Marco Kroon in financiële nood! Geldinzamelingsacties zijn al begonnen!

Onze oorlogsheld en nationale wildplasser Marco Kroon is in geldnood. De rechtszaken kosten uiteraard een fortuin, iets wat Kroon vanzelfsprekend niet op de bank heeft staan. Vandaar dat enkele oude strijdmakkers van hem een inzamelingsactie zijn begonnen. Hierdoor hopen zij dat hij alsnog zijn advocaat kan betalen!

Marco Kroon heeft flink in het buideltje moeten tasten als we zijn voormalige strijdmakkers moeten geloven. Vandaar dat zij deze actie zijn begonnen om hun vriend/strijdmakker/politie-kopstoter te helpen in deze penibele tijd.

Kroon bestrijdt dat hij een kopstoot zou hebben gegeven aan een agent – dus nu is het een spelletje van welles nietes. Kroon heeft geen goedkope advocaat, Geert-Jan Knoops staat bekend als de topper van ons land, maar uiteraard moet hij hiervoor dan wel diep in het buideltje tasten. Gelukkig heeft hij wel op zijn voormalige collega’s een goede indruk achtergelaten. Want die steunen hem door dik en dun.

Hij heeft altijd goed voor ons gezorgd. Wij voelen ons daarom geroepen iets terug te doen’’

Zijn strijdmakkers zien dit niet als een strijd tegen Defensie maar als een steun in de rug voor een eerlijk proces, iets waar Kroon uiteraard recht op heeft. Ze hopen rond de 150.000 euro op te halen. Een pittig bedrag, de vraag is hoe reëel dat is. Al staat de teller nu al op zo’n 5.000 euro, er zijn dus zeker mensen die vinden dat hij een steuntje in de rug verdient!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Zeer terecht dat zijn oude strijdmakkers hem steunen. Tegen een VMBO pet die ze ‘politieagent’ durven te noemen in Nederland een rechtszaak moeten voeren is nagenoeg onbegonnen werk, tenzij je de beste advocaten kunt betalen. DDR66 ‘rechters’ geloven elk woord wat een VMBO pet zegt. Zelfs als dat overduidelijk gelogen is.
  Normaal moet de aanklager bewijzen. In dit soort zaken wordt het recht volledig omgedraaid en moet de aangeklaagde zijn onschuld zien te bewijzen.
  Alleen in ultra extreem ziek links Nederland.

  1. Watcher

   Hij heP zeker met de verkoop van coke en taser’s niet genoeg verdient .

   Normaal krijgt zo’n man een bekende advocaat wat dan maar een schijntje kost.
   Helaas trapt geen bekende advocaat in deze fantast.

   1. Joop Klepzeikert

    @Trol Watcher: Hij is vrijgesproken van dat zogenaamde dr*gsbezit. Alleen kwaadaardige socialisten zoals jij blijven daarop hameren, terwijl jullie elk moment van elke dag van je leven op dr*gsbezit veroordeeld kunnen worden.

    1. Watcher

     Waarom kan hij geen top advocaat krijgen.
     Marco is toch een beroemd figuur waar menig top advocaat goede sier mee kan maken.

     Over dr@gs gesproken, ga je nog altijd naar die grote legale dr@gshal?

     1. Joop Klepzeikert

      @Trol Watcher: Er is geen enkele advocaat die graties werkt voor mensen die een hoger inkomen hebben dan jouw oetkering.
      En nee, ik ga niet naar een dr*gshal. Dat laat ik aan linkse leipelingen zoals jij over. Ik gebruik die rotzooi niet, waardoor ik wel normaal kan blijven denken en dus NOOIT links zal worden.

     2. Watcher

      Sorry Joop, dacht dat je een gelovig mens was.
      Je weet wel .. de mense die gratis dr@gs krijgen bij het ten kerke gaan..

   2. ZiggyStardust

    Watcher, hij heP geen coke verkocht, maar gebruikte het, heeft z’n dealer verraden en gaf zijn vriendin de schuld van het gebruik en dat het daar door in zijn borsthaar te recht zou zijn gekomen. Bij die dealer is een inval geweest, een bekend persoon hier in Den Bosch die vanuit zijn winkel dealde, en die vertelt rond wie hem verraden heeft. Kroon is absoluut geen heilige. Hij maakt het zichzelf alleen ontzettend moeilijk, probeert de schuld op anderen af te schuiven en onder veroordeling uit te komen door te verraden.

 2. Harrt Neutraal

  Kroon financieel bijstaan, weten jullie nergens anders voor in de bres te springen of de krant vol te krijgen , onterecht door Beatrix op het paard geholpen laat die flinke jongen zich zelf helpen, ik in ieder geval niet.

  1. santiago

   Harrt Neutraal. Dat toneelstukje van beatrix met al die poppenkast eromheen was puur een wervingsspotje om meer jongens en meisjes naar het leger te krijgen.
   Als ik dat hele circus weer zie , schaam je je toch voor je land. Zo belachelijk als dat was.

 3. santiago

  Laat die ouwe PTSS nicht zelf maar eens een baantje zoeken en stoppen met zuipen en coke snuiven en zich een beetje gaan gedragen.

 4. ikweetwatikwil

  Helden als Kroon maak je niet vaak mee. Gelukkig heeft hij top advocaat Koops. Een hele goede. Ik steun hem.

  Je hebt wel “helden” achter hun toetsenbord, maar daar heb je niets aan als het op verrichtingen aan komt.

  1. santiago

   Helden als Kroon. Die Kroon is stapelgek en een schande voor het korps. Vraag maar aan zijn maten.

 5. ikweetwatikwil

  Zijn voormalige strijdmakkers zijn een inzamelingsactie begonnen. Jaloezie heb je veel bij de krijgsmacht.

 6. ikweetwatikwil

  Koops is Knoops.

  1. santiago

   Zit voor Kroon maar 1 ding op. VMBO afmaken en gewoon een baantje zoeken in de bouw of zo, daar zijn Brabanders goed in. Opeerman of misschien metselaar als hij goed zijn best doet, ons rugriddertje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.