Opportunist Hero Brinkman ijskoud over Femke Halsema: “gewogen en te licht bevonden. #opstappen”

Hero Brinkman bij het symposium "list en bedrog". Bron: Flickr / Victor van Werkhooven
Foto: Hero Brinkman bij het symposium "list en bedrog". Bron: Flickr / Victor van Werkhooven

Er zijn veel incidenten die burgemeester Femke Halsema van Amsterdam zich moet aanrekenen, maar het puberale gedrag van haar zoon staat niet in relatie met haar prestaties als burgemeester zo lijkt de consensus. Een bestuurder moet op haar bestuurlijke merites worden beoordeeld. Toch is de tendens bij Halsema duidelijk: alles wat ze aanraakt verpulvert. De gevallen populist Hero Brinkman stelt dat ze daarom maar moet “opstappen”.

Nu is het inderdaad correct dat het puberale gedrag van haar zoontje los staat van haar functioneren als burgemeester van Amsterdam. Tot zover de bijdrage van de zeikstraal van Brinkman, maar Halsema heeft natuurlijk véél meer twijfelachtige zaken op haar naam  staan dan het incident van haar zoon.

Overigens tot zover niets nieuws onder de zon: puberale jongens halen kattenkwaad uit. Dat is een reden waarom we die jongeren niet als “volwassen” beschouwen. Volwassenheid wordt echter wel verwacht van een ervaren bestuurder als Femke Halsema.

Na haar tijd in de Tweede Kamer voor GroenLinks werd ze gepromoot tot de burgervader van de grote mensenstad Amsterdam. Een functioneringsgesprek in het openbaar over de burgemeester is natuurlijk geen enkel probleem, maar trek de discussie dan breder dan alleen dit ene incident. En als men niet in staat is om zo’n debat aan te zwengelen dan zal er niets veranderen. Dan blijft het wat bij Zevenbergen in zijn Tweet schrijft: lekker zieltjes winnen bij de incrowd.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

33 reacties

 1.   

  “Toch is de tendens bij Halsema duidelijk: alles wat ze aanraakt verpulvert. “

  Dat blijkt helemaal nergens uit en zeker niet uit het babbelzieke stukje van Teunis.

 2.   

  Brinkman een opportunist maar halalsema een valse populist.

  Gek op doofpot affaires. Van haar vakantieadres reageert ze op het handelen van haar minderjarige ( 15) zoon. Welke ouder laat zijn 15 jarige alleen thuis ? Wil de ware opportunist en populist opstaan ?

  Ze is goed in anderen de maat nemen maar haar eigen minderjarige kind begeleiden naar volwassenschap lukt nog even niet. Walgelijk over het linkse paard getild niets zeggend wijf. Samen met SS een partij beginnen.

 3.   

  Brinkman een opportunist maar halalsema een valse populist.

  Gek op doofpot affaires. Van haar vakantieadres reageert ze op het handelen van haar minderjarige ( 15) zoon. Welke ouder laat zijn 15 jarige alleen thuis ? Wil de ware opportunist en populist opstaan ?

  Ze is goed in anderen de maat nemen maar haar eigen minderjarige kind begeleiden naar volwassenschap lukt nog even niet. Walgelijk over het linkse paard getild niets zeggend wijf. Samen met SS een partij beginnen…

  1.   

   Uit de observaties van heer cactus over het ouderschap leid ik af dat hij zelf geen kinderen heeft opgevoed.

   1.   

    Maar jouw definities zijn per definitie volledig van de pot gerukt Lao.
    Wie laat zijn kind thuis nadat deze een inbraak heeft gepleegd en betrapt is met een wapen, volgens mij ben jij echt he-le-maal van de pot gerukt echt wat een achterlijk imbeciel ben jij.

    1.   

     Het kattenkwaad vond enkele weken geleden plaats, domme man.

     1.   

      Lauwe thee gooit graag met opmerkingen die een ander tot domoor degraderen. Toch is deze staatsnietsnut er niet van gediend als hijzelf als geestesonbekaam wordt geduid. En daar zit zijn wakke plek. Hij meent een intelligent persoon te zijn, maar is zo ontzettend stupide, dat hij zelfs dat nog niet doorheeft. Een opfrissingscursus BLO (die vandaag de dag veel deftiger worden genoemd…) zou hem misschien goed doen.

     2.   

      van smorgens vroeg tot savonds laat altijd tegendraads en blijkbaar een zeer armzalig leven als je niets anders te doen hebt dat hier te trollen zodat je kan reageren. ga eens naar buiten en kijk hoe de wereld echt in elkaar zit.

    2.   

     Domme man.

  2.   

   Kaktus

   Haar zoon was gewoon mee op vakantie .
   Domme man ….

 4.   

  DDS Logica:
  Femke Halsema is fout.
  Ex-PVV Brinkman is fout.
  Foute Brinkman zegt iets over foute Halsema.
  Hellup!

  1.   

   Ik vind jou ook fout, zeg maar niets.

   1.   

    Hopelijk heeft Vit morgen een betere bui.

 5.   

  Waar kan ik vinden dat haar zoon niet mee is op vakantie?

  1.   

   Het voorval vond enkele weken geleden plaats.
   Weet cactus veel.

 6.   

  Bij wat ze hebben uitgevreten in de partij van Groen links staat dit voorval nog in de kinderschoenen ,Duivendak en trawawanten hebben heel wat meer op hun kerfstok ,maar met de juiste rechters kom je overal mee weg in Nederland

  1.   

   ” dit voorval nog in de kinderschoenen”

   Dominee Grimdaat – kent u deze uitspraak :) :) :)

 7.   

  Hero Brinkman is een nul.

  Ik ben helemaal geen fan van GroenLinks, maar aan al dat gehakketak op Halsema doe ik niet mee.

  1.   

   Ik doe wel mee aan het hakketakken op Halsema. Het werd de hoogste tijd dat Mevrouw Moraal, die anderen steeds maar de (GroenLinkse) maat neemt, een lesje leert.

 8.   

  Bij die linkse gekkies ,kan en mag alles, geen waarden en normen bijgebracht.Hoe kan het ook anders,als je als moeder denkt zelf boven de wet te staan.Kinderen opvoeden betekent zelf het goede voorbeeld te geven als moeder en vader.

 9.   

  Bekende krant belaagt minderjarige jongen
  14 augustus 2019 door Rudolf Julius

  Een minderjarige jongen is woensdag belaagd door een krant. Volgens diverse bronnen gaat het om het bekende dagblad De T*.

  De 15-jarige jongen zou ernstig beschadigd zijn door het handelen van de krant. Het is niet de eerste keer dat De T. in opspraak is geraakt. Bekenden omschrijven het dagblad als ‘smerig’ en ‘schaamteloos’.

  * Ondanks de bekendheid van De T. hebben wij ervoor gekozen de privacy van het dagblad te respecteren en hem te behandelen zoals iedere andere verdachte.

 10.   

  Lao tse. Boontje komt om zijn loontje.

 11.   

  Zinloze discussie denken jullie dat opvoeden van kinderen makkelijk is als ze in de puberteit zijn dan heb je ze niet altijd in de hand en het zwart maken van Halsema door de hele media slaat nergens op ze kan niet de hele dag kijken waar hij uithangt, oordeel op haar amt, niet om haar zoon.

  1.   

   maar wel willen dat die snotneuzen kunnen gaan stemmen met 16 jaar. hahahaha nu is het een kind maar om stemmen van GL te halen zijn ze wel wijs genoeg

 12.   

  Het zoontje van Halsema heeft naar ik aanneem ook ergens een vader rondlopen,alhoewel ik vermoed dat het geen autochtone vader is,maar een import moslim!
  Immers ze heeft overdreven en belachelijk veel sympathie en empathie voor deze ongewenste gasten,dat moet toch een dwingende reden hebben!
  Hier komt natuurlijk ook die criminele inslag vandaan,dat zit in de genen van moslims!
  Halsema doet écht alles verkeerd,ze kan beter verhuizen naar verwegistan!

  1.   

   Het valt me nog mee dat u niet veronderstelt dat Femke bij de spermabank langs is geweest.

 13.   

  het gaat niet over het feit dat dit zoontje van Halsema en Oey (ook een zeer dubieus figuur, gezien zijn praktijken van de laatste film over Jason Walters) een inbraak heeft gepleegd. het gaat over het feit, dat Halsema, één der 3 personen die in Amsterdam over het vervolgingsbeleid gaan, de zaak sinds maandag jl aan het arrondissement Haarlem heeft overgedragen. dus toen het haar te heet onder de voeten werd, gooide zij het over een andere boeg. dat is het probleem en niet die jongen van 15.

  1.   

   Nee De beslissing om de zaak naar Haarlem over te zetten was niet van Femke.

   Bij De Telegraaf is nu spoedoverleg want het plan om Halsema onderuit te halen dreigt te mislukken.

   Mislukte vandalen. Hoe diep kun je zinken.

 14.   

  Over een goed uur, Eva Jinek , met o.a. mr. Plasman over de “zaak”

 15.   

  Helemaal gelijk Binkman.

  Deze Halsema is als GL vertegenwoordigster op de Amsterdamse troon gezet door de Linkse Rutteclan.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 16.   

  Als je als zoon al als voorbeeld een moeder hebt die aangeeft een nieuwe wet niet te zullen handhaven of na op de vingers getikt te zijn zegt er geen prioriteit aan te willen geven, dan lap je zelf toch ook al makkelijk de wet aan je laars. Privé sfeer ja maar als Moeder/burgemeester al zelf het slechte voorbeeld geeft is dit geen privésfeer meer

 17.   

  Wat een stumperd. Te eigenwijs voor de PVV. Terugkeergarantie bij de politie, als hij zijn nek zou houden, maar dat gaat nu mis. En wat doet de lafaard? Hij begint aan de stoelpoten van zijn baas de zagen. En zijn discussiebijdrage munt ook al niet uit door originaliteit.

  Maar er is iets anders: de Commissaris van de Koning in Noord Holland is feitelijk de baas van Femke, en dat is Johan Remkes, een hele rechtse VVD-er. Die vervangt Halsema eerstdaags door een in-corrupte VVD-er. En dan hebben de media weer stof voor jaren

 18.   

  “puberale jongens halen kattenkwaad uit.”
  Ja Teunis, andermans eigendom ongevraagd betreden, diens spullen beschadigen en misbruiken, messen en nepwapens bij je hebben in de nachtelijke uren is kattekwaad??

  Van wie heb jij ooit maatschappijleer gehad? Ook van zo’n links doorgedraaide docent??