustus – nadat deze doofpot niet geheel voldaan heeft – komt de burgemeester/moeder/lid van het triumviraat – nadat zij benaderd is door de pers, met een verklaring dat het echt geen doofpot affaire was. kan iemand van de trollen mij vertellen waarom mevrouw Halsema vier weken heeft gewacht? neen? dan kop houden en iets schrijven waar de overige lezers van DDS iets aan hebben.

  1.   

   “de burgemeester tevens moeder houdt haar mond en laat niets uitlekken.”

   Waarom had de burgemeester dat moeten doen?

  2.   

   Seniele Seneca mompelt: de burgemeester tevens moeder houdt haar mond en laat niets uitlekken.
   .
   Direct na het weekend meldt Halsema de arrestatie van haar zoon bij de gemeentesecretaris en het integriteitsbureau van de gemeente. Tegen de eenheidschef en de Hoofdofficier van Justitie zegt Halsema dat ze de zaak als ouder bespreekt met de dienstdoende beambten.
   .
   Oeps, seneca liegt er weer eens aardig op los, of is gewoon wat vergeetachtig, laat ik het daar maar op houden.

  3.   

   +1

 11.   

  In deze zaak een sterk staaltje van ‘we zijn allemaal gelijk’. Alleen sommigen meer gelijk dan anderen als je in staat bent om de diensten van advocaat Plasman in te huren. Jan met de Pet kan dat echt niet betalen.

  1.   

   Quote: Jan met de Pet kan dat echt niet betalen.
   .
   Klopt, en bij Jan met of zonder toupet zou het ook niet op de voorpagina van de Telegraaf komen.
   Dus het : Wij zijn allemaal gelijk is net zo hard door de Telegraaf geschonden.

   1.   

    Kokkie, hiermee geef je zelf toch ook al aan dat niet niet iedereen gelijk is?

 12.   

  Waar het uiteindelijk om draait is , het moest in de doofpot. En dan kun je gaan denken, wat gaat er nog meer in de doofpot. Hoge functionarissen Houden elkaar de hand boven het hooft. Bang dat ze hun baan kwijt raken.
  Ik vind Halsema geen goede Burgmeester , maar van een Groene kun je dat ook niet verwachten.
  Of ze geen goede moeder is, dat weet ik niet. Je kunt je kind niet de hele dag in de gaten houden. Wat wel een feit is, in Amsterdam moet je dubbel oppassen.

  1.   

   Het heeft niets met een doofpot te maken. Dit gewauwel achter elkaar aan is ergerlijk.

   1.   

    Jawel dat heeft het wel, sterker nog, het is feitelijk vastgesteld, we zien nu dat Lao letterlijk feitelijke waarheden beschouwd als leugen

    1.   

     beschouwt

     1.   

      Als leugen

     2.   

      Wetenschap bewijst: taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid.

      “Scientists have found that people who constantly get bothered by grammatical errors online have “less agreeable” personalities than those who just let them slide.
      And those friends who are super-sensitive to typos on your Facebook page? Psychological testing reveals they’re generally less open, and are also more likely to be judging you for your mistakes than everyone else.”

     3.   

      Maar dan was iedereen duidelijk dat onze taalnaatsie daarmee geboren is, maar fijn dat je even onderbouwt middels wetenschap.

   2.   

    Het zit je wel dwars he Lao shit

 13.   

  Hoe zit het nou met die rattenplaag? :)

  1.   

   Weet ik veel, wat er in jouw onderbroek of onder je hoofddoekje aan de gang is.

   1.   

    Top/ An Dijvie de jodenhater.

  2.   

   De rattenkoning van Rucphen 7 stuks Zwarte ratten is een bewijs dat Links gekonkel tot vreemde dingen kan leiden.

  3.   

   Die vraag zal je moeten stellen aan de ouders van Ciske of Bruno. :-)

 14.   

  Hoe kwam het “Amsterdams lieverdje” aan pistool en messen?

 15.   

  In Arnhem is een Mc Donalds overvallen door een 15 jarige dader met wapens die daarna opgepakt is las ik net in De Stentor. Wat is dat toch met die 15 jarigen met wapens? Groen Links had het plan om 16 jarigen stemrecht te geven. Een 15 jarige met wapens zijn puberstreken in Amsterdam. Laten we dan dat stemrecht toch maar op 18 jaar houden wat mij betreft.

  1.   

   Eens, sterker nog, jongeren worden links geïndoctrineerd op school en jongeren kunnen, omdat hun hersenenen niet zijn volgroeit, de consquenties niet overzien van hun keuzes, en tegenwoordig vinden we het in Nederland volkomen normaal om kinderen geen identiteit mee te geven hè, dus krijg je dit.
   Ik ben absoluut tegenstander van het verlagen van de stemgerechtigde leeftijd naar 16 jaar

  2.   

   “In Arnhem is een Mc Donalds overvallen door een 15 jarige dader met wapens…”

   Ik hoorde laatst een verhaal van een bevriende agent, die heeft met getrokken pistool een tiener aangehouden die liep te spelen met een, aan echt gelijkend, neppistool. De agent zag het verschil niet en nam geen enkel risico. Dat kun je maar lastig afdoen als ‘klieren’.

   1.   

    Das precies de clou van het hele verhaal.

  3.   

   Om eerlijk te zijn, kunnen zeer jonge kinderen tegenwoordig in de speelgoedzaak al nepwapens kopen. Of ze schieten achter hun computerspel een vuurwapen leeg op de “vijand”.

   Het ligt min of meer in de lijn der verwachting dat pubers een nepwapen willen dat veel weg heeft van een echt vuurwapen.

   1.   

    Dus omdat er baby poppen te koop zijn in speelgoedwinkels, stijgt het aantal tienermoeders volgens jouw redenering.

    1.   

     Nee.

     1.   

      ‘zeer jonge kinderen’

      Geen verrassing.

 16.   

  Prima artikel. Omdat Halsema faalt als moeder faalt ze ook als burry.

  Aftreden en wegwezen met die GroenLinksgriezel.

  1.   

   Grote kans dat er dan een nog grotere griezel voor terugkomt.

   1.   

    LS…

    Eentje van Forum misschien !

 17.   

  De analfabeten van DDS hebben niet gelezen dat er om andere reden geen openheid van zaken is gegeven.
  Bovendien betekent “doofpot” dat er ook geen vervolging wordt ingesteld, en dat gebeurt nu juist wel.
  Als je stemming wilt maken dan graag eerlijk.

  1.   

   Ze wilde het in de doofpot maar omdat er vervolgt word is het geen doofpot meer, tja hoe simpel wil je het stellen.
   Dit is er ook zo één, eerst zien dan geloven, maar als men het gezien heeft hoeft men niet meer te geloven, andersom is het zo dat als je het eerst gelooft dan pas gaat zien.

 18.   

  ‘Doofpot rond zoon bewijst: Femke Halsema faalt als burgemeester, en weinig verbazingwekkend ook als moeder’
  Hanna Wittebroek laat hier duidelijk zien dat zij oorzaak en gevolg niet uit elkaar kan houden.
  Oorzaak “Opvoeding” en gevolg “wat de zoon doet” kan vergeleken worden met haar eigen opvoeding en wat ze hier schrijft.
  Ook haar eigen opvoeding heeft niet geleid tot het uit elkaar houden van oorzaak en gevolg, maar daar kan haar moeder niets aan doen, dat is haar eigen denkvermogen.

 19.   

  Ik ben nog steeds van mening dat de dienstplicht weer ingesteld moet worden, dan wordt het nog wat met die blagen.

  1.   

   Eens Vit, te beginnen vanaf 16 jaar

  2.   

   @Vit:

   Het liefst op Amerikaanse leest geschoeid, psychisch en lichamelijk afbreken en opnieuw opbouwen, alleen zo zal het wat worden.

 20.   

  Jongentjes die wat gaan klieren op een lege woonboot, ach dat komt vaker voor ik was vroeger ook wel nieuwsgierig.
  Maar als je gaat inbreken op een woonboot en vervolgens een mes en een nep pistool bij je hebt dan bewijs je wel dat het niet de eerste keer is en dat je ook best wat verwachte. Dus dat manneke is al een crimineel en dat hat je als moeder in de gaten moeten hebben, maarja halsemaa ziet nu eenmaal helemaalm niks zij doet ook steeds dingen die zij beter kon laten, zij kan wel weg is van geen enkele meerwaarde voor Amsterdam.

  En nog even voor de mensen die hier elkaar lopen af te zijken, wat zijn jullie een stelletje kinderachtige figuren. Bahh

 21.   

  Welke hersenloze linkse idioot faalt niet als politicus.

 22.   

  Incompetent en nog dom ook. Wieberen Halalsema, snel!

 23.   

  LS…

  Geen enkele vader of moeder hangt het aan de grote klok als zijn of haar kind ontsporend gedrag vertoont. Hypocriet hyena gehuil weer hier !

 24.   

  jullie gaan voorbij aan dat die jongen al zwaar genoeg gestraft word, hij kan namelijk om dat hij gepakt is geen lid worden van groen links gewoon gezakt voor zijn examen

 25.   

  Ik noem de arrestatie van de zoon van de burgemeester van de grootste stad van ons land nieuws,
  Als dat nieuws 1 maand onder de pet wordt gehouden door die burgermeeste en haar hofhouding, noem ik dat onder de pet houden. In de doofpot.

 26.   

  Let maar op die jongen krijgt een flutstrafje.
  Wel weer ver met het vliegtuig gevlogen femke. Foei je weet wel opwarming aarde en ijsbeertje die doodgaan toch?
  Wat is links toch huichelachtig.

  1.   

   Het kattenkwaad van dit ventje kan inderdaad weinig meer straf opleveren dan een bezoekje aan Bureau Halt.

   1.   

    Tiktaktikketak toktok blabla en? Juist ja.

   2.   

    Wapenbezit, inbraak, word door Lao weggezet als kattenkwaad, ben je dan een achterlijke randdebiel of niet.

 27.   

  halalsema = links gedrocht en moeder onwaardig..gewoonweg een linksfiasco
  gevaar voor de normale samenleving en dient terhalve voor de samenleving als zodanig opgepakt te worden en publiekelijk voor een volksgerecht opgevoerd te worden!

 28.   

  Cuperus vandaag in de Volkskrant:

  RENÉ CUPERUS
  Met het boerkaverbod en de zaak van de zoon van Femke Halsema hebben we net weer een paar naargeestige voorbeelden achter de rug van hoe de discussie in Nederland steeds giftiger en gepolariseerder wordt. De wederzijdse verkettering tussen een mainstreamkamp en een anti-mainstreamkamp wordt ongeremder en grover. Onderbuikpopulisme staat hier tegenover politiek correct elitisme. Het wemelt van op de persoon gerichte beledigingen en verwensingen, tot doodsbedreigingen aan toe. Met name op wat we dan de sociale media noemen.

  Elke halvegare kan op Twitter in fout gespeld Nederlands zijn frustraties op mensen botvieren. Anoniem en ongefilterd. Maar het zijn niet alleen armzalige tweets die de grenzen van de beschaafde meningsuitwisseling voorbij zijn, dat geldt ook voor speciale platforms op sociale media. Die bieden alle ruimte aan deze nieuwe discussiestijl. Ik noem: The Post Online, Joop, De Dagelijkse Standaard, Briefje van Jan, GeenStijl of Jalta. Dat zijn voertuigen van haatdragendheid en persoonlijke belediging, een stijl die ook steeds meer doorsijpelt naar de traditionele media. Met een algehele vergroving van de publieke sfeer tot gevolg.

  Raak.

 29.   

  De Amsterdammers hebben zelf voor Halsema gekozen. Hopelijk worden de problemen nog groter.

  1.   

   ho ho ho , das niet correct , we hebben zelfs een petitie gestart om dat etter niet als burgemeester te krijgen.
   dagelijksestandaard.nl/2019/04/volk-is-het-zat-weg-met-femke-petitie-levert-8500-handtekeningen-op-in-een-dag/

   Maar linkse regenten schijten op het klootjesvolk. President van Frankrijk al gezien op zijn 200 pk waterscootertje ? Die kl**tzak is toch zo met milieu bezig ? Onmogelijk maken voor het voetvolk en zelf volop genieten net zoals Jetten met zijn 5 vakanties per jaar per vliegtuig. Maar wel anderen de maat nemen dat lukt uitstekend

   Links staat onder en boven de wet en halalsema is daar een schoolvoorbeeld van. Een grotere hork is haast niet denkbaar

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!