Haha! Deelnemer trouwstoet moet dikke Ferrari inleveren

Geen categoriesep 15 2019, 17:00
Trouwstoeten staan onder verscherpt toezicht tegenwoordig. Dat moet ook wel want als agent krijg je nogal snel een tik mee. Een deelnemer van een trouwstoet reed door het centrum van Rotterdam met een Ferrari van ruim 3 ton. De politie ging toch even een kijkje nemen...
Dit is natuurlijk wel lachen. Sta je daar als agent ietwat huiverig (want je leest natuurlijk ook de krant) zo'n trouwstoet te controleren, rijdt er zo'n dikke bolide tussen. 'Shit,' denk je dan, 'nu moet ik toch echt even naar die trouwstoet toe.' De bolide heeft een Duits kenteken en na een snelle blik op Google kom je erachter dat zo'n wagen dik drie ton kost. Je tikt op het raampje, vraagt om de papieren en al snel wordt het duidelijk: hier klopt geen hol van.
De Ferrari F12 werd in beslag genomen. Met zo'n auto in zo'n trouwstoet is het natuurlijk speculeren geblazen: Is de auto wel van hem? Is de auto betaald met drugsgeld? Wat dacht deze vent überhaupt?! Of het helemaal gerechtvaardigd is of niet, dat doet er niet eens zoveel toe, die agenten moeten zich vast wel eventjes een momentje héél goed hebben gevoeld. Dat zullen ze nooit toegeven natuurlijk, maar het idee an sich is al leuk genoeg.
Wellicht horen we vandaag of morgen nog het hele verhaal achter de auto. Dat kon nog wel eens interessant worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten