Jorrit 'GHB-wethouder' Nuijens test 'nuchter' op bloedonderzoek van politie

Geen categorieaug 13 2019, 15:00
Kennen we hem allemaal nog? De - inmiddels voormalig wethouder - doorgedraaide GroenLinks politicus Jorrit Nuijens. Zijn video van zijn aanhouding ging viraal in Nederland ( en ook wel buiten de landsgrenzen waarschijnlijk). Daar waar iedereen dacht dat Nuijens nu wel in stilte zou leven heeft het bij het verkeerde eind. Nuijens is namelijk 'schoon', maar of dit het nu beter maakt?
https://twitter.com/JorritNuijens/status/1161238995021586432?ref_src=twsrc%5Etfw
Jorrit Nuijens, voormalig GroenLinks wethouder en locoburgemeester van Diemen, heeft zojuist aan de wereld bekend gemaakt dat hij een - in zijn ogen dan - super resultaat heeft behaald bij het bloedonderzoek van de politie. Nuijens is namelijk schoon uit de test gekomen. Ten tijde van het bloedonderzoek zijn er geen sporen gevonden van illegale stoffen. Voor Nuijens schijnbaar de moeite om de vlag uit te hangen. Voor andere begint de lol nu pas.
Op de beruchte video is te zien dat Nuijens zich gedroeg als een 'doorgesnoven' pipo. Het ging zelfs zo ver dat hij een agent in het gezicht zou hebben gespuugd op het politiebureau. En wat blijkt nu? De beste man was 'niet eens' onder invloed van drugs, nee hij was dus bij zijn 'volle verstand' - we zetten het expres tussen aanhalingstekens, want niemand met een gezond verstand zou zo reageren.
Nuijens had dit waarschijnlijk beter niet op Twitter kunnen plaatsten. Want de cynische snauwen van vele Twitteraars zijn al te lezen. Voor Nuijens maakt dit de situatie eigenlijk alleen nog maar triester. Wie kan deze man nu ooit nog serieus nemen, als hij al als een volslagen debiel reageert als hij 'nuchter' is laat staan als hij daadwerkelijk doorgesnoven over straat loopt.
Voor iedereen die nog eens wil zien hoe sommige volksvertegenwoordigers die 'nuchter' bij verstand zijn zich menen horen te gedragen tegenover de politie - of tegenover wie dan ook - kan de video nog eens terugkijken. Je zou maar op hem hebben gestemd, het lachertje van Diemen.
https://www.youtube.com/embed/zCxWOoFV-HY
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten