Marco Kroon in financiële nood! Geldinzamelingsacties zijn al begonnen!

Geen categoriesep 24 2019, 16:00
Onze oorlogsheld en nationale wildplasser Marco Kroon is in geldnood. De rechtszaken kosten uiteraard een fortuin, iets wat Kroon vanzelfsprekend niet op de bank heeft staan. Vandaar dat enkele oude strijdmakkers van hem een inzamelingsactie zijn begonnen. Hierdoor hopen zij dat hij alsnog zijn advocaat kan betalen!
Marco Kroon heeft flink in het buideltje moeten tasten als we zijn voormalige strijdmakkers moeten geloven. Vandaar dat zij deze actie zijn begonnen om hun vriend/strijdmakker/politie-kopstoter te helpen in deze penibele tijd.
Kroon bestrijdt dat hij een kopstoot zou hebben gegeven aan een agent - dus nu is het een spelletje van welles nietes. Kroon heeft geen goedkope advocaat, Geert-Jan Knoops staat bekend als de topper van ons land, maar uiteraard moet hij hiervoor dan wel diep in het buideltje tasten. Gelukkig heeft hij wel op zijn voormalige collega's een goede indruk achtergelaten. Want die steunen hem door dik en dun.

Hij heeft altijd goed voor ons gezorgd. Wij voelen ons daarom geroepen iets terug te doen’’

Zijn strijdmakkers zien dit niet als een strijd tegen Defensie maar als een steun in de rug voor een eerlijk proces, iets waar Kroon uiteraard recht op heeft. Ze hopen rond de 150.000 euro op te halen. Een pittig bedrag, de vraag is hoe reëel dat is. Al staat de teller nu al op zo'n 5.000 euro, er zijn dus zeker mensen die vinden dat hij een steuntje in de rug verdient!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten