Henk Krol en zijn doorgesnoven mening over drugs in narcostaat Nederland: gewoon verraders meer geld betalen!

Niet alleen de politie is hopeloos ineffectief als het gaat om het bestrijden van drugscriminaliteit, ook de politiek faalt opzichtig met het aanpakken van deze steeds groter wordende plaag in ons land. Wie een voorbeeld wil hebben van opzichtig falen, hoeft alleen maar even te kijken naar de kneuterige wijze waarop Kamerleden maatregelen tegen drugscriminelen voorstelt. Henk Krol was gisteren een uitgesproken voorbeeld van hoe het niet moet, zo rapporteerde parlementaire DDS-verslaggever Kenneth Steffers.

Het was gisterenmiddag weer tijd voor het wekelijkse Spuiten en Slikken-uurtje in de Tweede Kamer. De kroegpraat over drugs – inmiddels een verslavend gespreksonderwerp onder Haagse politici – was weer losgebarsten. En of het nu gaat over lachgas, liquidaties of staatskwekerijen: ze houden er allemaal hun eigen doorgesnoven mening op na.

Deze keer was het Henk Krol die met een beloningssysteem voor het aangeven van drugscriminelen op de proppen kwam. Daarmee speelt hij goed in op de actualiteit, want met soms wel meerdere liquidaties per week kunnen we inmiddels wel concluderen dat we Breaking Bad en The Godfather taferelen hebben ingepolderd. Want ja, in dat drugscriminaliteit zijn wij nu eenmaal kanjers in Nederland Narcoland.

Maar gelukkig valt het tij nog te keren volgens Henk Krol. Volgens de politicus kunnen burgers een doorslaggevende bijdrage leveren aan het opsporen van drugscriminelen. Wel concludeert Krol dat vrienden en familieleden van drugscriminelen vaak hun mond houden als het gaat om klikken bij de politie. Een hele scherpe conclusie, maar gelukkig heeft Henk vermoedelijk de oplossing gevonden!

Een veel ruimhartiger beloningssysteem (lees: geld!) voor verraders van drugscriminelen zou het tij moeten keren in Nederland. Want eigenlijk zegt Henk Krol hiermee: de hele narcostaat is ontstaan omdat er veel en snel ‘doekoe’ mee valt te verdienen, dus kun je dat het beste bestrijden met… Juist ja, met geld. Veel geld.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. EU kok

  Parlementaire DDS-verslaggever Kenneth Steffers, tevens medewerker van de gaykrant, schrijft een objectieve stukje over zijn oude werkgever.

  1. Vanduinen

   ‘Doekoe’ Hij heeft zich de straattaal snel meester gemaakt. Er bestaat een woordenboek straattaal. Straatwoordenboek.

   1. spelende vrouw

    en uw bijdrage in de discussie over bonussen op hoofden van criminelen is ?

  2. Kretoloog

   Oud werknemer van Henk Krol? Ah, vandaar die vileine toon in dit artikel. Als parlementair verslaggever moet je de doelgroep (i.c. de politici) wel serieus nemen. En zover is Kenneth Steffers zo te lezen nog niet.

 2. Anne Sophe Schillersdorf

  Ik krijg van deze man slaapneigingen. De meest kleurloze figuur in de politiek al heeft hij in sommige dingen een punt. Hier maakt hij zichzelf echter volkomen belachelijk

 3. Watcher

  Het wachten is op de trollen familie D.Lugar.

  1. Kretoloog

   Flikker nou toch eens op, Watcher, met je gezuig altijd.

   1. Watcher

    Sorry Kreet de familie D.Lugar zit me nogal hoog..

    1. Siemien

     Dat watcher structureel zijn fetisj voor Lugaar hier tentoon spreid zegt natuurlijk ook heel veel over watcher zelf, het rode lapje die watcher voorgehouden wordt werkt blijkbaar prima, de zuiger raakt gefrustreerd

     1. Watcher

      Ha Siemien de abortus lover…

      Mijn reaguursel brengt dit topic tot leven 🙂 🙂 🙂

     2. Dik

      Als je dom bent wordt je niet ineens slim.

  2. EU kok

   @watcher.
   Zou Lugar dezelfde “gevoelens” hebben als Kenneth?
   Verklaart wel zijn afkeer van vrouwen.
   Verklaart eigenlijk heel veel.

  3. Joop Klepzeikert

   De trollen familie Watcher ook weer uit de isoleercel van het gesticht joh. Zijn we weer blij mee… Je spuitje nog niet gehad vandaag joh? Debieltje.

 4. FCKJoop

  En de politiek heeft weer een excuus gevonden om het werkelijke probleem in Nederland niet meer te bespreken. Wat men vergeet dat ook het “narco” probleem oorzaak vindt in het grote probleem van deze tijd, dat niet benoemd mag worden. Voldemort had zo Noord-Afrikaanse roots kunnen hebben.

 5. santiago

  Ik word zo moe van onze z.g. volksvertegenwoordigers. Meer dan de helft is gewoon zwakzinnig en absoluut ongeschikt voor hun taak. De onzin die de wereldvreemde Krol uitkraamt en deze morgen bij de meisjes van WNL weer Sandertje Dekker. Tenenkrommend, deze jongen snapt er helemaal niets van.
  Als er niet snel iets verandert in Nederland zie ik het somber in.
  Aub de monarchie afschaffen en de democratie herstellen. De Minerva kliek eruit trappen, die hebben al zat gestolen dus die redden zich verder wel in hun tweede of derde huis.
  De bezem door alle ministeries en mensen kiezen der echt iets van af weten en er niet alleen zitten vanwege hun dubbele voor of achternaam.
  O.M. opschonen en de rechterlijke macht idem dito.
  Zo kan het niet langer.

  1. FCKJoop

   Beste Santiago, Ieder volk krijgt wat het toekomt.
   Zolang het overgrote deel van de bevolking blijft kiezen voor de “Minerva” kliek, blijft alles zoals het altijd al was.

   In de USA heeft het volk zich uitgesproken tegen de politieke elite, gevolg een impeachment procedure om de gekozen president uit het zadel te wippen.

   In Nederland deed men het wat minder chique door een dierenactivist aan te zetten tot moord, nog voor het volk kon spreken.

   Aan een tweede moord durft de elite zich niet te branden uit angst voor een volksopstand en lynchpartijen, waar we vorige keer wonderlijkenwijs aan ontkomen zijn. Daarom heeft men nu naar het aloude middel cordon sanitaire gegrepen. Dat lijkt vooralsnog afdoende.
   Nogmaals, ieder volk krijgt wat het toekomt.

   1. santiago

    Beste Joop. Idd. helemaal mee eens. De laatste keer hebben ze tjerrie ingezet om Wilders klein te houden, maar dat is mislukt. Heeft de helft zetels gekost, maar die komen nu wel weer terug.
    Geert zal weer tegen de 40 zetels aan zitten bij de volgende verkiezingen. Ik ben benieuwd wat ze nu weer gaan verzinnen.

    1. FCKJoop

     Ze zijn al begonnen met uitdelen van Nederlandse paspoorten aan bewezen IS strijders, Wilders moet kennelijk van politiek succes afgehouden worden.
     Men is als de dood dat, nu gebleken is dat zijn proces politieke drijfveren had, hij alsnog te veel zeteltjes gaat pakken.

  2. santiago

   En kom niet aan met het lulverhaal dat de oranjes alleen maar een ceremoniele taak hebben. Die dikke prins staat bij de VN te verkondigen dat we Rusland aan moeten pakken om de verdachten van de MH 17 ramp uit te leveren.
   Nou, dat moet hem wel lukken , want hij drinkt ook wel eens een biertje met Poetin dus dat moet goed komen.
   Verder bemoeit die ouwe beatrix zich overal mee en het meisje uit Buenos Aires denkt dat ze de baas is van de wereld.
   In Nederland loopt echt alles, maar dan ook alles via beatrix en dat moet afgelopen zijn, want dat gaat niet goed. Nederland is gewoon een dictatuur.

  3. Joop Klepzeikert

   @santiago: Helemaal met je eens, met als aanvulling het onderwijs. Alle linkse leraren en boeken eruit donderen en echt relevant onderwijs gaan geven.
   En justitie niet alleen aan de top uitmesten, maar ook onderaan; de VMBO petten bij politie eruit, een echte politieschool oprichten en pas na 2 jaar echte opleiding, na minimaal een havo achtige vooropleiding de straat op.
   Daarna de hele ambtenarij op de schop. Kan gerust 90% minder en alle zogenaamde volksverzekeringen afschaffen, het geld wat nu in die potten zit aan de mensen terug geven en het volk dat verder zelf laten regelen, zoals dat in normale landen ook is.
   Pas dan kan Nederland weer leefbaar en betaalbaar worden.

   1. santiago

    Klepzeiker. Helemaal met je eens, maar zolang de Minerva kliek zich kan verschuilen achter de monarchie, gaat het niet gebeuren. Nepotisme en corruptie maakt onze democratie en dus ons mooie Nederland kapot.
    Prima hoor zo’n oranje familie. Ik heb niets tegen die mensen persoonlijk, ik ken ze niet eens en ze interesseren me ook helemaal niet. Laat ze lekker voor eeuwig op vakantie gaan en laat het volk een eigen president kiezen die ze verantwoordelijk kunnen houden.
    Monarchie in deze vorm kost vele malen duurder en levert niets op, maakt alleen maar meer kapot.

    1. santiago

     kost velen malen duurder moet zijn is vele malen duurder. Ik maak me ook veel te druk en dan maak je fouten he.

    2. Joop Klepzeikert

     @santiago: De minerva kliek zijn net zulke marionetjes als die Duitse inteeltfamilie die zich voordoen als de ‘Oranjes’.
     Die zijn door Napoleo in 1813 in Nederland neergezet om het land gedeisd te houden. Nederland was daarvoor, sinds de echte Oranjes in 1581 uitstierven en Nederland een republiek werd, nogal een rebellen staat. Dat moest aan banden gelegd worden en dat is de elite heel behoorlijk gelukt. Door er eerst een nep monarchie van te maken en later, vanaf 1917, een socialistische helstaat, wat het nu nog steeds is. Zogenaamd onder leiding van het nep koningshuis en het nep parlement, maar in werkelijkheid bestuurd door de banken, verzekeraars en multinationals.
     Nederland is gewoon nog steeds de vazalstaat met marionettenregering die het tijdens het Franse keizerrijk ook al was.

    3. Heinz

     Het wordt te ingewikkeld een president kiezen. Het gaat dan zoiets worden ‘wie is het populairst’ Een gehaaide populist of een man/vrouw met een jarenlange democratische ervaring. Prins Carnaval kiezen is gemakkelijker. Dat is maar voor een paar dagen.

     1. Joop Klepzeikert

      @Heinz: Daarom moet de manier van kiezen ook anders. Dom volk alleen maar op mooie beloftes en leuke bekkies laten stemmen werkt niet.
      Daarom mochten voor 1917 ook alleen mensen die belasting betaalde stemmen. Daar werd vanuit gegaan dat die wel verstandig zouden stemmen, omdat die niet willen dat hun geld verspild wordt.
      Sinds elke gek mag stemmen is het steeds harder achteruit gegaan en zijn de collectieve lasten alleen maar hoger geworden. (7% in 1917, nu 39,6%)
      We zullen dus minimaal terug moeten naar het systeem van voor 1917. Liefst met als aanvulling dat de mensen aan kunnen tonen dat ze weten wat de politicus waar ze op willen stemmen de afgelopen jaren gedaan heeft.

 6. Jack Flash

  Dat Thierry ingezet zou zijn om Wilders te stroppen blijf ik een dubieuze complottheorie vinden.Voor de rest ben ik het met Santiago eens.

 7. Joop Klepzeikert

  In de oorlog kregen verraders ook geld voor elke Jood die ze verraadde. Geld betalen voor verraad is een smerig socialistische gewoonte.

 8. spelende vrouw

  gekke henkie en ons kabinet denken met een nsb systeem de narcotica handel te kunnen uitroeien. De dommerds vergeten dat hun beloningssysteem in die wereld een fooi is.

  Wederom symbool politiek bij gebrek aan handhaving

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.