Het gaat beginnen! De massale protesten van Klimaatdrammers zijn begonnen, een weekje groen deugen kan beginnen!

Geen categoriesep 20 2019, 17:00
Eindelijk is het dan zo ver! De slaafse en 'geïndoctrineerde' troepen van de Groene Khmer en de klimaatreligie beginnen aan hun opmars. Vandaag beginnen wereldwijd duizenden protestmarsen tegen de klimaatopwarming/verandering/afkoeling of hoe ze het ook noemen op dit moment. Naar aanloop van de klimaattop van de VN in New York vinden er wereldwijd protestmarsen plaats!
Al weken zijn we warm gehouden met meeslepende reportages over de gigantisch vervuilende oversteek van Greta Thunberg in haar zeilboot richting New York, maar nu is het dan eindelijk zover! Tot en met 27 september vinden er 5.000 protesten plaats over de hele wereld in teken van het de naderende eindtijd. De eschatologie van het Klimaat is namelijk als volgt: als we nu niet de straat op gaan om het klimaat te redden dan is het einde der Aarde nabij in 5/10/15/20 jaar!
Vandaar dus al die protesten! Grappig is dan wel weer dat Australië en jawel, onze Donald Trump niet aanwezig zullen zijn bij de top in New York. Zij menen betere dingen te doen te hebben dan naar het gezeur van Greta Thunberg en consorten te luisteren.
https://twitter.com/CNN/status/1174999733733142529?ref_src=twsrc%5Etfw
Gelukkig kunnen we de hele week wel genieten van de prachtige beelden van onze jongeren die wel geloven in de eschaton van de Groene Gekte. Want Trump en andere klimaatontkenners/klimaatsceptici hebben andere dingen te doen, onacceptabel natuurlijk in de ogen van de Klimaatstrijders!
Ook in Nederland zullen we een klimaatmars zien, wij als koplopers in de strijd voor het klimaat kunnen uiteraard niet achterblijven. Dus geen zorgen, ook onze media zullen volstaan met krankzinnig kijkende studenten die menen dat we over tien jaar allemaal dood gaan als we nu niks doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten