‘Ik ben het op één punt eens met de salafistische scholen: ze moeten snel mogelijk vertrekken uit Nederland!’

Columniste Hanna Wittebroek ziet het gelijk van Pim Fortuyn bewezen in alle haatdragende rotzooi die salafistische ‘onderwijzers’ op hun schooltjes in de hoofden van kinderen gieten: “Het deed me denken aan een uitspraak die Pim Fortuyn ooit deed – “Ik wens iedereen die denkt dat het wel zal meevallen met de agressie van de islam veel sterkte. Zalig zijn de onnozelen van geest.””

In Nederland zijn er kinderen die leren dat mensen met een ander geloof de doodstraf verdienen, net als homo’s, afvallige en vreemdgangers. Ook leren ze dat ze zich moeten afzetten tegen belangrijke beginselen in onze samenleving: vrijheid en gelijkheid. Verder leren de kinderen zich af te keren van de Nederlandse samenleving en dat ze beter kunnen vertrekken uit Nederland. Heel politiek Den Haag reageerde ‘geschokt’, net zoals ze altijd bij berichten waar een groot deel van Nederland al lang en breed van weet ‘geschokt’ reageren. Het deed me denken aan een uitspraak die Pim Fortuyn ooit deed: “Ik wens iedereen die denkt dat het wel zal meevallen met de agressie van de islam veel sterkte. Zalig zijn de onnozelen van geest.”

Het doen van dergelijke uitspraken polariseert enorm en gaat recht in tegen de normen en waarden die wij in Nederland belangrijk vinden. Het is me dan ook een raadsel hoe het kan dat de linkerkant van het politieke spectrum toch telkens weer zo hard opkomt voor de moslimgemeenschap. Ze lijken een dubbele agenda te hebben. Enerzijds zijn het partijen die vooroplopen in de strijd om gelijkheid voor vrouwen en homo’s en anderzijds verdedigen ze met alles wat ze in zich hebben de islam. Het woord hypocriet dekt hier niet eens meer de lading.

Daarnaast is het me een raadsel dat de moslimgemeenschap dit soort onderwijs in Nederland kan laten plaatsvinden. Het is bizar dat er niemand toezicht op deze scholen kan houden omdat ze niet onder het ‘normale’ onderwijs vallen. Mijns inziens moeten dergelijke scholen na het doen van één uitspraak die de integratie van moslimkinderen in de weg staat namelijk gelijk worden gesloten. Geen waarschuwing, geen boete, gelijk dicht, dergelijke indoctrinatie mogen wij niet goedkeuren en accepteren.

Met betrekking tot het vertrekken uit Nederland ben ik het uiteraard wél eens. Al zijn het niet de kinderen die (eerst) moeten vertrekken, maar de onderwijzers, welke de kinderen indoctrineren met dergelijke ideeën. Als het je niet zint in Nederland, als je op geen enkele manier je best doet om te integreren (laat staan assimileren) en zelfs anderen ervan weerhoudt wél te kunnen integreren in de Nederlandse samenleving, dan verdien je het niet in Nederland te verblijven. En voor wie nu nog denkt dat het wel mee zal vallen met de agressie van de islam: zalig zijn de onnozelen van geest.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

52 reacties

 1. ZiggyStardust

  Voor al die figuren die afgelopen week riepen dat Jan Roos het over zichzelf heeft afgeroepen dat hij in elkaar is geslagen, ik lees zojuist op twitter dat Jan Roos met spoed naar het ziekenhuis is vanwege uitvalsverschijnselen door een mogelijke bloeding in zijn hoofd.
  Staat Beukman cs nog steeds achter hun uitspraken?

  1. Steiner

   Wat kan jou het schelen of ze nog achter hun uitspraken staan,ik begrijp überhaupt niet waarom jullie nog altijd reageren op dat soort figuren.

  2. EU kok

   Voordat hij met spoed naar het ziekenhuis ging, had hij gelukkig nog tijd om dit vervelende nieuws via twitter met de wereld te delen.

   1. werikke

    ongelooflijke stomme klootzak

    1. Vit

     In het quadraat!

   2. ZiggyStardust

    Hij zal wel hebben moeten wachten op een taxi of ambulance idd. Dan heb je wat tijd over. Heel verstandig dat hij met uitvalsverschijnselen niet zelf is gaan rijden. Kokkie, weer genoeg onzin uitgekraamd nu! Hup, terug naar je frietpan!

    1. EU kok

     Quote : Hup, terug naar je frietpan!
     .
     En jij weer terug je graf in, pratend lijk.

     1. Bosche draak

      Bek dicht en koken met je kadaver niksnut!

   3. Mars020

    Vieze smerige gifmenger… Ooit kom jij een keer de verkeerde tegen en dan gaan wij hard lachen. Bloedzuigende teringtrol…

 2. Seneca

  @ziggy
  dit is naar de bekende weg vragen! natuurlijk staat Beukman cs achter zijn uitspraken en blijft dat ook doen. hij en zijn kompanen zijn gewoon vuil dat men in de goten vindt of onder je schoen. anders niets. rest mij Jan Roos veel sterkte en snel beterschap te wensen. laat ons hopen dat Jan niet nummer zoveel op de lijst van doden door moslims of sympathisanten van de islam (ook links vullis) komt.

  1. ZiggyStardust

   Seneca, dat weet ik best. Maar het zo leuk om te laten zien dat die zogenaamde deugers eigenlijk helemaal niet deugen.

 3. Piet Patat

  Volstrekt eens met Hanna Wittebroek. De islam dient een halt toegeroepen te worden. Pim Fortuyn had gelijk, Wilders heeft gelijk. Dit kankergezwel dient uit de samenleving weggesneden te worden. Het past absoluut niet in de westerse samenleving waar eeuwen lang is gevochten voor de rechten en vrijheden die we nu hebben. Het zijn eerder de zieligen van geest die dit maar laten voortetteren en het paard van Troje binnen halen. Sluiten die tenten, inclusief “regulier” islamitisch onderwijs. Weg er mee.

 4. santiago

  Dit hele islam verhaal is al decennia aan de gang, Pim Fortuyn en theo van Gogh zijn hiervoor gestorven en meneer Wilders waarschuwt hier al 15 jaar voor. Niemand luistert en niemand doet wat. Nu opeens staat heel nederland op zijn kop. Hypocriet en achterlijk. Gewoon scholen dicht, er is bewijs genioeg en de verantwoordelijke er uit trappen. Ik denk dat 95% van de Nederlanders dit wil dus waar wachten we op.
  In een echte democratie zou dit probleem in een poep en een zucht opgelost zijn.
  Dus stoppen met de monarchie en de democratie herstellen.

  1. santiago

   Die foto van die geitenneuker alleen al dat zegt toch genoeg. Klaar met die zieke religieuze hufters.

  2. Korporaal Monty

   “en de democratie herstellen.”

   Maar hoe moeten we dit gaan doen dan?
   Als jij het al niet weet, wie wel dan?

   1. santiago

    Monty. Niet naar de bekende weg vragen. First things first. Eerst maar eens de monarchie afschaffen.
    Daarna zou ik om te beginnen een zakenkabinet voorstellen en presidentsverkiezingen organiseren. Het huidige parlement blijft nog even zitten net als alle ambtenaren op de ministeries, maar daar gaat wel flink de bezem doorheen.
    Het wordt geen makkelijke klus, maar alles laten zoals het is gaat ook niet he. Als we de corruptie en het nepotisme van de verrotte Minerva kliek kunnen stoppen zijn we al een eind op de goede weg.
    Krijgen we misschien ons mooie Nederland weer terug. En wees eens eerlijk knul, dat wil jij toch ook wel.

 5. Willemm

  Salafisme is natuurlijk een vreemde stroming waar ik zeker niet achter sta, maar zolang ik geen laat heb van deze mensen mogen ze van mij geloven wat ze willen. En ik heb (nog) geen last van ze, en zou niet eens weten dat ze bestaan als populisten zich er niet zo over aanstelden.

  1. santiago

   Willem. Ga lekker in Marokko wonen, veel leuker.

   1. Joshuak

    Zeg je wel weetje, maar in Marroko worden gekken als dit opgehangen.. Salafisme is in veel Islamitische landen 1 van de makkelijkste manier om opgehangen te worden.

    Hier in Nederland krijgen ze een podium terwijl ze in hun eigen regio het land uit worden gejaagd door de militairen..

    Al die linkse partijen die nu lopen te zeiken zijn precies het probleem.. Altijd maar roepen dat er niks aan de hand is totdat er problemen ontstaan en dan zijn ze allemaal weer “geschokt”..

    Maar uiteindelijk als je kijkt zullen ze morgen gewoon weer verder gaan alsof er niks aan de hand is..

    Een ezel stoot zich nooit 2x aan dezelfde steen.. Maar links wel.. Die blijft er tegenaan stoten tot de teen eraf valt en dan nog verbaast hoe het nou allemaal had kunnen gebeuren

  2. Vit

   Voorkomen is beter dan genezen vooral in dit geval.

  3. meneer cactus

   willempie wil eerst persoonlijk last van de islamitische cultuur alvorens hij in verzet komt. Willempie leest geen kranten , kijkt geen journaals, kijkt geen documentaires , kijkt geen niet in het winkelcentrum , kijkt niet in de volkswijken.

   willempie leeft geruisloos als kluizenaar onder zijn steen en iedereen die de islam aanspreekt is een populist. willempie kan de problemen zeer pragmatisch benaderen zoals u ziet . willempie is de weg een beetje kwijt is zijn ontkenningsmodus

  4. Piet Patat

   Ziedaar een nieuw schoolvoorbeeld van de naieve Nederlander. Zolang ik er geen last van heb interesseert het me geen moer. Bravo, van dit soort lui moeten we het hebben. NOT ! Totdat het zooitje in zijn eigen achtertuintje staat. Veel succes met uw NOS kijk op de wereld.

   1. meneer cactus

    dat verklaart wel de enorme groei van de pvda , salafisten , andere moslims en de ontkenners samen in 1 clubje

    minder minder minder

   2. EmC2

    Willemm heeft denk ik geen kinderen. Is (bijna) klaar met werken. Woont ook in een wijk zonder gewaden.

    Oftewel meneer woont in zijn eigen mooie bubbel.

    Lectuur: Haram, Fenny Brinkman (boek uit 2005!) weet je ook waarom alle dierenogen in Amsterdam worden beklad.

  5. Joshuak

   Landverrader.

   Hier moet je gewoon de doodstraf op zetten.. Als je het niet uitmaakt rot je maar op naar Saudi Arabië.. Want het probleem is namelijk dat het een onzichtbaar probleem is tot het ontploft kijk naar landen als Syrië en Irak.

   Als jij het nu niet erg vindt, dan kan je ook niet gaan lopen zeiken wanneer het wel uit de hand begint te lopen want je loopt nu zelf met oogkleppen en te doen alsof er niks aan de hand is..

   Ik hoop dat het jou familie is die zal gaan bloeden voor je naïviteit.. Geloof me, als het puntje bij paaltje komt zullen jou kinderen zullen jou naam in de toekomst vervloeken..

   Doodschamen om überhaupt familie van je te zijn..

  6. Sprookjesfiguur

   Willem,

   onder welke rotsformatie woon je? Zelfs onder een steen je kop in het zand steken is ook een kunst. Sommige mensen verdienen geen stemrecht.

  7. Mars020

   Woon jij op de Noordpool of zo?… Hier breken we namelijk onze nek over de moslims…

 6. meneer cactus

  Er is maar 1 oplossing , stop de islamisering van Europa te beginnen in Nederland.

  minder minder minder

  Het liefst geheel verwijderd uit de westelijke cultuur. De islam is puur gif

 7. santiago

  Het voordeel van dit soort verhalen is, dat alle moslims toch wel in de gaten krijgen dat ze door veel mensen in Nederland worden uitgekotst en dat we het aardig zat beginnen te worden. Moet toch ook geen fijn gevoel zijn.
  Het wordt voor de moslims die wel willen steeds moeilijker om een baan en acceptatie te vinden. Als ik een “goeie” moslim zou zijn en in Nederland zou wonen, zou ik gaan emigreren of terug naar een moslimland.

 8. Duckday

  Vreemd al iemand weer geeft minder minder staat half Nederland en nog meer huigenlaars op de kop lopen Burgemeesters met lijsten voorop om aangifte te doen,

  MAAR ALS DEZE GASTEN LEREN DAT ze hier je kop moeten afslaan zijn die burgemeesters en al die aan giften deden plotseling zoek EN DE POLITIEK KIJKT WEDEROM DE ANDERE KANT OP EN DOET OF ER NIKS AAN DE HAND IS
  DE NEDERLANDSE POLITIEK EN DE RECHTSTAAT IS NIET MEER TE VERTROUWEN

 9. Duckday

  Stem vrij en blij PVV er bij stop de instroom grenzen dicht NL EXIT De EU maakt meer kapot dan ons lief is Wat voor voordeel welvaart hebben we van dit monsterverbond niks dan elende

  1. van Urk

   Bert Sas gaf de melding niet per telegram door- dat zou te lang duren, en de verbinding kon elk moment verbroken worden. In plaats daarvan belde hij de dienstdoende officier Itz Post in Den Haag en gaf na eerdere waarschuwingen de waarschuwing nogmaals door. “Morgen bij het aanbreken van de dag, je begrijpt me wel” Post antwoordde in een simpele code bevestigend. Uit Den Haag belde Van de Plassche onzeker op. Hij informeerde of Sas zeker was van zijn zaak. Sas was woest! Hij wist zeker dat de lijn voortdurend werd afgeluisterd. Van de Plassche was volkomen van het tegendeel overtuigd; hij meende nu zeker te weten dat Sas werd beetgenomen en dat er geen aanval zou komen. Anders zou hij geen verbinding hebben kunnen krijgen. De volgende dag werd ons land aangevallen door het Duitse rijk. Waarom zie ik populistische politici als mensen zoals Bert Sas en linkse politici als figuren zoals Van de Plassche?

 10. fusilier

  Veertig jaar geleden moest ik bij een textiel fabriekje in Haaksbergen wat ophalen voor wat toen der tijd mijn meerdere was, daar waren ook een paar van die gastarbeiders die mij wisten te vertellen dat zij Nederland wel zouden veroveren zonder oorlog,en zonder dat wij het in de gaten hadden.

 11. C.A.Barstow

  Pim Fortuyn wordt node gemist!
  met dank aan hersenloos en verachtelijk links.

  Deze ”scholen” in ons verrotte land geven deze lessen omdat het kan.
  met dank aan hersenloos en verachtelijk links.

  Zo kan ik nog een hele poos doorgaan.
  met dank aan hersenloos en verachtelijk links.

 12. Mars020

  Die teringhufters houden altijd dat smerige vingertje omhoog. Ik krijg dan altijd de nijging om dat ding af te breken en in zijn aars te proppen. En hoe meer de trollen positief over dat tuig lullen, hoe groter mijn haat.

  1. Pauline Kummer

   Dat ben ik volmondig met u eens. Baudet heeft er ook zo’n handje van. En dan dat rollen met zijn ogen. Zuchten…ik kan er niet tegen.

 13. Cycle25

  Met dank aan dit wegkijkende bruinhemden kabinet, zo verdampt het christendom in dit land en importeert Den Haag terrorisme indoctrinatie er voor terug.

  Japan snapt ’t tenminste…

  1. Crassus

   Ik zou me maar niet zo blind varen op dat Christendom als ik u was. Alles in eigen hand houden is beter.

 14. Decca

  De idioot denkt dat hij het nagekomen broertje van de profeet Mohammed is. Kei gek zijn ze. Inpakken en wegwezen met heel die handel ook uit België. Jullie zijn al veel te lang getolereerd. Ga maar lekker in die zandbak zitten en spelen met de kamelen domme sukkels.

 15. Juriaan

  We kunnen van moslims het grootste export artikel maken. Als we maar willen, opruimen die hap

  1. Mars020

   Of tegen de Chinezen zeggen, dat mocro’s naar kip smaken… Dan hebben de katten gelijk ook rust…

 16. Kristalix

  Tja, hoevaak moet nog bewezen worden dat islam gevaarlijk is?

  Dovemans oren bij het kabinet en de politiek.

  Het gaat een keer fout!

 17. Jumping

  Inderdaad dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 18. Jynx

  Er is maar een oplossing.
  Het land uittrappen!
  Als we niet oppassen zal dit tot grote problemen leiden.

  1. Siemien

   “zal” het is een groot probleem!!

   1. Jynx

    Je hebt gelijk

 19. ManusR

  Integratie is een vloek voor de islam en dat links dan nog durft te denken dat een integratieprogramma zal helpen, is niet alleen blind en doof maar ook een zware idioot met een iq nog kager dan de echte idioot en dat geld ook voor de linkse wegkijkers hier die met hun weinige hersencellen rechts probeert wakker te schudden ik zeg, ontwaak eerst zelf uit je coma.

 20. Rosasolis

  Vele kamer leden willen die fanatieke weekend koran scholen sluiten. Als de fanatieke
  islam prediker op de foto boven vertelt aan zijn leerlingen dat zij tegen Nederland zouden moeten gaan worden, is er wel een oplossing. Hij moet een “Uittreding Fonds” oprichten die door de ouders van de jonge salafistische leerlingen wordt gefinanceerd, zodat hun kinderen kunnen zo snel mogelijk uit Nederland naar een moslim land zou kunnen gaan.
  Meisjes kunnen volgens de koran uitgehuwelijkt worden als zij 9 jaar zijn. Dus laat die
  fanatieke haat-prekende imam een nieuwe taak uitvoeren. De moslims in vele landen hebben last van ernstige afwijkingen wegens inteelt in hun kinder fok programma’s. Dus stuur de jonge meisjes naar het midden-oosten om zo gauw mogelijk, door de moskee uitgehuwelijkt te worden aan een onbekende oudere man in een midden- oosten land. Om zo gauw dat het mogelijk is van die jonge meisjes zwanger te worden, en daarna jarenlang als fokdier gebruikt te worden om vele ZONEN voor de jihad te produceren. God behoedt de jonge meisjes die sterven tijdens de bevalling, of alleen dochters krijgen. Gelukkig zouden zij zijn na naar jarenlang gedwongen aan baby farming te doen, dat zij eindelijk in de menopause komen, en dat het afgelopen is met kun status als menselijke fok dier voor de islam te zijn.

 21. Jynx

  Ik blijf het zeggen,dat gajes en profiteurs het land uit trappen en wel zo snel mogelijk.Ik zal er graag aan meewerken.

  1. meneer cactus

   iedereen kan eraan meewerken in het stemhokje

 22. Rud56

  Pim Fortuyn: “Ik wens iedereen die denkt dat het wel zal meevallen met de agressie van de islam veel sterkte. Zalig zijn de onnozelen van geest.”
  Prachtige uitspraak die zonder meer in deze tijd van toepassing is!

  Want … Waar de islam verschijnt is het de vrijheid, vrede en veiligheid die verdwijnt!

  En over degenen die dit nog niet willen inzien, dit zijn geen onnozelen maar totaal zwakzinnigen! Zwakzinnigen die een vrije samenleving om zeep laten helpen door geestelijk gestoorden onder de noemer islam. Een puur satanische ideologie!

  @Piet Patat: 2x +++++++++++++++++++!!

 23. HEM

  Dit stukje graag iedere week plaatsen, tot ze opgeduveld zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.