Miljonair Richard Gere bemoeit zich met bootmigrantenbeleid

De acteur en multimiljonair Richard Gere laat zich van z’n meest deugende kant zien! Daar staat ‘ie dan op een bootje, tussen de asielzoekers, een beetje te miepen over ruimhartiger asielbeleid…

Via de link vindt u het filmpje:

Gere komt er ook niet zo makkelijk mee weg. De reacties op Twitter staan vol met suggesties dat hij misschien zelf maar wat migranten op moet nemen in één van z’n huizen. Het is überhaupt al raar dat een acteur even zo’n kwestie denkt te kunnen beslechten met een filmpje. Mooi makkelijk om even van buitenaf je te gaan mengen in een kwestie die jezelf weinig aangaat en waarvan je nooit de consequenties zult ervaren.

Gelukkig trekt de gouden ketting van één van de migranten op de achtergrond, net zoveel aandacht als Richard Gere zelf. Het is ook niet echt handig om een miljonair op een schip te laten bedelen om geld, terwijl zo’n migrant met een klomp goud om z’n strot een beetje semi-agressief in de camera kijkt en continu z’n lippen likt. Toen ik dat zag wilde ik al helemáál niet meer doneren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. Anne Sophe Schillersdorf

  Student Wout zou beter zijn tijd en energie in het leren van onze prachtige taal kunnen steken. Dit komt werkelijk zeer knullig over.

  1. Vit

   Sommige mensen Sophie kunnen niet eens hun eigen nickname spellen.

   1. Anne Sophe Schillersdorf

    Mijn naam is ook Sophe en niet Sophie gekkie 🙂

    1. Agios

     Haar broer heet Filo Sophe, maar die is wel een stuk slimmer.

    2. Original NL

     Multinicker lao alweer vroeg aktief.

    3. Vit

     Jah Jah, zeg nou maar gewoon dat je een foutje hebt gemaakt met dit account, geeft niks soms zijn wij net mensen.

     1. Tman

      vit:
      Anne soppige schimmel =Rien Noppen

    4. Original NL

     Wim Hutten..toch?

    5. Original NL

     Jou naam is narcistische zuigtrol hutten….

    6. Original NL

     Jou naam is narcistische zuigtrol lao hut*en!!…

    7. Mars020

     Anne Sopkut Schillersdorp, kan natuurlijk ook.

   2. Original NL

    Voor het paard van de schillenboer een onmogelijke opgave…

  2. Top

   Wetenschap bewijst: taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid.

   “Scientists have found that people who constantly get bothered by grammatical errors online have “less agreeable” personalities than those who just let them slide.
   And those friends who are super-sensitive to typos on your Facebook page? Psychological testing reveals they’re generally less open, and are also more likely to be judging you for your mistakes than everyone else.”

   1. Rosasolis

    @Top. Bedankt dat je dit bericht over grammatical of type errors heb geschreven! Hard nodig voor ALLE commentatoren op DDS. We maken allemaal type, spelling, of grammatica fouten. Ook Nederlanders maken die fouten, met eigen taal.
    Maar iemand aan te vallen voor een kleine fout, is heel erg kortzichtig en bekrompen. Alleen domme trollen doet dit om te proberen op te vallen…terwijl ook zij dezelfde foutjes maken als iedereen! Ik ben altijd geinteresserd in de meningen van anderen te lezen, en vaak met ze te delen…Kijk hier nou: ik heb een oude HP computer uit Amerika die geen teken heeft voor de twee punten boven sommige letters. Ik ben een keer door een bekende DDS troll aangevallen omdat ik de naam van de componist Handel durfde te schrijven zonder de twee punten boven de a in zijn achternaam!. Als musicus, heb ik terug geschreven dat G.F. Handel toen hij officieel Engelse burger werd, zelf had besloten om die
    punten weg te halen.
    Het gaat om je correspondentie door de geven, met je eigen mening, je eigen kennis en talent, en ook je eigen personaliteit die veel van onze DDS waarderen.
    Jullie kennen me al jaren lang en weten dat ik van engels afkomst ben. Maar ook dat dit ik trouwe Nederlandse burger ben, die de grootste deel van mijn leven in dit land heeft gewoond en gewerkt. Af en toe kan ik een foutje maken tussen de keuze van “de of het” of de volgwijze van de grammatica. Maar is dat nou zo erg?
    Aan al jullie domme taal-trollen: hoe is het met jullie Engels?

    1. merlot

     “Maar iemand aan te vallen voor een kleine fout, is heel erg kortzichtig en bekrompen.”

     Mee eens.

     Jouw vriend Lao Tse doet dit dagelijks.

    2. Bosche draak

     Better than yours, and my dutch writing isn’t as headache-inducing like some people that want to act all high and mighty…

     1. Rosasolis

      @Boze draak. Nogmaals, voor de zoveelste keer: als u niet van mijn commentaren houdt, dan hoeft u ze niet te lezen. Uw Engels “schrijven”
      is duidelijk erbarmelijk…Heeft u niets anders met uw tijd te doen dan
      urenlang achter uw laptop te zitten om zo veel DDS abonnees te trollen
      met uw domme commentaren?!

  3. Mars020

   Het is toch duidelijk genoeg omschreven?. Het bevalt jou alleen niet, dus ga je weer zitten zeiken als een echt wijf. Verder zie ik zoals gewoonlijk alleen maar lelijke kerels en geen mooie vrouwen. Deze gelukszoekers, komen hier alleen maar naartoe om de bevolkingssamenstelling te veranderen en de economie schade aan te brengen. Ik ben niet echt blij met omvormers, die er als een stelletje mongolen uitzien. Die geestelijk gehandicapten moeten gewoon weer terugdobberen,naar Afrika. Anders lopen wij het risico, dat door die menging van het Nederlandse volk, met al die Ali’s, Hassan’s, Mohammed’s enz, ons volk nog lelijker en achterlijker wordt, vooral linkse wijven gaan massaal kansparels lopen baren. Dan wordt het een grote teringzooi, zelf in de grachtengordel gemeenschap sterft het dan over een tijdje van de kansparels.

 2. Anne Sophe Schillersdorf

  En waar maak je uit dat deze migranten agressief kijken? Als ik deze video bekijk kan ik maar één conclusie trekken. Namelijk dat ik 5 wanhopige gezichten zie die dringend hulp nodig hebben. Het is onze plicht om deze 5 vluchtelingen op te vangen.

  1. Vit

   Als jij ze in huis neemt en in leven houd vind ik het goed.

  2. Bosche draak

   Nou wat een wanhopige blik, vooral die ene met z’n GOUDEN KETTING OM!!?

  3. Scaldis

   ….waar maak je uit op….
   ….trekken; ….

   Trol Sophe zou beter haar tijd en energie in het leren van onze prachtige taal kunnen steken.

   1. Original NL

    Scaldis…++++

  4. Niemandalletje

   Misschien hebben de Rothschild’s nog plaats in het kasteeltje Schillersdorf (Šilheřovice) voor deze 5?

  5. Peter Loosduinen

   Het is onze plicht om deze 5 vluchtelingen op te vangen.
   VLUCHTELINGEN ???
   Dit zijn economische migranten waar WIJ geen behoefte aan hebben.
   Redden is goed , maar terugbrengen is NOODZAAK.

 3. Agios

  De boodschap die mensen in de Linkse Kerk en in de buitenlandse vestigingen te horen krijgen -en dan bijgevoerd wordt in de talrijke linkse catechisatielessen-, is dat men de
  eigen depressiviteit teniet kan doen door voortdurend tegen andersdenkenden te zeiken en alles wat niet bevalt qua tekst om te draaien, zodat de eigen gevoelens weer in het goede dogmatische spoor geleid worden. Dit onderdrukt tijdelijk wel de klachten, maar hebben een sterk antidepressief effect. Bovendien zijn er veel bijwerkingen: darmklachten, libidoklachten, minderwaardigheidcomplexen en het feit dat de persoonlijkheid zo veranderd wordt dat een normaal menselijk leven niet meer mogelijk is.

  1. Original NL

   Lauwe diarree zuigt:….. Het is onze plicht om deze 5 vluchtelingen op te vangen……
   Nee hoor, dobbernegers hebben hier niets te zoeken, gere heeft een optrekje met 30 kamers dus het staat hem vrij deze kansparels mee te nemen.
   Waar bemoeit dit niet europese acteurtje zich eigenlijk mee??

   1. Anne Sophe Schillersdorf

    Deze bijdrage heeft natuurlijk helemaal niets met racisme te maken 🙂

 4. Bosche draak

  Typische liberaal hollywood gedrag, het zou het zelfde zijn als iedereen vragen een reep chocolade te schenken met het kleine verschil dat die patjepeeërs honderd repen hebben liggen terwijl Jan modaal het met vijf moet doen.

  Waarom nemen we überhaupt ook maar iets van dat soort mensen aan?
  Acteurs/zangers/sporters etc… Zijn dressuur aapjes die goed worden beloont omdat ze een kunstje heel goed kunnen voor ons vermaak, maar dat maakt ze toch zeker geen bron van wijsheid?

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Dit is een zeer racistische opmerking en ik mag hopen dat jij dit terugneemt

   1. Isengrijn

    Zit niet te janken Eugenie de la Schillersdorf!

   2. Bosche draak

    En wat is er dan wel zo racistisch aan domme muts?
    In mijn vergelijking noem ik Richard Gere een circus aapje, want hij doet kunstjes voor centjes net als andere acteurs en zangers.

    Maar jij maakt zelf een vergelijking tussen negers en apen in je hoofd omdat je een hypocriete raciste bent en bovendien zo dom als het achtereind van een varken.

    Blaas het uit je naad misselijke stoker!!?

    1. Pronounce

     Er is natuurlijk helemaal niets racistisch aan. Van lotje getikte deugnarcisten zoals Anne hebben geen argumenten en proberen dus je maar een vals schuldgevoel aan te praten.

  2. EU kok

   Quote : Waarom nemen we überhaupt ook maar iets van dat soort mensen aan?
   .
   Kreeg juist de indruk dat u niets van dit soort mensen aanneemt.

   1. Bosche draak

    Ikzelf niet, maar als je kijkt naar de media aandacht die dit krijgt.
    Neem onze eigen BNers, die flappen er toch ook van alles uit dat de gemiddelde mens denkt “wat weet jij daar nou van?”
    Iedereen mag natuurlijk z’n mening geven maar dat iemand bekend is wil nog niet zeggen dat hij/zij er verstand van heeft.

  3. Isengrijn

   Ach, Bosche Draak. Zie het een beetje als onze eigen Paul van ‘ denkt u toch ook even aan de kindertjes in Bangladesh’ Vliet.
   Ze hebben de centen en roem, om niet op hun graai en schnabbelgedrag gewezen te worden gaan ze op deze manier bewijzen dat zij echt wel hele goede deugers zijn hoor.

  4. trutje

   Bossche draak je hebt helemaal gelijk. Als iemand hun landgoed betreed word je er afgeschoten als ze ergens optreden word het hele hotel afgehuurd want stel je voor dat er ook gewone mensen verblijven. En die gaan ons vertellen dat we ze moeten opvangen.

 5. joey

  Richard Gere,een afgetakelde uitgerangeerde acteur,die een nieuw manier denkt gevonden te hebben,om weer in de spotlights te komen!
  Hij gaat illegalen knuffelen,wat vreselijk lief en humaan,niet?
  Overigens als je een verslag ziet over centraal Afrika,valt het op dat door allerlei stammenoorlogen,hongersnood etc 80% van de bevolking ondervoed is,maar de zwartjes die van de rubberbootjes in de NGO boten stappen,weldoorvoed zijn en eerder lijden aan obesitas!
  Richard Gere knuffelt de verkeerde zwartjes!

  1. tonna

   @joey
   Mee eens!
   Maar in de Middellandse zee krijgt hij meer camera aandacht!

  2. Anne Sophe Schillersdorf

   Dan rest mij natuurlijk de vraag wat Joey in zijn leven bereikt heeft 🙂

   1. Original NL

    Rest mij de vraag of noppen ook de resterende miljard afrikanen hier wil opvangen…nou???

    1. Original NL

     Natuurlijk blijft wim het antwoord schuldig….hij is immers alleen maar aan het zuigen? onze deug oppertrolleboer!

    2. Original NL

     Natuurlijk blijft noppen het antwoord schuldig..onze zuigtrol!!

   2. joey

    ass
    Wat heeft mijn sociaal/economische situatie van doen met het illegalen knuffelen van Richard Gere?
    Veel mensen vinden het blijkbaar moeilijk bij het thema en actuele onderwerp te blijven,nietwaar ASS?

  3. van Urk

   Is het niet eerst verstandig om eerst te weten te komen uit welke Afrikaanse landen deze jongemannen hoofdzakelijk vandaan komen? En waarom zij daar vertrekken willen? De meeste bootvluchtelingen komen hoofdzakelijk uit Eritrea (De Noord Korea van Afrika), Nigeria (Boko Haram), Gambia (Daar is wat vreemder mee aan de hand. Het land is inderdaad een dictatuur maar behoort tot de meest economische en politieke stabielere landen van Afrika) , Congo (zeer gewelddadig land) en Somalie (Die de nasleep nog heeft van een gewelddadige burgeroorlog). En dan is er nog een land: Niger, het armste land ter wereld, dat een proefproject van de EU is. Met miljoenen euro,s aan extra ontwikkelingshulp hoopt men de migratie tegen te gaan en het terrorisme in de Sahel terug te dringen.

 6. Response

  Een filmpje waarin Richard wil deugen. Ik heb niet de indruk dat Richard zelf een bijdrage levert behoudens wat geld doneren, daar heeft hij geen last van. De makkelijkste weg.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Response lijkt ingelicht te zijn waar mensen hun financiën aan besteden. Ik noem dit maar een buitengewone gave 🙂

   1. dario

    Ik zie dat ons p*dootje geen afscheid kan nemen van ons, eigenlijk best wel triest toch .
    Een enorme grote waffel maar verder stelt deze childlover niet veel voor .
    Een hoop blablabla maar totaal verslaaft aan DDS, te triest voor woorden .
    Zoek hulp opa . en nou opdonderen W.I.M

 7. ikweetwatikwil

  Wie neemt er nu iets aan van een zogenaamde BNer. Ze doen iets, wat praktisch iedereen kan en dan zijn ze een dik betaalde BNer. Maar daar werkt het publiek aan mee.
  Er waren voor jaren terug uitzonderingen Maar die lieten zich dan ook niet gebruiken , hoefden ze ook niet, voor dit soort zaken.

 8. ikweetwatikwil

  Ik weet dat Gere geen BNer is , maar een afgezakte filmster ik meen uit Amerika.Ik schrijf dat ter verduidelijking omdat sommige reageerders vallen over allerlei onzin en daar waar het omgaat vermijden.

  1. Top

   En, hij heeft iets met kleine marmotjes, om aan zijn ”gerief’ te komen.

 9. Ritter

  Hollywood is extreem links en zeer rijk.

  Deze Hollywood personen hebben geen last van de gevolgen van de illegale massa migratie.

  Dus kunnen ze mooi weer spelen voor de camera’s.

  In de VS weet men hoe hypocriet Hollywood is.

  Neem nu de ban op wapens die Hollywood promoot…………..terwijl ze zeer gewelddadige films maken die hun veel geld oplevert.

 10. Duckday

  Vreemde vogel is geil op de media Waar om zo veel aandacht zorg dat die mensen terug gaan naar hun eigen land en zorg dat ze iets kunnen opstarten Of is hij ook een mensen smokkelaar die hier aan veel geld verdienen Stop met al die bootjes landen die hun vlag hier voor aan lenen zouden op de zwarte lijst geplaats moeten worden en miljarden boeten moeten krijgen Die geluks zoekers moeten gewoon terug zorg dat ze in hun eigen land iets kunnen op bouwen en pak die mensen smokkelaars aan Indien geen land meer deze mensen zouden op nemen stop dat miljarden rat gewoon

 11. JFU

  Valt wel op hoor…BNN-ers, filmsterren ,miljonairs, die nu om het hardst schreeuwen hoe lief ze die gelukszoekers wel vinden,zelf ver van de realiteit verblijven in hun mooie huizen met een groot hek er omheen. Wat een farce…!

 12. Benny

  Hollywood sterren zijn sowieso knetter links…… Die Richard gere is smerige hond. Gratis publiciteit, daarna in vele talkshows lekker graaien, en behoudens een financiële bijdrage (die hij sowieso op een slinkse wijze terug verdient) Europa op zadelen met dit vreselijke klaplopers, die nooit een bijdrage zullen leveren aan de Nederlandse maatschappij…….

 13. Heras

  ..hup, allemaal naar de miljonairs in amerika…
  Zo kunnen ze het goede voorbeeld geven.

 14. Benny

  Ps…. Neem er zelf een paar in huis gere…… Maar dan heeft gere zelfs geen plek genoeg. Want een te klein huis (filmpje over de zweedse deugers)

 15. Pronounce

  Herinneren we ons de 150 BN’ers die in de zomer van 2015, tijdens het hoogtepunt van de vluchtelingenstroom vanuit Syrië, een paginagrote advertentie in de Telegraaf lieten plaatsen waarin zij ons als het gewone plebs opriepen toch vooral zo lief mogelijk voor de moslimkolonisten te zijn. Onder hen Linda en Johnny de Mol, Wendy van Dijk, Carice van Houten, Claudia de Breij, Henk Hagoort, Humberto Tan, Jeroen Krabbé, Henny Vrienten en Job Cohen.

  Na lang aandringen van de lezers deed de Telegraaf enige tijd later onderzoek naar hoeveel van deze BN’ers zélf een vluchteling in huis hadden genomen.

  Het antwoord was, uiteraard….

  Nul.

  1. Vliegenvanger

   Hij jij anders verwacht dan?
   Volgens mij hebben ze er nog voor betaald gekregen ook. Je weet hoe de teringgraaf is he. De boel lopen opfokken is hun standaard.

 16. Vliegenvanger

  Als deze multimiljonair het dan zo goed op heeft met die gelukszoekers,schenkt hij ze een aantal huizen in zijn woonplaats, zorgt voor een mooi zakcentje voor ze. Geeft ze een auto, rolex etc. Maar als multimiljonair
  ga je lopen schooien voor geld voor een stel gelukszoekers. Wat is die Richard Gere een gore kl**tzak.

 17. Jv

  Laat die Richard gauw naar de andere kant van de oceaan ophoepelen!
  Wat doet deze vent hier? Even onze Europese naties ondermijnen met dat gelukzoekers tuig aan de overkant van de Middellandse Zee?
  Neem de boten maarmee naar de VS, Trump weet er wel raad mee.
  Die vent is echt gek dathij hier even komt helpen omdathijbekent is en vervolgens het zooitje bij ons achterlaten waar wij de restanten ons leven voor kunnen zorgen want aan werken hebben deze lui een broertje dood.
  Dus Richard, flikker op en neem dit rapalje aub mee naar de US!

 18. Jv

  Anders denkenden……laten we Alle films waar hij in meespeelt boycotten!

 19. Kristalix

  Kun je nagaan wat dit sujet doet om nog een beetje in het nieuws te blijven.

  Triest.
  Boten afzinken. Dat is het beste.

 20. Vrijedenkert

  Richard Gere is miljonair en woont in de VS, hij zou zich totaal niet met Italiaanse aangelegenheden/minister Salvini moeten bemoeien maar zelf het goede voorbeeld moeten geven door minstens 500 vluchtelingen volledig op eigen kosten vanuit Afrika te laten overkomen naar de VS en deze alle onderbrengen in eigen villa’s en ander ontroerend goed en al deze mensen voeren, kleden, opleiden, verzekeren o.a. ziektekosten, financieren en voorzien van alle benodigdheden tot het einde der tijden!

  Zoniet bek houden en je niet bemoeien met zaken die je niet aangaan of persoonlijk zelf voor wilt opdraaien…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.