Opgelet! Nigel Farage voorspelt: ‘Donald Trump wint in 2020 met grote meerderheid de Amerikaanse verkiezingen’

Nigel Farage, de fractievoorzitter van de Brexitparty in het Europees Parlement, voorspelt er weer op los! Dit keer dat Donald Trump in 2020 de verkiezingswinst naar zich toe zal trekken ‘with a landslide’. Farage deed in het verleden vaker voorspellingen, die juist bleken. De Brit heeft een goede relatie met Trump en was in de afgelopen jaren meermaals te zien in Washington D.C.

De verkiezingen zitten er weer aan te komen in de Verenigde Staten en afgelopen week hielden de democratische kandidaten een debat, maar voor de republikeinen zit de vaart er nog niet écht in. Momenteel heeft Trump slechts één concurrent en dat is de conservatieve Bill Weld, de gouverneur van de staat Massachusetts. Als daar geen kandidaten meer bijkomen dan wordt de keuze in ieder geval stukken eenvoudiger.

Verder hebben de republikeinen geen bekendgemaakte kandidaten voor de ‘primary elections’, die overigens vergelijkbaar zijn met de verkiezing van de lijsttrekker van een politieke partij in Nederland. Het is echter wel de verwachting dat zich nog een aantal kandidaten zullen melden. Volgens Nigel Farage is de kans hoe dan ook groot dat Trump president wordt in 2020. Daarover zegt hij tegenover Breitbart het volgende:

“fascinating, particularly given that the big fella (Donald Trump, red.)  is going to win next year with a landslide

Afhankelijk van de stand van de Amerikaanse en wereldeconomie is Donald Trump echter wel. Het is nu  zaak dat hij de economie op de rails houdt. Daarbij komt een portie geluk kijken: zou de Dow Jones Index tegen 2020 zo’n 25% van haar waarde verliezen dan kan dit een grote impact hebben op de ‘approval rating’ van de president en dus ook zijn kansen op een nieuwe zit in het Witte Huis.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

104 reacties

 1. logisch denken

  Das ook nagenoeg zeker.

  de eerste president die doet wat ie zegt en zegt wat ie doet.

  De gemiddelde burger is zeer gecharmeert van Trump ongeacht de hetze van de linkse media

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…
   Trump staat op verlies volgens de mensen die het wel weten.
   Nu op 20 % en straks op 40 % als hij zich niet snel ontdoet van zijn oorlogszuchtige adviseurs. Als hij de Clintons niet oppakt. Als hij zich niet ontdoet van de Zio Nazi Israëlische top. Als hij de schuldigen van 9/11 niet oppakt. Als hij geen openheid geeft aangaande buitenaardse kontakten. Als hij de Tesla vrije energie niet vrijgeeft en de nucleaire dreiging niet opheft samen met de buitenaardse etc. Oh ja ! Als hij Nigel Farage geen rotschop geeft. (Dit laatste als aangevertje voor de zwakbegaafde reaguurders hier…)

   1. Malsi Marbh

    Rien Noppen/Tengo Kawana/Isolde Brouwenstein/Danube/Dopper/Duijndam/Code134/Rancune/F.C. Labrouste/Lao Tse/Garland S. tucker/Vanduinen/Caesar Lion Cachet/Ceteris Paribus/Boudewijn Abma/Hendriekus/Kogelbert/Graatsma/Cypres/A Brander/Gerrit B, Trump gaat gewoon aan zijn tweede termijn beginnen.

    1. Lao Tse

     Met je vorige nickname hield je het twee dagen vol.
     Hoelang deze keer, gok je?

     1. Caesar Lion Cachet

      LS…
      Kan ook natuurlijk. De gemiddelde Amerikaan is nog achterlijker dan het volk hier ! Maar dan is het wel baaaai baaaai, zwaaai zwaaai USA !

     2. Meriadoc Brandebok

      Malsi is de clown van DDS. Hij hangt een tijdje de huisgek uit tot hij weer een ban aan zijn broek heeft. Daarna komt hij terug om op een en dezelfde wijze de joker uit te hangen. Verder trekken weinigen zich iets van hem aan en staat hij ergens alleen. Het tragische lot van een trieste trol.

    2. Malsi Marbh

     Helaas kan Trump niet aan zijn derde termijn beginnen.

     1. Caesar Lion Cachet

      PS…

      Dan hebben we ook nog Google dat heeft gezworen alles te doen om Trump onderuit te halen… We gaan het meemaken. Of niet natuurlijk want met Trump weet je het eenvoudig niet. Nog niet !

 2. Lao Tse

  In Amerika vonden binnen 24 uur twee omvangrijke schietincidenten plaats met meer dan 30 doden. De daders lijken geïnspireerd door de racistische haatretoriek van Trump.

  Mogelijk zet dat kiezers in de V.S. aan het denken.

  1. logisch denken

   weer laster en smaad van de huishufter . En jij lo0opt te zeuren tegen anderen dat ze jou besmeuren tarrel ? Je bent te smerig om aan te pakken . wat een walgelijk sujet ben je

   Omdat twee mafkezen (waarschijnlijk blank) al schietend tussen de mensen doorlopen heeft dat raakvlakken met racistische haatretoriek van trump ? jouw misplaatste haatretoriek is overduidelijk hufter

  2. Ego-non-solus

   “Mogelijk zet dat kiezers in de V.S. aan het denken.”

   De meest ziekelijke fascinaties komen m.i. van links. Het eindelijk eens gaan nadenken zou Trump dan bevoordelen. Is dat wat L.T. bedoelt?

  3. Ritter

   Lao Tse

   Onder Obama waren er 18 grote massa schietpartijen. Dat bent u kennelijk vergeten. Waren die schietpartijen door Obama geïnspireerd?

   U schrijft: “De daders lijken geïnspireerd door de racistische haatretoriek van Trump.”

   Trump praat geen “racistische haatretoriek”. Trump praat bijna nooit over ras/kleur. Dat doen de media en de politici die Trump voor “racist” uitmaken. Trump bekritiseerd politieke tegenstanders of ze nu zwart, blank of wat voor kleur ook hebben.

   Overigens weten we nog steeds niets over de motieven dan de daders.

   1. Lao Tse

    Lees het manifest van de alt-right moordenaar in El Paso, Ritter. De man legitimeert zijn moordpartij met de te grote instroom van Hispanics en prijst de Republikeinen in hun verzet ertegen.

    Trump stookt zijn aanhang op tot geweld. Je bent blind als je dat niet ziet.

    1. Vit

     @Lao Tse

     “Trump stookt zijn aanhang op tot geweld. Je bent blind als je dat niet ziet.”

     Je bent absoluut kierewiet als je dat wel ziet.

     1. Lao Tse

      “The suspect, 21-year-old Patrick Crusius, was a reported follower of alt-right and pro-Donald Trump content on social media. Police believe that the suspect published a white nationalist manifesto online immediately before the attack. The apparent manifesto was anti-immigration and cited inspiration from the Christchurch mosque shootings and made reference to the white genocide conspiracy theory as motivation for the attack.”

     2. Vit

      @Lao Tse

      “De verdachte, de 21-jarige Patrick Crusius, was een gerapporteerde volger van alt-right en pro-Donald Trump-inhoud op sociale media. De politie is van mening dat de verdachte een wit nationalistisch manifest online publiceerde onmiddellijk voor de aanval. Het kennelijke manifest was anti-immigratie en haalde inspiratie uit de schietpartijen op de Christchurch-moskee en verwees naar de theorie van de witte genocide-samenzwering als motivatie voor de aanval. ”

      Ohh ja ik snap het, het is Trump zijn schuld. Tssssss

    2. logisch denken

     de huishufter liegt weer. Tot op heden is er grote onduidelijkheid waar het pamflet vandaan komt en wie de auteur is.

     Ik zie wel wie er hier stookt hufter

    3. Scaldis

     Het manifest is nep

     Fakenews

     1. Scaldis

      En als het al echt was, hij zegt dan juist dat hij zijn zieke opvattingen en plannen al jaren voor Trump had gevormd, maar dat linkse dummy’s en media hem er zeker mee in verband zouden brengen…

    4. Ritter

     Lao Tse

     U schrijft : “Lees het manifest van de alt-right moordenaar in El Paso”

     We weten niet of dit manifest van de dader is. Een aantal media hebben dit bericht weer ingetrokken.

     ————————-

     U schrijft: “Trump stookt zijn aanhang op tot geweld. Je bent blind als je dat niet ziet.”

     Wel, het zijn juist Trump supporters die worden aangevallen. YouTube staat vol met aanvallen op Trump supporters die worden bespuugd; aangevallen en uitgejouwd.

     Omdat de media en Hollywood mensen opstoken om geweld te gebruiken tegen Trump supporters.

     Hollywood suggereert zelfs dat het Witte Huis gebombardeerd moet worden en politici dan de Democratische partij roepen op om Trump supporters lastig te vallen.

    5. Pronounce

     Kom eens met een voorbeeld van Trump die zijn aanhang aanspoort tot geweld. Overigens worden in de VS de helft van alle moorden gepleegd door zwarte mannen, die misschien 5% van de bevolking uitmaken. Door wie worden zij aangespoord?

  4. van Urk

   Voor Trump had je ook grote schietincidenten.

   1. Lao Tse

    Zeker, van Urk, de trieste ontwikkeling is dat ze nu in toenemende mate racistisch zijn gemotiveerd. Het resultaat van de haatretoriek van Trump.

    1. van Urk

     Racistische aanslagen had je ook voor Trump. U zoekt gewoon argeloze argumenten op alleen omdat je Trump geen goede president vindt.

     1. Lao Tse

      “The suspect, 21-year-old Patrick Crusius, was a reported follower of alt-right and pro-Donald Trump content on social media. Police believe that the suspect published a white nationalist manifesto online immediately before the attack. The apparent manifesto was anti-immigration and cited inspiration from the Christchurch mosque shootings and made reference to the white genocide conspiracy theory as motivation for the attack.”

     2. Ron

      Van Urk.
      Je vergeet iets belangrijks.
      Het ligt niet aan Trump of welke president dan ook.
      Het is self fulfilling prophecy.
      Eerst kwamen er terroristische aanslagen, de overheden pakken dit niet aan of niet afdoende. Daarna gaan mensen het zelf oplossen en dan krijg je wat je nu krijgt het zie je wel wij zijn het slachtoffer gepiep.
      Oorzaak gevolg wordt bewust verzwegen, want gelijlk geven betekent gezichtsverlies.
      Dit gaat ook nog gebeuren met de slachtoffers van misdrijven die laten ze ook in de kou staan nu, die gaan ook nog eens eigen rechter spelen. En ja dat mag niet hoor ik nu al roepen. Maar de misdrijven mogen ook niet en wordt nagelaten of te weinig gestraft. En bij gebrek aan rechtspraak goede rechtspraak worden mensen zelf voorzienend.
      Het maakt niet uit maar beide systemen werken niet dus het leidende systeem moet op de schop wel je dat voorkomen.

    2. Vit

     Lao Tse

     Help me even want ik heb kennelijk wat gemist, wat heeft Trump gezegd wat racistisch zijn in toenemende mate motiveert?

     1. Lao Tse

      Je leest geen kranten?

     2. Vit

      Kijk ik vind Trump een rare snuiter, maar argumenten oftewel verhaaltjes verzinnen kan iedereen, zo heb ik hem ooit in een jurk zien lopen de travestiet.

     3. logisch denken

      QUOTE Lao Tse 17 minuten ago
      Je leest geen kranten? END

      De huishufter kan zijn beweringen WEER niet onderbouwen. Hij leet slechts de onderbuik voor wat verse aanvoer van tarrels

     4. Jan de Man

      Geen verrassing LD, dit is dagelijkse kost op de dagelijkse standaard.

    3. logisch denken

     zonder enig bewijs van racistische motieven doet onze huishufter voorkomen dat alle schietpartijen van de laatste tijd gebaseerd op racistische motieven .

     Wat een ongelofelijke leugenaar en demagoog. Een ware volksmenner met een snorretje

    4. Joshuak

     Waar je zeker dat het racistisch en terroristisch was..

     En niet een arme verwarde man die hulp en medelijden verdient? Jij staat altijd vooraan met je geschreeuw om nuance dus vertel me waar is die nu?

     Politiek en ideolkgisch gemotiveerde kritiek..

     Maarja dat is nu precies de reden waarom niemand jou serieus kan nemen

  5. Henk Albarda

   Denk daar zelf maar eens diep over na. Na de reeks schietpartijen van de afgelopen jaren is het alweer heel erg stil, geworden.
   Het zou zomaar kunnen dat de ‘Amerikaan’ de haat retoriek van de 4 haatzaaiende schreeuwlelijkerds de komende maanden heel erg zat wordt, en het dus met de weldenkende pro Trumps hier eens zijn, dat je met geen mogelijkheid bij Trump kunt komen met die onzin.

  6. Rosasolis

   @Lao Tse. Ik heb over deze twee schietincidenten op de radio van ochtend gehoord. Allebei waren schokkend. Maar de man die 20 mensen in El Paso in een supermarkt doodschoot en anderen ernstig had verwonden, was duidelijk extreem- rechts met een racist motief. Toen hij zich aan de politie had overgeven zei hij: “Dit land gaat helemaal kapot. De Hispanics maken onze ras helemaal kapot”. Zeker zullen de kiezers in Amerika gaan denken. Er is geen “zuiver ras” is dit land. Behalve misschien nog enkele Indian burgers wiens geschieden tot 5000 + jaren terug gaat.

  7. ZiggyStardust

   Lao Tse, kap toch eens met dat liegen en verzinnen. Spoken in jouw hoofd zijn geen feiten. De schutter heeft ook nadrukkelijk gezegd in zijn manifest (wat overigens nog als authentiek verklaard moet worden), dat hij de gedachten al lang had voordat Trump president was, en dat het niets met Trump te maken had, ook al staat hij achter het beleid van Trump. Je kunt net zo goed Obama verantwoordelijk houden, die meer illegalen uitgezet heeft dan Trump, en onder wiens beleid meer kinderen van hun ouders gescheiden werden. Maar ‘democraatjes’ vergeten nou eenmaal graag onwelgevallige feiten om anderen als racist en fascist uit te kunnen maken. Dat Trump ook de volgende presidentsverkiezingen gaat winnen staat al zo goed als vast. De democraten in Amerika zijn onderling verdeeld, met aan de ene kant een soort VVD en de andere kant onder leiding van ‘the squad’ een soort groen links. Trump vaart een duidelijke koers die blijkt te werken, de democraten zijn onderling verdeeld en hebben geen eenduidige visie. Maar ff terug naar het onderwerp, Trump heeft hier niets mee te maken. En nu ga ik F1 kijken!

   1. Lao Tse

    Mijn stelling is, Ziggy, dat Trump met zijn hysterische haatretoriek jegens kleurlingen en andersdenkenden in de V.S. een giftig klimaat heeft geschapen waarin idioten als deze moordenaar een legitimatie kunnen vinden om er op los te moorden.
    Trump is een gevaarlijke ophitser die met vijandbeelden hoopt herkozen te worden.

    1. Scaldis

     Tarrel komt overduidelijk nooit in de VS.

    2. Rosasolis

     @Lao Tse. Inderdaad Trump is een racist, dit is allang bekend. Hij is de meest gevaarlijke extreem-rechts persoon in de westerse wereld. En de grootste gevaar die optreed tegen rust, vrede, en samenwerking in de hele wereld.

     1. Jan de Man

      “Inderdaad Trump is een racist, dit is allang bekend.”

      Kom maar met voorbeelden, anders natuurlijk gewoon even fijn je kletsklep houden.

     2. Bosche draak

      Als Roos ook zo vriendelijk wil zijn met bewijs te komen.
      Ipv dom nablaten wat anderen zeggen.
      “Wat heeft Trump gedaan/gezegd wat dan wel zo racistisch/extreem rechtsig is?”

    3. Peter Oudshoorn

     Gelukkig is het niet meer dan jou domme, persoonlijke mening. Die stelt geen moer voor, daar is 93,7% van de DDS-reaguurders van overtuigd.

  8. Pronounce

   Lao vergeet altijd te melden dat de oh zo racistische Trump een relatie heeft gehad met een zwarte vrouw. De dame in kwestie, Kara Young, heeft overigens laten weten dat Trump allerminst een racist is (…).

   https://newsone.com/3732475/trump-not-racist-black-girlfriend-kara-young/

   Maar dat lees je natuurlijk nooit in de MSM.

   1. Bosche draak

    Trump heeft ook een onderscheiding gekregen van Jesse Jackson voor al z’n goede werk mbt “minderheden” bah wat een racist was het toch

    Toch raar dat hij nooit een racist bleek TOTDAT hij voor presidentschap ging.

  9. cuoretx

   De kiezer het denken nee hoor dat wil jij denken en we Trump ook nog de ’s huls in schoenen schuiven? Typisch links zou zeggen lees het manifest maar eens van de killer die werd geïnspireerd door zoer l rechts als links.
   Je vomnent

  10. ManusR

   Door decennia heen zijn er altijd al massa moorden gepleegd, zelfs toen Trump nog geboren moestworden, stop met je vingerwijzingen en toon aan dat er geen moorden waren onder de voorgaande presidenten.

 3. Jumping

  Inderdaad deze Trump is een kanjer.

  Wij moeten het Nederland doen met Rutte, de slechtste wat Nederland na tweede wereldoorlog is overkomen.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  1. Ron

   Hoezo na de tweede wereldoorlog?

  2. Lao Tse

   Het verschil is dat ze nu in sterke mate politiek zijn geïnspireerd.

   1. Jan de Man

    Je speelt je spelletje, een kinderspelletje, logisch want je koestert warme gevoelens voor kleine kinderen.

    1. Lambieck

     Allo Jeanleman.
     Was hedenochtend bij het bij gij bekende “Kinderparadijs” waar ik wel heel opmerkelijk nieuws kreeg.
     Jeannenman houdt van paalkes en gleufkes.
     Kleine bejaarde schavuit dat ge zijt.

     1. Bosche draak

      Awel, is jouwe zottenkop ook weer losgelaten?
      Haalt uwe goesting elders misbaksel, voor ge een trap onder uw inktpot kunt krijgen.
      En blijf weg van het kinderparadijs, gij maakt de beestjes van de kinderboerderij nerveus…

 4. Ritter

  De Democratische kandidaten zijn veel te extreem; ze willen “open grenzen” en dat soort dingen.

  Als je Trump vergelijkt met deze kandidaten is Trump een gematigde kandidaat.

  Daarbij heeft Trump al veel bereikt en draait de economie goed onder Trump.

  De Russische “collusion” hoax kunnen ze niet meer gebruikten tegen Trump want die is ontzenuwd door o.a. het Mueller rapport.

  Dus wat blijft nog over om Trmmp aan te vallen?

  Het enige wat ze nu nog kunnen gebruiken is de z.g. “racisme” kaart. Dus Trump beschuldigen van “racisme”. Dat is de enige kaart die de Democraten nog hebben tegen Trump.

  1. Lao Tse


   De Democratische kandidaten zijn veel te extreem; ze willen “open grenzen” en dat soort dingen”

   Dat heb ik geen enkele Democratische kandidaat horen zeggen.

   1. logisch denken

    doppen uit je oren halen hufter

   2. Ego-non-solus

    L.T, zoals vele goedmensen grossiert u in halve waarheden. “Nooit horen zeggen”? Zou kunnen. Maar u heeft dat wél gelezen. En die waarheid verzwijgt u.

    1. Lao Tse

     Ik zie de citaten met belangstelling tegemoet, Ego.

     1. Ego-non-solus

      De snelheid waarmee u op artikelen op DDS reageert doet mij vermoeden dat u niet alleen iedere minuut van de dag deze site volgt maar de artikelen ook leest. U heeft het dan allemaal kunnen lezen.
      Maar wellicht lijdt u aan de zegeningen van een selectief geheugen? Daar zou ik dan soms jaloers op kunnen zijn.

     2. Lao Tse

      Ik zie dat u de citaten niet kunt leveren. U verzon maar wat.

     3. Peter Oudshoorn

      ‘Refugees welcome’ ligt de Democraten in de mond bestorven: hun idolatie voor minderbedeelden van de hele wereld is stuitend – op demonstraties, rally’s en reportages zijn de actieborden met deze gutmenschliche kuddedier-tekst niet te tellen.

      Toch zal agitpropper Lola eeuwig ontkennen dat de linkse Democraten voor open grenzen zijn. Hun oppositie tegen De Muur moeten we dan ook zien als louter spielerei om Trump dwars te zitten.

     4. logisch denken

      lees je eigen bull shit even terug en kom tot de ontdekking dat je enkel schrijft in jouw absolute waarheid hufter

    2. Ron

     De citaten kan je geven Ego, maar ik adviseer ze even achter te houden tot er nog tig openstaande vagen zijn beantwoord dan is het zijn beurt weer.

   3. Ritter

    Lao Tse

    Niet alleen willen ze “open grenzen”; ze willen ook gratis gezondheidszorg voor illegalen. En meer van dit soort extreme dingen.

    En dat terwijl hun eigen burgers dat niet eens hebben.

    Kennelijk hebben deze Democratische kandidaten meer op met illegalen dan met hun eigen landgenoten.

    1. Crassus

     Dat betekent dat er in de gezondheidszorg meer banen erbij komen. Dus werkgelegenheid. Dat betekent dat je met goede opleiding (well educated and highly skilled) “illegalen” prima kunt gebruiken. Je hebt mensen nodig i.v.m. de vergrijzing in de toekomst. In de tandzorg zijn het al specialisten van buitenlandse komaf die hier een grote rol vervullen. Aan het “bed” zijn ook mensen nodig, steeds meer, met een groeiende bevolking. Dat begrijpt u toch wel ?

     1. Vit

      @Crassus

      Er zullen vast een paar hoogopgeleiden tussen zitten,maar wat doen we met de rest?

     2. Crassus

      @ Vit, Er zijn straks overal mensen nodig. In het OV, weg en waterbouw, industrie, groente en fruitteelt in de kasbouw, huizenbouw. Zonder instroom ben je met 40 jaar uitgekaart.

     3. van Urk

      We hebben inderdaad meer mensen nodig..En hoe zit het dan ook weer met het terugdringen van CO2 en stikstof?

     4. Vit

      @Crassus

      Ik heb er een hard hoofd in, voorlopig wordt het gros door ons in leven gehouden want het IQ wat mensen uit Afrikaanse landen meebrengen is gemiddeld zo’n 85, kunnen zij ook niets aan doen omdat hun vader en moeder vaak ook hun oom en tante zijn. Berber-Marokkanen bijvoorbeeld staan ook in eigen land niet als het beste volk bekend en dat is geen racisme maar discriminatie in hun geval terecht.

     5. Vit

      Herstel: Berber Marokkanen moet zijn Rif-Marokkanen.

     6. m.van.rosmalen

      Nou Crassus
      Ik werk zelf in de ouderenzorg en mijn ervaring is dat onze oudjes helemaal niet zitten te wachten op gesluierde slecht Ned sprekende allochtonen laat staan dementerende oudjes die van ons al niks begrijpen
      Het is allemaal zo hypocriet als de pest begrijpt u wel?
      Pas nog hier op het regionale nieuws
      Turkse en Marokaanse ouderen eisen hun eigen verpleeg/verzorgingstehuis
      En waarom omdat ze niet in 1 huus willen verblijven met autochtone ouderen en niet verpleegd willen worden door Ned zusters / broeders.
      Waanzin en discriminatie ten top.
      Dat begrijpt u toch wel?

     7. m.van.rosmalen

      Nou Crassus
      En de hardwerkende Ned die hier in deze vaak laagbetaalde beroepen en bovendien al jong zijn begonnen met werken hebben het nakijken zeker en die kunnen vlgns u letterlijk doodvallen dan?
      De manier die u hier schetst is dezelfde als met die schijtpolen die er ook voor hebben gezorgd dat grote groepen mensen mn Nederlandse vrachtwagenchauffeurs buiten gestampt zijn en met een schijtloontje naar huis zijn gestuurd waar ze het met een gezin maar van moesten doen.
      Een rasegoist dat bent u.
      Alleen hoogopgeleiden moeten het goed hebben zeker.
      De rest van de medelanders kan kapot vallen

     8. Ron

      Je moet eens proberen de slechtsprekende medelanders die op de call centra zitten eens wat duidelijk te maken daar snappen ze al bar weinig.
      Moet je zo iemand aan je bed?
      Nee ik niet.

    2. van Urk

     We weten toch allemaal hoe de Europese “democraten” reageerden toen Hongarije een hek begon te bouwen? Ze hebben inderdaad niet gezegd dat de grenzen wagenwijd open moesten maar hebben daarna wel gezegd dat de grens open moest blijven. In mijn ogen is dat hetzelfde.

   4. van Urk

    Dat zeggen ze ook niet.. dat denken ze. De reden dat alle problemen als migratie blijft door denderen zonder dat het gestopt wordt zegt al genoeg. De wreedste leugens worden vaak verteld door te zwijgen.

    1. Lao Tse

     “Dat zeggen ze ook niet.. dat denken ze.”

     I rest my case.

     1. van Urk

      Trump more Jobs, Obama no Jobs, Clinton blow Jobs.

     2. Bosche draak

      Yeah, you go rest your case!
      You’re a lying pervert and a disingenious piece of garbage.
      And no one here is buying your bullsh*t except the other pathetic trolls

     3. van Urk

      Kijk maar naar onze eigen migratieprobleem in Europa. Als er volgens u door linkse politici niet gezegd wordt dat de grenzen wagenwijd opengezet wordt voor migranten.. waarom worden de migranten dan binnengelaten en niet afgezet van waar zij vandaan komen? En waarom mogen NGO,s gewoon nog doorvaren om ze op te pikken? En waarom worden illegalen niet weggestuurd?

 5. EU kok

  Tot nu toe heeft Boris geen enkele handreiking richting Farage gedaan.
  Is Farage voor Boris een tegenstander of een mede-strijder?
  Bij de laatste plaatselijke verkiezingen was het in ieder geval een tegenstander.

  1. logisch denken

   vraag het ze even , stuur een mailtje ofzo , ze geven vast hun strategie wel aan een warmhoud kok uit de lokale kantine

 6. Rosasolis

  Farage moet z’n kristal bal weg doen…of was het Tarot kaarten, om welke voorspellingen dan ook doen! Farage is een grillig man die net zo onbetrouwbaar als het weer is. Eerst stapte hij uit de Conservative Party, dan meteen een nieuwe partij oprichtte, waarvan hij leider voor 5 jaar was. Dan plotseling enkele maanden geleden stapte hij uit de partij dat hij had opgericht, en opnieuw zijn Brexitparty oprichtte. Merkwaardig is het dat dit party die enkele geen half jaar jong is, vertegenwoordigd is in de EU. Terwijl zij de Brexit willen doorzetten!
  Terwijl de weken sneller voorbijgaan tot de volgende pres. verkiezing zal al die uitlatingen van Trump naar de vertegenwoordigers van de Democraten steeds heftiger gaan worden. Deze ordinaire uitroepingen zullen de Amerikanen nog meer verdelen.
  De Democraten hebben een interessante lijst van zowel mannen als vrouwen kandidaten. Er is geen racisme onder deze kandidaten, en ook niet onder de gewone mensen die die de Democrate party met een meerderheid koos voor het Congres regering, enkele maanden geleden. Normaal is het zo dat in Amerika de party die de
  grote winner in de Congres verkiezing werd, laat zien hoe de meeste kiezers zullen gaan stemmen bij de volgende president verkiezing.

  1. m.van.rosmalen

   Dit Nederlands is niet zo goed

 7. Benny

  #Lao Tse… Jouw interpretatie van het woord rasicme is fout….in alle opzichten fout….. Jij plempt dit woord tegen iedereen aan met een andere mening…. Dit is wat jij doet dit is wat links doet… Kunt u aub in een gierput vallen

  1. Heinz

   Benny toch ! Iedereen mag er een mening op nahouden. Staat ook in het huisreglement. Niet zo kinderachtig doen !

   1. Jan de Man

    Heinz Zouaaf kent het verschil niet tussen een mening en zuigstoken.

   2. logisch denken

    je mag toch iemand wijzen dat in zijn mening een fout geslopen is betreffende een betekenis van een woord ?

    het misbruik door de huishufter doet het woord helemaal interen op zijn oorspronkelijke waarde

    1. Jan de Man

     Bovendien bedrijft hij identiteitspolitiek. Identiteitspolitici vestigen ook een taboe op kritiek. De groepen die zichzelf tot identiteitsgroepen hebben geproclameerd zijn niet bereid tot enige kritische reflectie op het eigen vermeende gelijk. Wie een identiteitsgroep kritisch bejegent (of zelfs maar relativerende woorden wijdt aan hun manier van politiek bedrijven), wordt beschuldigd van een ‘fobie’. Zo construeert men ‘homofobie’, ‘islamofobie’, ‘xenofobie’ – elke vorm van kritiek wordt op voorhand afgewezen en de criticus – hoe redelijk ook – wordt een psychiatrische aandoening toegeschreven (een ‘fobie’).

     1. Fortiori

      Dit heeft u niet van uzelf ! Er zit namelijk geen enkele taalfout in. De interpunctie is ook op orde, zie ik.

     2. Jan de Man

      Als ik de ene zie, komt de andere ook. Je geeft het weer weg!

     3. Lao Tse

      Onze kindervriend citeerde Cliteur, zonder bronvermelding uiteraard.

     4. Jan de Man

      Dat zei ik, als ik de ene zie, komt de andere ook. Nooit op de inhoud altijd op de man, Jan de Man!

      Aan de politie adviseer ik om zo snel mogelijk jouw pc in beslag te nemen, de teksten die jij publiceert duiden in een, voor kleine kinderen, gevaarlijke richting!

 8. Crassus

  Laat Farage de Brexit maar goed in de gaten houden. Het Engels Pond zakt als een plumpudding in elkaar op de valutamarkten. Ik verdien eraan, maar het neemt niet weg, dat het vertrouwen in een goede afloop afneemt ! Farage leidt de aandacht af. De Britse pensionados in het buitenland zijn de klos met hun magere Pondjes bij omwisseling tegen Euro’s. Daar hoor je hem niet over.

 9. JFU

  Laten we het hopen…anders ziet het er slecht uit voor de vrede , veiligheid en democratisch in de wereld, en zijn we overgeleverd aan de linkse kliek ,die in sprookjesland leven ver buiten de realiteit .

 10. m.van.rosmalen

  I hope so.
  Ik wil hier de Ned media en al die zielige jankende Ned graag weer op hun bek zien gaan.
  Kunnen ze weer huilie huilie op tv gaan doen net alsof ze er zelf wonen.
  Stelletje idioten.

 11. Garland S. tucker

  Zonder af te doen aan de overwinning van Trump…feit is dat zelfs een heks als Hillary in het systeem nog miljoenen stemmen meer trok.

  Overigens, Farage is een nog grotere gek dan Trump…meer niveau Bolsenaro..

  1. Bosche draak

   Toch vreemd dat zij toch van een hertelling afzag.
   Net alsof dan zou blijken dat veel van die stemmen onterecht naar boven zijn gekomen?
   Clinton is de slechtste kandidaat die ooit boven is komen drijven…

 12. RvdBe

  Net als bïj de vorige verkiezingen zal Trump wederom verliezen…….

  1. Ron

   Krijgen we nu ook al reacties uit andere dimensie?
   In deze dimensie is Trump toch echt de president.

   1. Jan de Man

    En bij de volgende ook!

 13. RvdBe

  Willen de democraten enigzins kans maken, dan zullen ze een rechtse democraat naar voren moeten schuiven anders halen ze geen stem weg bij de Trumpkiezer.

 14. Wahrheidsministerium

  Hij heeft al gewonnen, mensen die beweren dat het trumps zijn schuld is, duwen hem onwetend naar de top. Ik zeg lekker doorgaan zo!

 15. Veteraan

  Ik geniet nu al jaren van het leiderschap van Trump en met mij heel veel Amerikanen en heel veel mensen op deze aardkloot.
  Misschien niet de illegalen en de criminelen en Linkse klaaggutmensjes maar dat verhoogt de pret alleen maar.
  Hoe wanhopig extreem Links [ja Drolletjes, jullie] ook zijn beleid afkeurt en met zwakke argumenten hem probeert af te kraken GAAT HIJ GEWOON DOOR.
  Met aanpak moslims, illegalen, criminelen en Liberale zakkenvullers.
  Vriend van Israël [de raketten zijn gericht op islamitische doelen om te voorkomen dat ze chemische en nucleaire aanslagen plegen] en hij doet wat hij beloofd.
  Heerlijk zo’n leider en wat een man hé.
  You Go Trump, zo goed bezig.

 16. Lampje

  Wishfull thinking van net zo’n lul als Trump.

  1. Bosche draak

   Kruip terug naar je huilkamer stumper, je mag dan wel lampje heten, je geeft net zoveel licht als een natte kaars in het donker…..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.