Het gaat beginnen! De massale protesten van Klimaatdrammers zijn begonnen, een weekje groen deugen kan beginnen!

Eindelijk is het dan zo ver! De slaafse en ‘geïndoctrineerde’ troepen van de Groene Khmer en de klimaatreligie beginnen aan hun opmars. Vandaag beginnen wereldwijd duizenden protestmarsen tegen de klimaatopwarming/verandering/afkoeling of hoe ze het ook noemen op dit moment. Naar aanloop van de klimaattop van de VN in New York vinden er wereldwijd protestmarsen plaats!

Al weken zijn we warm gehouden met meeslepende reportages over de gigantisch vervuilende oversteek van Greta Thunberg in haar zeilboot richting New York, maar nu is het dan eindelijk zover! Tot en met 27 september vinden er 5.000 protesten plaats over de hele wereld in teken van het de naderende eindtijd. De eschatologie van het Klimaat is namelijk als volgt: als we nu niet de straat op gaan om het klimaat te redden dan is het einde der Aarde nabij in 5/10/15/20 jaar!

Vandaar dus al die protesten! Grappig is dan wel weer dat Australië en jawel, onze Donald Trump niet aanwezig zullen zijn bij de top in New York. Zij menen betere dingen te doen te hebben dan naar het gezeur van Greta Thunberg en consorten te luisteren.

Gelukkig kunnen we de hele week wel genieten van de prachtige beelden van onze jongeren die wel geloven in de eschaton van de Groene Gekte. Want Trump en andere klimaatontkenners/klimaatsceptici hebben andere dingen te doen, onacceptabel natuurlijk in de ogen van de Klimaatstrijders!

Ook in Nederland zullen we een klimaatmars zien, wij als koplopers in de strijd voor het klimaat kunnen uiteraard niet achterblijven. Dus geen zorgen, ook onze media zullen volstaan met krankzinnig kijkende studenten die menen dat we over tien jaar allemaal dood gaan als we nu niks doen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

107 reacties

 1. Agios

  En gezellig dat het was op de klimaatdeugparty! ‘We hebben een potje met vet…’

 2. Anne Sophe Schillersdorf

  “Dus geen zorgen, ook onze media zullen volstaan met krankzinnig kijkende studenten die menen dat we over tien jaar allemaal dood gaan als we nu niks doen.”

  En dat klopt als een bus. Als we nu niet handelen hebben we nog 12 jaar te gaan voor we allemaal doodgaan door het veranderende klimaat. Onze klimaatontkenners zijn verantwoordelijk voor deze toestand

  1. Jumping

   Anne Schillenboer.

   Als die door jou genoemde 12 jaar klopt moet je nu met je schillenwijk stoppen.

   En ga genieten van het leven, ik heb begrepen dat je voorkeur uit gaat naar knullen uit het Midden Oosten, vroeger was er een liedje met als tekst Ram Bam Bam Arabieren Tam.
   Had iets met de grote van de onder arm te maken.

   1. Nep

    Check the facts!

   2. Nep

    Wat een walgelijk bericht.

  2. garfield

   Whahahaha grappenmaker..
   50 jaar geleden hadden ze voorspeld dat we nu in een ice age zouden zitten.

  3. Zozo

   Goh, dan ga jij jong dood. Over 12jaar wordt jij toch 19.

  4. RvdBe

   12 jaar!
   Jou kunnen ze alles wijsmaken, en als we zuiniger gaan stoken ed blijven we allemaal in leven zeker?

  5. Nep

   Goed verwoord!

  6. GIF

   De laatste doet het licht uit. En dat doen we dan okselfris.

 3. Agios

  Van de opwarming van de aarde zie ook niet veel: Jassen aan en pluutje omhoog. Daar is de fotograaf gender neutralen! Nu allemaal lachen. Want over tien jaar worden jullie uitgemolken door de deugbelastingen.

 4. Kidogo

  Gewoon lekker toch !

 5. Mezzadra

  De klimaatbeweging heeft in ijdels een breed draagvlak onder de Nederlandse bevolking. Dat is een mooi resultaat van dit Kabinet die de tijdgeest maar de urgentie van het vraagstuk goed aanvoelt.

  Dit zijn de zaken die ons land groot maken.

  1. Zozo

   He, in ijdels, analfabeet. En het is niet alleen die grove taalfout. Het is ook nog een debiele uitspraak. Mijn avond kan niet meer stuk. Weer lachen geblazen!

  2. Mezzadra

   in ijdels = inmiddels

   Maar dat begreep u al.

   1. Zozo

    Zeg lulletje, heb je de op een na laatste zin al eens nagelezen. Jonge, jonge toch. Wat een niveau. Heb je nu al teveel gedronken. Je bent kampioen van debiele uitspraken.

    1. Mezzadra

     En nu inhoudelijk, Zozo, je kunt het!

     1. Zozo

      Mesje, jij was toch de kampioen niet inhoudelijk reageren en geen antwoord geven. Zeker jij mag geen verwijten maken. Oja, de bent ook nog de kampioen debiele uitspraken. Is dit inhoudelijk genoeg?

     2. spelende vrouw

      de milieudrammers hebben draagvlak onder tarrels tarrel

  3. van Urk

   Theoretisch gezien is er draagvlak bij de Nederlandse bevolking. Maar zodra je vraagt naar specifieke maatregelen dan beginnen de meningen wel degelijk uit elkaar te lopen.

  4. spelende vrouw

   de milieudrammers hebben draagvlak onder tarrels

  5. RvdBe

   Ach wel nee man er is helemaal geen groot draagvlak voor dat constante gemekker, de overheidsmedia houd je dit voor en dan ga je er vanzelf in geloven, althans degene die wat makkelijker beinvloedbaar zijn.

  6. Tman

   mezzias:
   Inderdaad,een breed draagvlak van Nederlandse scholieren,onmondige kinderen en schizofrene volwassenen!

  7. Siemien

   “breed draagvlak onder de Nederlandse bevolking”

   Dat liegt mezzadra, het wordt door de strot gedrukt en de deugdrammende klimaathysterische religieuzen als mezzadra trappen erin

 6. van Urk

  Het lijkt wel een sekte met Gretha voorop als de klimaatgoeroe. De klimaatprofeten hadden jarenlang een lijdende heilige nodig en die hebben ze gekregen, in de vorm van een engelachtig meisje. Als je dus in anno 2019 geen klimaat-fetisjist bent dan moet je gewoon je mond houden lijkt het wel.

  1. trutje

   Engelachtig meisje ze lijkt eerder duivelachtig kijkt eng uit haar ogen. Ik zou weleens willen weten wat al deze mensen in de zomervakantie gedaan hebben. Allemaal met de trein op vakantie of thuis gebleven. Vandaag op een andere site 3 biljoen minder vogels in Noord-Amerika sinds 50 jaar niet door opwarming maar door intensieve landbouw, gif, en katten dus misschien praten over minder mensen dan hebben dieren ook weer een kans.

 7. C.A.Barstow

  Die idioten moet je gewoon laten lopen, het is doodzonde van je tijd om ook maar enige aandacht aan dat soort deug mafkezen te besteden.
  Zodra er een ander kabinet aantreed, die zich bezig houden met de werkelijk belangrijke zaken in ons land, dan verdwijnt dat hele hersenloze klimaat plan in de versnipperaar.

  Stem FvD.

  1. Mezzadra

   Je staat buiten de werkelijkheid, Barstow. Deze beweging g is de realiteit, het verzet van een minderheid er tegen een. Ritueel achterhoedegevecht.

   1. Zozo

    Ik denk dat je beter kunt gaan slapen, jonge, jonge, wat een foutjes in de tekst. Bij jou is het niet: wie veel jenever drinkt, spreekt klare taal. Integendeel!

   2. spelende vrouw

    ritueel achterhoede gevecht ?? 🙂 🙂 🙂

    lachen , linkse sukkels hebben niet eens gekeken hoe ze het gevraagde vermogen elektriciteit gaan leveren .

    hahahaha , lachen met die klimaat populisten , geen zon , geen wind we delen kaarsjes uit en de Tesla moet u even een parkeerplaatsje in duwen en wachten op betere tijden

 8. Mezzadra

  Gelukkig is dezelfde beweging gaande in Duitsland. Daar kunnen we nog een voorbeeld aan nemen.

  ht*ps://nos.nl/l/2302597

 9. loodklopper

  Aandeel co en co2 in de atmosfeer totaal 0,38% daar lullen we over. Zoek maar op. Kortom klimaat gelul. Neem niet weg dat we wel zuinig met onze leefomgeving om moeten gaan. Co en co2 is het probleem niet. En de komende tien jaar wordt het kouder door dat de zon minder actief wordt. Heel vermoeiend die klimaat wauzen. Zoek eerst eens wat op voor je je hoofd open doet.

  1. Mezzadra

   Loodklopper lijkt me een klimatoloog die weet waarover hij praat.

   🙂

   1. Zozo

    En nu inhoudelijk!

   2. spelende vrouw

    de milieudrammers hebben draagvlak onder tarrels

    1. Mezzadra

     .. en een meerderheid van de Nederlandse bevolking.

     1. spelende vrouw

      dat roeptoeter je , dat hebben we gelezen tarrel , alleen moet er veel dwang gezet worden om mensen slaafs te laten volgen volgens goed links fascistisch gebruik.

      Zit weinig schot in bij de gemiddelde Nederlander tarrel

     2. Zozo

      Wat is er met de meerderheid van de Nederlandse bevolking?

     3. Mezzadra

      Ik ben benieuwd wat meneer Cactus hier van vindt.

      🙂

     4. spelende vrouw

      moet je het vragen tarrel

  2. garfield

   0.04% zal je bedoelen en daarvan wordt er 97% door de natuur geproduceerd.
   Maar ach bijna twee derde van de wereld bevolking leeft in Azië en wij zijn het probleem hier in het westen.

 10. loodklopper

  Klopt mezza. Ik heb het eens opgezocht en dan zijn de feiten toch anders als dat de klimaat wauzen je op je mauw proberen te spelden. Maar vooral lekker je centen uit je zak laten kloppen door de klima idioten.

  1. Piet51

   @loodklopper
   Wat heb je opgezocht en gevonden? Ik ben echt nieuwsgierig naar je bronnen.

   1. Mezzadra

    Dat antwoord zal er niet komen, Piet51. Er wordt maar wat lukraak geroepen.

    1. spelende vrouw

     inderdaad , demagogen komen niet verder dan de bekende dogma’s van 97% en wetenschappelijk onderbouwd terwijl die onderbouwing nergens te vinden is.

     Vervolgens lopen die tarrels hier te roeptoeteren dat er maar lukraak wat geroepen wordt. Het moet dus zelfreflectie zijn tarrel

   2. Bosche draak

    Laat google je gids zijn pietje, voor iemand die beweert zo’n hoog IQ te hebben moet dat toch redelijk eenvoudig zijn?

 11. Bolkestein

  Klimaathysterie = klimaatzwendel = klimaatmaffia. Follow the money.

 12. Blokkeer-Fries

  Nog even los van het feit dat dit soort bijeenkomsten een onnodige belasting voor het klimaat zijn, door extra CO2 en stikstof uitstoot en het gebruik van broeikasgas lachgas, door sommige deelnemers, kunnen we hier eindelijk als burger, voor het eerst onze stem laten horen.

  youtube.com/watch?v=WTh97GZdhds&feature=youtu.be

  rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-economische-zaken-en-klimaat/nieuws/2019/08/24/publieksconsultatie-klimaatplan-en-inek-van-start

  internetconsultatie.nl/klimaatplan

  tegenklimaatbeleid.petities.nl/

  1. Agios

   He Blokkeerfries. Jullie zijn toch bestraft voor het hinderen van het verkeer? Waarom heeft de politie vandaag die deugmensjes die straten blokkeerden niet gearresteerd? Het vergrijp is hetzelfde. Andere maatstaven? Dit land is niet meer te begrijpen.

   1. Blokkeer-Fries

    Omdat justitie en gerechtigheid pure willekeur is. Een agent mag zelf bepalen of hij wel of niet bekeurd voor b.v. het boerkaverbod of parkeerovertreding. Afhankelijk van in welke plaats de rechtbank staat en wie toevallig de rechter is, kan je voor exact dezelfde zaak een totaal andere uitspraak krijgen. Wilders staat al 5 jaar voor de rechtbank voor het stellen van een vraag en gold digger SS mag elke dag ongestraft discrimineren en racistische uitspraken doen. In dit zelfde licht kan je ook het vrouwenquota zien, discriminatie van de man en het feit dat vrouwen, hoewel ze statistisch langer leven, toch op dezelfde leeftijd met pensioen mogen als mannen.
    Ik geloof niet meer in de rechtstaat van het partijkartel en de EU. M.i. is het pure willekeur. Men heeft geen flauw idee waar ze mee bezig zijn en waarom. Ze doen maar wat en zwaaien de hele dag met de deugvlag, al roeptoeterend, kijk ik deug en jij niet.

  2. Blitzkrieg

   Blokkeer-Fries : Zal het doorsturen, promoten en ondertekenen. We zullen ze laten lopen die krengen.

   1. Blokkeer-Fries

    Bedankt voor je gezonde boerenverstand. Daar kunnen de extreem activistische, links wegkijkende en wensdenkende klimaatkerk fanatici nog wat van leren.

    climategate.nl/

 13. Veteraan

  bla, bla.
  Milieu gaat inderdaad al langer naar zijn klote maar nuttige maatregelen worden niet genomen. Het is een verdienmodel en vele mensen worden ontzettend rijk van biomassa onzin, windmolens en meer gedoe.
  Het is een rage om hier aan mee te doen en het zijn voornamelijk hele verwarde mensen, vrouwelijke mannen en opgedroogde dames die erbij lopen. En met een uitkering of pensioen na decennia niet echt gewerkt te hebben want dit zat al in hun bloed. Zeuren en aandacht trekken. Zeg maar zoals onze impotente Trollen.
  Bomen planten, plastic uit de zeeën halen, plastic verbieden, presidenten afzetten die het Amazone oerwoud en meer van die plekken vernietigen, verplicht allochtonen in herbruikbare plastic tasjes stoppen. Dat helpt dan weer wel.

 14. Jumping

  Heel dat klimaat gedoe is zandbakken gelul.

 15. Korporaal Monty

  Over twee weken is er weer een massale demonstratie tegen de islamisering en omvolking van ons land in Rotterdam.

  Ben benieuwd of die ook zoveel deelnemers zal trekken.

  1. Mezzadra

   Daar komen vast wel 75 mensen op af, Korporaal.

   🙂

 16. Ome Cor

  https://youtu.be/Bh5TrpE06uY (Kijk vanaf 11:40 uur).   

  Climatechange speelt al vanaf de jaren 70/80. Bekijk de zgn. voorspellingen die NIET uitgekomen zijn (vanaf 14:06 uur).
  – The Boston Globe in 1969: “Scientist predict a new Ice Age by the 21st
    century” Vòòr 2000 zouden we dan al in een ijstijd moeten zijn beland…..
  – The Washington Post 1969: “U.S. scientists sees new Ice Age coming in the
    next 50 years”. Dat zou dus nu moeten zijn…..
  – Brown University schreef een brandbrief aan de president van de VS dat er een ijstijd aankomt en dat hij nu actie moet ondernemen, omdat er een reële mogelijkheid bestaat dat de mens anders snel uit zou kunnen sterven….

  Er werden zelfs documentaires over gemaakt met net zo’n fanatieke bezetenheid als nu over de klimaathysterie.
  – The Guardian 1974: “Space satellites show new Ice Age coming fast”
  – Time Magazine 1974: “Another Ice Age?” 

  Daarna kwam er nieuwe hypes zoals: 
  > “het gevaar” van het gat in de ozonlaag;
  > de zure regen zou een reëel gevaar vormen (1980).
  Tien jaar later zag je dat er niets aan de hand was. 
  – The Canberra Times 1988 voorspelde dat de Malediven in 30 jaar helemaal onder water zou staan, maar dat is ook niet uitgekomen… etc. etc.
  Uiteindelijk is het allemaal bangmakerij gebleken. 

  1. Piet51

   @ome cor
   “Uiteindelijk is het allemaal bangmakerij gebleken..”
   Tegen zure regen en het gat in de ozonlaag zijn met succes maatregelen genomen. Die laten zien, dat er wel degelijk iets aan te doen was.
   Die voorspelde maar uitblijvende ijstijden laten zien, dat de aarde inderdaad opwarmt.

  2. spelende vrouw

   ome cor , je kan met die mafklappers niet in discussie , links links links , in de maat

   1. Ome Cor

    Klopt spelende vrouw, ze zijn net zo volhardend in hun valse leer als Jehova Getuigen. Menende de waarheid in pacht te hebben, terwijl ze anderen de maat nemen en verachten. Wee je gebeente als je het niet met ze eens bent: hel en verdoemenis zal je deel zijn bij wijze van spreken.

 17. Piet51

  Ik meld het hier nog maar een keer. Jaren geleden is er een onderzoek geweest onder meer dan tienduizend klimaatwetenschappers. Er waren 33x zoveel wetenschappers die de mens als oorzaak zagen dan zij die dat ontkenden, 33x zoveel! Geen wetenschappelijk bewijs, maar wel veelzeggend, lijkt me. Als mensen de oorzaak zijn, ligt daar ook de oplossing.Demonstreren dus.
  De klimaatverandering zelf staat inmiddels nier meer ter discussie.

  1. spelende vrouw

   geen wetenschappelijk bewijs zoals je aangeeft , broddelwerk dus pietje ,

   Waarom verschuilen klimaatdemagogen zich dan achter wetenschappelijk onderzoek ? stop de klimaatleugen , stop het nieuwe verdienmodel van de roverheid

   We weten inmiddels allemaal waar die 97% van de wetenschappers vandaan komt pietje

   1. Piet51

    @spelende vrouw
    Mensen die echt weten waar die 97% vandaan komen, hebben het goed uitgewerkte engedocumenteerde rapport van Cook e.a. gelezen. En ze hebben op klimaatverandering.WordPress.com de kritieken en de reacties daarop gelezen. Alleen dan kan een criticus serieus commentaar leveren.

    1. Bosche draak

     Tijd voor piet52, bij deze blijft de plaat hangen.
     Waarschijnlijk treft hij voorbereidingen om binnenkort gewoon te stoppen met ademen, hopelijk zal het klimaat z’n offer waarderen…

     1. Mezzadra

      Bosche draak toont zijn debatvaardigheid door de opponent dood te wensen.

      Best wel zielig.

    2. Viracocha

     Over die 97% in het Cook-rapport is de afgelopen weken uitvoerige gedebatteerd en jij hebt zelf toegegeven dat dit cijfer gechargeerd en vervuild is en ook op andere wijze interpretabel is.

     Nu doe je of het vaststaat. Nogal vals en hypocriet.

     1. Piet51

      @viracocha
      Die 97% staat vast volgens een bepaalde interpretatie. Een andere interpretatie is mogelijk. Maar ik volg de uitwerking van Cook zelf, omdat die volgens mij juist is. En heel verhelderend vind ik de uitleg, dat 33x zoveel klimaatwetenschappers de mens als oorzaak van de klimaatverandering aanmerken als wetenschappers die deze invloed ontkennen. Dan wordt die hele interpretatie omzeild. Dat is geen wetenschappelijk bewijs, maar maakt de conclusies wel aannemelijker.
      Het onderzoek van Cook is heel goed gedocumenteerd en voldoet zo aan wetenschappelijke standaards. Iedereen kan zich er een mening over vormen, maar moet het natuurlijk wel eerst bestuderen.

     2. spelende vrouw

      dat heet links vertrouwd de boel in zeik nemen. Links populistisch geblaat op ondrwerpen met willekeurig welke argumentatie net hoe het uitkomt

  2. Agios

   Niks demonstreren. Ophouden met wippen en met nieuwe consumentjes maken… Als we het dan toch goed willen oplossen dan meteen rigoreus. Een trol die dit ontzenuwt? Ik denk het niet…

 18. Mezzadra

  Het betreft een wereldwijde beweging van klimaatprotesten in 140 landen.

  Regeringen kunnen er net zo wereldwijd niet meer omheen.

  Geweldig!

  1. tonna

   @mossad:
   140 landen,per land circa 2000 onmondige geïndoctrineerde scholieren!
   Indrukwekkend?
   Trump en Poetin komen sowieso niet naar die kinderpoppenkast!

   1. Tman

    ton:
    Merkel is ook goed bezig,alle Duitsers moet bruinkool omschakelen naar aardgas haha!
    De klimaatdrammers werken langs elkaar heen,allen een klap gehad van de windmolen!

    1. Piet51

     @Tman
     Van bruinkool omschakelen naar aardgas is inderdaad een grote stap vooruit. Net als in Nederland van gas naar duurzame elektriciteit. De Duitsers volgen ons binnen 30 jaar. Wij liggen voor.

     1. Mezzadra

      Klopt, Merkel heeft dit punt te lang laten liggen. Nu wordt radicaal besloten tot het verbieden van het stoken van bruinkool en olie. Een belangrijke doorbraak.

      Het toont ook aan dat de redenering van Baudet dat Nederland alleen de klimaattransitie niet kan realiseren onjuist is: dit is een wereldwijde beweging.

     2. spelende vrouw

      duurzame elektriciteit , hahahaha sukkel

     3. Scaldis

      Over 30 jaar? Dan is hooguit een klein deel van Duitsland overgestapt op aardgas.

     4. spelende vrouw

      tarrel l*l niet zo dom mafklapper , china bouwt momenteel 300 kolencentrales en wij sluiten de meest moderne kolencentrale mogelijk.

      Een linkse mafklapper stond daar met smile van oor tot oor maar voorlopig is de score + 300 wereldwijd met de kanttekening dat de gebruikte techniek van de hemwegcentrale 100 maal sconer is dan de chinese techniek.

      Heb je een reden voor je linkse jubelstemming domoor ? nee je kan slechts liegen dat het wereldwijd stommeling. Echt tarrelwaardig

     5. spelende vrouw

      nederland wil 15 miljoen goed werkende cv installaties slopen uit woningen en bedrijven.

      volledig krankzinnig

      erg goed voor het milieu ! cynisme off

     6. Piet51

      @spelende vrouw
      Er wordt de komende 30 jaar geen enkele goed werkende cv-ketel gesloopt. Met zulke opmerkingen maak je de discussie wel erg simpel. In die periode zijn namelijk die vandaag goedwerkende cv-ketels 1 à 2 maal aan vervanging toe. Dat zijn de momenten om investeringen in andere energievormen te overwegen. Niks kapitaalvernietiging.

     7. spelende vrouw

      nee pietje , je bent echt een idioot , waardeer het repareren zegt SIRE

      overigens gaan de huidige ketels 25 jaar mee en de rest van de installatie wel 50 jaar pietje

      2030 wil Amsterdam gasvrij zijn pietje, doe jezelf even de rekensom mafklapper

      vervanging is geen investering idioot , vervanging zijn kosten.

      Ik word kotsmisselijk van die idioten zoals jij.

     8. Piet51

      @spelende vrouw
      Ik een idioot? Ik zal het niet uitsluiten, maar ben dan niet de enige. Google eens op “cv ketel” en ” levensduur”. Je zult je niet laten overtuigen, anderen wel.

     9. spelende vrouw

      waarom moet ik google gebruiken pietje , jarenlang gemonteerd die dingen, niet de budget project ketels overigens.
      Je blaat weer ongehinderd dooir enige kennis pietje

      auto al ingeruild voor een elektrische ? ff kijken hoeveel grondstoffen er verspild zijn met dat omruilen pietje

      waardeer het reapareren 🙂 🙂

      verkeerd momentje voor die sire campagne

     10. Piet51

      @spelende vrouw
      Monteur? En nooit meer wat bijgeleerd, ook nu als gepensioneerde niet? Blijf dan vooral op afstand van Google, want je kennis en ervaring kan zo maar ingehaald zijn door nieuwe feiten en inzichten.

    2. Piet51

     @spelende vrouw
     Overigens is vervangen ook een vorm van investeren en dat is wat anders dan kosten. Anders krijgen we daarover weer misleidende opmerkingen, zoals Baudet gewend is. Je kent vast de term “vervangingsinvestering”.

     1. spelende vrouw

      het zijn en blijven kosten mafklapper , slechts links tuig noemt het een investering als verkooppraatje.

      immers iets dat werkt vervangen voor een gelijkwaardig instrument zijn kosten en geen investeringen mafklapper

  2. Bosche draak

   Alsof jij ook maar weet waar je over praat idioot, je kan alleen maar zwelgen in je demente zwakzinnigheid…

 19. Pauline Kummer

  Dat van Trump kan ik mij wel indenken. Hij heeft zijn adviseurs en zolang die hem voeden met misleidende informatie is hij tegen. Het kan ook zo zijn dat hij halverwege de komende week om is. Met storm op de Bahama’s hield hem dat ook niet van zijn golf course af.

  1. spelende vrouw

   tja als een blind paard kolen centrales sluiten en zonnepanelen en windmolens neerzetten ter vervanging zal in de industrie tot menige fabrieksstop leiden.

   Het milieu is daar zeker bij gebaat , achterlijke linkse mafklappers

   1. Louise

    Wij allemaal zullen er baat bij hebben. Het heeft even een tijd nodig om om te schakelen.
    Groningen leegslurpen is geen optie. Je hebt je verantwoording voor de bewoners, mevrouw!
    Voor alle bewoners

    1. Nep

     Prima gezegd!

    2. spelende vrouw

     Gas zat buiten Groningen

    3. Bosche draak

     En dus moet vliegenpoepke Neserland als eerst gaan?
     Terwijl de grootste landen niet mee doen en grootmond Duitsland aan het gas zit die ze hebben losgeslijmd van de Russen.

     Je hart zit vast op de goede plek maar haal je hoofd eens uit je anus…

  2. Mezzadra

   Ik denk inderdaad, Pauline, dat de Amerikanen nog een paar vernietigende Dorians aan de Oostkust nodig hebben voordat het klimaatkwartje daar echt gaat vallen.

   Deze ontkenning is niet meer zo lang vol te houden.

   1. toetssteen

    @m
    Weet u wel wat een cycloon is?

    1. Mezzadra

     Ik heb een idee, Toetssteen. Wat jij weet blijft overigens duister.

     h**ps://www.theguardian.com/commentisfree/2019/sep/04/climate-crisis-hurricane-dorian-floods-bahamas

   2. spelende vrouw

    of je plaatst nog wat windmolens erbij die de luchtstromen verstoren door het onttrekken van energie. Dat hierdoor golfstromen veranderen is voor jou te moeilijk om te begrijpen

    Je bewering is weer een kopie plak plaatje van diverse zaken aan elkaar

  3. Siemien

   Aldus onze klimaathysterische religieuze randdebieltjes

 20. NoDoubt

  Hebben ze al een vluchteling in huis? Nee, dacht ik al. Niets anders dan politiek-correcte propagandisten die hun eigen volk verraden. We hebben nog steeds voedselbanken en weer met 6% gestegen. Waar waren ze toen Schiphol de helft minder vluchten in het jaar. Van 500.000 naar 250.000. Nergens te vinden. Mond vol van diversiteit en net als Falsema kinderen op een witte school geplaatst.

 21. Nep

  Kan de DDS eindelijk een keer komen met feiten? Dan zijn de gemoederen wat gerustgesteld. Dit bedoel ik naar beide kanten.

  1. Bosche draak

   Dus je kan wel degelijk een punt maken nepperd?
   Nou laat maar horen dan…

 22. Scaldis

  En wanneer komen de deugertjes met protestmarsen voor de 60.000 kindslaven in de Afrikaanse kobalt-en lithiummijnen?

 23. AS210854

  Drammen en nog maar eens drammen, hou maar eens op met fokken als de konijnen, dan ben je al een heel eind met het klimaat probleem.

  1. van Urk

   Het gaat voor hen allemaal niet snel genoeg. Dus niets is mooier als volgende dag alle energiebedrijven de gaskraan wordt dichtgedraaid bij alle woonadressen van deze klimaatdrammertjes en dat McDonalds een dikke nee verkoopt voor hun hongerige maagjes na een lange protestmars.

 24. Jack Flash

  De arrogante mens die denkt dat ie iets aan het klimaat kan veranderen.Lachwekkend.

 25. Joop Klepzeikert

  Hoe langer mensen niet werken, maar van graties geld leven hoe gekker ze gaan doen.
  De één wordt steeds crimineler, de ander gaat gekke dingen als klimaat marsen verzinnen.
  Sinds geestelijk gehandicapten niet meer gedwongen opgenomen en behandeld mogen worden en ze daarna niet meer in sociale werkplaatsen bezig gehouden worden loopt het steeds verder de spuigaten uit in de westerse wereld.
  In normale landen heeft men geen tijd om dit soort totale onzin te verzinnen.

 26. Bolkestein

  De scholen zijn weer begonnen, dus het spijbelen is weer begonnen. In hun eigen vakantietijd zag je ze nooit. Valt niet op hoor…

 27. Lampje

  ’t Is weer genieten, eerste de ozonlaag, toen de CO2 ,nu stikstof teveel koeien enz. Wat ze vergeten is dat er teveel mensen zijn, een land met de oppervlakte van Nederland behoort niet meer dan 5-7 miljoen mensen te hebben, kijk maar naar de landen om ons heen met het inwonertal per vierkante meter. Nederlanders (Buitenlanders in Nederland, Grapperhaus, Rutte, Denk figuren en nog vele anderen) blinken dus uit in stupiditeiten daar lopen ze gelukkig flink mee te koop.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.