Kijk dan! Islamitische Miss Irak pleit vóór vrede met Israël: ‘Anti-Israëlbeleid diepgeworteld in antisemitisme!’

De voormalige Miss Irak Sarah Idan veroordeelde onlangs in een toespraak tot de VN-Mensenrechtenraad de Arabische staten vanwege hun voortdurende kritiek op Israël.

Sarah Idan plaatste tijdens de Miss Universe verkiezing in 2017 op Instagram een foto van haar en Adar Gandelsman, de miss Israël van 2017. Zij wilden zo samen een boodschap van vrede brengen.

Echter, door de commotie die dit veroorzaakte – waaronder doodsbedreigingen – was Sarah Idan en haar familie gedwongen om Irak te verlaten. Zij weet dus als geen ander hoe diep de haat tegen Israël gaat. Hieronder de vertaling van haar indrukwekkende toespraak:

“Twee jaar geleden representeerde ik Irak in de Miss Universe-verkiezing. Ik plaatste toen een foto van mij met Miss Israël op sociale media. Mij werd opgedragen de foto te verwijderen. Ook zou ik het Israëlische beleid moeten afkeuren. Ik ontving doodsbedreigingen.

Vanaf dat moment kon ik niet meer terugkeren naar mijn vaderland. Waarom heeft de Irakese regering de bedreigingen niet veroordeeld, of mijn vrijheid van meningsuiting toegestaan? Het probleem tussen Arabieren en Israëli’s gaat verder dan onenigheid in beleid. Het is diepgeworteld in de geloofsbeginselen die worden aangeleerd in islamitische landen. Die zijn antisemitisch. Helaas worden die haat en intolerantie gevoed door bevooroordeelde media.

Waarom werd er bijvoorbeeld in het nieuws nooit gemeld dat de terreurorganisatie Hamas bijna 700 raketten op Israëlische burgers schoot in één weekend of dat Hamas Palestijnen in Gaza als menselijk schild gebruikt? Waarom veroordelen zij Hamas nooit voor het starten van de beschietingen? In plaats daarvan laten ze alleen zien wie er zijn gedood door de reactie [van Israël], in zelfverdediging, en beschuldigen vervolgens Israël.

Voor het pleiten voor vrede word ik verraadster genoemd. …. Ik wil de Arabische landen er graag aan herinneren dat zij momenteel meer gemeenschappelijke belangen met Israël hebben dan met terreurorganisaties. Het onderhandelen over vrede voor twee staten is geen verraad aan de Arabische zaak. Het is juist een noodzakelijke stap om het conflict en het leed voor iedereen te beëindigen.”

Zij – als islamitische Arabier – weet natuurlijk als geen ander dat antisemitisme de hoofdoorzaak is van het Arabisch-Israëlische conflict. Het is triest dat velen in het Westen wegkijken van dit antisemitisme. Dat maakt het probleem alleen maar groter, in plaats van kleiner. De haat gaat diep, tegen Joden en zelfs tegen moslims die positief zijn over Joden en Israël.

Dat bleek eens te meer uit reacties op deze toespraak. Zo werd in de commissie Veiligheid van het Irakese parlement geëist dat het staatsburgerschap afgenomen zou worden van deze voormalige Miss Irak.  Dat is blijkbaar het lot van Arabieren die zich uitspreken vóór vrede met Israël.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

101 reacties

 1. Lao Tse

  Het is natuurlijk fout om niet de 700 (?) raketten van Hamas te noemen en te focussen op het veelvoud aan slachtoffers bij het Palestijnse volk dat Israel maakt uit ‘zelfverdediging’.

  Wat een walgelijke propagandistische leugentaal!

  1. Vit

   Oké het waren er 699, een foutje maken is menselijk maar wat een geweldige vrouw.

   1. Giovi

    @Vit

    Inderdaad een geweldige vrouw die pleit voor een duurzame vrede.
    Lao Tse houdt het conflict liever in stand en vindt het wel best dat de Palestijnen door hun eigen, door Iran gefinancierde, Hamas-leiders keihard worden onderdrukt.

    1. Bolkestein

     Heel goed gezien.

    2. Cycle25

     Nederland draagt ook z’n steentje bij, mevr Kaag, getrouwd met een Palestijnse hoge pief doneert er op los.

     1. Dik

      Inderdaad, mevrouw Al-Qaq is getrouwd met een voormalige Fatah diplomaat, een terroristisch clubpje van de voormalige PLO terroristenkoning Arafat.

  2. Vit

   @Lao Tse

   Die krokodil bijt echt en denk maar niet dat jij ontzien wordt.

  3. ZiggyStardust

   Weet je Lao Tse, ergens heb ik wel bewondering voor je. Wat mensen ook van je denken, je zegt gewoon wat je denkt. Lig op dit moment op de bank, ben een film aan het kijken, ‘Haar naam was Sarah’. Het gedachtengoed wat voor de moord op 6 miljoen joden heeft gezorgd, leeft op dit moment sterk in de islamitische wereld. Het wordt ze zelfs met de paplepel ingegoten. Sterk dat er in die wereld mensen zijn die op durven staan tegen het vergif dat ze dag in dag uit met de paplepel ingegoten krijgen. Maar jij komt er nu gewoon openlijk voor uit dat je een antisemiet bent en dat je het geweld van Hamas tegen de bewoners van Israël goedkeurt. Dat durven niet veel mensen. Ergens heb je wel kloten dus.

   1. plakband

    Die flinkheid zie ik niet. Het is zijn werk. Wordt goed betaald en vooral anoniem.

    Een politieagent op straat loopt meer risico.
    Journalisten die opstaan tegen de MSM hebben lef.

    1. Bolkestein

     Er is een tijd geweest (de tijd dat ons land was bezet door de ons vijandig gezinde buitenlandse bezetter) dat dit soort figuren als die linkse NSB-trollen fl. 7,50 aan kopgelden opstreken per gebrandofferde Jood. Nothin’ has changed… Hedentendage strijken ze gesubsidieerd door de overheid betaald met het belastinggeld van de werkenden kopgelden op middels moedwillige collaboratie met de ons vijandig gezinde buitenlandse invasie- en bezettingsmacht de Islam.

  4. Pronounce

   Lao lijkt echt te denken dat die 700 raketten (!) zo waren afgesteld dat ze vooral geen Israëlische burgerdoelen zouden raken.

   Lao ziet voor het gemak over het hoofd dat als de Palestijnen niet aanvallen, Israël ook geen verdedigingsacties uitvoert.

   Lao kotst walgelijke propagandistische leugentaal uit.

   1. Bolkestein

    Wie Israël niet slaat, wordt niet teruggeslagen.

  5. Giovi

   @Lao Tse.

   Vergeet ook die brandende vliegers en ballonnen niet die dagelijks vanuit de Gazastrook op Israël worden afgevuurd. Je bent denk ik een beetje de weg kwijt met je, vermeende exorbitant aantal slachtoffers onder de Palestijnen. Hoeveel slachtoffers zijn er gemaakt door Hamas-terroristen die met hun auto’s inreden op onschuldige, op de bus wachtende Israëliërs? Ben je dat vergeten? En is daarom de Gazastrook afgesloten voor goedwillende Palestijnen die wel gewoon hun brood willen verdienen met een baan in Israël maar nu werkeloos thuis zitten dankzij hun terroristische Hamas-leiders? Moeten werkelijk alle Palestijnen lijden onder hun terreur terwijl zieke Palestijnen liefdevol verzorgd worden in Israëlische ziekenhuizen? Heb je ook al gedacht aan Palestijnse, Israëlisch Arabische staatsburgers die graag aan Israëlische universiteiten willen studeren en daar ook toegang toe krijgen? Ongetwijfeld heb jij een schotelantenne aan je huis om zoveel mogelijk te kunnen afstemmen op Arabische zenders. Ik zou zeggen; kijk eens wat meer naar de Westerse TV en er gaat een wereld voor je open.

   Ik ben in juni ’n week op vakantie geweest in Israël en heb 3 dagen verbleven in Bethlehem (Westelijke Jordaanoever) tussen de Palestijnen. Vriendelijke en gastvrije mensen die gewoon hun brood willen verdienen en de toeristen zien als welkome inkomstenbron. Ik heb daar niets gemerkt van spanningen tussen Palestijnen en Israëliërs. Wil jij die bron uit hun handen slaan met je “propagandistische leugentaal.”? Je bent gewoon een “stoker”, wellicht een Iraanse marionet (ik volg de FB-pagina My Stealthy Freedom) die geen enkel belang heeft bij een duurzame oplossing voor het conflict. De Palestijnen zullen daar in jouw visie opnieuw het slachtoffer van worden.

   1. Bolkestein

    Internationale journalisten in het Midden-Oosten lijken zich weinig gelegen te laten liggen aan de honderdduizenden Palestijnen in Libanon, die al tientallen jaren protesteren tegen de apartheid en discriminatie van een Arabisch land.

    Als gevolg van deze wetten zijn de omstandigheden van de Palestijnen in Libanon zodanig verslechterd dat 65 procent van hen onder de armoedegrens leeft, zo blijkt uit een rapport van Al-Jazeera.

    Het Arabische en westerse zwijgen over de benarde situatie van de Palestijnen in Libanon bereikt slechts één ding: het verergeren van de Palestijnse lijdensweg. Het enige kwaad dat de Arabische leiders en de internationale gemeenschap echter zien, is het vermeende kwaad, dat zij verbinden met Israël.

    nl.gatestoneinstitute.org/14037/palestijnen-libanon-ontvluchten

  6. Decca

   In een land dat accepteert dat mensen als U dergelijke wartaal kunnen neer pennen getuigd van Uw eenzijdige maatschappelijke instelling. Het is al eeuwen zo dat de vermaledijde zg godsdienst ( de Islam ) mensen heeft gebruikt voor haat en oorlog.

  7. Agios

   “Je bijdrage bevat feit noch argument”. Een ergelijke zin kom ik voortdurend tegen in jouw geblaf. Zeg mij eens een feit dat het niet om 700 raketten zou gaan. Een argument is ook goed. Wat ben je een ongelooflijke drol Lauwe. “Wat een walgelijke propagandistische leugentaal!” is een typische uiting uit de linkse satanskerk. Vooral dat toevoegen van de bijvoeglijke naamwoorden, die geen feiten uitspreken maar een onmachtgevoel weergeven. Jouw bericht is walgelijk stompzinnig.

  8. Bolkestein

   Wie Israël niet slaat wordt niet teruggeslagen. En 700 raketten op burgerdoelen in Israël afvuren houdt niet vanzelf op. Dan zal je Hamas moeten confronteren met het prijskaartje wat er aan kleeft. Wat snap je niet?

   1. Siemien

    Precies, en dat schijnt niet door te dringen

 2. Sprookjesfiguur

  “Wat een walgelijke propagandistische leugentaal!”

  Walgelijk dat er Nederlanders bestaan die het ten alle tijden opnemen voor de achterlijke smerige leugenachtige verraderlijke profiterende moslims.

  1. Lao Tse

   Ik neem het op voor de waarheid, Sprookjesfiguur, ik laat me niet misleiden door dit omgekochte wicht dat wordt ingezet in een propagandaoorlog.

   1. cmsuijkerbuijk

    Jij trapt anders gigantisch in de propaganda van de MSM en HAMAS en andere criminele antisemitische organisaties!
    Je bent ziende blind en horende stokdoof!

    1. Lao Tse

     De heer Suikerbuik heb ik nog nooit op een inhoudelijke reactie kunnen betrappen, dus dit lege geroep verbaast niet.

     1. merlot

      De heer Suijkerbuijk is doorgaans zeer inhoudelijk maar dat zal de heer Tse wel ontgaan zijn omdat de heer Tse erg selectief leest en het met de waarheid niet zo nauw neemt.

      Het lege geroep (“omgekocht wicht”) komt volledig van de kant van de heer Tse.

      Dat hij zich daarmee onherstelbaar belachelijk en ongeloofwaardig maakt zal deze getroubleerde geest wel niet beseffen.

     2. Lao Tse

      Ik hoorde geen argumenten van merlot die aannemelijk kunnen maken dat mijn duiding van het optreden van mis Irak niet klopt.
      Hij weet donders goed dat ik gelijk heb.

     3. ZiggyStardust

      “Walgelijke propagandistische leugentaal”. Wow, de argumenten met bewijzen en bronnen die je hier nu neer legt middels dit bericht, zal iedereen overtuigen! Die Hamas jongens op de Dam die tegen Michael Cohen en passerende Israëlische toeristen roepen: ga je moeder ne*ken en ga je zus n*uken, kunnen nog iets van jou leren! De echte Lao Tse zou zich waarschijnlijk in zijn graf omdraaien als hij jouw uitspraken leeft, maar dat weten we natuurlijk ook niet zeker.

     4. merlot

      “Ik hoorde geen argumenten van merlot die aannemelijk kunnen maken dat mijn duiding van het optreden van mis Irak niet klopt.
      Hij weet donders goed dat ik gelijk heb.”

      De heer Tse beschuldigt deze eerlijke en dappere vrouw er zonder ook maar een snipper bewijs van te zijn omgekocht.

      En dan zou ik aannemelijk moeten maken dat zijn volledig uit de lucht gegrepen “duiding” niet klopt?

      Lachwekkend.

      De heer Tse maakt een erg verwarde indruk en is waarschijnlijk oververmoeid door het vele posten. Ik adviseer hem een poosje vakantie te nemen. Er is vast nog wel een tijdelijk plaatsje vrij in een kraakpand in Amsterdam.

     5. cmsuijkerbuijk

      Dan moet je gewoon eens beter opletten. Maar als je reacties overslaat, die je niet bevallen, of waar je geen tegenwoord voor hebt, dan kom je tot jouw verbazingwekkende en laffe conclusie!
      Daarbij is het benoemen van jouw kokervisie echt wel inhoudelijk. Je hoeft daar weinig woorden aan te wijten!

   2. merlot

    “dit omgekochte wicht dat wordt ingezet in een propagandaoorlog.”

    Dit is zuivere trollenpraat.

    Brugklasniveau.

    1. Bolkestein

     Is dat niet diezelfde trol die zelf jankt over schoolpleinretoriek? Ach, hij zal wel trauma’s hebben overgehouden van dat hij op het schoolplein niet mocht meedoen, dat niemand deze stakker wilde zien staan.

   3. Sprookjesfiguur

    “Ik neem het op voor de waarheid”

    Waarheid is een begrip dat min of meer synoniem is met echtheid, geldigheid, juistheid. Het adjectief `waar` wordt in de eerste plaats toegeschreven aan overtuigingen, uitspraken en theorieën.
    In dit verband kan men het contrasteren met iemand die met opzet onwaarheid spreekt, en dus liegt.

    Indien je denkt dat je de waarheid spreekt ben je gewoonweg heel slecht geïnformeerd. In het beste geval lieg je dus zonder dat je het weet. Volgens mij weet je wel beter.

    1. Lao Tse

     @Sprookjesfiguur,
     Je bijdrage bevat feit noch argument.

     1. Sprookjesfiguur

      Sinds vrijdag zijn er honderden raketten vanuit Gaza op Israël afgevuurd, waarop de Israëlische premier Netanyahu het leger opdroeg ‘enorme aanvallen’ uit te voeren op Gaza. Bij het geweld zijn zeker vier Israeliërs om het leven gekomen, en werden er 27 Palestijnen gedood.

      Een televisiestation van Hamas bericht maandag dat er na bemiddeling van Egypte een bestand is overeengekomen, al is dat nog niet bevestigd door Israël.

      Volgens het Israëlische leger zijn er sinds vrijdag zo’n zeshonderd raketten vanuit Gaza op het zuiden van Israël afgevuurd. Hoewel de meeste raketten worden tegengehouden door het raketsysteem IJzeren Schild, zijn er vier Israëlische burgers omgekomen bij inslagen.

      Bron: Volkskrant 6 mei 2019

     2. Lao Tse

      Ja, zo liggen de slachtofferverhoudingen meestal: er sterven 100 Palestijnen op 1 Israëliër.

      Logisch. De Palestijnen zijn een zwak en machteloos volk dat zich met raketjes verweert tegen een militaire grootmacht die beschikt over tanks, bommenwerpers, artillerie en een groot leger, allemaal middelen die dit onderdrukte volk niet heeft.

      Een hemelschreiend onrecht dat door het Westen met miljarden dollars en politiek wordt gesteund.

     3. Vit

      Het zou verstandig zijn van de Palestijnen (een bij elkaar geraapt zooitje) te beseffen dat Israël aanvallen een ‘deathwish’ is, schuif je de plaatselijke bevolking niet vooruit als menselijk schild dan vallen er ook geen slachtoffers.

     4. Sprookjesfiguur

      Hamas valt aan, gaat de confrontatie aan. Hamas weet dat Israël een militaire overmacht is. En Hamas zet veel burgers op het spel. En nu is Israël de boosdoener.

      Wordt wakker.

     5. ZiggyStardust

      Lao Tse, heb je ook enig idee waar al dat geld naar toe gaat, geschonken door het westen? Hier een voorbeeld: Ÿ• Volgens onderzoek van The Washington Post ontvingen in 2017 13 duizend Palestijnse gedetineerden in Israëlische gevangenissen financiële steun. In totaal bedroeg die steun 140 miljoen euro. Op jaarbasis ontvingen de gevangenen gemiddeld 10.769 euro, op maandbasis 897 euro.
      • Gevangenen krijgen naar de duur van hun vonnis betaald. De maandbedragen lopen op van 350 euro (1-3 jaar detentie) via 990 euro (5-15 jaar) tot 2975 euro (30 jaar en langer).
      • Volgens The Washington Post ontvingen daarnaast zo’n 33.700 families, van wie er 19.700 in de Palestijnse gebieden wonen, zo’n 160 miljoen euro aan ‘martelaarsbetalingen’, wat per familie neerkomt op 4748 euro per jaar en 395 euro per maand.
      • De ontvangers zijn niet alleen families van gedode Palestijnen. Vele duizenden families ontvangen een toelage omdat de kostwinner gewond is geraakt. Ook nabestaanden van kostwinners die bij een ongeval zijn omgekomen worden wel uit het fonds betaald. Families van ‘martelaren’, dat wil zeggen personen die omkwamen als gevolg van wat wordt genoemd ‘de strijd tegen de bezetter’, ontvangen zo’n 800 euro per maand.

     6. Vit

      @Sprookjesfiguur

      Het zijn van beide kanten geen lekkertjes laten we wel wezen, maar Israël bij monde van de leiding doet in ieder geval zijn best om zo min mogelijk burgerslachtoffers te laten vallen, youtube filmpjes bewijzen dit.

     7. ZiggyStardust

      Lao Tse, zolang de in de islamitische wereld de mensen gevoed blijven worden met jodenhaat, zolang zullen er islamitische deplorables aanslagen blijven plegen op Israël en hun kinderen gebruiken als menselijk schild. Alles wordt in doel gesteld tot de vernietiging van Israël en de Joden. Israël, een klein democratisch baken in het midden oosten, ongeveer net zo groot als Nederland. Nederland? Nederland ja, een postzegel dus op de wereldkaart. Maar dat wordt de joden dus blijkbaar niet eens gegund. Nee, kapot moet het land, en alle joden dood volgens hun buren.
      Beter een verre vriend dan zulke buren in dit geval.

     8. Sprookjesfiguur

      Slordigheidje… word.

      @ Vit

      Klopt. Maar Israël wil vrede, de Palestijnen oorlog. Nou, dat kunnen ze krijgen.

     9. van Urk

      Over de waarheid gesproken..Dit heeft Lao Tse op de eerste dag van Augustus geschreven aan Isengrijn en Logisch denken op DDS: “Nee ik heb geen sympathie voor Hamas, dat is een terroristische bende die de belangen van het Palestijnse volk schaden” of deze “Ik heb niks met de islam en heb uberhaupt niks met godsdiensten. De islamitische cultuur is ook niet om over naar huis te schrijven en de manier waarop sommige moslims die godsdienst misbruiken om hun politiek te legimiteren is niet zelden te debiel voor woorden. Kritiek op de islam is dus nuttig en broodnodig.” Ik denk dat niemand hier op DDS de indruk gehad heeft dat Lao Tse kritiek heeft geuit op de Islam of Hamas. Het is meestal kritiek tegen Israel, Joden die voor Joden opkomen of op blanke mensen die voor blanke mensen opkomen.

     10. Mariposa78

      VHl GTSSDM,
      Weer een zeer perfecte inhoudelijke bijdrage, met een keiharde argumentatie en zeer zorgvuldig en feitelijk onderbouwd.

   4. Siemien

    Dé waarheid?! Neee Lao is een op en top islamknuffelende antisemitische idioot die hier structureel minderheidsstandpunt inneemt.

   5. Mariposa78

    VHl GTSSDM, Wij weten donders goed, dat jij het niet bij het juiste eind hebt.

    Want in linkse mediakringen ben je namelijk expert op basis van wat je gelooft, niet vanwege de feiten.
    In deugkringen is de mening van de deuger ook vaak gepresenteerd als een feit.

   6. Giovi

    @Lao Tse. “Ik neem het op voor de waarheid, Sprookjesfiguur, ik laat me niet misleiden door dit omgekochte wicht dat wordt ingezet in een propagandaoorlog.”

    Welke waarheid en welke propagandaoorlog? Misschien je eigen, vertroebelde blikveld eens doorspoelen met vers, sprankelend water? Miss Irak, ofwel dat omgekochte wicht, geeft tenminste ongezouten kritiek op de vrouwonvriendelijke, verstikkende religie die Islam heet. De Islam heeft z’n langste tijd gehad en stevent rechtstreeks af op zijn afgrond. Het is een old-school religie die niet meer past in de wetenschappelijke verworvenheden van de 21e eeuw. De onderdrukte vrouwen zullen de eerste zijn die deze fossiele mannenreligie de nek om draaien. Wen er maar aan.

 3. I.W.A.B

  Ik hoop wel dat deze Sarah Idan…asiel heeft gevraagd
  In Israel en niet in Europa

  1. Lao Tse

   Ze zal wel in de V.S. zitten en goed profiteren van de Israëlische lobby.

   1. Pronounce

    Gelukkig kunnen de Palestijnen dat compenseren met het gratis geld dat ze Sigrid al-Qak Kaag krijgen. De wantoestanden en corruptie bij de ontvangende organisatie zal Sigrid en haar Palestijnse echtgenoot een kopvodzorg zijn. Dat hoort er in die contreien gewoon bij.

   2. Isengrijn

    Reken er maar wel op @Lao Tse.

   3. Bolkestein

    Het heeft even geduurd, maar hier valt de virulente anti-Semiet door de mand met zijn obsessies en zijn complotwanen over de Joodse lobby. Waarvan akte.

  2. Isengrijn

   Tja, I.W.A.B,

   Hoeveel asielzoekers heeft Israël nu eenmaal opgevangen uit de regio?

   1. Siemien

    Hoeveel islamitische landen hebben moslims opgevangen in die regio, jullie zijn dan ook een stel antisemitische islamknuffelars natuurlijk.

    1. Bolkestein

     Hoeveel islamitische landen hebben moslims opgevangen in die regio?

     Ik geloof dat je nu een vraag hebt gesteld die de linkse NSB-trollen met hun mond vol tanden doen staan. Je krijgt daar dan ook geen antwoord op. En trouwens, Islamitische landen bestaan niet, wel geïslamiseerde.

     1. Siemien

      Landen met islamitische wetgeving

     2. Isengrijn

      Bolkestein staat met beide benen op de grond:

      “…Linkse NSB, Islamitische landen bestaan niet, wel geïslamiseerde…”

      …ik laat het er maar bij.
      Wat een clown.

    2. Bolkestein

     Sarah Idan is een mooie vrouw zonder kopvod. Vergelijk dat met hoe Sigrid al-Qaq eruit zag, helemaal ingezwachteld bij Rohani in Iran. Nederland heeft met Sigrid al`Qaq een pleefiguur geslagen.

   2. Bolkestein

    Ik mag hopen nul. Want een vijandig gezinde invasie- en bezettingsmacht dien je buiten de grenzen te houden. Waarom denk je dat Victor Orban een hek heeft laten bouwen. Kwestie van realiteitsbesef. Wat moet in je eigen land met een invasie- en bezettingsmacht die jou haat en wil uitroeien en niets contribueert, niet participeert, niets presteert en enkel parasiteert? Wel eens in Duitsland wezen kijken? Moet je eens zien kijken en zien hoe eens het land van Das Wirtschaftswunder op Der Untergang afstevent! Fijn hè, zo’n Wilkommenskultur? Word je daar blij van? Stel jij ook je eigen met zorg en vlijt bewerkte graanveld aan een sprinkhanenplaag prijs?

    1. Isengrijn

     Nee, Bolkestein, het doet pijn onze oosterburen zo te zien. Dat ben ik met je eens. Zo doet het ook pijn om alle andere Noord-West Europese volkeren te zien worstelen met de immigratie vanuit alle werelddelen van de afgelopen decennia. Het ook doet pijn om te zien hoe de volkstradities verdwijnen.

     1. Dik

      auwtjes?

     2. Isengrijn

      Autidik:

      “…auwtjes…”

      Ik weet wel dat je met me eens bent, Dik 🙂
      Maar jouw tienerbrein wil nu eenmaal het laatste woord, en wil nu eenmaal íets zeggen.

 4. Vit

  Het is algemeen bekend (voor degenen die verder kijken dan hun neus lang is) dat er al duizenden afgevuurd zijn op Israël maar Lao Tse doet of zijn neus bloed. Het IDF is nog wel zo netjes om na een ‘Knock on the Roof’ represaille maatregelen te nemen.

  1. Vit

   Jammer dat er hier geen plaatjes geplaatst kunnen worden, er bestaat een zeer treffend cartoon over.

 5. merlot

  “Het probleem tussen Arabieren en Israëli’s gaat verder dan onenigheid in beleid. Het is diepgeworteld in de geloofsbeginselen die worden aangeleerd in islamitische landen. Die zijn antisemitisch.”

  En zo is het. Deze vrouw spreekt de waarheid. Maar ook zij zal niet gehoord worden, evenmin als zovelen voor haar.

  Links WIL het namelijk niet horen.

 6. Vit

  Golda Meir wist het zo mooi te verwoorden (ook een geweldige vrouw)

  “Vrede zal er pas komen wanneer de Arabieren meer van hun kinderen gaan houden dan zij ons haten.”

  1. Giovi

   @Vit. Golda Meir wist het zo mooi te verwoorden (ook een geweldige vrouw)

   “Vrede zal er pas komen wanneer de Arabieren meer van hun kinderen gaan houden dan zij ons haten.”

   Correct. Golda Meir was een fantastische vrouw. Het antisemitisme wordt er door de Hamas-terroristen bij hun kinderen met de paplepel ingegoten. Google maar eens op “Ten minutes on the temple mount” en je zult zien hoe die kleine koters al vergiftigd zijn door hun ouders.

 7. J.Rademaker

  Ja antisemitisme is er zeker maar ik begin te vermoeden dat er nog geen omschrijving is voor de onderliggende afkeer van alle andersdenkenden.
  Men zal dat ook niet uitspreken, dan gaat de steun van de MSM en politiek correcte blindgangers verloren.

 8. Jack Flash

  De “linkse ziekte”

 9. Politiek Profeet

  De haat gaat diep…stelt zij als ervaringsdeskundige, tegen joden en zelfs de beleving van een miniem aantal moslims.
  Die haat gaat door, geldt ook voor de vrij denkende westerse mens(lees beschaving)
  Tijd om die verderfelijke ideologie eens met wortel en tak uit te roeien?
  Dit om de westerse cultuur en vooral LEEFBAARHEID in stand te houden?

 10. Vit

  Lao Tse is er met de staart tussen de benen vandoor, begrijpelijk.

  1. Vit

   Nou dan ga ik maar een tukje doen.

   Groetjes.

  2. Politiek Profeet

   Vit@, dat gebeurd wel vaker op mijn inbreng…en die van jou!
   trollen horen ondergrond met volop roundup bespoten.

 11. van Urk

  De haat gaat zeker diep. Noem het maar de erfenis van Abraham. Ook in deze tijd voelen de Arabieren zich gepasseerd tegen over de succesvolle Joden. Is er 1 Arabisch land op te noemen waar wel toekomst, werk en vrijheid bestaan, ondanks een cultuur die geen innovatie en modernisering toelaat? Met het overweldigende succes van hun staat hebben de Joden de Arabieren vernederd. Dit is de kern van de waanzin waaraan Palestijnen en de meeste andere moslims lijden. Maar ligt het echt aan Israel dat het in Gaza en de West Bank zo slecht gaat? Natuurlijk niet. In alle Arabische landen is het minstens net zo erg gesteld met werkloosheid, geweld en onderdrukking door hun eigen Arabische leiders. Dus wat zal een eigen staat voor de Palestijnen dan gaan opleveren?

  1. Vit

   @van Urk

   Als je satellietfoto’s bekijkt van Israël en omgeving is dat het enige groene stukje, als de Palestijnen een eigen staat krijgen vervalt dat tot woestijn.

   1. Dik

    ‘vervalt dat tot woestijn.’

    Dat is precies wat Palestina was voordat het een joodse staat werd.

  2. Giovi

   @Van Urk “Is er 1 Arabisch land op te noemen waar wel toekomst, werk en vrijheid bestaan, ondanks een cultuur die geen innovatie en modernisering toelaat?”

   Het spijt me; ik kan er niet één bedenken behalve dat ze wel in staat zijn om kernwapens te produceren. De eigen bevolking kan de kolere krijgen. Zo is in Pakistan 60% van de mannen en 50% van de vrouwen analfabeet. Islam betekent letterlijk onderwerping en dus betekent domheid macht voor de Islamisten

 12. Dik

  Illegale landroof is een pleonasme. Maar een digitaal plasje is zo gedaan, want er bestaat geen landroof.

  1. van Urk

   Gaat ook niet om land. 17% (van het oorspronkelijk Joods gebied) voor Israel en 82% (Syrie, Libanon,Jordanie) voor de Arabieren vind ik een eerlijke verdeling van het brits mandaat en geen reden om nog meer stukken van de Joden op te gaan eisen. Gaza hebben ze terug gekregen omdat het Filistijns gebied is geweest en de West Bank is een niemandsland waar de Joden eigenlijk meer recht op hebben vanwege de Joodse culturele erfgoed dat daar ligt. Abraham ligt daar begraven in Hebron en natuurlijk de ligging van andere oud Joodse dorpen (Nazareth en Betlehem). Het gaat dus voornamelijk om religie en cultuur.

   1. Niemandalletje

    “Het gaat dus voornamelijk om religie en cultuur”

    Sterk punt. +

 13. JFU

  Moedige vrouw, weet waar ze over praat ,en legt de vinger op de zere plek. maar ja dat mag niet van onze Moslim knuffelaars en meelopers ….de waarheid is hard…toch?

 14. monach

  Jodenhaat is een gebod in de koran. Het doden van joden is nog beter, aldus de koran. Daar wordt Allah pas echt blij van. Allah blij maken is belangrijk want hij bepaald of je naar de hemel of de hel gaat.
  Dus wie vriendschap sluit met joden, die maakt Allah boos en gaat naar de hel, aldus de koran.
  Maar uiteindelijk verdienen alle ongelovigen hetzelfde lot als de joden: vernietiging

  1. Siemien

   allah=demonisch en satan lacht zich kapot als allah met God wordt vergeleken.
   Er is 1 levende God en dat is niet allah.

   1. Vit

    Er is maar 1 god en die heet ‘Gravity’.

 15. ikweetwatikwil

  Een moedige vrouw die weet waar ze over praat.

  LT verkondigd zijn waarheid en eindigt zijn reactie met “en dat weet je zelf ook wel” Knap hoor dat denken voor een ander. Maar dat doet het Linkse volk en de “deugmens” graag, denken voor een ander.

  Een moedige vrouw een “omgekocht wicht noemen” dat tekent Lao Tse helemaal. Zijn waarheid is geen waarheid . Het kan ook zijn dat hij zelf omgekocht is.

 16. Heras

  Er zijn nu meer arabische landen die gaan inzien dat niet Israel de vijand is, maar de hamasgroepering. De leiders van hamas genieten een luxeleven in Turkije maar zij roepen simpele burgers en kinderen op tot geweld. Van een afstand natuurlijk. Ook de hoog-opgeleide palestijnse jongeren zien hun toekomst verrotten door hamas.

  Daarnaast is het toerisme in Israel sterk toegenomen en bloeit de economie op.
  Ik ben er nu twee keer geweest; beide keren een succes.

  Alleen moet ik thuis nu met schaamte bekennen dat onze regering, m.n. de linksers, Israel veroordelen, obv de leugens van hamas.
  Vroeger stond onze regering pal achter dit land. Nu laat halsema zelfs een palestijnse groepering antisemitische leuzen schreeuwen.

  1. Bolkestein

   En hypocrietje multimiljardair Haniye van Hamas die z’n onderdanen oproept tot het martelaarschap door de heilloze confrontatie met Israël aan te gaan en families van uitgeschakelde terroristen financieel ondersteunt, laat zijn eigen dochter behandelen in een particulier ziekenhuis …in Israël.

 17. EU kok

  Tot zover deze uitzending van Awi Cohen, bestuurslid van de buitenlandse politieke partij Likoet Nederland en hoofdsponsor van DDS.

  1. Dik

   Aldus Cock, met ‘ck’

  2. ikweetwatikwil

   Eu kok vergeet dat de Joden hier al eeuwen wonen. Nooit geen last mee gehad. Ze hebben wel veel last ondervonden van mensen als eu kok. Eu kok en LT zijn goed in het verdacht maken van mensen . Een slechte eigenschap. Getuigt van weinig realiteitszin.

   1. ikweetwatikwil

    Likoet is dan ook geen buitenlandse partij , maar Nederlands.

    Bij d.e.n.k. ligt dat anders . Die wordt aangestuurd door de Turkse en Marokkaanse overheid. Daarom houden ze hun dubbele paspoort. Dat is schandalig. Turkse en Marokkaanse voetballers leren hier voetballen en als ze wat kunnen voetballen ze voor het land van herkomst.

    1. ikweetwatikwil

     Een kleine aanvulling. Ik heb het over likoed Nederland. Een Joodse partij die niet probeert ons om te vormen. Daarvoor zijn ze al te lang in Nederland. We laten elkaar met rust. En waarom ?? De Joden worden al sinds heugenis vervolgd en daar moet een eind aan komen.

 18. meneer cactus

  Je gelooft het bijna niet dat die vreedzame islam zo is. De islam is gif voor de wereldvrede dat wordt zo langzamerhand pijnlijk duidelijk

 19. Bolkestein

  Anti-Israël, anti-Zionisme is maar al te vaak de valse schaamlap voor ongebreidelde virulente Jodenhaat. Je ziet het hier overduidelijk bij de linkse NSB-trollen die met de Islam collaboreren.

 20. merlot

  De smerige leugenaar en lasteraar Lao Tse heeft deze draad met de staart tussen z’n benen verlaten.

  Zou deze windbuil zich soms kapot zitten te schamen?

  Nee, dat zal wel niet, want hij heeft geen geweten.

  1. EU kok

   Merlot heeft weer last van oud zeer.
   Normaal zegt hij tegen Lao: ga ergens anders vervelen.
   Nu vraagt hij:”Waar ben je?”

   1. merlot

    Kijk eens aan, zodra z’n trolmaat weer eens een afgang heeft beleefd komt kokkie met z’n “oud zeer” fantasie.

    Over de smerige laster van die windbuil horen we kokkie niet.

    1. Bosche draak

     Hij moet toch wat om z’n tedere minnaar te beschermen?
     Anderd krijgt hij geen aandacht meer van z’n “suikerkontje”

  2. Vit

   Lao Tse kan zich beter niet met dit onderwerp bemoeien, want wordt door diverse reaguurders ermee om zijn oren geslagen met steekhoudende argumenten, die zijn flauwekul in de prullenbak doen belanden.

   1. Dik

    Nee, niemand zit op zijn digitale plasjes te wachten, behalve Cock, met ‘ck’

 21. Ahmed76

  Echt de omgekeerde wereld .

 22. meneer cactus

  Waarom proberen er nog steeds mensen met die tarrel in discussie te gaan ? Zwijg dood die hufter want een normale discussie op argumenten en feiten kan je vergeten.

  Hij komt niet verder dan zoals hij zelf zegt met walgelijke propagandistische leugentaal.

 23. Ahmed76

  Waarom worden mijn reacties niet geplaatst ??.

  1. Bosche draak

   Sommige woorden worden gezien als “te pikant” (ja flauw, ik weet het) dan wordt ineens heel je tekst niet geplaatst.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.