Henk Krol en zijn doorgesnoven mening over drugs in narcostaat Nederland: gewoon verraders meer geld betalen!

Geen categoriesep 25 2019, 9:00
Niet alleen de politie is hopeloos ineffectief als het gaat om het bestrijden van drugscriminaliteit, ook de politiek faalt opzichtig met het aanpakken van deze steeds groter wordende plaag in ons land. Wie een voorbeeld wil hebben van opzichtig falen, hoeft alleen maar even te kijken naar de kneuterige wijze waarop Kamerleden maatregelen tegen drugscriminelen voorstelt. Henk Krol was gisteren een uitgesproken voorbeeld van hoe het niet moet, zo rapporteerde parlementaire DDS-verslaggever Kenneth Steffers.
Het was gisterenmiddag weer tijd voor het wekelijkse Spuiten en Slikken-uurtje in de Tweede Kamer. De kroegpraat over drugs - inmiddels een verslavend gespreksonderwerp onder Haagse politici - was weer losgebarsten. En of het nu gaat over lachgas, liquidaties of staatskwekerijen: ze houden er allemaal hun eigen doorgesnoven mening op na.
Deze keer was het Henk Krol die met een beloningssysteem voor het aangeven van drugscriminelen op de proppen kwam. Daarmee speelt hij goed in op de actualiteit, want met soms wel meerdere liquidaties per week kunnen we inmiddels wel concluderen dat we Breaking Bad en The Godfather taferelen hebben ingepolderd. Want ja, in dat drugscriminaliteit zijn wij nu eenmaal kanjers in Nederland Narcoland.
Maar gelukkig valt het tij nog te keren volgens Henk Krol. Volgens de politicus kunnen burgers een doorslaggevende bijdrage leveren aan het opsporen van drugscriminelen. Wel concludeert Krol dat vrienden en familieleden van drugscriminelen vaak hun mond houden als het gaat om klikken bij de politie. Een hele scherpe conclusie, maar gelukkig heeft Henk vermoedelijk de oplossing gevonden!
Een veel ruimhartiger beloningssysteem (lees: geld!) voor verraders van drugscriminelen zou het tij moeten keren in Nederland. Want eigenlijk zegt Henk Krol hiermee: de hele narcostaat is ontstaan omdat er veel en snel 'doekoe' mee valt te verdienen, dus kun je dat het beste bestrijden met… Juist ja, met geld. Veel geld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten