Opgelet! Nigel Farage voorspelt: 'Donald Trump wint in 2020 met grote meerderheid de Amerikaanse verkiezingen'

Geen categorieaug 04 2019, 12:15
Nigel Farage, de fractievoorzitter van de Brexitparty in het Europees Parlement, voorspelt er weer op los! Dit keer dat Donald Trump in 2020 de verkiezingswinst naar zich toe zal trekken 'with a landslide'. Farage deed in het verleden vaker voorspellingen, die juist bleken. De Brit heeft een goede relatie met Trump en was in de afgelopen jaren meermaals te zien in Washington D.C.
De verkiezingen zitten er weer aan te komen in de Verenigde Staten en afgelopen week hielden de democratische kandidaten een debat, maar voor de republikeinen zit de vaart er nog niet écht in. Momenteel heeft Trump slechts één concurrent en dat is de conservatieve Bill Weld, de gouverneur van de staat Massachusetts. Als daar geen kandidaten meer bijkomen dan wordt de keuze in ieder geval stukken eenvoudiger.
Verder hebben de republikeinen geen bekendgemaakte kandidaten voor de 'primary elections', die overigens vergelijkbaar zijn met de verkiezing van de lijsttrekker van een politieke partij in Nederland. Het is echter wel de verwachting dat zich nog een aantal kandidaten zullen melden. Volgens Nigel Farage is de kans hoe dan ook groot dat Trump president wordt in 2020. Daarover zegt hij tegenover Breitbart het volgende:

"fascinating, particularly given that the big fella (Donald Trump, red.) is going to win next year with a landslide"

Afhankelijk van de stand van de Amerikaanse en wereldeconomie is Donald Trump echter wel. Het is nu zaak dat hij de economie op de rails houdt. Daarbij komt een portie geluk kijken: zou de Dow Jones Index tegen 2020 zo'n 25% van haar waarde verliezen dan kan dit een grote impact hebben op de 'approval rating' van de president en dus ook zijn kansen op een nieuwe zit in het Witte Huis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten