Jorrit ‘GHB-wethouder’ Nuijens test ‘nuchter’ op bloedonderzoek van politie

Kennen we hem allemaal nog? De – inmiddels voormalig wethouder – doorgedraaide GroenLinks politicus Jorrit Nuijens. Zijn video van zijn aanhouding ging viraal in Nederland ( en ook wel buiten de landsgrenzen waarschijnlijk). Daar waar iedereen dacht dat Nuijens nu wel in stilte zou leven heeft het bij het verkeerde eind. Nuijens is namelijk ‘schoon’, maar of dit het nu beter maakt?

Jorrit Nuijens, voormalig GroenLinks wethouder en locoburgemeester van Diemen, heeft zojuist aan de wereld bekend gemaakt dat hij een – in zijn ogen dan – super resultaat heeft behaald bij het bloedonderzoek van de politie. Nuijens is namelijk schoon uit de test gekomen. Ten tijde van het bloedonderzoek zijn er geen sporen gevonden van illegale stoffen. Voor Nuijens schijnbaar de moeite om de vlag uit te hangen. Voor andere begint de lol nu pas.

Op de beruchte video is te zien dat Nuijens zich gedroeg als een ‘doorgesnoven’ pipo. Het ging zelfs zo ver dat hij een agent in het gezicht zou hebben gespuugd op het politiebureau. En wat blijkt nu? De beste man was ‘niet eens’ onder invloed van drugs, nee hij was dus bij zijn ‘volle verstand’ – we zetten het expres tussen aanhalingstekens, want niemand met een gezond verstand zou zo reageren.

Nuijens had dit waarschijnlijk beter niet op Twitter kunnen plaatsten. Want de cynische snauwen van vele Twitteraars zijn al te lezen. Voor Nuijens maakt dit de situatie eigenlijk alleen nog maar triester. Wie kan deze man nu ooit nog serieus nemen, als hij al als een volslagen debiel reageert als hij ‘nuchter’ is laat staan als hij daadwerkelijk doorgesnoven over straat loopt.

Voor iedereen die nog eens wil zien hoe sommige volksvertegenwoordigers die ‘nuchter’ bij verstand zijn zich menen horen te gedragen tegenover de politie – of tegenover wie dan ook – kan de video nog eens terugkijken. Je zou maar op hem hebben gestemd, het lachertje van Diemen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Job Jansen

  Geweldig toch. Het levende bewijs dat het niet onverstandig is, dat elke bestuurder eerst een psychologisch testje zou moeten ondergaan. zonder dope zijn sommige al ‘knettergek’ genoeg.

 2. meneer cactus

  Linkse regenten denken boven de wet te staan

 3. Top

  Maar natuurlijk! Hahahahahaha en A.Hitler was een kindervriend.

  1. Dik

   Net als zijn volger, de aandoenlijke.

  2. Watcher

   @Top

   Weet je wat ook zo leuk is….
   @Top adoreert Janmaat de joden hater.

   Het Tweede-Kamerlid H. Janmaat van de Centrumdemocraten vindt dat minister Hirsch Ballin (justitie) moet aftreden. “Dat joden als nomaden trekken wil ik ze niet kwalijk nemen, maar openbare functies mogen ze dan niet bekleden.”

   1. Top

    Aldus, sprak de glibber, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigzins om hem te bekommeren. En ik weet als geen ander, wat luitjes zoals jij, mijn familie heeft aangedaan.

   2. Lao Tse

    Jodenhaders en moslimhaters betreffen dezelfde categorie van deplorables, dat moet Watcher bekend zijn.

 4. santiago

  Als hij niet onder invloed was is het nu wel helemaal duidelijk dat deze lul ontoerekeningsvatbaar is.

 5. Vraagtekentje

  Had hij geen stinkend rijke pappie?

 6. Rud56

  Die ‘nuchtere’ GL’er is dus het ware toonbeeld van Groen Links: simpelweg gewoon psychiatisch gestoorden! En dat zit dus in de Kamer, gemeenteraden en besturen!
  Dank zij ….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.